Marsa 15. november 2006 Avtor Prijavi Deli 15. november 2006 POZABLA!!! resnicno sem jih hotla, ja, je normalno, najveckrat sam pomanjkanje Ca in Mg. dobr da si spomnila, jaz sem pa res povrsna bla (nasvet sem ze prej napisala, pa pol bla tok pozna, da sem dala gor, kot je blo, ful enih stvari pa nsiem napisala, pa sem jih mislila, npr. tud tezave z vidom in ocmi, pa sem tud mensezdi pozabla napisat). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 kolk sem jaz pametna Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 kriminalnih dejanj.... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2006 Avtor Prijavi Deli 18. november 2006 zakaj? kaj pa je blo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.