Skoči na vsebino

razpokane ustnice

girly

Recommended Posts

Cel teden sem imela čisto izsušene in do krvi razpokane ustnice. Vsak dan sem jih mazala z Labello (kamilica), zvečer pa celo z mandljevim oljem, pa ni pomagalo.

No, včeraj sem kupila Labello SOS Lip Balm in dela čudeže. Namazala sem se samo 2x (popoldne in zvečer) in ustnice imam že povsem normalne.

Samo da obvestim nesrečneže z enakim problemom ...

Aja .. cena je cca 700 SIT, če koga zanima.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

zvečer si ustnice namažeš z domačim medom (probi, da ga ne poližeš) in pejt spat.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Razpokane/suhe ustnice v večini primerov dobimo od tega, ker smo na hladnem in jih vlažimo z jezikom...ali ko imamo vročino in smo celi pregreti.

Ob takem hladnem vremenu in teku na prostem mi najbolje pomaga Labelo ali preprosto Solea (navadna krema za kožo!), seveda je zelo pomembno da se predhodno zaščitimo...npr. da se namažemo prej ko gremo ven.

Ni ga pa čez sladek sočen poljub vaše najdražje ali najdražjega:P

Guest sstane
sem probal, pa ne rata... kot da bi jezik sam hrepenel po medu.... mmmmm...med :2src: x:Dx

Namaži svoje ustnice in celo telo s svojo slino. Ampak, slina mora biti čista in slana x;)x

sos labela tud men pomaga, ce ze slucajno imam razpokane ustnice, drugace pa solea in med delata cudeze..... samo vcasih je nujno potreben sos labelo - ni casa za med al pa na debelo namazano soleo :P

Namaži svoje ustnice in celo telo s svojo slino. Ampak, slina mora biti čista in slana x;)x

mogoce le malo reklame za ssol :inocent: mogoce pa za peeling ustnic :inocent: bo sstane povedu

Uspeh je drznim zagotovljen!

Guest sstane
mogoce le malo reklame za ssol :inocent: mogoce pa za peeling ustnic :inocent: bo sstane povedu

Ustnice ne potrebujejo grobega solnega pilinga, le sladkoslan poljub x;)x

jst sm pa mislu da sol še bolj izsuši?

Mislt, se pravi,. nič vedet, ne veš to :eek: x:)x

Guest sstane
amm zaenkrat poznam samo strasten sladki poljub, sladkoslanega se ne, kaj priporocas? x:o)x

Priporočam nekoga, ki ti ga bo pokazal. Poišči si ga, morda ti bo žal :o|o: x:Dx

jaz sem pa dobila od l'occitana vazelin creamy honey...ful je dober, ker ga daš čist malo in se sploh ne poca in ni nobene teže na ustnjicah :palec:

priporočam x:Xx

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Guest sstane
ok, pol pa ti sporočam, da VEM da sol vleče vlago nase... se pravi tudi z ustnic in jih tako dela še bolj suhe :palec: x:Dx x:Dx x:Dx

Ustnice vlažiš z oslinjenim jezikom, slina je pa slana, tako kot vse ostale telesne tekočine, na primer SOLze :C: x;)x

zvečer si ustnice namažeš z domačim medom (probi, da ga ne poližeš) in pejt spat.

Tole lizanje mene ponavadi zafrkne. xDDx

SLINA = SLANA ?

Link do kakega verodostojnega članka prosim.

Učbenik za biologijo, 7. razred. Sem skor ziher, da take osnovne stvari najdeš notri.

Ampak Stane, vlaženje ust s slino jih še bolj razpoka. Poskusi ... xDDx

Sicer pa ne razumem po kakšni logiki naj bi slana slina pomagala celiti razpokana usta?

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Guest sstane

Si že videla kakšno morsko deklico z razpokanimi ustnicami :8): x:Dx

Ampak Stane, vlaženje ust s slino jih še bolj razpoka. xDDx

Če se ti to dogaja, tvoja slina ni slana in namesto alkalna, je verjetno kisla. Imeri si pH in povej, kakšen je.

Če smo zunaj na vetru in si slinimo ustnice ni važno kako slino mamo in bodo razpokale. MOJE mnenje.

Sploh pa če laufam po kako uro in si vlažim ustnice pridem domov in mam vse razpokano-do krvavega. Tak da...labelo ali solea je najbolje.)

Če se ti to dogaja, tvoja slina ni slana in namesto alkalna, je verjetno kisla. Imeri si pH in povej, kakšen je.

Po moje gre bolj za kombinacijo tekočine in mraza... :o|o:

če od sline razpokajo poleti je pa drug problem.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Guest sstane
Če smo zunaj na vetru in si slinimo ustnice ni važno kako slino mamo in bodo razpokale. MOJE mnenje.

Sploh pa če laufam po kako uro in si vlažim ustnice pridem domov in mam vse razpokano-do krvavega. Tak da...labelo ali solea je najbolje.)

Te kaj trese statična elektrika :8):

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...