EWEER 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 muc muc prid v slov. bistrco... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 men je pa od essence ful dober glos..ma dober okus zelo neguje in je ultra pocen..... sam 250sit dobi se ga pa v mullerju Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 muc muc prid v slov. bistrco...Imaš kaj mladega ritoznojčana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EWEER 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Uff kok hočeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Uff kok hočešSvojega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EWEER 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 A-A mi mamo 2 vinograda na drugem hribu.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarinka 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 (popravljeno) men je pa od essence ful dober glos..ma dober okus zelo neguje in je ultra pocen..... sam 250sit dobi se ga pa v mullerju Točno tako, meni je tudi ta gloss prvi pozdravil ustnice, samo uporabljam balm v tubici (230 sit), okus robide. Je edini iz kolekcije (ostali mi delujejo lepljivi in barvasti), ki pozdravi in daje občutek svilenosti, čeprav ima žal malo shimmra (ni za fante ). Sliši se čudno, ampak odkar imam ta gloss, so moje ustnice mehke in brez vsake reze ali trde nacufane kože. Pa pomaga, če se vsake tolko časa kožo rahlo dol zdrgneš z zobno krtačko, da nardiš rahel piling. Vse druge maže od meda, ognjiča, ne vem kakih mastnih label ni meni nič pomagalo. Probaj. Popravljeno 24. november 2006 -> Akvamarinka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 robide js mam jagodo, gozdne sadeže in pomarančo najrajš mam pa jagodo, ker je skor brez barve.....drugače so pa to edini glsi, ki jih dokaj redno uporabljeam..vse ostalo je kr neki kar se pa tiče labelo firme, te pa naredi samo odvisno od svojih produktov... :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Si že videla kakšno morsko deklico z razpokanimi ustnicami Si že videl kako morsko deklico Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Akvamarinka 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Meni je pa jagoda najslabša, ker je totalno lepljiva, gosta, vanilija je čudne srebrne barve, višnja je super, samo precej rdeča...kot sem rekla, robida je najbolj svilena lih prav mazljiva in ni limasta. But that's just me....vsak ma drgačne ustnice. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 definitivno je čas, da grem pošnofat kaki so ta novi izdelki kot, da jih rabim hvala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EWEER 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 A veste da povprečna punca ki uporablja šminko oz. glos omenjenega poje okoli 2kg v življenju. //offtopic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 pri men bo bol težka, ker v enem letu porabim približno en glos Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.