Skoči na vsebino

Zadnje stopinje hiše!

gregor777

Recommended Posts

Zanima me, zakaj vsi astro programi npr. v mojem primeru izračunajo (interpretirajo) kot da imam sonce v enajsti hiši, imam ga pa dejansko na (koncu desete hiše):

Sun Aries 25°15'01 end of house 10 direct

Zanima me v čem je tu "finta"?

Isti problem imam z venero, interpretirajo mi jo v enajsto hišo imam pa jo

Venus Aries 26°41'17 end of house 10 direct

Zakaj se to tak interpretira in kaj bi v mojem primeru imela venera in sonce z deseto hišo? Al se jo čist izključi iz razlage?

Pozdrav vsem!

Deli na socialnih omrežjih

Verjetno ravno zaradi tega ker je na koncu ene hiše in s tem na vrhu naslednje hiše.

Sama se s tako interpretacijo,nekak, ne bi čisto strinjala.Če imam Saturna v 1.hiši(primer)potem

ga kot takega obravnavam.Se pravi,Saturn v 1 hiši oz.znamenje Oven.

Nekak mi ne leži,da ga interpretiram v naslednji hiši.Boš ugotovil,da drugi

mislijo drugače x:Dx

Upam,da sem ti na vprašanje odgovorila. Nisem pa popolnoma sigurna v to .

Piši, česa še ne razumeš.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Verjetno ravno zaradi tega ker je na koncu ene hiše in s tem na vrhu naslednje hiše.

Sama se s tako interpretacijo,nekak, ne bi čisto strinjala.Če imam Saturna v 1.hiši(primer)potem

ga kot takega obravnavam.Se pravi,Saturn v 1 hiši oz.znamenje Oven.

Nekak mi ne leži,da ga interpretiram v naslednji hiši.Boš ugotovil,da drugi

mislijo drugače x:Dx

Upam,da sem ti na vprašanje odgovorila. Nisem pa popolnoma sigurna v to .

Piši, česa še ne razumeš.

zdravO!

Ja ce primerjam; mi na primer www.astro.com interpretira venero in sonce v enajsti hiši, www.lunin.net program pa mi interpretira samo venero v enajsti hiši....sonce mi pa le da v deseto hišo,...

Vseeno hvala za odgovor, čeprav še vendo nekak stavri ne razumem!

Ojla,

verjetno govoriš o izrisavanju kart s programi.Tule bi te opozorila,da različni programi,karte izrišejo,različno.

Pač,programi.

Napiši podatke rojstva ,da ti ga izrišem s solar fire programom pa,da vidiva kam pade kakšen planet.

LP

Ojla,

verjetno govoriš o izrisavanju kart s programi.Tule bi te opozorila,da različni programi,karte izrišejo,različno.

Pač,programi.

Napiši podatke rojstva ,da ti ga izrišem s solar fire programom pa,da vidiva kam pade kakšen planet.

LP

15.4.1973

9:50 zjutraj

Maribor

Ja hvala ze vnaprej!

g.

Gregor777 po Placidusovi karti v Solarfiru pade Venera in Sonce v 10. hišo, s tem da je Venera na samem vrhu 11. hiše Sonce pa samo stopinjo stran tako, da ga tudi uvrstimo v 11. hišo. To pa točno zaradi tega kakor ti je čveka razložila. Lp
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Gregor777 po Placidusovi karti v Solarfiru pade Venera in Sonce v 10. hišo, s tem da je Venera na samem vrhu 11. hiše Sonce pa samo stopinjo stran tako, da ga tudi uvrstimo v 11. hišo. To pa točno zaradi tega kakor ti je čveka razložila. Lp

Zdravo!

Ja hvala za odgovor, samo čveka mi je odgovorila, da se nekako vseeno ne strinja s tako interpretacijo!

Zdaj res ne vem kaj je prav in kaj ne, ampak v mojem primeru je po tovojem mnenju sigurno, da bi vsak astrolog interpretiral moje sonce in venero v enajsti hiši? Kak pa bi se tej "rušadi", če lahko temu tako rečem, astrološko strokovno reklo?

LP!

grega

Zdravo!

Ja hvala za odgovor, samo čveka mi je odgovorila, da se nekako vseeno ne strinja s tako interpretacijo!

Zdaj res ne vem kaj je prav in kaj ne, ampak v mojem primeru je po tovojem mnenju sigurno, da bi vsak astrolog interpretiral moje sonce in venero v enajsti hiši? Kak pa bi se tej "rušadi", če lahko temu tako rečem, astrološko strokovno reklo?

LP!

grega

Ja ne morem rečt, da bi vsak interpretiral tvoje sonce in venero v 11. hiši je pa velika verjetnost. Jaz bi, sploh pa zato, ker sta na samem vrhu 11. hiši, katera je v tradicijonalni astrologiji tudi najbolj srečna hiša, no še bolj bi bila močna ta dva planeta, če bi bila na kotnih hišah (1,4,7,10) x;)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Ojla,

upam,da si opazil,da imaš Venero v, natalno, 11.hiši,Sonce pa na samem vrhu 11.hiše(ista stopinja oz.konjunkcija)

Popolnoma razumljivo,da dobiš,v kakšnem drugem programu izpis,da se tudi Sonce nahaja v 11.hiši.

Vprašljiva je tudi natančna ura rojstva.V času tvojega rojstva, so minute zaokrožili na gor ali dol...'minuta gor al dol' x;)x ,kar je,kar se tiče gledanja z astrološkega vidika, napaka.

Prilagam ti natalno karto(tvojo) za primer,da si rojen dve minuti pred napisanim datumom.

Opaziš razliko ?

(povej če si tole pogledal ker bom karti,zaradi prostora,brisala)

Zdravo!

Ja sem pogledal razliko, res ne morem verjet da so za dobro karto res pomembne minute rojstva. Ves kaj me zanima, ali je pravi čas tisti, ko pride celoten otrok iz maternice, ker vcasih nek porod lahko traja dlje caša, no to samo tak mimogrede vprašam! Samo res zanimivo.... Aja veš kaj me še zanima, kako pa vpliva blizina desete hiše na ta dva planeta (sonce, venera)? Verjento ni vseeno ali sta tako blizu ali sta kr oddaljena od nje!

OK! Lepo bodi in pozdrav!

gregor

Ja ne morem rečt, da bi vsak interpretiral tvoje sonce in venero v 11. hiši je pa velika verjetnost. Jaz bi, sploh pa zato, ker sta na samem vrhu 11. hiši, katera je v tradicijonalni astrologiji tudi najbolj srečna hiša, no še bolj bi bila močna ta dva planeta, če bi bila na kotnih hišah (1,4,7,10) x;)x

zdravo!

Hvala za odgovor, ves kaj me zanima, ali bi za ukvarjanje z umetnostjo bil boljsi polozaj sonca in venere, ce bi ju imel v desti hisi, ali še tudi ta pozicija kaj vpliva na to?

Hvala in lep pozdrav!

gregor

Ojla,

važen je čas ko otrok prvič ,vdihne zrak.

Takrat pa imajo tako zdravniki kot babice in ostali toliko dela,da na čas niti ne pomislijo.Zapišejo ga

šele ko je,vse'opravljeno.Razen če sta starša toliko osveščena,da pri porodu prisotni očka,pogleda

na uro.

Zelo važna,pri karieri,je 10.hiša.

1.hiša pokaže kdo smo,10. hiša pokaže v kaj se bomo razvili oz.kdo bomo,ko odrastemo.

11.hiša nakazuje magisterij.Ti imaš to hišo zelo močno in prepričana sem,da boš končal

študij, česarkoli se boš pač lotil.

V temle času,verjetno si v srednji šoli,gledaš svojo 5.hišo.

Včeraj sem ,na hitro, pogledala po tvoji karti in ugotovila ,da se boš,verjetno,ukvarjal

z umetnostjo.Čisto možno tudi slikarstvo ali glasba.

Ampak tole res na hitro in ne morem dat ravno roke v ogenj.

Lep pozdrav

zdravo!

Hvala za odgovor, ves kaj me zanima, ali bi za ukvarjanje z umetnostjo bil boljsi polozaj sonca in venere, ce bi ju imel v desti hisi, ali še tudi ta pozicija kaj vpliva na to?

Hvala in lep pozdrav!

gregor

Živjo gregor....veš kako je z 10. hišo ta ti predstavlja uspeh in ne samo umetnost...tako da bi mogla pogledat druge dejavnike...venera je ožgana tako, da to tudi ni glih dobro verjetno se je težko uveljaviti ampak ne me za besedo držat, ker moram tvojo celo karto pogledat jaz pa zdej na pamet nekaj pišem...lp

Ja,Pinka.

Se zlo strinjam s tvojim mnenjem.

Za pregled ,enega samega ,življensko važnega vprašanja,je potrebno ogromno časa.

Samo to,v kateri hiši je kakšen planet ,ni nič oz.,ne pove nič.

Razen,da potenciali obstajajo predvsem, ker sta tako Sonce kot Venera(čeprav ožgana),postavljena

visoko nad horizontom, in že sama po sebi govorita o moči nad ostalimi planeti.

Poznam kar veliko ljudi,ki se z Neptunom v 5.hiši,ukvarja z glasbo,slikarstvom.... vendar

jim je to hobi. Z ozirom na to,da 5.hiša predstavlja srednjo šolo je čisto možno,da je

Gregor s tovrstno dejavnostjo že pričel.

Poleg tega dela Neptun lep trigon z Jupitrom,ki se nahaja na 9.st. in v 8.hiši,ki je sama po

sebi pokazateklj dogodkov,9.hiše.Jih na,nek način,potrjuje.

Lep pozdrav :palec:

Zdravo!

Se strinjam s Čveko in njeno interpretacijo. Zanimalo me je, kakšna je razlika med izrisom vašim kart in mojim programom Janus. No Gregor tvoje sonce bi jaz čisto mirno interpretirala v 10 hišo in tudi venera je še vedno na zadnji stopinji 10 hiši ali če hočeš na vrhu enajste hiše. To sta oba pokazatelja, da se ukvarjaš z umetnostjo oz. tako položeno sonce je tisto menanđersko sonce. V Ameriki porode načrtujejo oz. umetno sprožajo popadek tam od 10 ure od poldneva, tako, da ima čim več otrok sonce tako visoko v 10 hiši, ker upajo, da bodo na tak način imeli čim več dobrih in uspešnih ljudi v karieri.

Na vsak način, da se ti je ta hiša dobro napisana. Venera v deseti oz. že enajsti samo pokaže, da je možna kariera na področju, kjer se venera lahko uveljavi, to je na področju umetnosti oz. področju lepega.

Sonce in venera v konjukciji to še poudarjata. Edino sonce v opozicji z uranom lahko kaže, da te naenkrat, nenadoma na tem področju nekaj "presuče", kakšen nepredviden, nenaden preobrat na področju posla in doma.

a 11 je hiša magisterija...... :wOOt: ....tumač...js bom torej magistrirala iz odnosov....S vozel na 13 st raka...... :o|o: :vragec: x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

a 11 je hiša magisterija...... :wOOt: ....tumač...js bom torej magistrirala iz odnosov....S vozel na 13 st raka...... :o|o: :vragec: x:Dx

x:Dx xyiyax

lp. M xDDx xrainbowx

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

ja,11.hiša ,med drugim,predstavlja tudi hišo iz katere se vidi ali bo nekdo prišel do magisterija.

Ni pa ,samo 11.hiša tista,ki pove ali bo nekdo magisterij tudi naredil. :xx!:

Tolko o tem x:)x

________________________________________________________________________________

Lunca,bom samo zate ,še enkrat,napopala njegovo karto, kakršno izriše Solar fire program x:Dx

Bom vesela če dodaš karto, narejeno po Janusu.

Gregor čisto verjamem,da se ti tole zdi malo čudno, ampak takole se mi pogovarjamo ali dopolnjujemo.Kaj vem,kaj bi rekla.

Tkole Lunca:

________________________________________________________________________________

Lunca,bom samo zate ,še enkrat,napopala njegovo karto, kakršno izriše Solar fire program x:Dx

Bom vesela če dodaš karto, narejeno po Janusu.

:palec: Čveka, tole je njegova karta, ne vem pa točno kdaj se je spremenil letni čas in se je ura premaknila.

Prilagam karto.

Neverjetno kakšna razlika.

Bom,takoj ko utegnem,tole natančneje prečekirala in pogledala še Keplerjev program.Da vidim

kako izriše.

SF naj bi bil eden natančnejših programov,Kepler pa bolj strokoven :inocent:

skor ne morem verjet :vio:

Tole je izris Keplerjevega programa.

zdravo!

Ja moram rečt, da so res zanimive te razlike, od programa do programa, a je to kr praksa ali je to zgolj slučaj?

Drugače pa (da ne bo dvomov) se že ukvarjam z umetnostjo kr nekaj časa, (s slikarstvom), zato me je to tak zanimalo.

Kmalu spet pišem!

Živjo,

ja takole primerjanje je prima kadar so planeti,kot pri tebi, v konjunkciji z vrhom, določene, hiše.

,

Seveda slikaš in verjetno,zna bit,to tvoj poklic. (umetnost)

Vrh 3.hiše v znamenju Leva,vladar te hiše Sonce v 10.hiši;

5.hiša v znamenju Vage,vladar tega znamenja v 10.hiši;

N.Neptun,kot nadgradnja Venere v 10.hiši,na 7.stopinji,stopinji Vage,zopet Venera;

Vrh 10.hiše,kateri vlada Neptun, v 10.hiši;

Kiron v 10 .hiši - slikaš tudi za dušo.

Polno zasedena 10 hiša pove veliko, kar se tvoje kariere tiče.

Predavatelj, katerega predavanja obiskujem, bi rekel- 'zazihran uspeh' x:Ix

Želim ti veliko uspehov :palec:

Polno zasedena 10 hiša pove veliko, kar se tvoje kariere tiče.

Predavatelj, katerega predavanja obiskujem, bi rekel- 'zazihran uspeh' x:Ix

:palec: Točno tko.

Čveka sem preverila njegove podatke še na astrodienstu, se čist poklapa. Komod vzamemo tko nabasano 10 hišo kot tako.

Lunca ko bi vsaj te besede tvojega predavatelja držale kot pribito x:Dx k mam moja 10. hiša je tud nabasana....Venera retro, Uran in Sonce....sam na žalost to ni vse dobr k Uran je ožarčen...Venera v izgonu in retro...s tem da je Uran še v eksaktni opoziciji z Luno....sem pa ugotovila, da nabasana 10. hiša tudi pomeni, da ti veliko pomeni to kaj si drugi mislijo o tebi...moj večni problem.... xrolleyesx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...