Skoči na vsebino

Zadnje stopinje hiše!

gregor777

Recommended Posts

Lunca ko bi vsaj te besede tvojega predavatelja držale kot pribito x:Dx k mam moja 10. hiša je tud nabasana....Venera retro, Uran in Sonce....sam na žalost to ni vse dobr k Uran je ožarčen...Venera v izgonu in retro...s tem da je Uran še v eksaktni opoziciji z Luno....sem pa ugotovila, da nabasana 10. hiša tudi pomeni, da ti veliko pomeni to kaj si drugi mislijo o tebi...moj večni problem.... xrolleyesx

:palec: Ja verjetno res, važno je, kaj drugi mislijo, to pa zato, ker je tebi kariera tolk pomembna, kar kaže tko nabasana 10.hiša. No uran bo mogoče poskrbel za hiter presuk v karieri in ni nujno, da bo vedno tko, kot je sedaj. Mogoče uran v 10.hiši kaže, da te privlačijo drugačni, neobičajni poklici.

Deli na socialnih omrežjih

:palec: Ja verjetno res, važno je, kaj drugi mislijo, to pa zato, ker je tebi kariera tolk pomembna, kar kaže tko nabasana 10.hiša. No uran bo mogoče poskrbel za hiter presuk v karieri in ni nujno, da bo vedno tko, kot je sedaj. Mogoče uran v 10.hiši kaže, da te privlačijo drugačni, neobičajni poklici.

Veš, da mi kariera sploh tok ne pomen al pa še ne čutim tega zato, ker še do danes ne vem kaj bi želela početi. Res pa me privlačijo zelo neobičajni poklici. x:)x

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

• 2 weeks later...

Jaz sedaj hodim na magisterij.... moja 11. hiša je prazna... a to pomeni, da ne bom nredila magisterija??

XI. hisa Dvojcka 11°06`43 ( njen vladar je MERKUR,

ki pa je natalno v Tehtnici 11°16`33in v 3 hiši.)

Aspekti, ki jih tvori merkur pa so:

Merkur sekstil Venera (lev, 01°20`09, 12.hiša)

Luna (strelec,5.hiša) sekstil Merkur

Merkur pa hodi sedaj po moji 4. hiši.

Čveka, res prosim za komentar; če potrebuješ več podatkov, povej, pa ti jih pošljem kot Osebno Sporočilo.

Komentira seveda lahko tudi kdo drug.

Jaz sedaj hodim na magisterij.... moja 11. hiša je prazna... a to pomeni, da ne bom nredila magisterija??

XI. hisa Dvojcka 11°06`43 ( njen vladar je MERKUR,

ki pa je natalno v Tehtnici 11°16`33in v 3 hiši.)

Aspekti, ki jih tvori merkur pa so:

Merkur sekstil Venera (lev, 01°20`09, 12.hiša)

Luna (strelec,5.hiša) sekstil Merkur

Merkur pa hodi sedaj po moji 4. hiši.

Čveka, res prosim za komentar; če potrebuješ več podatkov, povej, pa ti jih pošljem kot Osebno Sporočilo.

Komentira seveda lahko tudi kdo drug.

komaj ,ta hip,sem zasledila tvoj post.Se vidi,da bolj malo berem.

Z ozirom na povedano oz.napisano bi rekla,da magisterij,na katerega se pripravljaš boš

naredila.Same lepe aspekte vidim tako,da ni razloga za ,kakršnokoli, skrb v zvezi s tem.

Tranzit Merkurja skozi tvojo 4.hišo govori bolj o pripravi na magisterij.Po vsej verjetnosti

bo opravljen ko pride v natalno 5.hišo...pravgotovo pa do vstopa v 6.hišo.Takrat

boš,če še nisi,že zaposlena.

Res je,da je laže interpretirat če imaš pred seboj karto, posebej če si vizuelni

tip človeka. x;)x

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Čveka, hvala za komentar...

Letos, v študijskem letu 2006/07 sem se vpisala na magisterij... tako da sem še na zzzaačččeettkkuuu.... traja pa dve leti, če seveda vse opravljaš v roku..:) :)

Kako "hitro" pa hodi merkur? oz. kdaj bi naj prišel priližno v moje peto oz. 6 hišo???

Moje hiše:

IV. hisa - Skorpijon 03°16`11

V. hisa Strelec 11°06`43

VI. hisa Kozorog 16°52`24

Redno sem že bla zaposlena eno leto, sedaj pa delam preko študentskega servisa.

Lp.

Čveka, hvala za komentar...

Letos, v študijskem letu 2006/07 sem se vpisala na magisterij... tako da sem še na zzzaačččeettkkuuu.... traja pa dve leti, če seveda vse opravljaš v roku..:) :)

Kako "hitro" pa hodi merkur? oz. kdaj bi naj prišel priližno v moje peto oz. 6 hišo???

Moje hiše:

IV. hisa - Skorpijon 03°16`11

V. hisa Strelec 11°06`43

VI. hisa Kozorog 16°52`24

Redno sem že bla zaposlena eno leto, sedaj pa delam preko študentskega servisa.

Lp.

Uf, tole sem pa malo prehitevala.Z ozirom na tvoj post sem mislila,da si tik pred zdajci.Merkur potrebuje,da prehodi pot okoli Sonca 87-88 dni...vmes je še 2-3x retrograden.Pri prehajanju nekega znamenja je precej hiter.... nekak tako kot Sonce.Se pravi,da je zelo hiter.

Najbolje,da se nanj niti ne oziraš.Vsaj,zaenkrat,ne.

LP :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

• 10 months later...

Pozdravček,

mi lahko kdo svetuje kako vi interpretirate zadnje stopinje hiše v zodijaku...npr. če je Asc na 29° Tehtnice? Ali v tem primeru upoštevate samo znamenje Tehtnice ali tudi znamenje Škorpijona?

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Mantis sej pri astrologiji ni nikoli 100% pravila! A ti misliš, da je?

Drugače se mi pa zdi, da preveč kompliciraš, ker bom jaz sigurno na koncu vedno po svoji presoji naredila...seveda bom z veseljem še kakšno mnenje slišala, če ga bo seveda kdo sploh dal...;)

Ja no bo kar držalo.

Jaz sem strelec z 0,32 stopnjo. 23. 11. rojena.

20 dni prepozno -po tistem roku, ki so ga izračunali mami..torej hotela strelka bit.

Nisem pa mogla uiti škorpiji - in sem v asc sco.

Zato taka odštekana mešanica. Sem strelka - ampak tudi močna skorpija..delujem kot strelec, odprta in sploh vse..ampak znam čakat, pa bit potrpežljiva in tudi maščevalna..pa spet strelec ven prileti, ker se mi ne da udejanjat vse zlobe, ki se mi včasih zdi potrebno jo komu podarit..tak da..hvala bogi za strelca res..

Ziher bi pristala sicer v peklu.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Boljse je slisat intuicijo. Ker nikol ne mores tocno vedt, kateri pomen od vsega boga skup zmetanega ima najvecji vpliv na zivljenje osebe. Razen kotnih planetov in znamenj, ti se mi zdijo poleg Sonca in Lune glavni..

Tud jz tko mislim :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...