Skoči na vsebino

Piercingi

maj_ja

Recommended Posts

• Komentarji 130
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sheboom
Piercingi? če odšteješ, da so precej tvegana zadeva, ko pride do raznih infekcij in če odšteješ, da so dokaj dragi in če odšteješ brazgotine, ki ostanejo za njimi in k temu dodaš še možnost precvikanja živca ... so mi zelo všeč x;)x
Deli na socialnih omrežjih

meni so svinjski. :xx!: da niti ne govorim o tem, kaj ostane od te neumnosti, ko se ljudje spametujejo. luknje, zamašene s prahom in raznimi organskimi izločki. :sick:

xsrcx nismo se zastonj rodili brez vseh tehle pritiklin xsrcx

pa dokler ima neki simbolični pomen (določena plemena) to še razumem. ga ima v naši družbi? dvomim

Popravljeno -> joana

Jst jih ne maram, sej jih je lepo pogledat, samo vem, da imajo lahko neprijetne posledice...nazadnje sem brala kako so morali neki najstnici amputirati dojko, ker se ji je vnelo in zagnojilo. Sicer pa vsak dela s svojim telesom kar mu paše in naj za to tudi sprejema riziko.
Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati.

Guest sheboom
... in jest ... morm pa priznat, da sem imela težave z uhančkom na vratu ves čas (pol leta), pa je bil vreden vsakodnevnega negovanja xsrcx

Piercing na vratu :eek:

Kje natančno? Kakšna fotka je zaželjena, če jo imaš x;)x

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

to na vratu pa tudi mene zanima :eek:

jaz sem pa ful občutljiva na vso kovino, še uhanov ne morem nosit, ker se mi takoj vse zagnoji. v popku sem imela uhan kar 2x, obakrat mizerija od mizerije, nonstop gnojilo, pa bolelo. na koncu mi je xsrcx ukazal, da ima, da dam to ven, ker res ni ničemer podobno. xnckrivx

zdaj pa imam 2 nakazani luknjici (zaraščeni), na otip tudi ni neobčutljivo, pa še pod kožo se meso vso brazgotinasto čuti. :C:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Vsi taki posegi v telo, piercing, tattoo, implanti, .... zahtevajo nego, predvsem pa kakovosten nakit in strokovno izdelavo!!!

Piercinge se NE SME kupovati na štantih, ker je večina tega nakita kupljenega pri nepreverjenih dobaviteljih (predvsem zaradi nizkih cen), sem kar nekaj let delal na štantu in ko so začeli nabavljati (meni) dvomljiv nakit, sem strankam začel odsvetovati nakup in potem posledično tudi nehal delati tam :inocent:

Meni je oba piercinga naredila Lea iz Kopra in z nobenim nisem imel problemov. V jeziku ga imam že 9 let, v bradavički pa 4.

Nejc Zaplotnik

Kaj jaz vem .. jaz sem čisto vsakič (tako v ušesa - kakšnih 3 ali 4-krat vsega skupaj prebodena in popek - 2x) šla zmeraj k drugemu "izvajalcu", pa se mi je zagnojilo že med nošenjem medicinskih uhanov. Katerokoli kovino sem potem vstavila, se stanje ni izbolšalo. Čistila rano z vsemi možnimi preparati, ki so mi jih svetovali v lekarni, pa nobenega izboljšanja. xnckrivx

Pač nisem za to, kaj čem ... xnckrivx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Ko je ranica enkrat že vneta je težko pozdraviti.Moje izkušnje (sicer ne osebne) z medicinskimi uhani in pištolami za luknjanje so bolj kot ne slabe xnckrivx

Najbolje se obnese nakit iz kirurškega jekla že od začetka in strokoven poseg.Res pa je da ne reagira vsako telo enako na tovrstne posege :inocent:

Je pa tudi novost:

Ponudbo body-piercing nakita smo obogatili z nakitom iz BIOPLAST-a. BIOPLAST je posebna umetna masa, ki je zaradi svojih kemijskih lastnosti prijazna človeku in naravi nasploh. Prednosti nakita iz BIOPLAST-a so: - Možnost alergijskih reakcij je izključena. Prav tako se ob uporabi BIOPLASTA rana celi hitreje, brez zapletov, možnost infekcije pa zmanjšuje na minimum. Zaradi tega je še posebej primeren za prvi piercing. - Nakit iz BIOPLAST-a lahko poljubno oblikujemo, krajšamo, prilagajamo…itd, obenem pa je kompatibilen z dodatki iz kirurškega jekla, titana in srebra.

Mogoče bi se ti to obneslo x;)x

Nejc Zaplotnik

Če še me kdaj prime, da se spet dam preluknjat, bom upoštevala nasvet, hvala :palec: x:)x

Zaenkrat pa je teh 8 ostankov lukenj dovolj ...

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Guest sheboom

http://www.bmezine.com/pierce/11-surface/A61110/high/bmepb391552.jpg

tako nekako to izgleda ...

Probleme z njim pa sem imela zato, ker sem se večkrat zataknila za zaveso .. x:Ix

ja, moram rečt, da je bioplast res primerna za take zadeve: sploh če imaš piercing nekje bolj tako (sredi roke, na licu itd.), ker je ta masa upogljiva in deluje kokr tkivo ...

:eek: :eek: :eek: prvič vidim! :eek: :eek: :eek:

kako pa se za zaveso zatakneš? bi prej pričakovala, da se ti lasje okoli uhančka zapletajo :vragec:

uh, boleče izgleda :sori:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

wa, zanimivo res.. zgleda dobro, a težko da bi se sama odločila za piercing na vratu.. ;) :) sem imela v nosu kakšni dve leti.. pa dala ven, se je nekaj naredlo pa sem kr pustla raje.. mela bi ga v zgornji ustnici desno.. mi je všeč.. ampak ne vem no.. kolikšna je možnost sepse?? ima kdo kake informacije?..

x:)x x;)x :vragec:

Guest sheboom
sepsa zaradi uhanov?! ... lahko izključiš to možnost, če greš k profesionalcu - in tudi sicer, kajti sama še tega nisem slišala

Guest sheboom
Kakršnikoli posegi v telo, bodisi uhani bodisi tatuji ipd., so posledica okolja-to je jasno. Če to počneš, ker je slučajno 'in' , pa če misliš, da boš s tem kaj bolj samozavestna, potem je pametno da poskusiš - na koncu, ko se boš pravzaprav našla, boš verjetno opazila, kateri so bili ti razlogi. Mogoče ti lahko povem, da sem sama o določenih uhanih in tatujih začela razmišljat že v tretjem ali četrtem razredu osnovne šole xrolleyesx , na to pa sem čakala do lani in to je bila ena od tistih malih želja, ki sem jo pač morala uresničit :2src: in zdaj se mi kako leto plete nova ideja, ki je že dokončno načrtovana, a moj namen je počakat še kakih pet let, da vidim, če bo trajala do takrat (tatu ti pa vendarle ostane do konca življenja in neumno je pri 60ih imet kakega delfinčka ali kaj podobnega-pač posledico enomesečne obsedenosti). xsrcx

no.. tri dni nazaj je blo dve lti mojega sončka na hrbtu, med lopaticami.. :)

hja.. mislim, žal mi zaenkrat še ni blo nikoli.. x:)x če mi bo pa mi pač bo.. mislim, kaj naj.. odstranim lahko.. kar pa spet.. :xx!:

za piercing pa še mam veliko časa.. mogoče pa res kdaj ;)

http://www.bmezine.com/pierce/11-surface/A61110/high/bmepb391552.jpg

tako nekako to izgleda ...

Probleme z njim pa sem imela zato, ker sem se večkrat zataknila za zaveso .. x:Ix

ja, moram rečt, da je bioplast res primerna za take zadeve: sploh če imaš piercing nekje bolj tako (sredi roke, na licu itd.), ker je ta masa upogljiva in deluje kokr tkivo ...

Upam, da ne bo zamere, ampak izgleda grozljivo. :eek: :xx!: :eek: :xx!:

Nič lepo ni tole zame. Saj verjetno to niti ni namen x?x x?x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...