zerkalo 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Ampak: tisti piercingi vseeno kvarijo seksapilnost, vsaj jaz tako doživljam. Verjamem. Vsi rabimo še kaj dela na sebi, itak. Eni tu, drugi tam. V bistvu kar težko verjamem.. :xx!: .tole je podobno tistim ki jasno vidijo da je bil, recimo Jezus bluzator, Sai Baba pa prevarant.Dolgočasni in zateženi smo pa itak vsi, kot to nezmotljivo ugotovi vsaka bejba s katero preživimo nekaj skupnih let Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 jaz sem imela pirc v nosu in popoku...iz nosa sem ga že zdavni odstranla...iz popka pa pred cca 2 letoma, ker sem imela filing, da me je začel motiti..in, ko sem ga dala ven, sem se dejansko začela počutiti bolje je pa bil ful sexy...samo jebatga...me je motil..sem imela filing za moti mojo energijo...zanimivo, da me prej kar nekaj let ni motil...samo sem takrat snela tudi uhane, prstane...vse je pa lep modni dodatek.. Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 jaz sem imela pirc v nosu in popoku...iz nosa sem ga že zdavni odstranla...iz popka pa pred cca 2 letoma, ker sem imela filing, da me je začel motiti..in, ko sem ga dala ven, sem se dejansko začela počutiti bolje je pa bil ful sexy...samo jebatga...me je motil..sem imela filing za moti mojo energijo...zanimivo, da me prej kar nekaj let ni motil...samo sem takrat snela tudi uhane, prstane...vse je pa lep modni dodatek.. Lepo, da si začela čutiti, da je to motnja v/na telesu. Ni vredno biti seksi s tako motnjo. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Lepo, da si začela čutiti, da je to motnja v/na telesu. Ni vredno biti seksi s tako motnjo. Ja, , začela je čutiti "motnjo", ko pierca ni več rabila. Recimo, zobar ti obleče zob v keramiko inče bi ti kar naenkrat zrasel nov zob bi začel čutiti motnjo na telesu in bi si odstranil keramiko, a ne. Ker pa novi zobje ne zrastejo, seveda nihče ne čuti tega kot motnjo Moj point je, če bolj naravnost povem, da imajo piercingi svojo funkcionalnost, ki so jo ljudje že davno tega odkrili in se naučili uporabljati predmetke te vrste na telesih. Seveda se je vsa stvar v tej kaotični civilizaciji izrodila v neke včasih bolne smeri ampak še vedno pa to znanje obstajain se ga da uporabljati. In ko se začnejo ljudje počutiti bolje brez piercinga, so verjetno tudi privlačnejši ko ga (jih) snamejo, logično. Prej pa ne, neodvisno od okusa opazujočega. Pa še to.....vredno je biti seksi, pa tudi če te kdo doživlja kot motnjo. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Jst sm si ga dal v uho, na notranjo stran uhlja, in zgleda super. Imam ga 3 mesece in nisem imel nobenih težav, razen ko grem spat moram biti malo previden. Imam namreč špico, ki gleda ca. 3mm ven. Je pa zelo opazen! Ql. Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Moj point je, če bolj naravnost povem, da imajo piercingi svojo funkcionalnost, ki so jo ljudje že davno tega odkrili in se naučili uporabljati predmetke te vrste na telesih. Seveda se je vsa stvar v tej kaotični civilizaciji izrodila v neke včasih bolne smeri ampak še vedno pa to znanje obstajain se ga da uporabljati. In ko se začnejo ljudje počutiti bolje brez piercinga, so verjetno tudi privlačnejši ko ga (jih) snamejo, logično. Prej pa ne, neodvisno od okusa opazujočega. dej me prosim razsvetli, kakšno funkcionalnost imajo pirsi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 dej me prosim razsvetli, kakšno funkcionalnost imajo pirsi Privlačijo pozornost, recimo. In iz tega izhaja potem en kup stvari a je že to,da privlačijo pozornost dovolj. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Če lahko površinsko potegnem nitko ali črtico, bi omenila spolnost in kar se nje tiče. Ali gre, ko se govori o privlačnosti, ko ima oseba piercing ali tattoo, za kak fetish in prav tako, ali gre to za mazohizem pri ljudeh? Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Saj pozornost pritegne tudi, če imaš gnile zobe. Torej pozornost ni vedno nekaj dobrega. x:Dx Ja. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Jaz imam piercing v popku in mi ni nobena motnja, še manj fetiš in še manj energetska motnja. Energetsko gledano je še bolje, kajti je iz jekla, tako kot večina in se mi je "ustvarila" energetsko jeklena volja, kar pa ni slabo. In še to: meni osebno je zelo všeč in srčkan. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 Jaz ne maram piercinga na sebi, mi je pa všeč na drugih, če je v mejah normale in ne na preveč čudnih mestih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Ah, ne hvala.Sem mela v popku :xx!: (najstniška fora). Me je hitro minila. Pa mi zdaj sploh ne zgleda...prestara sm Ma sej enim paše... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Prestara? Meni se pa zdi, da mi gre z leti na slabše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Prestara? Meni se pa zdi, da mi gre z leti na slabše Ma, ta uhan v popku meni ni všeč pri starejših. Samo okej, to je pač moja "fora". Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 Kaj pa pod popkom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 TOLE ?Nope, I don't think so Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Skrivnostt 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 TOLE ?Nope, I don't think so Men je pa pirs v ščegetavčku sexy,vendar more bit samo eden. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 TOLE ?Nope, I don't think so haha ne tole, TOLE (Takole se pa luknjice delajo ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apogej 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Prestara? Meni se pa zdi, da mi gre z leti na slabše Tut jst sm si ga zdej pr 33-ih omislil.. Feedbacki so zaenkrat pozitivni. Citiraj Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada." http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Privlačijo pozornost, recimo. In iz tega izhaja potem en kup stvari a je že to,da privlačijo pozornost dovolj. me nisi prepričal, žal. Sem te spraševala o uporabnosti, o estetiki pač ne razpravljam; vsake oči imajo svojega malarja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Apogej, kje pa si si ga omislil? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Pa sej je prav, če si ga omislite Sej v popku je moja "muha", da sem prestara Ojej, tisti v tamalmu...boleče...Kolk je pa to pol higiensko? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 me nisi prepričal, žal. Sem te spraševala o uporabnosti, o estetiki pač ne razpravljam; vsake oči imajo svojega malarja Te tudi nisem nameraval kaj prepričevati. In "žal" sem govoril o uporabnosti in ne o estetiki.O kateri se pa tudi da pogovarjati, če niso ljudje preveč zaplankani. Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Ma evo te slike k ste jih prpopal oz. "TOLE" priča o čem? O mazohizmu? Pa si da en piers nekam, pa hoče še in še in še in še in še in oh, oh, ah, hehehehe in podobno se dogaja pri tattoojih. Kar slišim zvok mašince za tetoviranje in skelečo bolečino, ki mi jo zabadajo iglice mašince, hehe. In bolečino vsakega piersa posebej Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.