Guest sheboom 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 seveda ni zamere lepota je neopredeljiv pojem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EWEER 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Hočeš povedat da piercing si lahka kupi usak, lepote pa ne:P Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ne. želim povedat, da si vsak sam določa, kaj mu je lepo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Hočeš povedat da piercing si lahka kupi usak, lepote pa ne:P Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 (popravljeno) sheboom, seveda se strinjam, da si vsak sam določa kaj se mu zdi lepo, vendar pa moramo biti verjetno pri tem tudi nekoliko kritični do sebe. Menim, da si dele telesa prebadajo ljudje, ki so jim (drugi ali družba) uspeli na neki način oprati možgane in sugerirati neko idejo, oni so pa to sprejeli iz želje po ugajanju, šokiranju, opozarjanju nase,... kar hočeš. razlogov je veliko. gledala sem neki dokumentarec (ne vprašat kateri, ker je že leta nazaj, mi je pa ostal v spominu), ki je postregel z razlago o prebadanju telesa, nošenju nakita,... Namreč: bolj ko si preboden, več nakita kot nosiš, bolj s tem izražaš odvisnost od družbenega mnenja in od sprejetja v neki družbi. Še več... ženske, ki nosijo nakit menda s tem simbolično izražajo (tudi v plemenih) svojo voljnost do podvrženosti nasprotnemu spolu. Popravljeno 19. november 2006 -> joana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 (popravljeno) Piercingi in tatooji so značilni za današnji mainstream. Popravljeno 19. november 2006 -> joana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Hja ... v tem konkretnem primeru, ko ima punca uhan na vratu in ga itak zakrivajo dolgi lasje, ga ima po mojem mnenju zaradi sebe, saj ga drugi niti ne vidijo. Enako mislim o tatoojih na ponavadi zakritih delih telesa. Meni se pranje možganov ne zdi okraševanje telesa na kakršenkoli način, pač, to se mi bolj zdi izražanje samega sebe (sama nimam nobenega tatooja in mi sploh niso všeč, sem pa imela 2 cimri - sestri - ki sta imeli vsaka po 3 in nisem imela občutka, da s tem želita komurkoli karkoli dokazat ali ugajat). Potem se mi prej zdi pranje možganov religija - slepo sledenje neki ideologiji. Tatooji in uhančki so vsaj izvirni, vsak je nekaj posebnega, vsak ima svojo zgodbo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Hja ... v tem konkretnem primeru, ko ima punca uhan na vratu in ga itak zakrivajo dolgi lasje, ga ima po mojem mnenju zaradi sebe, saj ga drugi niti ne vidijo. Enako mislim o tatoojih na ponavadi zakritih delih telesa. Meni se pranje možganov ne zdi okraševanje telesa na kakršenkoli način, pač, to se mi bolj zdi izražanje samega sebe (sama nimam nobenega tatooja in mi sploh niso všeč, sem pa imela 2 cimri - sestri - ki sta imeli vsaka po 3 in nisem imela občutka, da s tem želita komurkoli karkoli dokazat ali ugajat). Potem se mi prej zdi pranje možganov religija - slepo sledenje neki ideologiji. Tatooji in uhančki so vsaj izvirni, vsak je nekaj posebnega, vsak ima svojo zgodbo. te reči počnem iz osebnega zadovoljstva in mi ni mar razkazovanje le-teh. Ne znam natančno pojasnit, zakaj to počnem: prvi razlog je ta, da sem bila bolj ali manj naveličana vsakdanjosti, sebe in mi je bilo vseeno kaj se z mano dogaja. Zatem je razlog v 'nesamozavestni' izvirnosti, ki je to zdolgočasenost zabavala s šokiranjem - na vizualno povprečnem dekletu šele po letu dni opaziš malenkosti, za katere si ne bi nikoli mislil. In tretji razlog je ta, da ko z nečim začneš, ti to postane vsakdanje. Kaj si misliš o večjem tatuju ženske - sicer moški ideji - na trebuhu, če zraven veš, da le to dekle ne mara kazat tega dela telesa razkritega: se pravi, da je ta tatu vedno skrit pod majico? Je to želja po sprejetju v družbo? Verjamem, da je čudno, ampak tudi 'čudaki' so na svetu, njihove filozofije pa ne razume vsak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Odgovor na to, zakaj piercing, tatooji, .....in drugih 100 stvari je preprost. Ni Ljubezni. Vsi ti Ljudje iscejo Ljubezen, cisto nic drugega.Ko jo Clovek najde, ne potrebuje vec nicesar , niti nikogar. Lahko se tudi ne strinjate, vendar je to le Laz samemu sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Da ima že vsak tretji otrok v vrtcu uhan, pri treh, štirih letih, je čist njihova odločitev, izražanje neodvisnosti, pomanjkanje ljubezni? Da le redko najdeš punco brez uhanov je izražanje neodvisnosti, pomanjkanje ljubezni? ali pač samo okras? Kot si jih ljudje navešajo že od pradavnine.. zapestnice, prstane, uhane.. evo, tlele je meja.. tole je načeloma že pirsing, ne? Saj delaš luknjo v uhelj? Zakaj je potem luknja malo višje gor v ušesu al pa v popku al pa pol kjerkol drugje že tolk grozna? Kje ste si postavli mejo in zakaj? Jaz sem za uhane zatežila pri 5 letih pa mi v studiu niso hotli delat lukenj, ker bom kao jokala.. in je mogla mami zatežit, da pač ne bom jokala in me je za roke držala in sem dobila prve uhančke Pirs v popek sem si dala letos, ker mi je bil noro všeč na frendici in sem o tem razmišljala in se odločala eno leto.. zdaj je pa itak skoz pod majčko, ker ne maram popka kazat, pa čist mini uhanček imam, ampak mi je noro všeč in je del mene.Ful pazla in čistila in skrbela zanj pol leta, nobenih problemov bilo.. Všeč mi je uhanček v jeziku, samo ga ne mislim imet. Pač, razlogi.. Ni mi všeč en kup drugačnih pirsingov, sam to še ne pomen, da so grozni in bljak in da folk z njimi hoče ne vem kaj povedat.. Ja, eni ja.. eni pa ne... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Verjamem, da je čudno, ampak tudi 'čudaki' so na svetu, njihove filozofije pa ne razume vsak. Jaz sem čudak že po defoltu sploh ni potrebe za kazanjem tattoojev ali piercingov na plaži pa tudi nisem bil že nekaj let (aristokratska belina je spet moderna ) Pa si bom vseeno en tattoo podaljšal še čez rame, čeprav ga bo videlo malo ljudi oziroma malokrat (ob mojih, vse redkejših, izpadih "zgoraj brez") Tattooji imajo eno prednost pred piercingi - ne zatikajo se ob obleko na to me redno spomne leva bradavička Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Jaz sem čudak že po defoltu sploh ni potrebe za kazanjem tattoojev ali piercingov na plaži pa tudi nisem bil že nekaj let (aristokratska belina je spet moderna ) Pa si bom vseeno en tattoo podaljšal še čez rame, čeprav ga bo videlo malo ljudi oziroma malokrat (ob mojih, vse redkejših, izpadih "zgoraj brez") Tattooji imajo eno prednost pred piercingi - ne zatikajo se ob obleko na to me redno spomne leva bradavička Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bubba 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 ka pa js mislm u pirsingih pa tatujih hehe ...am men se zdi to lepo sm du neke meje mislim recimo js bi ful mela pirs u ubrvi al pa bradi mi je ful lepo tatuji so pa itak zakon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 brez kake zamere, ampak men ta uhan v vratu zgleda ogabno. Sem se kr ustrašla. Pa tudi drugače mi pirsingi niso kaj prida všeč. Ko sem bla stara kake 16 let, sem ga sicer želela met u nosu, pol mi je pa ati začel pridigat o tatujih in pirsingih, češ, kako bo zgledalo, ko bom odrasla poslovna zenska, z otroki, pa bom cela preluknjana in porisana... kako bo zgledalo. :xx!: :xx!: še danes sem mu hvaležna za tisti pogovor. sicer pa nimam nič proti, če drugi to počnejo Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 imam nosim uhane ....pa rada jih imam , če jih ni mi nekaj manjka ....to je pol odvisnost a ne Drugače pa ne niso mi všeč ne tatuji ne piercingi....prvič ne maram bolečine..ko nastajajo take umetnine. Imam rada spremembe ...če si nekaj prebodeš pa porišeš prešpikaš ne gre dol----sicer pa nakladam ....to mi je grdo. kratko jedernato. Ja enim ja pa všeč...Ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 To temo bi blo fajn združit s Tatooji in piercingi ... Marsa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Vprašanje kdaj bo zašla sem Do takrat se bo pa že nabralo čveka Ampak ker je nekaterim defloriranje kože in razno luknjanje bolj pri srcu kot pa risanje lahko ostane ločeno Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trd18 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 jaz imam tri piercingemi je ful všečenega v glavici penisain dva najajčkih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 jaz imam tri piercingemi je ful všečenega v glavici penisain dva najajčkihA možgane imaš tudi preluknjane? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 Odgovor na to, zakaj piercing, tatooji, .....in drugih 100 stvari je preprost. Ni Ljubezni. Vsi ti Ljudje iscejo Ljubezen, cisto nic drugega.Ko jo Clovek najde, ne potrebuje vec nicesar , niti nikogar. Lahko se tudi ne strinjate, vendar je to le Laz samemu sebi.Ma ja, a uni maori pa en kup drugih preluknjanih domorodcev tudi pogreša ljubezen, a ne da.... A možgane imaš tudi preluknjane? Kakorkoli že gola, bejba s piercingom v popku, recimo, in tatoojem na spodnjem delu hrbta je bolj seksi od iste golebejbe brez tega. Jebi ga.In seveda bo zdej kdo ugotovil da so okusi različni, lalala, ampak seksepilnost nima nikakršršne direktnepovezave z okusom. Al jo je malo več ali pa malo manj, ni druge. ...oz. tretje.... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Ma ja, a uni maori pa en kup drugih preluknjanih domorodcev tudi pogreša ljubezen, a ne da....Kakorkoli že gola, bejba s piercingom v popku, recimo, in tatoojem na spodnjem delu hrbta je bolj seksi od iste golebejbe brez tega. Jebi ga.Mah, mene ta kovina v telesu direktno odbija. In ni prav nič seksi. In seveda bo zdej kdo ugotovil da so okusi različni, lalala,Ja, res je, prav to sem ugotovil. ... ampak seksepilnost nima nikakršršne direktnepovezave z okusom. Al jo je malo več ali pa malo manj, ni druge. ...oz. tretje....Drži. Ampak: tisti piercingi vseeno kvarijo seksapilnost, vsaj jaz tako doživljam. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Men tut niso všeč pirsi kjerkoli me začne kr koža bolet, ko vidm koga ful popirsanega. Ampak nič ne de, sm deklarirano "brez okusa" :D Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Ampak nič ne de, sm deklarirano "brez okusa" :DHa ha, jaz tudi. Sem tako obupno dolgočasen in zatežen, da v ljudeh zbujam resne simpatije do samomora. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 a dej, a pol nas je več? (takih) Bi lahko ustanovili Klub dolgočasnih in zateženih Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Mene pa piercingi preveč asociirajo na šrapnel. No good. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.