Skoči na vsebino

Piercingi

maj_ja

Recommended Posts

Ampak: tisti piercingi vseeno kvarijo seksapilnost, vsaj jaz tako doživljam.

Verjamem. Vsi rabimo še kaj dela na sebi, itak. Eni tu, drugi tam. x:Dx

V bistvu kar težko verjamem.. :xx!: .tole je podobno tistim ki jasno vidijo da je bil, recimo Jezus bluzator, Sai Baba pa prevarant.

Dolgočasni in zateženi smo pa itak vsi, kot to nezmotljivo ugotovi vsaka bejba s katero preživimo nekaj skupnih let x:Dx

Norost je vcasih najvecja modrost…
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 130
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

jaz sem imela pirc v nosu in popoku...iz nosa sem ga že zdavni odstranla...iz popka pa pred cca 2 letoma, ker sem imela filing, da me je začel motiti..in, ko sem ga dala ven, sem se dejansko začela počutiti bolje :palec:

je pa bil ful sexy...samo jebatga...me je motil..sem imela filing za moti mojo energijo...zanimivo, da me prej kar nekaj let ni motil...samo sem takrat snela tudi uhane, prstane...vse

je pa lep modni dodatek..

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

jaz sem imela pirc v nosu in popoku...iz nosa sem ga že zdavni odstranla...iz popka pa pred cca 2 letoma, ker sem imela filing, da me je začel motiti..in, ko sem ga dala ven, sem se dejansko začela počutiti bolje :palec:

je pa bil ful sexy...samo jebatga...me je motil..sem imela filing za moti mojo energijo...zanimivo, da me prej kar nekaj let ni motil...samo sem takrat snela tudi uhane, prstane...vse

je pa lep modni dodatek..

:vio:

Lepo, da si začela čutiti, da je to motnja v/na telesu. Ni vredno biti seksi s tako motnjo. x;)x

Possible—but highly unlikely.

Lepo, da si začela čutiti, da je to motnja v/na telesu. Ni vredno biti seksi s tako motnjo. x;)x

Ja, x:Dx , začela je čutiti "motnjo", ko pierca ni več rabila. Recimo, zobar ti obleče zob v keramiko in

če bi ti kar naenkrat zrasel nov zob bi začel čutiti motnjo na telesu in bi si odstranil keramiko, a ne. Ker

pa novi zobje ne zrastejo, seveda nihče ne čuti tega kot motnjo x:Dx

Moj point je, če bolj naravnost povem, da imajo piercingi svojo funkcionalnost, ki so jo ljudje že

davno tega odkrili in se naučili uporabljati predmetke te vrste na telesih. Seveda se je vsa stvar

v tej kaotični civilizaciji izrodila v neke včasih bolne smeri ampak še vedno pa to znanje obstaja

in se ga da uporabljati. In ko se začnejo ljudje počutiti bolje brez piercinga, so verjetno tudi

privlačnejši ko ga (jih) snamejo, logično. Prej pa ne, neodvisno od okusa opazujočega.

Pa še to.....vredno je biti seksi, pa tudi če te kdo doživlja kot motnjo. x:Dx

Jst sm si ga dal v uho, na notranjo stran uhlja, in zgleda super. Imam ga 3 mesece in nisem imel nobenih težav, razen ko grem spat moram biti malo previden. Imam namreč špico, ki gleda ca. 3mm ven. Je pa zelo opazen! Ql. :palec:

Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -

- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada."

http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif

Moj point je, če bolj naravnost povem, da imajo piercingi svojo funkcionalnost, ki so jo ljudje že

davno tega odkrili in se naučili uporabljati predmetke te vrste na telesih. Seveda se je vsa stvar

v tej kaotični civilizaciji izrodila v neke včasih bolne smeri ampak še vedno pa to znanje obstaja

in se ga da uporabljati. In ko se začnejo ljudje počutiti bolje brez piercinga, so verjetno tudi

privlačnejši ko ga (jih) snamejo, logično. Prej pa ne, neodvisno od okusa opazujočega.

:irs: dej me prosim razsvetli, kakšno funkcionalnost imajo pirsi xnckrivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Če lahko površinsko potegnem nitko ali črtico, bi omenila spolnost in kar se nje tiče. Ali gre, ko se govori o privlačnosti, ko ima oseba piercing ali tattoo, za kak fetish in prav tako, ali gre to za mazohizem pri ljudeh?

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

Jaz imam piercing v popku in mi ni nobena motnja, še manj fetiš in še manj energetska motnja.

Energetsko gledano je še bolje, kajti je iz jekla, tako kot večina in se mi je "ustvarila" energetsko jeklena volja, kar pa ni slabo. x;)x In še to: meni osebno je zelo všeč in srčkan. x:)x

Kako čemo? Lako čemo.

Prestara? Meni se pa zdi, da mi gre z leti na slabše :ermm:

:farb: Tut jst sm si ga zdej pr 33-ih omislil.. xrolleyesx Feedbacki so zaenkrat pozitivni.

Honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere. -

- "Pošteno živeti, drugega ne prizadeti, vsem pa dati to, kar jim pripada."

http://shrani.si/f/42/jc/2WV34uU0/userbar44128sest.gif

Privlačijo pozornost, recimo. In iz tega izhaja potem en kup stvari a je že to,

da privlačijo pozornost dovolj.

xrolleyesx me nisi prepričal, žal. Sem te spraševala o uporabnosti, o estetiki pač ne razpravljam; vsake oči imajo svojega malarja :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

xrolleyesx me nisi prepričal, žal. Sem te spraševala o uporabnosti, o estetiki pač ne razpravljam; vsake oči imajo svojega malarja :palec:

Te tudi nisem nameraval kaj prepričevati. In "žal" x:Dx sem govoril o uporabnosti in ne o estetiki.

O kateri se pa tudi da pogovarjati, če niso ljudje preveč zaplankani.

:o|o:

x:Dx x:Dx

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Ma evo te slike k ste jih prpopal oz. "TOLE" priča o čem? O mazohizmu? Pa si da en piers nekam, pa hoče še in še in še in še in še in oh, oh, ah, hehehehe in podobno se dogaja pri tattoojih. Kar slišim zvok mašince za tetoviranje in skelečo bolečino, ki mi jo zabadajo iglice mašince, hehe. In bolečino vsakega piersa posebej x:Dx :vio:

ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!

ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!

ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!

ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA!

ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!

ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!

ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!

ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!

ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!

ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!

ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!

ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!

ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...