Tanca 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 Kar se tiče uhanov lahko povem svojo izkušnjo - sama sem imela pred leti pirsing v popku, od katerega mi je ostala mala brazgotinica (uhana že par let nimam več). Ko sme bila pred kratkim na bioresonančni terapiji, mi je zdravnica (oziroma njena naprava) takoj pokazala brazgotino v področju popka (pa ni mogla vedeti, da sem imela uhan) - jaz bi rekla, da je očitno uhan prekinil neke tokove. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 čaw lubčki mam znanko, k dela ene delavnice, pa... uglaunem, je majstr za: su jok on nuri. to je ena znanost, k iglice zbada po telesu, pa poprčke s selotejpom lima po telesu. na točno določene točke telesa, da se razumemo. in ona pravi, da če bi teli otročki vedl, kakšno škodo si delajo s temi uhančki (sploh u popek, k je povezava z materjo) bi si jih takoj dobesedno izstrgal ven. pa sej kul. če ti tolk dvigne samozavest al pa ne wem kwa, če si k ikebana, pol se ti jebe za uso škodo, k si jo delaš. al pa mogoče ne uglaunem... teli pirsingi... nou gut, sploh nepravilno montirani. clo usak šiv, brazgotina, urez z nožem... prekine nemoten energijski pretok po telesu. tko da, punčke... tele pizdarije ven, pa se nazaj naštelat, drgač boste kmal po drugih temah iskale nasvete, kuko se bolš počutit, pa kuko zanosit, pa ponoč kej spat... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 Akupunktura ne zabada igel v popek.Uporablja mokso [toplotno stimulacijo], akupunkturnih igel ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 Čaw Na hitro sem prebrala tole temo in samo nekaj bi dodala. Tale bejba, Bubi, je jamrala zaradi prebave......in tu jaz ne bi takoj vse samo s psiho, preoblemi, negativnostjo ... povezovala. (Da ne bo pomote - se strinjam - stres ... gre itak takoj na želodec, prebavo) Vprašala bi pa še - ali migaš dovolj??Lahko še tako paziš nase, ješ zdravo,ampak sedeče delo, študij ... je itak obup za prebavo!Pa preveč sladkarij tudi! Tako da - v red se spravit, začet redno športat, po pameti jest in če še ni Ok ... pa ok, uhane ven in iskat vzrok še kje drugje. Pa lp P. S.: Če je tole, kar Janko pravi "clo usak šiv, brazgotina, urez z nožem... prekine nemoten energijski pretok po telesu" res, sem ga pa tudi jaz naj*!Nekaj zaradi uhanov (sedaj le še 3-je v uporabi), velika večina pa zaradi mojega izredno štorastega karakterja! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 js sm ga tud ven dala, na zeljo enga Bisera... nosila sm ga pa prblizn dobre pol leta... nevem kj mam od tega, razn tega kr nimam, vem pa kj sm mela od tega, ceprav vem tud zdj kj mam od tega... uglavnem verjamem, da mi je ta oseba hotela sam dobr, ce hocm sebi dobr... in hvala ji! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 P. S.: Če je tole, kar Janko pravi "clo usak šiv, brazgotina, urez z nožem... prekine nemoten energijski pretok po telesu" res, sem ga pa tudi jaz naj*!Nekaj zaradi uhanov (sedaj le še 3-je v uporabi), velika večina pa zaradi mojega izredno štorastega karakterja! povedou ti bom eno veliko skrivnost, ki velja za vse stvari v življenju. slišala si jo že stokrat, pa jo dej še enkrat. prej al slej pa jo boš tud dojela in od takrat ti bo življenje lažje.(matr, kuko znam bit pokroviteljski, pa niti trudim se ne preweč )nobena stvar se ne poje tako vroča kot se skuha.... in to drži s temi brazgotinami je pa najbr isto. zdej bom preskoču večino mojga življenja in začel tam, kjer sem z onim postom, k te je prestrašu nehou.kolkr si ti štorasta, tolk sm jest firbčen in med drugim sem mal hotu do dna pridet tud s tem. torej... bownova terapija.ne želim jo podcenjevat, ker vrjamem, da komu pomaga, ampak jest sem biu tam celo kuro, pa če se ne motim še večkrat. efekt...??? ok. sej ne moreš vedet kuko bi blo, če tega ne bi naredu, ampak zdej, s tem kar vem, ne bi šou več. ne trdim pa, da ni nič na tem. ne bom pa povedou h komu sem to hodu, ker hwalit nimam kej, šinfou pa tud nam. uglavnem... tud po njihovem je vsak urez, brazgotina... nujno potrebno spet naštelat. ti pa mal sama raziskuj. klele maš eno splošno povezavo, pa mal pobrskej. btw. zdele pa mal bl raziskujem EFT. mam dost boljši občutek... ma dej... surfej, če te zanimahttp://www.bownovaterapija.com/vsebina.htm Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.