anarhist 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Čutim dolžnost, da odprem temo o tej izvrstni bukvi (oz. filmu) za vse ki ste prebrali in še boste. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 naj bo (v duhovnosti). Huda knjiga, (presenetljivo) hud film. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 A film je po knjigi? Kul. Potem jo bo pa treba srečat ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 dobra knjiga? kul potem jo je treba poiskat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 huda knjiga, zato me je pa presenetilo, k je film ravno tako dobr.Fantasticen je Norton in Brad Pitt tud zlo ok.je tezko po taki knjigi dober film naredit in jim je definitivno ratal. ja, preber.cak sam mal, da se spomnim avtorja, mal nenavaden priimk morda... aha, bingo! Palahniuk.... je avtor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 huda knjiga, Terminologije li ... Ne vem, kako bi lahko bila knjiga huda. Hud je npr. moj lovski pes, knjiga pa nikakor. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Kdor lahko izgubi vse, je svoboden...poglej kristusa.....jap... "to be or not to be-that is the answer"!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 17. november 2006 Avtor Prijavi Deli 17. november 2006 Palahniuk.... je avtor. A ni smotan, eden mojih ljubših piscev, pa si ne morem priimka zapomnit. Kaj naj rečem.Odličen film, kateri del bi lahko povzeli s samim citatom iz filma: /naj me kdo popravi, že dolgo je tega odkar sem gledal film in bral knjigo/ Kdor lahko izgubi vse, je svoboden...poglej kristusa.. Primer "dvojnega uma" in ne zaradi insomnije, je pa ritchijev film : Revolver.Toplo priporočam, prikazuje tisti naš mali glasek Ego, ki nam usmerja življenje : ) Mojstrovina, res. "Lahko mi izbiješ zobe in mi izmaličiš obraz, ampak pazi, če čeki ne bodo prihajali vsak mesec. Lahko me pohabiš, ampak če boš enkrat zamudil s plačilom je s tabo konec. Ti imaš vse in jaz nimam ničesar."Malo po spominu. dobra knjiga? kul potem jo je treba poiskat Nujno. A film je po knjigi? Kul. Potem jo bo pa treba srečat ... Film sem gledal pred časom, ga moram spet. Knjigo pa že trikrat prebral. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Terminologije li ... Ne vem, kako bi lahko bila knjiga huda. Hud je npr. moj lovski pes, knjiga pa nikakor. lalala ja no, se vid da nis bral. ker ce si kera knjiga zasluzh pridevnik Huda, je pa to ta. ke sm se zmazala, huh?! Huda = nad ultra dobra. Nujno. Nadnujno! x!x res dobr.morda ni za preobcultjive dushce tlele, je precej pravzaprav... hm, clo brutalno v bistvu... tko zlo surovo, aha, to bo boljsa beseda.sam je pa tko dobr narejen film, res, svaka cast...tud scena, fotografija, zgodba je super, dost dosledna knjigi (ker je to bla tezka naloga res). ...knjiga pa res ful dobr napisana in tip ma zanimiv stil in skratka lepo pelje zgodbo, ma vse not kot je treba (naboj, zaplet, razkritje, ki ga ze prej slutis... vse to). V bistvu zlo *moshka* knjiga. sam res fajn k shus. pa tud duhovita. kaj je recimo montirnil model not v filme. pa ta atmosfera stalna, odbita, kako je bla dobr prikazana, res shus, nujno in brat in gledat! *saj sem jo v Knjigah in prav tako Filmih ziher ze vsaj 1x hvalila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 razumem sam vprašanje če jo pri nas imajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 18. november 2006 Avtor Prijavi Deli 18. november 2006 V bistvu zlo *moshka* knjiga. To tudi meni ni jasno, zakaj se gre samo o moških, a pisatelj namiguje, da so moški bolj "obteženi" ali je gej? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Anarho, nisem mislila zato, k so "sam moski" (saj niso, saj ona bejba je dost pomembna, v bistvu je clo ljubezenska zgodba torej not ).Mislila sem, k je tok surova. pac, kao, surova moc pa samotni bojevnik scena, sam nase se zanest pa tko.... zato moshka. ni glih recimo najbrz pri srcu onim bejbam, ki gledajo najrajs ljubezenske oz. romanticne komedije in kaksne ljubavne nadaljevanke al pa kaj tacga. nabijanje v meso - to zhe ni zhensko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 19. november 2006 Avtor Prijavi Deli 19. november 2006 V klubu golih pesti so sami moški, tako tudi v projektu Pohaba. Tista Marla Singer je edino žensko bitje tam, a je že blizu "dna", zato tudi malo moško deluje.Omenjeni so odsotni očetje, skratka to je to. Je pa res neprimerno za razne romantike, ker je kar grobo. pa tud duhovita. Ja, kar eni opisi so dodani, kako se preklaplja film, kako narediš in računalnika bombo, boksarski prijemi, priprava nitrogliserina, opis njegove razsute čeljusti...Svašta. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ok kaj je boljše ffilm al knjiga? prepričal ste me Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Res svasta. Midva z Mitjo sva jo predlani na morju oba zgoltala, dobesedno pozhrla, Mitja pa clo pravi, da je ena najboljsih knjig, ki jih je prebral, ce ne najboljsa. Ksenia, najprej knjigo preber, pol pa se film glej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 nekak tko sem imela tud namen... ker uživam v branju knjig, dobesedno izgine okoli mene svet in sem popolnoma v dogajanju... vidim stvari (očitno z vizzualizacijo nimam težav) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ja in super je, k je film ravno tako dbest, kar je ze itak tezko in jim ne rata vedno, po taki knjigi je pa sploh tezko, tko da, zakon! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ...men pa knjiga dost dobra... film pa... ni slab... bi se pa dalo tut boljsga narest po tej predlogi... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ja to je zdaj tezko rect, jaz pa mislim, da bi tezko boljsga.... glede na 'zaplet' recimo, ce ze sam iz tega vidika gledam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 19. november 2006 Avtor Prijavi Deli 19. november 2006 nekak tko sem imela tud namen... ker uživam v branju knjig, dobesedno izgine okoli mene svet in sem popolnoma v dogajanju... vidim stvari (očitno z vizzualizacijo nimam težav) Meni je bil Brad Pitt izjemen kot Tyler, sploh ne vem, če bi bil še tak jack v sami knjigi, če si ga nebi predstavljal kot Pitta.Sicer so pa slikce gor na ovitku. ...men pa knjiga dost dobra... film pa... ni slab... bi se pa dalo tut boljsga narest po tej predlogi... Hočemo manj tolčenja in več Tylerja. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 imam knjigo sem včeraj ko sem že bila v knjižnici izkoristila priložnost... pride kmalu na vrsto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.