Skoči na vsebino

Klub golih pesti

anarhist

Recommended Posts

huda knjiga, zato me je pa presenetilo, k je film ravno tako dobr.

Fantasticen je Norton in Brad Pitt tud zlo ok.

je tezko po taki knjigi dober film naredit in jim je definitivno ratal. x^x

ja, preber.

cak sam mal, da se spomnim avtorja, mal nenavaden priimk morda... xscratchx

aha, bingo! xideax Palahniuk.... je avtor.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Kdor lahko izgubi vse, je svoboden...poglej kristusa..

...jap... "to be or not to be-that is the answer"!! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

xideax Palahniuk.... je avtor.

A ni smotan, eden mojih ljubših piscev, pa si ne morem priimka zapomnit.

Kaj naj rečem.Odličen film, kateri del bi lahko povzeli s samim citatom iz filma:

/naj me kdo popravi, že dolgo je tega odkar sem gledal film in bral knjigo/

Kdor lahko izgubi vse, je svoboden...poglej kristusa..

Primer "dvojnega uma" in ne zaradi insomnije, je pa ritchijev film : Revolver.

Toplo priporočam, prikazuje tisti naš mali glasek Ego, ki nam usmerja življenje : )

Mojstrovina, res.

"Lahko mi izbiješ zobe in mi izmaličiš obraz, ampak pazi, če čeki ne bodo prihajali vsak mesec. Lahko me pohabiš, ampak če boš enkrat zamudil s plačilom je s tabo konec. Ti imaš vse in jaz nimam ničesar."

Malo po spominu.

dobra knjiga? kul potem jo je treba poiskat :palec:

Nujno.

A film je po knjigi? Kul. Potem jo bo pa treba srečat ...

Film sem gledal pred časom, ga moram spet. Knjigo pa že trikrat prebral.

Če ma kdo denarja odveč vzamem.

Terminologije li ... xrolleyesx

Ne vem, kako bi lahko bila knjiga huda. Hud je npr. moj lovski pes, knjiga pa nikakor.

lalala

x:px ja no, se vid da nis bral. ker ce si kera knjiga zasluzh pridevnik Huda, je pa to ta. :vragec: x;)x

ke sm se zmazala, huh?! x;)x

Huda = nad ultra dobra. x;)x xokx

Nujno.

xyesx Nadnujno! x!x x;)x

res dobr.

morda ni za preobcultjive dushce tlele, je precej pravzaprav... hm, clo brutalno v bistvu... tko zlo surovo, aha, to bo boljsa beseda.

sam je pa tko dobr narejen film, res, svaka cast...

tud scena, fotografija, zgodba je super, dost dosledna knjigi (ker je to bla tezka naloga res). ...

knjiga pa res ful dobr napisana in tip ma zanimiv stil in skratka lepo pelje zgodbo, ma vse not kot je treba (naboj, zaplet, razkritje, ki ga ze prej slutis... vse to). xokx

V bistvu zlo *moshka* knjiga. :8):

sam res fajn k shus. pa tud duhovita. xDDx x8Dx

kaj je recimo montirnil model not v filme. x:px x;)x x:Dx

pa ta atmosfera stalna, odbita, kako je bla dobr prikazana, res shus, nujno in brat in gledat! xyesx x^x

*saj sem jo v Knjigah in prav tako Filmih ziher ze vsaj 1x hvalila. xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Anarho, nisem mislila zato, k so "sam moski" (saj niso, saj ona bejba je dost pomembna, v bistvu je clo ljubezenska zgodba torej not xDDx).

Mislila sem, k je tok surova. pac, kao, surova moc pa samotni bojevnik scena, sam nase se zanest pa tko.... zato moshka.

ni glih recimo najbrz pri srcu onim bejbam, ki gledajo najrajs ljubezenske oz. romanticne komedije in kaksne ljubavne nadaljevanke al pa kaj tacga.

nabijanje v meso - to zhe ni zhensko. xDDx

Picasso

V klubu golih pesti so sami moški, tako tudi v projektu Pohaba. Tista Marla Singer je edino žensko bitje tam, a je že blizu "dna", zato tudi malo moško deluje.

Omenjeni so odsotni očetje, skratka to je to. Je pa res neprimerno za razne romantike, ker je kar grobo.

pa tud duhovita. xDDx x8Dx

Ja, kar eni opisi so dodani, kako se preklaplja film, kako narediš in računalnika bombo, boksarski prijemi, priprava nitrogliserina, opis njegove razsute čeljusti...

Svašta.

Res svasta. xyesx

Midva z Mitjo sva jo predlani na morju oba zgoltala, dobesedno pozhrla, Mitja pa clo pravi, da je ena najboljsih knjig, ki jih je prebral, ce ne najboljsa. xDDx

Ksenia, najprej knjigo preber, pol pa se film glej. x^x xyesx

Picasso

ja in super je, k je film ravno tako dbest, kar je ze itak tezko in jim ne rata vedno, po taki knjigi je pa sploh tezko, tko da, zakon! xokx

Picasso

...men pa knjiga dost dobra... film pa... ni slab... bi se pa dalo tut boljsga narest po tej predlogi... xrolleyesx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

ja to je zdaj tezko rect, jaz pa mislim, da bi tezko boljsga.... glede na 'zaplet' recimo, ce ze sam iz tega vidika gledam.

Picasso

nekak tko sem imela tud namen... ker uživam v branju knjig, dobesedno izgine okoli mene svet in sem popolnoma v dogajanju... vidim stvari (očitno z vizzualizacijo nimam težav)

Meni je bil Brad Pitt izjemen kot Tyler, sploh ne vem, če bi bil še tak jack v sami knjigi, če si ga nebi predstavljal kot Pitta.

Sicer so pa slikce gor na ovitku.

...men pa knjiga dost dobra... film pa... ni slab... bi se pa dalo tut boljsga narest po tej predlogi... xrolleyesx

Hočemo manj tolčenja in več Tylerja.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...