Skoči na vsebino

Astromedicina

lunca

Recommended Posts

Kaj pravite na konjunkcijo Marsa in Saturna v Dvojčkih v progresijah?

Ojačati Marsa=uživati več železa, paziti na naglico (zlom roke)?

Ker je to na 29. stopinji, še toliko bolj na čuden način lahko to izpade in žal v progresijah traja, ta vpliv bom imela torej eno leto na tapeti, potem bo pa sprožan s tranziti...

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 213
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Kaj pravite na konjunkcijo Marsa in Saturna v Dvojčkih v progresijah?

Ojačati Marsa=uživati več železa, paziti na naglico (zlom roke)?

Ker je to na 29. stopinji, še toliko bolj na čuden način lahko to izpade in žal v progresijah traja, ta vpliv bom imela torej eno leto na tapeti, potem bo pa sprožan s tranziti...

Odvisno, od kje prihaja ta Mars??? Iz Dvojckov verjetno, ne vem pa kaj je tvoj podznak? Vsekakor gre lahko za poskodbo, padec, zlom... pa kakrkoli si ze po znamenju.Lahko te tudi vrzejo s polozaja, tudi nasilje je mozno...morda pa spoznas kakega starejsega gospoda...ali dva... :2src: x;)x

Dum spiro, spero.

Mars prihaja iz 9.h v 10. -iz Dvojčkov, imaš prav.

Gospodov starejših je zaradi Dvojčkov lahko še več kot samo dva, ne... ampak tu gre samo za klepetavost z njimi-ker smo spet pri Dvojčkih.

Asc je žal Devička. Torej smo spet pri Merkurju, ki na to konj. v progresijah dela trigon iz 6.h, tako, da ne pomeni konec "položaju". Po drugi strani, ker je Saturn vladar 5.-vpliv seže tudi na to področje.

• 1 month later...

7.6.56/6:30/Kočevje

sedaj preživlja zelo težaven mastitis :o|o:

torej to bi se kazalo kot aflikcije Lune in asc Rak,

povezava z Neptunom, Marsom?

Absolutno Luna, Rak....

Morda neptun (opozicija, kvadrat, inkonjunkcija) - tudi jupiter.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 weeks later...
<{POST_SNAPBACK}>Ja, mars/pluton na asc, sonce, mars al luno, tudi uran.

Hvala za tole, po mojem tudi mars/pluton to dela, ampak ne vem v kakšnem aspektu, na sonce, to bi bilo preveč zamika, saj je 9 st. do trigona, do lune je pa 23 st., ker so pa tudi vedno na udaru roke, bi skoraj verjel, da ima ASC v dvojču ( roke ), pa bi lahko ta mars ali pluton delala opozicijo.

ves to je tranzitno, morda se je vse skupaj pojavil na asc ali opp. kot pravis, ali pa pac recimo v 6. hisi, da se to dogaja... to bi bilo mozno...

No opekline so v glavnem mars, pa pluton, sam lohk pa tud sonce, jupiter... a ves... mars/jupiter, mars, jupiter/sonce in/ali asc...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Neptun imam v 6.hiši, v Kozorogu, retrogradnega.

Z lahkoto potrdim, da se bolezni pojavijo tako, kot tudi potem izginejo. Tudi do diagnoze se je bilo zelo težko dokopati, pa vendarle sem zdaj zdrava. x:)x

Katero znamenje simbolizira sečila? (ledvica+mehur+sečne poti)

Sem tudi občutljiva na zunanje vplive in imam kar lep kupček alergij (hišni prah, cvetni prah, živalske dlake...). Tudi zdravila mi včasih ne pomagajo, stranski učinki se tudi radi pojavijo. Zanimivo je to, da jih imam iz leta v leto manj in da težave z alergijami pojenjajo. Se pa zelo hitro navzamem razvad, ki jih potem težko odpravim... na srečo do sedaj nič resnega in zdravju škodljivega x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Neptun imam v 6.hiši, v Kozorogu, retrogradnega.

Z lahkoto potrdim, da se bolezni pojavijo tako, kot tudi potem izginejo. Tudi do diagnoze se je bilo zelo težko dokopati, pa vendarle sem zdaj zdrava. x:)x

Katero znamenje simbolizira sečila? (ledvica+mehur+sečne poti)

Sem tudi občutljiva na zunanje vplive in imam kar lep kupček alergij (hišni prah, cvetni prah, živalske dlake...). Tudi zdravila mi včasih ne pomagajo, stranski učinki se tudi radi pojavijo. Zanimivo je to, da jih imam iz leta v leto manj in da težave z alergijami pojenjajo. Se pa zelo hitro navzamem razvad, ki jih potem težko odpravim... na srečo do sedaj nič resnega in zdravju škodljivega x:Ix

x;)x

:palec: Ja vse tipično za tvojega neptuna v kozorogu. Si pa še zelo mlada z neptunom v kozorogu? :palec: Očitno si imela veliko alergij v času, ko je neptun kar nekaj let šaril po kozorogu. :o|o:

Ledvica glej kaj ti pride ali kaj imaš v vagi. Če imaš neptuna v kozorogu kvadriranega na kakšen malefik v vagi potem je to verjetno glavni krivec. Je pa res, da z neptunom v 6 hiši en zdravnik težko potrdi pravilno diagnozo.

Hoj, Lunca x:)x

Neptuna imam na 1°12' Kozoroga, sem letnik 1984. Zelo mlada? xDDx

Hmmm... ledvica... nič v Tehtnici... imam veliko malefikov v Škorpijonu... pa nič aspektov z njimi z Neptunom. Neptun mi tvori askpekt edino v opp. z ASC in sekstil s Saturnom, trigone pa s Soncem. Luno in Merkurjem. Nič groznega ni tu, tudi inkonjunkcije ne :inocent:

Se mi pa 5.hiša začne s Tehtnico in Plutona, ki je prvi planet v 5.hiši, imam že na 00°27'' Škorpijona. Imam pa natalno karto v obliki gugalnice. Me spomni na Tehtnico x?x Bi to lahko bilo to x?x

Evo, pa res...jutri in pojutrišnjem mi prihaja Merkur čist na Kirona, pa me hoče nekaj zvijati in odpirati rane, gledam tule pri sebi dost kart, ki imajo sedaj povoženega Kirona iz strani Merkurja, zanimivo.....90% jih je ležalo ali pa ležijo, saj enkrat se itak moramo malo počiti, pobož x;)x

• 1 month later...

tumor na jajčniku :V:

6. hiša prazna, v levu (07°14'29)

sonce v 11. hiši (vodnar) v sekstilu s stelijem v 8. hiši (Neptun (vladar asc.) Sagittarius 02°33'10 08/9 direct, Jupiter Sagittarius 01°09'15 08/9 direct , Mars Scorpio 28°55'27 08 direct) in trikotniku s plutonom (7.hiša devica). stelij pa v sekstilu s plutonom... v 8.hiši še luna (Scorpio 18°55'19) v opoziciji s saturnom...

v 8.hiši še luna (Scorpio 18°55'19) v opoziciji s saturnom...

xrolleyesx Iz tega najbolj razvidno tumor na jajčniku (luna-plodnost, v škorpionu- skrita rodila 180 saturn. A je tranzitni neptun že zagrabil sonček v vodnarju. Verjetno je precej močan, ker je vladar tvojega ASC.

Pri astromedicini je kritično kaj je 6ta hiša. Namerč to je po-smrtni svet in zaklad. Vsi rituali se delajo v zvezi z 6to hišo. Horizont določa 6to hišo in 12to )oziroma 1vo= pa tega astrologi ne delajo na ta zadnje. Reforma ima natančne horizonte. http://neodruid.tk je reforma.

OK za zelo kritične zadeve imeti horizonte v redu. Nekateri programi, tudi astrološki, tega vsaj približno zmorejo. Drugi RAčunajo nekaj kot

eno hišo daleč od izhoda. To je bistveno kar se gre za eno hišo.

Torej horizonti določajo hiše. Horizont je seveda ascendent.

http://users.tmok.com/~tarant8l/web/index.16.html

• 2 years later...
Toda mislim, da je lahko astrologija pomagalo tudi pri zavedanju. Ja in kar se zdravja tiče je zavedanje veliko pomagalo pri ozdravitvi. Vsaj zdi se mi.

Vse dobro,

Mihela.

A to bi pa meni prav prišlo, da bi si namreč znala razložiti stalne težave z zdravjem. A se kdo ukvarja z astromedicino?

6 hiša v Kozorogu Venera, Sonce, Merkur R

Ascendent Lev

Luna cnj Saturn 10 H

A to bi pa meni prav prišlo, da bi si namreč znala razložiti stalne težave z zdravjem. A se kdo ukvarja z astromedicino?

6 hiša v Kozorogu Venera, Sonce, Merkur R

Ascendent Lev

Luna cnj Saturn 10 H

Potrebno je pogledat celo karto. Šesta hiša v kozorogu sicer kaže možnost bolezni kosti, zob in kože. Kje pa je satgurn natalno?

Precej je odvisno tudi od tega. Če imaš npr. saturna v raku, potem je področje nevarno za mehke dele telesa (želodec, prsi) in konjukcija lune k temu pripomore. Vse je odvisno, kako sta planeta vpeta. Trenutno tranzit saturna že kar nekaj časa pleše po 12 hiši in prvi, zato njegov prehod preko ASC prinaša več obolenj kot sicer.

Guest SaTurNina

jst sm mela pa ama ze sto stvari..

skoz želodec..neki..pa udarce v glavo, pa padce, pa zvine, alergije..ampak vse skup recimo..je trajal neki pol ure, neki en dan, pol je blo pa ok., pa enkrat so mi 3 zobe skup spulil

V momentu sm lahko na smrt mrtva, cez pol ure, pa kukr da nc nebi blo.. xsrcx

Potrebno je pogledat celo karto. Šesta hiša v kozorogu sicer kaže možnost bolezni kosti, zob in kože. Kje pa je satgurn natalno?

Precej je odvisno tudi od tega. Če imaš npr. saturna v raku, potem je področje nevarno za mehke dele telesa (želodec, prsi) in konjukcija lune k temu pripomore. Vse je odvisno, kako sta planeta vpeta. Trenutno tranzit saturna že kar nekaj časa pleše po 12 hiši in prvi, zato njegov prehod preko ASC prinaša več obolenj kot sicer.

born on 14 Jan 1970 local time 5:16 pm

in Ljubljana, SI U.T. 16:16

14e31, 46n03 sid. time 00:48:55

V bistvu me ne skrbijo telesne motnje, ampak dušne.

:palec: To pomen, da se znaš fino hitro nafilat. x;)x

born on 14 Jan 1970 local time 5:16 pm

in Ljubljana, SI U.T. 16:16

Katera ura je prava 5.16 pm ali 4.16 ?

Guest SaTurNina

Lunca..kako to misls? Hitr nafilat?

Ja mene neki nafila..nevem od kje.. pol me pa odfila na hitr..

Zihr k bom na smrtni pojstli umirala bom naenkrat kr vstala.. x8Dx

jst mam res čudne fore..tko zgleda k da bi se zajebavala sam nažalost se ne..ker me čist energija pokople pol čez pol ure pa k da ni blo nč..

Lunca ko si gledala moj chart..kaj misls da bi to blo?

No to je stavek, ki pove, da sta v igri tako mars (fizična energija) in pluton, ki jemlje iz globin, samo ta dva precej hitro presučeta situacijo. Nekateri se filajo počas, to pomen, da se pobirajo dolgo po določeni bolezni, drugi so taki kot ti, včeraj za umret, dons kokr da ni blo nč, to je TO.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...