Skoči na vsebino

Astromedicina

lunca

Recommended Posts

To pa tudi res, saj vem, sedaj tranzitno prihaja še v opozicijo, tako, da mi ni dolgčas, še migam, ko me ne bo, me tudi sem ne bo x:Dx  x;)x

Borism, jaz pravim tako, če veš si močnejši

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 213
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Edina tegoba, ki me občasno muči je -vnetje mehurja :O: :O: :O: :xx!: :V:

Bolečine so blazne.

:O: :O: :O:

Nikoli v življenju še nisem imela vročine :eek: . Ko sem bila majhna, mi niso zmogli izmeriti več kot 36 stopinj. Iz tega razloga so me vlekli h pediatru. Ta nas je nagnal, češ, to je narava te osebe. :palec: x:Dx x:o)x

Šesta hiša je pa prazna, začne se pa na 6. stopinji Leva.

Marsa moje mnenje je, da je to lahko neka rana, ki je vezana na otroštvo (strah...).

beli Vran

Ja, saj je - fotr je sel, ko sem bila 8 ali 9...

Ampak 'rane' 'ni'... nekako, ne da ne priznam, priznam strah (v zvezi z varnostjo), ampak - ali je to zdaj 'rana'?

'Rada bi slisala' od tega nekako tisto, kar je vezano na moje fizicno telo, v smislu 'ran', nekako...

To je namrec vse psiholosko..... osebnostno... ampak ne telesno... V smislu tezav z zdravjem ipd...

Da 'pomagam' - nagnjena sem sicer k: poskodbam, udarcem, opeklinam, visoki vrocini (mars/pluton -opp. ... sonce/mars - konj.), obcutljivo zivcevje - vse v zvezi (uran/neptun), alergijam (neptun, vendar mega aspektiran - sami trigoni in prakticno nima ne-aspekta), rodilni, 'zenski' organi (spet pluton, tokrat je aktivna opp. z luno)...

... ampak kaj pa kiron z marsom?

Tule (*na pribl. 1/2 strani) pa moj chart, v graficni obliki, za lazje predstavljanje...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Marsa moje mnenje je, da je to lahko neka rana, ki je vezana na otroštvo (strah...).

beli Vran

Ampak 'rane' 'ni'... nekako, ne da ne priznam, priznam strah (v zvezi z varnostjo), ampak - ali je to zdaj 'rana'?

'Rada bi slisala' od tega nekako tisto, kar je vezano na moje fizicno telo, v smislu 'ran', nekako...

To je namrec vse psiholosko..... osebnostno... ampak ne telesno... V smislu tezav z zdravjem ipd...

Da 'pomagam' - nagnjena sem sicer k: poskodbam, udarcem, opeklinam, visoki vrocini (mars/pluton -opp. ... sonce/mars - konj.), obcutljivo zivcevje - vse v zvezi (uran/neptun), alergijam (neptun, vendar mega aspektiran - sami trigoni in prakticno nima ne-aspekta), rodilni, 'zenski' organi (spet pluton, tokrat je aktivna opp. z luno)...

Tule (*na pribl. 1/2 strani) pa moj chart, v graficni obliki, za lazje predstavljanje...

Žal ti kaj drugega ne bi znal povedati o Kironu, ker se ukvarjam predvsem s tradicionalno astrologijo

Lep pozdrav!

beli Vran

Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak.

Ok, saj je res, brez veze sem kao zapela za kirona... samo nisem, v bistvu... sem nanizala se kup podatkov... kiron je pac ne-dovolj-raziskano podrocje.

Hvala ti. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Borism, jaz pravim tako, če veš si močnejši

beli Vran

Beli Vran, to pa vsekakor, mogoče, ker poznaš razloge in se lahko malo pripraviš, pa tudi, da ne izzivaš z situacijami.

Ruby, saj potem je tvoj vladar hiše zdravja sonce, aspekte s Soncem, vladarjem sončnega znamenja, Saturna in tudi Luna ti marsikaj pove, pa praviš 6.stopnja, tule bi morala pogledati kaj se ti dogaja v tehtnici in škorpijonu, ker ta dva znamenja ima vpliv na ta del telesa, ki ti zadaj največ težav, lp,B.

Sonce je neaspektirano, v osmi hiški, sej sva o tem debatirala danes. x;)x

Tehtnica je cela v 7. hiški. Notri so VE in PL v konjunkciji, pa še URA in MA spet v konjunciji. :vragec: :eek:

S tem pa še ni konca 7. hiše, ki se prične na 14,52 stopinje Device, no, skoraj na Dc-ju pa čepi še Luna.

Še tri stopinje rezervirane za škorpijona, no, to bi bila moja super nabasana sedma hiša.

Saturn lisec je v 3. na 19. stopinj Dvojčka v ekzaktnem kvadratu na Luno, pa še kvadrat na ASC, da mi slučajno ne bi šlo prelepo v življenju :eek: :xx!: :V: :vragec:

No, pa še dva trikotnika dela ata Saturn: na UR 19. stopije in MA 20 stopinje. Vsaj nekaj x^x x;)x :vragec:

[

[

Marsa če dovoliš:

V primeru aspekta Kiron Mars te lahko potolažim.Ta aspekt daje energijo.Daje pa tudi fizični in seksualni naboj.Prekrasen aspekt za duhovni razvoj dveh ljudi(partnerjev) :palec:

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Cveka saj res!!! x^x x8Dx :palec: :palec:

Sory, pozabila v tem trenutku, da si ti expert za kirona oz. smo v drugi temi 'prisli do tega' (oz. jaz)...

Ce dovolim? :8): lepo prosim, z veseljem in dbest! x:Xx :palec:

Mega dobro, ker se mi je res zdelo pomembno, ce ze - upostevati kot precejsen point kirona [ki ga ocitno 'raziskujem' in postekavam pri sebi po fazah....] - da je tako blizu marsa...

Pa se tolk dobr si povedala! x:Xx x;)x x:px :palec:

Picasso

Ruby72, saj imaš ka kvadrat med Saturnom in Luno :eek: .

Lahko je vzrok tudi tam, luna je v devici, kar pomeni težave s prebavo, alergije, preobčutljivost, zelo veliko oseb z Luno v devici ima astmo, po hišni postavitvi, preglej si malo ledvica, ženske organe, stopinja, kje je Luna je pa v oblasti jeter.

Ampak ko te prebiram, saj ti ja imaš vse v tehtnici, pa še Saturna na stopinji od tehtnice, pa praviš še Uran na isti(19), to bo/tegobe/ verjetno nekaj v zvezi ledvic, jajčnikov ali sečnega kanala, lp, B. x:)x

Cveka saj res!!!  x^x  x8Dx  :palec:  :palec:

Sory, pozabila v tem trenutku, da si ti expert za kirona oz. smo v drugi temi 'prisli do tega' (oz. jaz)...

Ce dovolim?  :8):  lepo prosim, z veseljem in dbest!  x:Xx  :palec:

Mega dobro, ker se mi je res zdelo pomembno, ce ze - upostevati kot precejsen point kirona [ki ga ocitno 'raziskujem' in postekavam pri sebi po fazah....] - da je tako blizu marsa...

Pa se tolk dobr si povedala!  x:Xx  x;)x  x:px  :palec:

xscratchx

saj veš...vse življenje se učimo in hvala ti za forum, na katerem to lahko počnemo :palec:

Ruby72, saj imaš ka kvadrat med Saturnom in Luno :eek: .

Lahko je vzrok tudi tam, luna je v devici, kar pomeni težave s prebavo, alergije, preobčutljivost, zelo veliko oseb z Luno v devici ima astmo, po hišni postavitvi, preglej si malo ledvica, ženske organe, stopinja, kje je Luna je pa v oblasti jeter.

Ampak ko te prebiram, saj ti ja imaš vse v tehtnici, pa še Saturna na  stopinji od tehtnice, pa praviš še Uran na isti(19), to bo/tegobe/ verjetno nekaj v zvezi ledvic, jajčnikov ali sečnega kanala, lp, B. x:)x

Res je Borism, čestitke, Luna kvadrat Saturn je pogoostokrat tudi strah in psihična tesnoba.

Glede na to Ruby72. da imaš vrh 6. hiše v Levu, bi bilo zate zaželjeno sončenje in ko se slabo počutiš nosi rumeno ali oranžno barvo. Omenjeno ti bo vrnilo energijo.

beli Vran

He... Oona - zanimivo, itak pravim, da je v bistvu mitja ribji... med nama... ;)

Ker on je sco (luna v raku, asc vaga), jaz pa sem riba med nama, a nekako v enih smislih pa je obratno (je moj pluton kar power, on pa ima ful v 12., vkljucno z obema vladarjema)...

Itak pa imava 'mutual' - luni na s vozlu.

Cveka - meni je tudi v veselje, sploh ker vidim da si leteca po vesolju in se ustavis se tu. x8Dx x;)x - v tegale kirona si se pa res posvetila... meni pa je tudi spet vse bolj zanimiv. x;)x

ti bi se s Claudijem (*Intruder, Ananta in vse kar je takega x;)x x:px) kaj zmenila po mojem! x^x :palec:

Picasso

Beli Vran :palec: :palec:

Z leti sem sem premagala strah in tudi tesnobo x^x x^x (ni bilo enostavno)

Obožujem oranžno barvo :2src:

Bom se potrudila in se začela malček sončit xrolleyesx .Vedno sem si ščitila kožo pred žarki, na obrazu pa sploh! x:)x

Vrnilo energijo? Hm xrolleyesx , te mi pa res ni še nikoli zmanjkalo, ko bi jo vsaj!

Borism :palec: :palec:

Mehur, ja.... :xx!: :V:

Kaj pa tale 19.stopinja?

imam na tej stopinji (sej ne 00, 19 pa še malček)

Luno, Urana, Saturna in severno zanko :eek: :eek:

Ruby72, ta 19 stopinja je tako, da se planet obnaša tudi kot, da bi bil v tehtnici in dobi nekatere lastnosti tega znamenja, v dobrem in slabem.

Glede kvadrata Lune in Saturna, malo te hladi tale ata, kar upoštevaj tale nasvet Belega Vrana, ampak tale aspekt ti je naštimal mogoče tudi kaj ljubosumnosti.

Lp, B. x;)x :palec:

Mah, nisem ne ljubosumna ne zavistna. Ljudje okoli mene ali pa kogar imam rada je moj. x;)x Včasih malo preveč izraženo posesivna. :o|o:

Leta sem se jezila na slab aspekt Sa-LU. Pa ni tako. Saturn mi da tisto disciplino. Imam silno energijo. Brez discipline- bi bila verjetno katastrofa. Tudi impulzivna nisem.

Seveda pa ni priporočljivo zbudit škorpijona v meni, ki milo spi spanje pravičnega x^x :vragec: :vragec:

Malo pol kufer imam te Tehtnice na vsakem koraku. :o|o: Namesto da delujem, da bi bilo celemu svetu prav, bi bilo bolj pametno, da bi koga sem ter tja sunila v rit x^x

Zdenka Andrijić je na predavanjih govorila, da je Kiron partner s katerim živimo... x:)x

ja...seveda je če je to partner ,ki poskrbi,da nas veza z njim zdravi.

Lep pozdrav xDDx

moja šesta hiša je v vodnarju in v njej na 16 stopinji kraljuje saturn. kako to vpliva na zdravje?

je pa saturn v kvadratu z neptunom (ledvice in tekočine nasploh?) in v inkonjunkciji s plutonom (spolni organi?)

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

beli Vran

Kiron z Marsom v 4.hiši je v psihičnem smislu vezan na problem z jezo in borbenostjo.

Po eni strani to naredi osebo, ki se (vsaj tako je videti za druge) ves čas bori, toda ponavadi je ta oseba znotraj sebe zelo mehka in krhka.

Tak Mars s Kironom v 4., lahko pomeni ranjenost, ki izhaja iz nekega agresivnega odnosa staršev do tebe v zgodnjem otroštvu. in potem v odraslosti imaš ves čas občutek , da se moreš boriti, če želiš karkoli imeti, hkrati pa po drugi strani se bojiš laste jeze in volje.

Na fizičnem nivoju lahko to deluje kot visoka vročina, glavobol, ali šibke mišice...

Če je bolj aktivna ta pozicija v tvojem življnju ti postajaš neobvladljivo jezna, če je bolj pasivna pa prideš v stik z ljudmi, ki stresajo svojo jezo nate. (najverjetneje preko različnih obdobjih različno, enkrat v vlogi napadalca, drugič v vlogi napadenega)

JEZA in Borbenost- sta energiji, ki sta neuravnoteženi.

Mars ti v tej kombinaciji, da veliko energijo, ki je lahko zelo kreativna, ali pa zelo destruktivna. Nikoli pa ni enostavna in uravnotežena izraba fizične energije.

Vse dobro,

Mihela.

astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...

dnevni horoskop

začetek študijskega leta na AI

17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni

Thanx, Mihela, seveda, logicno! Na dlani!! jasno - jeza! Bravo!!

Res je to - vendar je to moja jeza - nad mano niso doma nikoli zganjali kakrsnegakoli fizicnega pritiska...

Samo 'zamerila' sem, ker je oce kar sel, meni nic tebi nic.

:palec: Hvala ti!! :vio: x:)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...