borism 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 se mi zdi pa tolikanj smotrno kot učiti gliste tvist. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Kaj pa ponavljajoče ciste na jajcevodih? Jupiter je, to ni dvoma, toda ali je to "zaradi dobrega"? a ni tako,da tudi T.Pluton na Sonce, rad 'dela' ciste? Enkrat,nekje,se mi je tole vcepilo v podzavest. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Kaj pa vem, ciste, kolikor so mi razlagali (ker astromedicina ni ravno moje močno področje, priznam; res pa vsaj nekaj principov kljub vsemu poznam), naj bi bile Jupitrove, ker gre za širjenje, rast. Pluton praviloma ne daje rasti oziroma gre za princip uničenja - torej rast samo tistega, kar je grozeče, nevarno - in tudi dokončno (Pluton - dokončnost, radikalnost). Ampak nisem čisto siguren. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 13. oktober 2004 Prijavi Deli 13. oktober 2004 Pluton praviloma ne daje rasti oziroma gre za princip uničenja - torej rast samo tistega, kar je grozeče, nevarno - in tudi dokončno (Pluton - dokončnost, radikalnost). Ampak nisem čisto siguren. bo držalo. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 O, pri cem ste (nisem brala nic nazaj, samo tele ciste sem opazila). jaz pa bi ciste, sploh na tem predelu, vsekakor pripisala Plutonu. Jupiter? Ja, res je, da jupiter vpliva na rast, pluton pa pravzaprav celo poskrbi, da gre kaj stran (recimo je zasluzen, da manjkajo prsti, ipd.)...A bolj gledam na predel, kjer je tezava ...Poleg tega pa tudi Pluton lahko prinese rast, a neartikulirano in vcasih skodljivo, (samo)unicevalno..... in prav zato, cista je nekaj, kar nic ne pase tja..... nima zveze s tako rastjo, kot jo prinasa jupiter... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 Pluton praviloma ne daje rasti oziroma gre za princip uničenja - torej rast samo tistega, kar je grozeče, nevarno - in tudi dokončno (Pluton - dokončnost, radikalnost). Ampak nisem čisto siguren. bo držalo. Se strinjam, čisto logično se mi zdi, da je glede na to, da je pluton vladar 8 hiše- operacije, zaslužen za uničenje, možno pa je, da je kriv za rast (skriti tumorji) in temu sledi uničenje tako ali drugačno (kemoterapija, nož ali smrt ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 jaz pa bi ciste, sploh na tem predelu, vsekakor pripisala Plutonu.Jep, predvsem rakaste tvorbe ima Pluton čez. Kar je po svoje logično, saj se Pluton obnaša tako kot razvijajoči se rak.Ne moreš definirati začetka - ne delovanja plutona, ne nastanka tvorbeOboje te nekako privede na rob preživetja. Spoznanje v "skoraj prepozno", pravzaprav usodnem trenutku.Oba dobesedno zahtevata eno akcijo od človeka: situacija je takšna, zdaj pa odreagiraj in reši zadevo.Oba nekaj vzameta in tudi nekaj podarita. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Neli, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihela 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Tudi jaz povezujem Plutona s cistami. Vendar ne razumem zakaj bi ciste na jajčnikih dal Pluton na Soncu, bi že moral biti kak bolj ženski planet a ne, ali pa vsaj znamenje, ki je tako ali drugače vezano na reprodukcijo. Vse dobro, Mihela Citiraj astrologija ni za to na svetu, da bi strašila...niti ne za to, da bi določala...sam za to je, da nam da vpogled, kako stvari so...dnevni horoskop začetek študijskega leta na AI17. in 18. 9., karmična sinastrija in prognostika v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Oj, saj jaz sem govorila splosno, v bistvu sploh nisem videla, da je povezava s soncem...Ja, vem kaj mislis, pa tudi strinjam se, da gre navadno za Luno (sama imam v natalnem opozicijo), vendar lahko pa je tudi povezava z ascendentom, pac - telo, in prav tako je najbrz lahko tudi v primeru sonca oz. si pac lahko to interpretiramo tudi tako... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ja, vem kaj mislis, pa tudi strinjam se, da gre navadno za Luno (sama imam v natalnem opozicijo), Marsa a ti maš tudi luna 180 pluton? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 No, ja, tehnicno v bistvu ne, saj je skoraj 10 stopinj razlike, vendar ker gre 1.) za Luno (ki je konec kocev v 4.) in 2.) za vladarja, in 3.) ker so itak vsi z vsemi v ribah v konjunkciji, deluje opozicija mars/pluton se tudi na Luno.Poleg tega sem pa to 'zakljucila' zaradi mojega lajfa in pa zdravstvenih tezav oz. podrocja, kjer so se pojavljale, poleg tega pa tudi moj porod ni bil med najlazjimi, razen tega pa je bil prezgoden, skoraj mesec... tako da sodim, da je opozicija delujoca... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 14. oktober 2004 poleg tega pa tudi moj porod ni bil med najlazjimi, razen tega pa je bil prezgoden, skoraj mesec... tako da sodim, da je opozicija delujoca... No zdaj vsaj vem, zakaj sem bla pri porodu že skoraj tam, ampak sem prišla nazaj povedat, da sem še tle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 A ti tudi, hmmm... se spomnim, da sem nekje brala o Lukrecii Borgii, pa je imela zlo podoben chart kot jaz, razen da je bila bik se mi zdi... a asc, morda tudi luno, podobno v glavnem ful in je umrla na porodu... in to so obrazlozili se mi zdi s tem in se parimi aspekti, ki jih je imela - kot jaz v chartu...In potem sem si to zapomnila....No saj ko sem rodila, pa je bil pluton itak na ascendentu... kar pa pomeni v trigonu z luno mojo natalno... Tako da je slo vseeno kul skoz... No in midve imava tudi nekako skupno venero ali kako ze ali imas ti celo luno tudi v biku, vem da imas poleg ovna in vodnarja tudi bika kar dejavnega...Ti si imela tudi tezaven porod in imas Luna/Pluton op.? Ko smo bili ravno pri tvorih, cistah ipd. ...nekoc se mi je kar naredilo nekaj na roki, da so mi morali izrezat..... ... pa alergije, obcutljivo kozo, to sem tudi pripisovala plutonu, no v bistvu sta pa tudi venera in neptun na 10. razlike v opoziciji, crowley si je to opozicijo, prav s tema dvema planetoma in prav tolk st. razlike, uposteval (pri njem gre pac za vladarja lune in vladarja sonca v tem primeru, pri meni pa za vladarja sonca in vladarja venere)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Marsa, glede opozicije Plutona in Lune... Tule imam en chart s to isto opozicijo, natalno Luna na IC v Ovnu in Pluton v Tehtnici na MC. Luna sicer vlada 8. hiši.Rodila s precejšnjo zamudo in s carskim rezom. Tranzitni Pluton je že bil 6 stopinj čez Asc, vendar je šibal rikverc. Morda je kaj vplival na to, da je na vsak nacin hotela zanositi, pa je potrebovala vec kot leto dni, da je uspelo. Konjunkcija Mars in Saturn je tvorila kvadrat na natalno luno (stvar se zavlece, potreben je noz), Neptun pa sekstil (narkoza). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 O, zanimivo, kul ko si podala. ... tamali ima sonce na mojem marsu, dejansko je bil rojen pospeseno v koncni fazi, in to tako, da je bejba (Oven!!!!!) mi skocila na trebuh, v bistvu... Ja, Pluton na asc, imela se eno leto skoraj tezave, no, 9 mesecev pribl. Bila v 1. letu njegove starosti 2 mesca skupaj v bolnici z njim...Ni blo pa noza (nic saturna takega), kar direktnega - mars pa to. Ha, lahko bi pogledala zacetek poroda (ko mi je voda odtekla 7. marca - rok imela 3. aprila), ce je kaksen neptun shtalo delal al kaj tacga... ja, ja, zanimivo...In res, po defoltu prinasa tale opozicija Lune in plutona tole, a ni fascinantno.... kako pa je z venero, je kdo kaj opazoval tudi za primer venere? v povezavi s plutonom, glede na to, da smo pac govorili ravno o tem.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 15. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2004 No in midve imava tudi nekako skupno venero ali kako ze ali imas ti celo luno tudi v biku, vem da imas poleg ovna in vodnarja tudi bika kar dejavnega...Ti si imela tudi tezaven porod in imas Luna/Pluton op.? Aha, v biku imam venero. Žal je ta venera v T kvadratu z luno in plutonom, zato je blo takrat vse povezano od poroda naprej sem pričela gledat življenje z ene druge plate, boljše kot prej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ko ste ravno pri Plutonu: Hemoroidi Pluton+Jupiter, Mars?? in Pluton na asc in v 1. hiši-bolj na udaru črevesje, operacije, bule? Recimo moj primer: Ko je progresirano Sonce naredilo opoz. na natalni Pluton v Tehtnici v 1.hiši - sem imela z operacijo odstranjene bule na zapestjih... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 18. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 18. oktober 2004 Ko ste ravno pri Plutonu: Hemoroidi Pluton+Jupiter, Mars?? in Pluton na asc in v 1. hiši-bolj na udaru črevesje, operacije, bule? Recimo moj primer: Ko je progresirano Sonce naredilo opoz. na natalni Pluton v 1.hiši - sem imela z operacijo odstranjene bule na zapestjih...Pluton v devici v prvi hiši, verjetno res nakazuje črevesje in v povezavi z marsom in jupitrom - hemeroidi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ja, jaz bi tudi pripisala temu polozaju, saj je ful potenciala, 1. hisa devica ze sama po sebi, potem pa se pluton, jupiter in mars! Stanka, sam ti si omenjala, da je slo v bistvu za revmo, ne vem, ce bi to bil Pluton, prej Jupiter v povezavi s kaksnim saturnom... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Aja, praviš Saturn za revmo, bi rekla, da res...je precej prisoten že natalno, takrat: avgust/september 1981=čas bolnišnice in operacije na zapestjih, je šel tranzit Saturna in Jupitra čez Plutona v 1.h. Ampak sem sklepala tako: Pluton ti nekaj stran odreže in Merkur roke-zapestje (Merkur pr. inkonj.Pluton), progresirano Sonce-Sonce vladar 12.h(=bolnišnica)Progresirana Luna v tem času v Ovnu v 8.h(=operacija) na Kironu! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2004 Stanka, sam ti si omenjala, da je slo v bistvu za revmo, ne vem, ce bi to bil Pluton, prej Jupiter v povezavi s kaksnim saturnom... Moj pluton v šesti hiši 180 luna mi po mojem povzroča revmo že od malih nog. Jaz sigurno pripisujem to aspektu plutona, čeprav so kosti - saturn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 kosti - saturn.Jao, ko mi je sel Saturn preko natalnega Sonca, sem imela tako hudo nesreco, da sem imela polomljenih kosti in koscic za najmanj dva ducata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 19. oktober 2004 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2004 kosti - saturn.Jao, ko mi je sel Saturn preko natalnega Sonca, sem imela tako hudo nesreco, da sem imela polomljenih kosti in koscic za najmanj dva ducata Verjamem Ruby, samo ti jo odneseš kot vanzemaljac. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Jest nim do zdej sploh kj pisat v to temo, hmm pa bi tak rad kaj...Povedat pa želim le to, da raje stradam,da začutm,da mi poje želodček,takrat se poslužujem hrane, to me ohranja v vitalni energiji, se jest to zase popolnoma zavem, nič me ne sme tiščat,nikjer;rad stradam,saj sem potem le tako skladen s svojim zdravjem (.tok tok).Res je,da sem Lev, ampak mi bolj dominira zdravstvena Devica ..in tako je treba nižji izraz spremeniti v višji izraz :-kritizerstvo v analiziranje-sitnost (nadležnost) v pristnost-hipohondrijo v zdravo držoza Dvjočke in njihove planete-askepte:-spremenljivost v okretnost(mnogostranost)-pretiravanje v zanimivo pogovarjenje-potrata moči v mentalno živahnost-nestanovistnost v prilagodljivost Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.