aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 astromedicina a to kokr ena klinika na vesoljski ladji de mi je videt, kuko v breztezhnostnem stanju chreva operirajo 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 eVO ze spet padem na finto, Aakhut komentira v Astromedicino! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 eVO ze spet padem na finto, Aakhut komentira v Astromedicino! bemu a? 666 zlomkou...zmeri udar kjer najmanj prichakujesh....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 .maš čreva,da ti dihajo Ahutkdrgač pa menim, če bi bil ti skladen s seboj zdravem smislu, neb tolko kufeta požiral vsakodnevno mene recimo ne morjo u shtacuni za dve zhemli nategnt....tolk o skladnosti 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ženska se mi je zlagala,sem jo vprašal,če je moj partner vzeu dve žel..... na evo: BABA TE JE NATEGNLA 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ženska se mi je zlagala,sem jo vprašal,če je moj partner vzeu dve žel..... na evo: BABA TE JE NATEGNLA 666 zlomkou....tralala A si malo zleht, Zlomek mili? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 ženska se mi je zlagala,sem jo vprašal,če je moj partner vzeu dve žel..... na evo: BABA TE JE NATEGNLA 666 zlomkou....tralala A si malo zleht, Zlomek mili? JST 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Sprenevedanje mu ni bas vrlina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Sprenevedanje mu ni bas vrlina so pa druge vrline toooolk bl ochitne 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 so pa druge vrline toooolk bl ochitne 666 zlomkou...tralalapa dobro poreklo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 Svetuj ji, naj gre h kiropraktiku, Boris - utegne biti kak stisnjen zivec al kaj takega tudi, povezanega ne nujno s pljuci, pac pa recimo tudi s hrbtenico... Kaj, nic ne stekam? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. oktober 2004 Prijavi Deli 30. oktober 2004 (popravljeno) Sory, sedaj sem izbrisal svojo objavo, ker v ozadju ni bila samo njena karta, je oseba, ki ima pretežno sedeče delo in je močnejše postave.... Njeni podatki: 27.06.1969, 12:45, Celje Hvala za sedaj Marsa, lp! Popravljeno 9. november 2004 -> borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Tole je od danes na LNM:clanek nase Stardragon - Astromedicina - alternativno liječenje i znakovi zodijaka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Svetuj ji, naj gre h kiropraktiku, Boris - utegne biti kak stisnjen zivec al kaj takega tudi, povezanega ne nujno s pljuci, pac pa recimo tudi s hrbtenico... pismo nikol več k kiroprakitiku.Sem po kotih sobe že svoje ude uskala Najprej je dobro vedeti kakšna je struktura kostne mase potem šele kiropraktik.Če bi imela čisto malo nakazane osteoporoze,on me itak ni o tem nič povprašal,bi bila danes v gipsu od peta do glave. Bolje kakšna tuina masaža. Priporočam v primeru vkleščenih živcev. Bolj blaga je. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Ojla Č.v.e.k.a! Hvala za nasvet, moram popraviti njene podatke, ker sinoči se je spomnila, da je rojena ob 12:45 popoldan, kar malo spremeni ASC in postavitev hiš, to je pa tako, ko ljudje pravijo menda sem rojen tam približno ob....pa se čez teden spomni, da je bilo to popoldan in ne zjutraj, takšen itak ne moreš nič zadeti, sem pa imel primer sodelavca pred leti, vse je kazalo, da je uspešen poslovnež v tujini in vse nekam v drugo smer- v tujino, on pa vseskozi moj sodelavec . Ta oseba je že bila pri zdravniku, ki je rekel, da mora več gibati in veliko shujšati, me res zanima, če bo ta vzrok za bolečino s tem odpravljen, bom poročal, če bom še v stikih, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 ja viš inozemstvo je pa v domeni devete hiše...če je ta hiša v Ovnu pa recimo ena lepa Lunca v njej sveti...ziher tujina. Še posebej če ima ta Lunca kakšne opozicije, ki te silijo v odločitve med delom doma in delom v tujini. Drugač pa...ascendent gor ali dol...če hoče kdo k kiropraktiku...najprej pregled kostne mase potem pa,če je vse OK,v redu.Sicer pa tuina...približno podobna samo blaga.Kar je tudi prav. če se veliko gibaš pa itak shujšaš Vsekakor ,prevelika,debelost ni ravno zdravaza hrbtenico. Ejejej moram mojo peso na sprehod peljat dokler je še dan Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Č.v.e.k.a, da pojasnim, to žensko osebo ne muči hrbtenica ampak jo dušu in boli v prsih na sredini pod brado, ta bolečina se pa nekako diagonalno prenaša pod lopatico zadaj. To traja po približno pol leta, že blizu deset let. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 aja...kje sem našla hrbtenico...mogoče pa vse izvira iz hrbtenice in jaz to intuitivno naprej podala Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 kje je Cveka nasla hrbtenico?Saj sem mislim da pred kakim tednom o tocno tem govorila ze jaz... Cveka, ocitno nisi sla k pravemu.Ceprav je pa res, da v primeru bolecin to ni najbolj pametno.A splosno ce je tezava na tem podrocju, pa je idealna resitev. Saj lohk gres tud k slabemu astrologu, a ves... Aja, link sem podala zgoraj, ce je kdo spregledal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Marsa sem opisala samo svoj primer v prepričanju,da bognedaj,da so vsi kiropraktiki enaki oz.svoje delo opravljajo površno. Si zamišljaš, da kiropraktik,ne pozna gostoto kostne mase? Mene še danes srh spreleti če se spomnim kaj je počel z menoj in kaj bi lahko bilo pa se ni zgodilo. Bil je neki Rus,sicer živi vZagrebu in ima menualno medicino. Je pa neki znanki za nekaj let rešil življenje ,saj je hrbtenica počila natanko na mestu kjer se ji je pričel'delati'maligni tumor. Drugače pa pojma nimam odkod meni hrbtenica ker prejšnih postov niti nisem prebirala.Bo že držalo,da je povezano s hrbtenjačo Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Saj vem da ne, saj zato sem pa rekla. Ja, 'moj' je tudi iz ZG - ce bo kdo rabil, ga napotim, dam roko v ogenj zanj. Ce najde kdo mojo izjavo (med 19.000) posti, da sem dajala za koga roko v ogenj (razen za tegale, ker morda sem ze kdaj govorila, kaj morda, ziher ), mu dam 10 jurjev. Torej - ne recem tega sicer. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 Včeraj in ta vikend poslušam koliko je bilo poškodb, zlomov pri znanih športnikih v različnih športnih panogah, mislim, da nadpovprečno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>aja...kje sem našla hrbtenico...mogoče pa vse izvira iz hrbtenice in jaz to intuitivno naprej podala veliko bolečin v prsih, lopaticah, ali pa tisti filing, ko te opozarja bolečina da imaš srce, vse to izvira iz hrbtenice... pravijo da sama mišica - srce ne boli, no jst se ravno ne strinjam s tem aja Astromedicina, a sem sfalila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Zelo me zanima astromedicina, pa ne najdem prave literature, zato prosim za pomoč. Pred leti, ko mi je neka gospa naredila natalno karto, mi je rekla, da sem nagnjena k kapi. Kakšen aspekt to največkrat povzroči? Seveda je verjetno gledala moj ASC v vodnarju, luna v vodnarju v opoziciji s plutonom v levu. Kaj pa vi mislite? Lunca,ce se hoces ukvarjati z astromedicinom, za zacetak ti preporocam da poisces nekje '' Astromedicinu '' Mileta Dupora. V njej so sadrzane neke osnove in se jo mogoce da poiskati v kaksnem antikvarijatu ali da je fotokopiras od nekog astrologa, ki jo ma kod sebe. Naslednja zelo dobra knjiga je '' Astromedicina '' Margaret Milard. Ne srbskem jeziku je, mogoce se tud da naci v antikvarijatima. Pa se mal se na tem linku informiraj. Index to Medical Astrology Luna v vodnarju v opoziciji z plutonom v levu lahko pomeni cel kup stvari. Astromedicinske napovedi tezjih bolezni so po mom neeticne, posebaj ce astrolog nima medicinsku naobrazbu. Pri astromedicini ide predvsem za to da se cloveku svetuje neki oblik preventive, ki mu bo najbolj ustrezao kot posamezniku. Pri tej luni bi trebalo malce pripaziti na reproduktivne organe, redne kontrole pri ginekologu, ampak samo ce so luna in pluton vladarstvom ali polozajem v hisi vezani za 6. ali 12. hisu. Ce niso, tedaj to pomeni skroz druge zadeve. Zenske z tim aspektom so obcutljive na stres in se svetuje raziskati lastna cuvstva, predvsem tista ki jih zenska globoko tlaci, ker so najveckrat ta potlacena cuvstva vzrok razlicnih fizicnih bolezni, ampak se vse to da prepreciti pravilnom preventivom - tudi na psiholoski ravni. To pomeni: izogibat se crnim mislima in negativnim obcutkima koliko se da, sprejeti sebe kot zensko in cloveka popolnoma, ne tlaciti jezo, strah in zalost, temvec jih ozavestiti in sprejeti, odkrito se o tim obcutkima pogovarjati. Soociti se z lastno bolecino, ce je kaksna, biti vec odkrit do soljudi, to pomaga, namrec pogovor. Kontrolirati se ginekoloski in nakon 40. leta tudi redna mamografija, ampak brez panike in crnih misli, saj je to itak normalno in se preporoca za vse zenske. Kontrolirati pritisk / tlak / - lahko je vcasih visok ali niha ko se vreme spreminja. No, spet - en aspekt ne pomeni nic, ce se ne pogleda karta v celoti, to ves i sama. Predvsem so pomembne lastne izkusnje - da bi astrolog zasigurno vedeo da neki aspekt prinese doloceno bolezen, tedaj ni dovolj samo brati knjige, temvec bi trebao imeti bar sto lastnih primerov, ki bojo podkrepili njegove tvrdnje v praksi. Ce toga nima, tedaj nic ni sigurno, lahko se nakaze moznost, no '' mrakobnih '' prerokovanja se treba izogibati. Ampak astromedicina je ena zelo zanimiva zadeva in lahko pomaga ljudima, v njej so skriti veliki dijagnosticki potencijali, ki bi koristili tudi uradni medicini, samo je pomembno v zacetku se zavedati nekih eticnih omejitvi, da ne bi hodili po svetu i strasili ljudje z astromedicinom, temvec da bi jih predvsem z njo ozavescali. Lep dan ti zelim ! Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 22. november 2004 Avtor Prijavi Deli 22. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Lunca,ce se hoces ukvarjati z astromedicinom, za zacetak ti preporocam da poisces nekje '' Astromedicinu '' Mileta Dupora. Hvala lepa, bom poizkusila dobiti koga, ki to knjigo ima in jo skopirala. Lepo si razložila aspekt lune in plutona. No luna v mojem primeru v 12 hiši se očitno res veže bolj psihično in imam občutek, če sem psihično fit, potem sem zdrava kot dren. Pri tranzitih slabših aspektov čez luno, kot recimo pred leti saturn preko lune, to pa sem občutila kot zelo turobno obdobje, ki pa sem ga premagala. Bilo pa je stresno. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.