klarus 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 za vse, ki dajamo šolo življenja skozi in se ne damo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 je edina ki te nauči živet in preživet - ostale so samo male priprave, da lahko razumeš in se prilagodiš mal hitrej ... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 častna članica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 A pa veš, da moraš za to plačati včasih visoko ceno,.... ampak ok, odvisno kako huda je,... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 ceno za?premagovanje težav v življenju, iskanje lučke na koncu teme? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 cena je zmer nižja od tega kar te šola nauči Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Avtor Prijavi Deli 18. november 2006 A pa veš, da moraš za to plačati včasih visoko ceno,.... ampak ok, odvisno kako huda je,...bolš plačat določeno ceno..kot pa omahnat in odpovedat.....s tem pa da morš razumet, da tu ni boj za vsako ceno...tudi če se prizna poraz, je to ene vrste boj....v glavnem me ki smo to itak vem kaj in kako...si pa dobrodošla med nami Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 ja včaih si je ene stvari bolš drugč zastavt kokr trmasto silt v kej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Avtor Prijavi Deli 18. november 2006 točn tak...lahka bi se rekl: KO SEM MOČNA SEM DEJANSKO ŠIBKA, KO SEM PA ŠIBKA SEM DEJANSKO MOČNA Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 to je pa res.... our mind plays tricks on us sometimes Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Moj podpis pove vse o meni..Večna bojevnica sem ...prepričana,da zmagam v svoji bitki življenja. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Count me in. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 hmm, valjda se pac moram tud jaz pofockat. ceprav se mi zdi pa to tok zhensk, nekak. al kaksn.tko mal paradoxno.ce si bojevnik, itak si, pol se ne vclanjas v klube bojevnikov. no ja, morda pa se.ocitno. to je tko kot z emancipacijo.pac SI. ne gres na cesto tult, jaz sem pa emancipirana. k pol nisi, ce si moras to se priborit oz. se BORIS za to. tko se mi slis kot Klubi za samopomoc - ces, ne damo se, zdej pa konc, zdej smo pa prevzele usodo v svoje roke, zdaj pa sam se... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Tukaj sem.............močna in odločna Od tvoje moči zmankuje mi zraka,od objemov tvojih postajam krotka,od tvojih poljubov mokra so usta,od njih nobena noč ni pusta. Naj rečem ti, česar nihče še ne ve:Sinoči mi glasba je ugasnila temo,v temi si prihajal ubog in nihče,prižgala sem luč , ki vodi v lepo Ko sva stali tam pred dvorano in se pogovarjali o vsem mogočemsem ugotovila, da sem zmagovalka.Premagala sem strah.........še bolj mi bo lepo Življenje je lepo. Srečna sem, da živim PS: če me popade slučajno kaka jeza, me brcnite v rit in ne me tolažit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Evo še mene!! Še nikoli se nisem vrgla puške v koruzo, če se je šlo za nekaj v kar trdno verjamem.V življenju sem predala že mnoge bitke, ampak vojne nikoli Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Mamljiv naslov, moram priznat. Bojevnica sem seveda bila, vendar sedaj sem nekako rekapitulirala. Predajam svoje orožje, če katera kaj rabi iz mojega arzenala, naj samo reče. Je bil čas boja, sedaj je čas predaje. Prišla sem do točke, ko je nespametno se še boriti, bi samo škodovala sebi. Bistvene zadeve sem rešila v življenju, dokazala sem sebi, da zmorem. Dovolj imam.Prej sem se smatrala za bojevnico luči. Sedaj sem samo luč, taka kot sem. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Prej sem se smatrala za bojevnico luči. Sedaj sem samo luč, taka kot sem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 pišeš bistvene zadeve si rešila v življenju, anpej bi bilo nespametno...nas je pa nekaj ki še vedno rešujemo bistvene zadeve in se potapljamo v globine in rešujemo travme otroštva...najlažje bi se bilo predat in pustit da drugi prevzamejo kontrolo nad našim lajfom sanjami željami. Odvisno kdaj in kako jemlješ smisel bojevnice in kaj predstavlja zate boj...vesela sem zate, da si razrešila vse res, mene čaka še ogromno dela, ampak sem ponosna da jemljem življenje v svoje roke, se veselim trenutkov, znam ceniti malenkosti, se znam pobrat, in ne čakam da mi rešitev da kdo drug... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 pišeš bistvene zadeve si rešila v življenju, anpej bi bilo nespametno...nas je pa nekaj ki še vedno rešujemo bistvene zadeve in se potapljamo v globine in rešujemo travme otroštva...najlažje bi se bilo predat in pustit da drugi prevzamejo kontrolo nad našim lajfom sanjami željami. Odvisno kdaj in kako jemlješ smisel bojevnice in kaj predstavlja zate boj...vesela sem zate, da si razrešila vse res, mene čaka še ogromno dela, ampak sem ponosna da jemljem življenje v svoje roke, se veselim trenutkov, znam ceniti malenkosti, se znam pobrat, in ne čakam da mi rešitev da kdo drug... življenje je delo in delo je življenje tudi jaz se ne bom predala. Vsak poraz jemljem kot izkušnjo.Res je, da nekateri "moj poraz" vidijo kot nekaj lepega.....in to Hočem videti tudi sama.Nostalgija me je malo ujela, in si pojem danes:"Svaki tren proveden sa tobom, ostao je zabeležen u mom bloku,kuda god krenem, ma šta da radim,tvoj lik mi je pred očima..................." In si mislim, hvala zemlji hvala nebu, da se mi je nekaj tako lepega zgodil.Spominov mi ne vzame nihče Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 pišeš bistvene zadeve si rešila v življenju, anpej bi bilo nespametno...nas je pa nekaj ki še vedno rešujemo bistvene zadeve in se potapljamo v globine in rešujemo travme otroštva...najlažje bi se bilo predat in pustit da drugi prevzamejo kontrolo nad našim lajfom sanjami željami. Odvisno kdaj in kako jemlješ smisel bojevnice in kaj predstavlja zate boj...vesela sem zate, da si razrešila vse res, mene čaka še ogromno dela, ampak sem ponosna da jemljem življenje v svoje roke, se veselim trenutkov, znam ceniti malenkosti, se znam pobrat, in ne čakam da mi rešitev da kdo drug... Saj pravim, če rabiš arzenal povej, ga še imam, pa ti ga pošljem. Drugače pa začutiš, kdaj prideš do konca preteklosti, tiste bistvene, do takrat te pa žene naprej. Moram pa priznat, da kar malo pogrešam razčiščevanje, ti pride v kri, saj veš nekaj počneš, rad, potem pa tega ni več, te recimo vržejo iz službe. Ne, nisem rešila bistvene stvari iz otroštva, sem rešila tudi bistvene reši od prej. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 a ti je kdo pomagal če smem biti radovedna?a si sotala brez službe? aja sej res, si delala nekje v družinskem podjetju aen... čeprav mislim, da boš našla oz. si našla tisto kar si želiš delat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 dobra tema bojevnicaali sem ?ali bom postala? mislim da bijem bitko za MOJE življenje najhujši je strah pred resnico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Avtor Prijavi Deli 18. november 2006 Še sanja se vam ne, kakšno krivico bi si storila, če se ne bi včlanila v ta klub nam al seb dobra tema bojevnicaali sem ?ali bom postala? mislim da bijem bitko za MOJE življenje najhujši je strah pred resnicosi že Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Evo me. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. november 2006 Avtor Prijavi Deli 18. november 2006 kje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.