Skoči na vsebino

Klub Bojevnic

klarus

Recommended Posts

Guest mačona

kakšna čokolada? cel teden se je nisem taknila ... od kdaj že? od sobote prejšnje? :wOOt: :wOOt: :wOOt: nič, bo treba it v trgovino po lado in čike. x:px

aja, dajte še mene sprejmite v tale klub. x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Sm mal zaspala...čokolada še ostala pr mir, tko, da si test opravla. Moja, moja. xDDx x:Xx

ti si spala..js bla v savni..tak da ni blo nobene panike..edino mačona se neki suče okol nje :vragec: x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

dobro da nisem ljubiteljica sladkega (hm ananas je sladek a)...kolk bi zdejle ležala v banji, zobala ananas, večer zaključila s sladkimi sanjami ... kolk je fajn, da lahko v sanje prikličem realne spomine... ampak vprašanje je če ne sutvarjal astralen realnost... ajd sem dol iz astrala ;)

dobro da nisem ljubiteljica sladkega (hm ananas je sladek a)...kolk bi zdejle ležala v banji, zobala ananas, večer zaključila s sladkimi sanjami ... kolk je fajn, da lahko v sanje prikličem realne spomine... ampak vprašanje je če ne sutvarjal astralen realnost... ajd sem dol iz astrala ;)

mmmmmmmm bana polna pene x:px po možnosti kaki sadni vonj x:px pa ananas, al pa kozarec dobrega vina..pa...pa...

huh x:Ix

There is

One Mind,

One Truth,

A res si bla? Kul, jst že 100 let nism šla. :o|o: Mah, ta mačona je ena zvitorepka..sej jo bom po krempljih, če jih bo kej stegvala. :vragec: x:px x:Dx

pa kak je pasal...js tud ne vem kdaj sem bla nazadnje v savni :inocent: se konkretno prepučeš..fizično in psihično x^x :palec:

mačonci bomo pa nastavl past x^x :vragec: x:o)x

There is

One Mind,

One Truth,

:eek: xrolleyesx x:Dx

Mal kukam sem noter, upam da ne bom tepen... x:Xx xsrcx x:Dx

Sem mislil da bo kj bojevitega pa samo neki od čokolade pa sladkarij... x:px x:px x:Dx xrolleyesx xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Sem mislil da bo kj bojevitega pa samo neki od čokolade pa sladkarij... x:px x:px x:Dx xrolleyesx xsrcx

ne boš tepen...me bol sanjamo o kaki kopeli, pa vinčku, pa.. x:px

kdo še potem nuca čokolado xnckrivx

No tukaj se bom pa jaz tud odkljukala x;)x xsrcx

xsrcx

:palec:

There is

One Mind,

One Truth,

Ksenia, zdaj si me zrajcala. Voda že teče , jacuzzi bom zalaufala, vonj bo po kokosu, sam še enga maserja si najdem x:Dx ne bodo me leptirčki v trebuhu premagali, umirila jih bom x:px

a lahko izdaš nasvet kako na prefinjen način premagati nasprotnika x:Ix

se mi zdi da bi zmogla x^x biti dobra vladarka x:Xx

Guest mačona
ti si spala..js bla v savni..tak da ni blo nobene panike..edino mačona se neki suče okol nje :vragec: x:o)x

sanjam, kako se bom odpravila po njo do trgovine. že celo popoldne. ajajaj, to so ti cele priprave. x:Dx

A res si bla? Kul, jst že 100 let nism šla. :o|o: Mah, ta mačona je ena zvitorepka..sej jo bom po krempljih, če jih bo kej stegvala. :vragec: x:px x:Dx

heh, zarad mene ... si bom že zborila svojo ... x^x

pa kak je pasal...js tud ne vem kdaj sem bla nazadnje v savni :inocent: se konkretno prepučeš..fizično in psihično x^x :palec:

mačonci bomo pa nastavl past x^x :vragec: x:o)x

nastavi. x:px x:Dx

od mene ne boš tepen. x:Xx ker če pa moram zbirati med pirom in čokolado ... me pir ne gane sploh ... x:Dx

Ksenia, zdaj si me zrajcala. Voda že teče , jacuzzi bom zalaufala, vonj bo po kokosu, sam še enga maserja si najdem x:Dx ne bodo me leptirčki v trebuhu premagali, umirila jih bom x:px

a lahko izdaš nasvet kako na prefinjen način premagati nasprotnika x:Ix

se mi zdi da bi zmogla x^x biti dobra vladarka x:Xx

sej boš našla v eni od teh tem nasvet ;)

http://www.svet-je-lep.com/prehrana/images/gozdne_jagode.jpg

http://www.seeyhoo.com/images/imagearticle/ananas.jpg

http://www.drinksfood.de/images/segment/segment_sekt.jpg

http://www.sidra.de/cache/sekt.jpg

There is

One Mind,

One Truth,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...