Pika Pikica 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 a mate vi drugacne pojme o bojevnistvu, in ce, kaksne? Lohk si tud podtalni bojevnik....da folk sploh ne ve. Kolk sinetov je pod mamino kontrolo, pa se tega ne zavedajo oziroma ne priznajo...pa jih ne držijo v pesteh s fizično močjo. Ampak vedno (vsaj v večini primerov) mame dosežejo svoje. Kok sm pametna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 a to je bojevnik? en silos, k se tepe za vsak drekec pekec. res je...sam po mojem si ta pojem folk najmanj razlaga tko, da srcke stepas. tko da, kokrkol razlicn gledamo, bojevnik je pac bojevnik.Bojevnik recimo ni romantik.Bojevnik NI zhrtev! x!x Bojevnik izstreli puscico asa - akcije - in deluje.Bojevnik ne jamra in se ne pritozhuje.Bojevnik ne razmislja pa ne analizira, pac pa ukrepa.Bojevnik NE RECE: ne bom se pustil, ampak se samo ne pusti. a mate vi drugacne pojme o bojevnistvu, in ce, kaksne? aja? zanimivo....zame je lahko Bojevnik tud vse to...grem se razvajataja Marsa, kolk me včasih spraviš v dobro voljo s svojim razmišljanjem... hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 aha, Pikica, temu jaz recem prikrito vladanje/nadzorovanje/komandiranje.Raki(ce) to najbolj znajo. vsa blaga, nc sploh ona ne komandira, kje pa.sam surlo do tal drzhi za vsak drekec pekec, da mas slabo vest in ni ga hujsega (zame) od custvenega izsiljevanja in NE PADAM na te stose. zandjic sem bla pr mat, me je kar vn odnesl, k je s tecno faco me sprejela.. sm rekla, da pol komaj cakam, al kaj, da jo vidim pa da pridem, ce te kisle sihte gledam.Pa me mat gleda, tko resno ( ) pa zamisljeno pravi: ... cudna si. aja Marsa, kolk me včasih spraviš v dobro voljo s svojim razmišljanjem... hvala vcas pa se mal v slabo najbrz tud. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Sej nism rekla, da mi je tak tip bojevnic kul...mi je bedno. Samo pravim, da je smešno, ker bi večina tipov pod besedo BOJEVNIK vidla enga taf guya, pa to....mamice se pa za njihovim hrbtom lohk sam spogledajo in prasnejo v smeh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 vcas pa se mal v slabo najbrz tud. pred leti, zdej ti pa ne uspe več.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ja, pravi bojevnik, tko kot si ga jaz predstavljam, se bo vse prej kot pa tepel, recimo oz. TKO moc kazal, uporabljal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ja, pravi bojevnik, tko kot si ga jaz predstavljam, se bo vse prej kot pa tepel, recimo oz. TKO moc kazal, uporabljal. Ja, to si pa TI. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 a k se tepem pa nasilje zganjam? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 NE, misnla sm na to, da si ti tko bojevnika predstavljaš, k si taka, kt si. Razmišljaš o tem, si tud želiš, da bi se dal o vsem pogovrit in ne sfajtat...to je kul. Samo, ni vsak tak, kot si ti., Zato tud drugačne predstave...večinoma o taf gajih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 aja, sm mislila da se hecas. Samo, ni vsak tak, kot si ti.Jp. to vcas kar mal 'pozabim'. ceprav se dobr!! a si predstavljas? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Jah, včasih je dobr, da niso same Marse tuki, včasih bi blo pa fajn. VČASIH, sm rekla, da se novš spet vsa prevzela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ...evo me... sonce na beteljezu... beteljez=zenska bojevnica... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Jah, včasih je dobr, da niso same Marse tuki, včasih bi blo pa fajn. ...evo me... sonce na beteljezu... beteljez=zenska bojevnica... haha! se ti vid! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ajsa! cist konc, kok bojevniska tema! kje ste, bojevnice? here am I ne morm si pomagat , spet jezik stegujem...heh tamle bojevniki tugo utapljajo...tu bi se pa kr mal okol kepe... no ko takle berem, mam sam tole asociacijo in v živo se mi kaže v viziji veliki bojevnik don Kihot in njegov prečastiti oproda , predvsem pa scena ko veliki bojevnik napade mline na veter a nimate nikoli občutka, da je vsak izmed nas kdaj se pognal v sredo vetrnice Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 boljs v sredi kot pa na robu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 verjetno ne lih samokritika na visku. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 a imate prostor za simpatizerje? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 itak........simpatizerji dobrodošli in zakaj ne bi enga okol kepe, če si to zasluži a ti nikol nobenga danes sem razmišljala kaj sploh to je , kdo je bojevnik???Kdo bi mene spomnil na bojevnika da ni to Hanžek, ki se bori za človekove pravice še mal premislim Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 vam postrezhem z eno PA RES tapravo zhensko bojevnico! Hellen Keller. (slepa IN (x!x) gluhonema, je knjige pisala in vsega boga pocela). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Sej boste zame tud še slišal. Ok, grem RES spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Če se borite proti bojevnikom, ne bo nihče nikdar zmagal, ker je preveč druženja z neprijateljem. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 smo hecne, babe, a ne. po eni strani t-dm, bojevnice, ne damo se pa to! in tako dalje... po drugi pa: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Dans se počutim full bojevniško, PMS mam pa razbila bi nekoga big time - Million dollar baby Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. november 2006 Avtor Prijavi Deli 20. november 2006 Če se borite proti bojevnikom, ne bo nihče nikdar zmagal, ker je preveč druženja z neprijateljem. tipično moško razmišlanje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Danes se borim proti demonom iz preteklosti. Sem mislila, da so čisto izginili pa se spet prikradejo in črvičijo :xx!: ŠŠŠŠcccc stran Brezveze ste!!!! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.