Desire 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 tipično moško razmišlanje hehehe, da ne bo pomote, tale klub čist podpiram je pa res, da ste bolj čustvene, zato več , pol drug trenutek ste že čist ...zanimivo Temu se reče občasno nihanje razpoloženja znamo pa zato na bolj sofisticiran, pretanjen in subtilen način izpeljati stvari do konca. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 žene ste zakon! lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 itak Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. november 2006 Avtor Prijavi Deli 22. november 2006 žene ste zakon! lpu hvala..vi tud niste slabi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Od včeraj se že (še kar uspešno ) borim proti tečnobi, ki me obseda. Težak boj je to. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Od včeraj se že (še kar uspešno ) borim proti tečnobi, ki me obseda. Težak boj je to. Včasih raje pusti tečnobi, da odtečnari svoje, če ne gre drugače Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 maš prav. Samo potem je bolje, da se zase držim.... Sicer pa računam, da jo bom danes s športom pregnala! Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Sem se na tale klub spomnila. Kje ste bojevnice bojevite? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2007 Sem se na tale klub spomnila. Kje ste bojevnice bojevite? kera tema Seveda je bilo sprejemanje karmičnih trenutkov v veliki meri odvisno od vas samih: hitreje in lepše, ko ste sprejeli 'resnico trenutka', hitreje, ko se učite, lažje je za vas in za vašo okolico. Seveda včasih ni lahko takoj sprejeti bolečo resnico. A prej, ko jo sprejmete, prej si vaša okolica oddahne in prej se izognete ponavljanju podobnih dogodkov, kajti karmični trenutki se mnogokrat ponavljajo le toliko časa, da resnico sprejmemo, da se naučimo ustreznega ravnanja.mislim, da je to največji boj Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 kera tema Seveda je bilo sprejemanje karmičnih trenutkov v veliki meri odvisno od vas samih: hitreje in lepše, ko ste sprejeli 'resnico trenutka', hitreje, ko se učite, lažje je za vas in za vašo okolico. Seveda včasih ni lahko takoj sprejeti bolečo resnico. A prej, ko jo sprejmete, prej si vaša okolica oddahne in prej se izognete ponavljanju podobnih dogodkov, kajti karmični trenutki se mnogokrat ponavljajo le toliko časa, da resnico sprejmemo, da se naučimo ustreznega ravnanja.mislim, da je to največji bojSe strinjam s tabo. pa še: ko sprejmeš bolečo resnico kar naenkrat neha boleti. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2007 točn taksam kaj ko je to tak preprosto, da je že brezveze..nekateri se pa raje oklepajo bolečine in kako so bogi.....ker se zavedajo, da drugega v sebi nimajo...nimajo enega svojega vrelca energije in jimje to edin način, da dobijo energijo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Se strinjam s tabo. pa še: ko sprejmeš bolečo resnico kar naenkrat neha boleti.zavedanje trenutka resnice...nikoli ne boli....resnica je neboleča...v resnici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Se strinjam s tabo Klarus, ampak upaš ti to vedno uspe sprakticirat? Ali vsaj pogosto? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 točn taksam kaj ko je to tak preprosto, da je že brezveze..nekateri se pa raje oklepajo bolečine in kako so bogi.....ker se zavedajo, da drugega v sebi nimajo...nimajo enega svojega vrelca energije in jimje to edin način, da dobijo energijoMeni se zdi vsaka stvar v življenju, ko enkrat dosežeš fazo, da jo spremeniš, ful lahka in hitra. ampak prej se pa valjaš sam v sebi in trpiš ... ampak ne vem, če bi brez te faze bil ta preprost trenutek možen. Super je spustit bolečino, sam mene smiljenje sebi še večkrat mal nase priveže. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 točn taksam kaj ko je to tak preprosto, da je že brezveze..tudi preprostost ima...vezo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Mako, saj se strinjam s tabo, ti si sigurno filozof, kajne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Meni se zdi vsaka stvar v življenju, ko enkrat dosežeš fazo, da jo spremeniš, ful lahka in hitra. ampak prej se pa valjaš sam v sebi in trpiš ... ampak ne vem, če bi brez te faze bil ta preprost trenutek možen. Super je spustit bolečino, sam mene smiljenje sebi še večkrat mal nase priveže. izkušnje pretklosti...soočanja z bolečino...nam s časom dajo zmožnost...doseganja preprostosti trenutka...vsak trenutek Mako, saj se strinjam s tabo, ti si sigurno filozof, kajne? ekonomist...sorry...da sem te razočaral Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2007 Se strinjam s tabo Klarus, ampak upaš ti to vedno uspe sprakticirat? Ali vsaj pogosto?vedno bol to prakticiram....ker je to najboljša rešitev....ker to sam sprejmem, dobro poberem...slabo pa samo spustim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 izkušnje pretklosti...soočanja z bolečino...nam s časom dajo zmožnost...doseganja preprostosti trenutka...vsak trenutekSej, na koncu pa spet moški začnejo tu pametovat. (Ti čist potihem priznam, da nisi tolk neumne prjavu ) Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Sej, na koncu pa spet moški začnejo tu pametovat. (Ti čist potihem priznam, da nisi tolk neumne prjavu )bluzim...ne me resno jemat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 vedno bol to prakticiram....ker je to najboljša rešitev....ker to sam sprejmem, dobro poberem...slabo pa samo spustim Tudi jaz si to prizadevam, kdaj mi uspe, velikokrat pa tudi ne, predvsem v odpuščanju bi rada še bolj napredovala. Saj pri majhnih stvareh ni problema, pri večjih pa . Kot škorpijonke pa imamo še težjo nalogo. Škorpijon naj bi slovel po tem, da ne odpusti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Tudi jaz si to prizadevam, kdaj mi uspe, velikokrat pa tudi ne, predvsem v odpuščanju bi rada še bolj napredovala. Saj pri majhnih stvareh ni problema, pri večjih pa . Kot škorpijonke pa imamo še težjo nalogo. Škorpijon naj bi slovel po tem, da ne odpusti.najbolj zajeban je, ko ugotoviš, da je najtežje odpustiti sebi. vsem tistim malim punčkam v sebi, ki so bile že tolikokrat kregane ali pa samo nesprejete. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 najbolj zajeban je, ko ugotoviš, da je najtežje odpustiti sebi. vsem tistim malim punčkam v sebi, ki so bile že tolikokrat kregane ali pa samo nesprejete.pri odpuščanju ni težkih in lahkih grehov...če odpuščaš sproti...in si dovoliš odpuščati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2007 Tudi jaz si to prizadevam, kdaj mi uspe, velikokrat pa tudi ne, predvsem v odpuščanju bi rada še bolj napredovala. Saj pri majhnih stvareh ni problema, pri večjih pa . Kot škorpijonke pa imamo še težjo nalogo. Škorpijon naj bi slovel po tem, da ne odpusti.tu mamjs srečo, da je moj sco bol kamuflaža in da sem skor čist ribja najbolj zajeban je, ko ugotoviš, da je najtežje odpustiti sebi. vsem tistim malim punčkam v sebi, ki so bile že tolikokrat kregane ali pa samo nesprejete.ma sej ni kaj odpustit....morš sam sprejei in še prej doumet, da si v tisti situaciji reagiral tak kot si..in it naprej...s tem, da pač pogledaš kje je bila poanta tega... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.