Skoči na vsebino

Klub Bojevnic

klarus

Recommended Posts

tipično moško razmišlanje :o|o:

:palec: :palec: x:Dx

hehehe, da ne bo pomote, tale klub čist podpiram :palec:

je pa res, da ste bolj čustvene, zato več :C: , pol drug trenutek ste že čist :wOOt: ...

zanimivo :xmas:

Temu se reče občasno nihanje razpoloženja :vio: x:Dx

znamo pa zato na bolj sofisticiran, pretanjen in subtilen način izpeljati stvari do konca. x;)x x:Xx x:)x

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Deli na socialnih omrežjih

itak :madpro:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Od včeraj se že (še kar uspešno :o|o: ) borim proti tečnobi, ki me obseda. Težak boj je to. xDDx

Včasih raje pusti tečnobi, da odtečnari svoje, če ne gre drugače x:)x :palec:

Support bacteria, they're the only culture some people have!

• 5 months later...
Sem se na tale klub spomnila. Kje ste bojevnice bojevite? x:Dx

kera tema x:Dx xcivx x:o)x

Seveda je bilo sprejemanje karmičnih trenutkov v veliki meri odvisno od vas samih: hitreje in lepše, ko ste sprejeli 'resnico trenutka', hitreje, ko se učite, lažje je za vas in za vašo okolico. Seveda včasih ni lahko takoj sprejeti bolečo resnico. A prej, ko jo sprejmete, prej si vaša okolica oddahne in prej se izognete ponavljanju podobnih dogodkov, kajti karmični trenutki se mnogokrat ponavljajo le toliko časa, da resnico sprejmemo, da se naučimo ustreznega ravnanja.

mislim, da je to največji boj

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

kera tema x:Dx xcivx x:o)x

Seveda je bilo sprejemanje karmičnih trenutkov v veliki meri odvisno od vas samih: hitreje in lepše, ko ste sprejeli 'resnico trenutka', hitreje, ko se učite, lažje je za vas in za vašo okolico. Seveda včasih ni lahko takoj sprejeti bolečo resnico. A prej, ko jo sprejmete, prej si vaša okolica oddahne in prej se izognete ponavljanju podobnih dogodkov, kajti karmični trenutki se mnogokrat ponavljajo le toliko časa, da resnico sprejmemo, da se naučimo ustreznega ravnanja.

mislim, da je to največji boj

xyesx

Se strinjam s tabo.

pa še: ko sprejmeš bolečo resnico kar naenkrat neha boleti.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

točn tak

sam kaj ko je to tak preprosto, da je že brezveze..

nekateri se pa raje oklepajo bolečine in kako so bogi.....ker se zavedajo, da drugega v sebi nimajo...nimajo enega svojega vrelca energije in jimje to edin način, da dobijo energijo

There is

One Mind,

One Truth,

točn tak

sam kaj ko je to tak preprosto, da je že brezveze..

nekateri se pa raje oklepajo bolečine in kako so bogi.....ker se zavedajo, da drugega v sebi nimajo...nimajo enega svojega vrelca energije in jimje to edin način, da dobijo energijo

Meni se zdi vsaka stvar v življenju, ko enkrat dosežeš fazo, da jo spremeniš, ful lahka in hitra. ampak prej se pa valjaš sam v sebi in trpiš ... ampak ne vem, če bi brez te faze bil ta preprost trenutek možen.

Super je spustit bolečino, sam mene smiljenje sebi še večkrat mal nase priveže. :inocent:

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Meni se zdi vsaka stvar v življenju, ko enkrat dosežeš fazo, da jo spremeniš, ful lahka in hitra. ampak prej se pa valjaš sam v sebi in trpiš ... ampak ne vem, če bi brez te faze bil ta preprost trenutek možen.

Super je spustit bolečino, sam mene smiljenje sebi še večkrat mal nase priveže. :inocent:

izkušnje pretklosti...soočanja z bolečino...nam s časom dajo zmožnost...doseganja preprostosti trenutka...vsak trenutek

Mako, saj se strinjam s tabo, ti si sigurno filozof, kajne? x:o)x x:o)x

ekonomist...sorry...da sem te razočaral x:Dx

Se strinjam s tabo Klarus, ampak upaš ti to vedno uspe sprakticirat? Ali vsaj pogosto?

vedno bol to prakticiram....ker je to najboljša rešitev....

ker to sam sprejmem, dobro poberem...slabo pa samo spustim :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

izkušnje pretklosti...soočanja z bolečino...nam s časom dajo zmožnost...doseganja preprostosti trenutka...vsak trenutek

Sej, na koncu pa spet moški začnejo tu pametovat. :vragec: x:Dx

(Ti čist potihem priznam, da nisi tolk neumne prjavu x:)x )

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

vedno bol to prakticiram....ker je to najboljša rešitev....

ker to sam sprejmem, dobro poberem...slabo pa samo spustim :vio:

Tudi jaz si to prizadevam, kdaj mi uspe, velikokrat pa tudi ne, predvsem v odpuščanju bi rada še bolj napredovala. Saj pri majhnih stvareh ni problema, pri večjih pa :inocent: . Kot škorpijonke pa imamo še težjo nalogo. Škorpijon naj bi slovel po tem, da ne odpusti.

Tudi jaz si to prizadevam, kdaj mi uspe, velikokrat pa tudi ne, predvsem v odpuščanju bi rada še bolj napredovala. Saj pri majhnih stvareh ni problema, pri večjih pa :inocent: . Kot škorpijonke pa imamo še težjo nalogo. Škorpijon naj bi slovel po tem, da ne odpusti.

najbolj zajeban je, ko ugotoviš, da je najtežje odpustiti sebi. vsem tistim malim punčkam v sebi, ki so bile že tolikokrat kregane ali pa samo nesprejete.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

najbolj zajeban je, ko ugotoviš, da je najtežje odpustiti sebi. vsem tistim malim punčkam v sebi, ki so bile že tolikokrat kregane ali pa samo nesprejete.

pri odpuščanju ni težkih in lahkih grehov...če odpuščaš sproti...in si dovoliš odpuščati

tu mamjs srečo, da je moj sco bol kamuflaža in da sem skor čist ribja :lol:

ma sej ni kaj odpustit....morš sam sprejei in še prej doumet, da si v tisti situaciji reagiral tak kot si..in it naprej...s tem, da pač pogledaš kje je bila poanta tega...

There is

One Mind,

One Truth,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...