Skoči na vsebino

Klub Bojevnic

klarus

Recommended Posts

čeprav je res, da se mi včasih kr konkretno pletejo maščevanja po buči....pol si pa mislim, ma sej ni vreden/a, le zakaj bi se neki matrala če to sploh ni vredno....ker prizadanesm samo sebe in drugega.....drugi je itak na slabšem, ker pač za mene več ne obstaja...

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

ja sem dojela........sam mam rajš ljudi okol sebe, ki me emjao radi...

Sem zasledila nekje: da se včasih ljudje prav zato umaknejo iz tvojega življenja, ker te imajo tako zelo

radi, ti dajo proste roke, ker te nočejo ovirati pri razvoju, ker ti ne morejo prav nič več dati in ti želijo samo dobro.....

Drugače, boriti se za nekaj, kar je nemogoče dobiti....a je smisel bojevati se z neznanim? Nima.

Uživajmo v tistem, kar nam je ta trenutek dano. :vio:

Sem zasledila nekje: da se včasih ljudje prav zato umaknejo iz tvojega življenja, ker te imajo tako zelo

radi, ti dajo proste roke, ker te nočejo ovirati pri razvoju, ker ti ne morejo prav nič več dati in ti želijo samo dobro.....

Drugače, boriti se za nekaj, kar je nemogoče dobiti....a je smisel bojevati se z neznanim? Nima.

Uživajmo v tistem, kar nam je ta trenutek dano. :vio:

to že...sam js nisem milila teh ljudi x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Res je, cilj zna bit iluzija, vendar ni nujno, ane, kar se tiče težke poti do cilja, bi pa prej rekel, da ni iluzija, ampak trdna resnica...

resnica je prožna...je vse kar je...med vsem in ničem...in se nam prilagaja...če se mi njej prilagajamo x:Dx

bluziš x:o)x xcivx

:palec: jp....kot ponavadi

resnica je prožna...je vse kar je...med vsem in ničem...in se nam prilagaja...če se mi njej prilagajamo x:Dx

Torej je resnica v lasti posameznika in velja tisto, da ima vsak svoj prav

Vsak nastali in vztrajajoči dvom pa oslabi prožnost resnice in smo na trhlih tleh, če se v takšnem primeru še prilagajamo - je boljš vzpostavit prožnost nazaj in iti naprej

Res je, cilj zna bit iluzija, vendar ni nujno, ane, kar se tiče težke poti do cilja, bi pa prej rekel, da ni iluzija, ampak trdna resnica...

Vendar: tudi iluzoren cilj je uresničljiv :2src: koliko težko pot do uresničitve uberemo..je čist odvisno od...NAS xcivx

Torej je resnica v lasti posameznika in velja tisto, da ima vsak svoj prav

Vsak nastali in vztrajajoči dvom pa oslabi prožnost resnice in smo na trhlih tleh, če se v takšnem primeru še prilagajamo - je boljš vzpostavit prožnost nazaj in iti naprej

vse je resnica...ker ni nič...kar ne bi bilo resnica...enostavno...ni neresnic...tak da je itak vseeno x:Dx

Vendar: tudi iluzoren cilj je uresničljiv :2src: koliko težko pot do uresničitve uberemo..je čist odvisno od...NAS xcivx

misliš..od našega zavedanja...težkega in lahkega....in možnosti izbire med tem

vse je resnica...ker ni nič...kar ne bi bilo resnica...enostavno...ni neresnic...tak da je itak vseeno x:Dx

misliš..od našega zavedanja...težkega in lahkega....in možnosti izbire med tem

Vse je tako, kakor je in ni, kadar ni, kdaj je eno in, kdaj drugo je pa itak nepomembno, če vzamemo vse možnosti v ozir, vendar se potemtakem prepustimo neobremenjeni, čeravno ni povsem tako

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...