klarus 19. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2007 :palec: :palec: čista resnica cenjeni kolega čista resnica, seziva si v roke v znak strinjanja.. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 :palec: :palec: čista resnica cenjeni kolega čista resnica, seziva si v roke v znak strinjanja..na vajino strinjanje samo tole - povej mi s kom se družiš pa ti povem kdo si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 pa smo dejansk mocne. kateri od tipov bi bil dost mocn, da bi prestal 9 mescev nosecnosti z vsem kar gre zraven, pol pa se porod? se ce bi mel menstruacijo bi se vas vecina zjokala pa omedlevala. tko, da prosm lepo-nazaj sedet, pa tisina. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Za vse ženske tega sveta Oriah Mountain Dreamer POVABILO Ne zanima me, s čim si služiš kruh.Rada bi vedela, po čem hrepeniš in ali si upaš sanjati,da bi si izpolnil to srčno hrepenenje. Ne zanima me, koliko si star.Rada bi vedela, ali boš tvegal,da te bodo drugi imeli za bedaka zaradi tvoje ljubezni,zaradi tvojih sanj, zaradi pustolovščine tvojega življenja. Ne zanima me, kateri planeti so v kvadratu s tvojo Luno.Želim vedeti, ali si se dotaknil središča svoje bridkosti,ali te je življenje s svojimi izdajstvi odprloali pa te je strlo in si se zaprl,da te ne bi dosegla nobena bolečina več. Rada bi vedela, ali lahko mirno obsediš z bolečino- mojo ali svojo -ne da bi jo poskusil skriti, zabrisati ali odpraviti. Vedeti hočem, ali znaš živeti z radostjo, mojo ali svojo lastno,ali lahko razposajeno plešešin dovoliš, da te zanos preplavi do konice prstov na rokah in nogah,ne da bi nas druge opominjal,da se moramo zavedati omejenosti človeškega bivanja. Ne zanima me, ali je zgodba, ki mi jo pripoveduješ, resnična.Rada bi vedela, ali si upaš razočarati drugega, da bi ostal zvest sebi;ali lahko preneseš, da si obtožen izdajstva, ne da bi izdal svojo dušo. Vedeti hočem, ali lahko vidiš lepoto vsak dan, tudi ko ni ljubka,in ali lahko napajaš svoje življenje iz njene navzočnosti. Vedeti hočem, ali lahko živiš z neuspehom,- svojim ali mojim -pa še vedno obstojiš ob robu jezera in zavpiješ proti Lunini srebrnini: »Da!« Ne zanima me, kje živiš in koliko denarja imaš.Rada bi vedela, ali se po noči žalosti in obupa,izmučen in premražen do kosti,lahko dvigneš in narediš, kar je treba, da nahraniš otroke. Ne zanima me, koga poznaš, niti kako si se znašel tukaj.Zanima me, ali boš pripravljen stati z menoj sredi ognja, ne da bi se umaknil. Ne zanima me niti kje, niti kaj, niti pri kom si se učil.Rada bi vedela, kaj te podpira od znotraj, ko je vsega drugega konec. Rada bi vedela, ali znaš biti sam s seboj,in ali ti je res všeč družba, ki jo imaš v trenutkih praznine. Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 sploh ne... mene to še bolj vzburja a mehko med nogami Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 Za vse ženske tega sveta Oriah Mountain Dreamer POVABILO Ne zanima me, s čim si služiš kruh.Rada bi vedela, po čem hrepeniš in ali si upaš sanjati,da bi si izpolnil to srčno hrepenenje. Ne zanima me, koliko si star.Rada bi vedela, ali boš tvegal,da te bodo drugi imeli za bedaka zaradi tvoje ljubezni,zaradi tvojih sanj, zaradi pustolovščine tvojega življenja. Ne zanima me, kateri planeti so v kvadratu s tvojo Luno.Želim vedeti, ali si se dotaknil središča svoje bridkosti,ali te je življenje s svojimi izdajstvi odprloali pa te je strlo in si se zaprl,da te ne bi dosegla nobena bolečina več. Rada bi vedela, ali lahko mirno obsediš z bolečino- mojo ali svojo -ne da bi jo poskusil skriti, zabrisati ali odpraviti. Vedeti hočem, ali znaš živeti z radostjo, mojo ali svojo lastno,ali lahko razposajeno plešešin dovoliš, da te zanos preplavi do konice prstov na rokah in nogah,ne da bi nas druge opominjal,da se moramo zavedati omejenosti človeškega bivanja. Ne zanima me, ali je zgodba, ki mi jo pripoveduješ, resnična.Rada bi vedela, ali si upaš razočarati drugega, da bi ostal zvest sebi;ali lahko preneseš, da si obtožen izdajstva, ne da bi izdal svojo dušo. Vedeti hočem, ali lahko vidiš lepoto vsak dan, tudi ko ni ljubka,in ali lahko napajaš svoje življenje iz njene navzočnosti. Vedeti hočem, ali lahko živiš z neuspehom,- svojim ali mojim -pa še vedno obstojiš ob robu jezera in zavpiješ proti Lunini srebrnini: »Da!« Ne zanima me, kje živiš in koliko denarja imaš.Rada bi vedela, ali se po noči žalosti in obupa,izmučen in premražen do kosti,lahko dvigneš in narediš, kar je treba, da nahraniš otroke. Ne zanima me, koga poznaš, niti kako si se znašel tukaj.Zanima me, ali boš pripravljen stati z menoj sredi ognja, ne da bi se umaknil. Ne zanima me niti kje, niti kaj, niti pri kom si se učil.Rada bi vedela, kaj te podpira od znotraj, ko je vsega drugega konec. Rada bi vedela, ali znaš biti sam s seboj,in ali ti je res všeč družba, ki jo imaš v trenutkih praznine. o super, da je to tudi v Slovenščini. Kdo je pa to prevedel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Za vse ženske tega sveta Oriah Mountain Dreamer POVABILO Ne zanima me, s čim si služiš kruh.Rada bi vedela, po čem hrepeniš in ali si upaš sanjati,da bi si izpolnil to srčno hrepenenje. Ne zanima me, koliko si star.Rada bi vedela, ali boš tvegal,da te bodo drugi imeli za bedaka zaradi tvoje ljubezni,zaradi tvojih sanj, zaradi pustolovščine tvojega življenja. Ne zanima me, kateri planeti so v kvadratu s tvojo Luno.Želim vedeti, ali si se dotaknil središča svoje bridkosti,ali te je življenje s svojimi izdajstvi odprloali pa te je strlo in si se zaprl,da te ne bi dosegla nobena bolečina več. Rada bi vedela, ali lahko mirno obsediš z bolečino- mojo ali svojo -ne da bi jo poskusil skriti, zabrisati ali odpraviti. Vedeti hočem, ali znaš živeti z radostjo, mojo ali svojo lastno,ali lahko razposajeno plešešin dovoliš, da te zanos preplavi do konice prstov na rokah in nogah,ne da bi nas druge opominjal,da se moramo zavedati omejenosti človeškega bivanja. Ne zanima me, ali je zgodba, ki mi jo pripoveduješ, resnična.Rada bi vedela, ali si upaš razočarati drugega, da bi ostal zvest sebi;ali lahko preneseš, da si obtožen izdajstva, ne da bi izdal svojo dušo. Vedeti hočem, ali lahko vidiš lepoto vsak dan, tudi ko ni ljubka,in ali lahko napajaš svoje življenje iz njene navzočnosti. Vedeti hočem, ali lahko živiš z neuspehom,- svojim ali mojim -pa še vedno obstojiš ob robu jezera in zavpiješ proti Lunini srebrnini: »Da!« Ne zanima me, kje živiš in koliko denarja imaš.Rada bi vedela, ali se po noči žalosti in obupa,izmučen in premražen do kosti,lahko dvigneš in narediš, kar je treba, da nahraniš otroke. Ne zanima me, koga poznaš, niti kako si se znašel tukaj.Zanima me, ali boš pripravljen stati z menoj sredi ognja, ne da bi se umaknil. Ne zanima me niti kje, niti kaj, niti pri kom si se učil.Rada bi vedela, kaj te podpira od znotraj, ko je vsega drugega konec. Rada bi vedela, ali znaš biti sam s seboj,in ali ti je res všeč družba, ki jo imaš v trenutkih praznine. :palec: http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/bravo-009.gif :OO!: Odlocen NE. Da sploh gre kaj takega gre vprasat... Zakaj?http://smileys.on-my-web.com/repository/Confused/confused-28.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 jst poznam enga pri katerem bi biu odgovor DA. lahk pa da je izjema?... Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 jst poznam enga pri katerem bi biu odgovor DA. lahk pa da je izjema?... Ali pa ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Mantis, pa ne da si razumela da misli sredi pravega ognja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 sam men ne gre u racun, da eni doloceni tipi tko pluvajo cez zenske, pr tem pa pozablajo, da jih je ZENSKA RODILA. s tem zaljo tud svojo mamo dejansk. totaly stupid, ha? Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Upam, da kmalu pride čas, ko se bom prenehala bojevati in začela sprejemati ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Upam, da kmalu pride čas, ko se bom prenehala bojevati in začela sprejemati ... Prišel bo ko se boš odločila... http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a015.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. oktober 2007 Prijavi Deli 20. oktober 2007 Za vse ženske tega sveta Oriah Mountain Dreamer POVABILO Ne zanima me, s čim si služiš kruh.Rada bi vedela, po čem hrepeniš in ali si upaš sanjati,da bi si izpolnil to srčno hrepenenje. Ne zanima me, koliko si star.Rada bi vedela, ali boš tvegal,da te bodo drugi imeli za bedaka zaradi tvoje ljubezni,zaradi tvojih sanj, zaradi pustolovščine tvojega življenja. Ne zanima me, kateri planeti so v kvadratu s tvojo Luno.Želim vedeti, ali si se dotaknil središča svoje bridkosti,ali te je življenje s svojimi izdajstvi odprloali pa te je strlo in si se zaprl,da te ne bi dosegla nobena bolečina več. Rada bi vedela, ali lahko mirno obsediš z bolečino- mojo ali svojo -ne da bi jo poskusil skriti, zabrisati ali odpraviti. Vedeti hočem, ali znaš živeti z radostjo, mojo ali svojo lastno,ali lahko razposajeno plešešin dovoliš, da te zanos preplavi do konice prstov na rokah in nogah,ne da bi nas druge opominjal,da se moramo zavedati omejenosti človeškega bivanja. Ne zanima me, ali je zgodba, ki mi jo pripoveduješ, resnična.Rada bi vedela, ali si upaš razočarati drugega, da bi ostal zvest sebi;ali lahko preneseš, da si obtožen izdajstva, ne da bi izdal svojo dušo. Vedeti hočem, ali lahko vidiš lepoto vsak dan, tudi ko ni ljubka,in ali lahko napajaš svoje življenje iz njene navzočnosti. Vedeti hočem, ali lahko živiš z neuspehom,- svojim ali mojim -pa še vedno obstojiš ob robu jezera in zavpiješ proti Lunini srebrnini: »Da!« Ne zanima me, kje živiš in koliko denarja imaš.Rada bi vedela, ali se po noči žalosti in obupa,izmučen in premražen do kosti,lahko dvigneš in narediš, kar je treba, da nahraniš otroke. Ne zanima me, koga poznaš, niti kako si se znašel tukaj.Zanima me, ali boš pripravljen stati z menoj sredi ognja, ne da bi se umaknil. Ne zanima me niti kje, niti kaj, niti pri kom si se učil.Rada bi vedela, kaj te podpira od znotraj, ko je vsega drugega konec. Rada bi vedela, ali znaš biti sam s seboj,in ali ti je res všeč družba, ki jo imaš v trenutkih praznine. ampak zakaj samo za ženske Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 eh, fantek...ma ni vredno komentarja. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 mali tkole je bilo mišljen, povej mi kakšne bejbe so okrog teba pa ti povem kdo si... včasih se pa tud jst šalim in nikogar ne obsojam, niti nikomur ne zamerim, če me pač ne mara... imam s seboj precej dela, se ne vtikujem v druge...predvsem je bilo mišljeno, da pač vsaka bejba pa tud ne pada na kolena pa tko... da pač očitno naletiš na takšne...moj bivši šef, glasbenik, je imel navado rečt - povej kakšno glasbo poslušaš, pa ti povem kdo si...in ne bodite tko občutljivi, haloooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 o pismo! je blo mislen kt hec. ne bit tk obcutliv. (ti se tud hecas, ni res?) Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 kar se pa tiče rojevanja in menstruacije, lepo vas prosim kaj pa vojska pa britje, vsakodnevno a? a? sorry,ampak tole dvoje je neprimerljivo, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 brezveze. ženska je boginja in moški je bog. brezveze primerjati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 da navš spet v luf skočla in si glavo ofnala..Ženske si vse žele roditi in to večkrat in rojstvo otroka ocenjujejo kot čudovit nepozaben dogodek.. ne vem kateri moški je vojsko ocenil kot čudovit in nepozaben dogodek..In tut ne vem kdo si je prostovoljno želel it služiti vojaški rok in to večkrat..Britje, men steče garant tok krvi ko ženski med menstruacijo, s tem da nimajo vse boleče, vsa britja so pa neprijetna in pekoča s tem da moški ne smemo jokat pa še bi se dalo kej najt .) kup si boljši brivski aparat pa bo problem rešen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 ksenia pol sem jaz super, jaz se družim samo s super bejbami, vsaj tu na forumu še nisem spoznal ene ki ne bi bila zelo v redu, torej ..Lollypop, ženska mater nas je samo utelesila, to pa zato,ker Bog moškemu ni našel praznega mesta v telesu.. ker so usta preozka kar se pa tiče rojevanja in menstruacije, lepo vas prosim kaj pa vojska pa britje, vsakodnevno a? a?no a vidiš ja res ste ubogi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2007 da navš spet v luf skočla in si glavo ofnala..Ženske si vse žele roditi in to večkrat in rojstvo otroka ocenjujejo kot čudovit nepozaben dogodek.. ne vem kateri moški je vojsko ocenil kot čudovit in nepozaben dogodek..In tut ne vem kdo si je prostovoljno želel it služiti vojaški rok in to večkrat..Britje, men steče garant tok krvi ko ženski med menstruacijo, s tem da nimajo vse boleče, vsa britja so pa neprijetna in pekoča s tem da moški ne smemo jokat pa še bi se dalo kej najt .)enkrat smo mel en tak pač pogovor..o menstruacijskuh krčih itd.... in so potem tipi ugotovil, da je krč podbn temu, če te ker sune v jajca...zdej si ap zamisl, da pa krči trajajo po par ur....rajš se brijem vsak dan Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 21. oktober 2007 Prijavi Deli 21. oktober 2007 a taki da so?JAno, da ne boš v luft skoču in si glave ofnu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. oktober 2007 Avtor Prijavi Deli 21. oktober 2007 a taki da so? pl pa si zamisl, da morš delat, pa se smehljat in ti po možnosti nobena tableta ne prime.... :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.