Robida 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Evo, pa imamo spet nekaj da se lahko krešejo mnenja. Upam vsaj da v dobro slovenk in slovencev. Minister Drobnič je po moje tukaj udaril popolnoma mimo, kajti s takim zakonom se lahko zgodi da bodo dekleta in žene poiskale mazače. Kam bomo prišli....v srednji vek..... Kaj mislite, ali bi bil čas da bi se vzeli skupaj? Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Absolutno proti predlogu zakona. Enkrat sem bila pri ginekologinji, ker zdravniki niso mogli odkriti, čemu imam konstantno povišano temperaturo in mi je naredila test za nosečnost. Sem bila ful začudena in ji povedala, da nisem pozabila vzeti nobene tabletke, tako da močno dvomim, da sem noseča. Pa mi ona dojavi, da so te tabletke (Minulet) v bistvu ful šibke in bi se znalo zgodit, da ne primejo vedno. Me veseli, da bom ob dobrih sto jurjev, če se slučajno zgodi, da dejansko zanosim. Kljub zaščiti. Povišanje natalitete? Temu jaz pravim povišanje stopnje socialno ogroženih in ljudi brez končane šole. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Jst pa mislim, da to ni slaba odločitev, saj bodo plačali splav v primeru, da je to nujno za zdravje nosečnice in v primeru posilstva. Itak smo zdej v takem času, ko je zaščita dostopna na vsakem koraku in zato, če ne želiš zanositi, se pač zaščiti. Prebrala sem prispevek o tem na strani 24ur in tam piše, da se za splav ne odločajo tolikokrat najstnice kot pa ženske med 30. in 39. letom, ki že imajo otroke in se ne zaščitijo in ko zanosijo gredo pač splavit. Zato se meni zdi čisto prav, da se taka stvar plača...če moramo plačati en kup zdravil za otroke, pa čeprav jih nujno rabimo naj se plača tudi splav, saj lahko poskrbiš, da ne zanosiš. Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Absolutno proti predlogu zakona. Me veseli, da bom ob dobrih sto jurjev, če se slučajno zgodi, da dejansko zanosim. Kljub zaščiti. Povišanje natalitete? Temu jaz pravim povišanje stopnje socialno ogroženih in ljudi brez končane šole. toliko gneva je v meni, da ga sploh ne morem ubesedit..... sam se vprašam ali so res tok neumni ali se neumne sam delajo... da se na tak način lotevajo problematike Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 na www.delo.si je približno 500 komentarjev na to temo ... pa še anketa Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Pa še nekaj o tej temi ... Pravica do splava Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 18. november 2006 Avtor Prijavi Deli 18. november 2006 Mogoče bi bilo dobro (da ne bi samo debatirali o tem), da kdo da kakšno povezavo, kjer bi lahko dali podporo SNS, oziroma opoziciji, da dosežejo da pravica do splava ostane kot je bila do sedaj. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Po moje se bo peticija v dokaj doglednem času znašla na www.mladina.si Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Evo, pa imamo spet nekaj da se lahko krešejo mnenja. Upam vsaj da v dobro slovenk in slovencev.Minister Drobnič je po moje tukaj udaril popolnoma mimo, kajti s takim zakonom se lahko zgodi da bodo dekleta in žene poiskale mazače. Kam bomo prišli....v srednji vek..... Kaj mislite, ali bi bil čas da bi se vzeli skupaj? Drobnič je itak k bedak...pa ne samo s tem zakonom ampak na splošno sploh kako se loteva socialne problematike. Tako da je kakršni kol komentar z moje strani negativen Nisem pristaš splava sploh ne ....treba spoštovat življenje. samo a stem se bo pa povečala rodnost al kaj. Sicer pa kljub temu kje pa je največ nezaželene nosečnosti v socialno šibkih družinah pa tam kjer so raznorazne druge tegobe alkoholizem..... Ostali bodo že poskrbeli tako kot je njim prav. Ja sredni vek bo ...pa bodo spet gorele grmade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Ja sredni vek bo ...pa bodo spet gorele grmade ... in na njih ministri Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 girly ti mi bereš misli Čav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Jst pa mislim, da to ni slaba odločitev, saj bodo plačali splav v primeru, da je to nujno za zdravje nosečnice in v primeru posilstva. Itak smo zdej v takem času, ko je zaščita dostopna na vsakem koraku in zato, če ne želiš zanositi, se pač zaščiti. Prebrala sem prispevek o tem na strani 24ur in tam piše, da se za splav ne odločajo tolikokrat najstnice kot pa ženske med 30. in 39. letom, ki že imajo otroke in se ne zaščitijo in ko zanosijo gredo pač splavit. Zato se meni zdi čisto prav, da se taka stvar plača...če moramo plačati en kup zdravil za otroke, pa čeprav jih nujno rabimo naj se plača tudi splav, saj lahko poskrbiš, da ne zanosiš.to je spet en dvorezen meč. kaj pa če si zaščiten in se ti ne zgodi iz malomarnosti, da zanosiš (ker tudi tabletke lahko zatajijo kljub rednemu jemanju), otroka pa si ne želiš, ker ga recimo nisi pripravljen imeti ...res pa je ... da to pa ni fer, izkoriščati splav kot izhod v sili, ker se ti ni dalo zaščititi ... pa pol še neosveščenost in razne "čudne" zaščiten metode ... cel kup stvari. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 ops Toda Drobnikusa bomo v tistem zlatem časi postavili kar med inkvizitorje, brez poprejšnjih dokazil o usposobljenostislava mu za pokončni caput Ja saj, že zdaj dokazuje svojo sposobnost inkvizitorja. Sam pozabljate prave vam itak vedno uidejo ...pokurite itak vedno nedolžne deklice eh ja ....To je resna tema Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 samo a stem se bo pa povečala rodnost al kaj. Sicer pa kljub temu kje pa je največ nezaželene nosečnosti v socialno šibkih družinah pa tam kjer so raznorazne druge tegobe alkoholizem.....povečala se bo, ampak ne med tistim slojem populacije, na katerega ciljajo ... oz. ne ciljajo ... sploh ... nimajo glih pametnih prijemov ... ja, še več revežev bo, an? saj to je pa tudi eden izmed ciljev, an, napolniti si že itak prepolne žepe. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 povečala se bo, ampak ne med tistim slojem populacije, na katerega ciljajo ... oz. ne ciljajo ... sploh ... nimajo glih pametnih prijemov ... ja, še več revežev bo, an? saj to je pa tudi eden izmed ciljev, an, napolniti si že itak prepolne žepe. :xx!: Ja saj pri tistih, pri katerih se že itak vsi pritožujejo da jim država daje preveč otroškega dodatka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 ... in na njih ministri Glede na njegov stas in slamo v glavi bi bil za naše vrle inkvizitorje zelo uporaben... Primanjkuje jim kurjave, sem slišal... Resno pa - s takim razmišljanjem se je rodil par stoletij prepozno... :xx!: :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Glede na njegov stas in slamo v glavi bi bil za naše vrle inkvizitorje zelo uporaben... Primanjkuje jim kurjave, sem slišal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Četudi pokurimo nedolžne jih Bog vsemogočni posthumno nagradi z zlatim prestolom pod mogočno nebeško lipo, zraven bistre studenčice, Rajske vile jim igrajo na harfo in iz dreves teče sladka emulzija inu tako dalje..Bolje pokuriti 1000 nedolžnih kot izpustiti enega krivega Resna tema da je to? Vidim da si se od čarovnic - vešč že naučil sprenevedanja ...inkvizitor dragi. pusti ti rajsko lipo pa dobre vile ...pa nebeški nektar...vam je to že itak odklenkalo. kar se božjega kraljestva tiče. svoje roke mažete si s krvjo, naskrivaj delete odvratne zavrke, bašete se z nezdravo hrano....nečistujete naskrivaj pa tako naprej...ne bi zdej naštevale vseh grehov ki jih imate na duši. tako da .....Vam itak ni pomoči. resna tema .....beri naslov teme , Ki je Splav. Boš ti občutil pravo čarovnico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 uf tole mi je vse lase pokonc postavlo mislim, sploh nimam besed.......sploh zato ker se na tak način lotevajo kao rodnosti....namest da bi se vprašali zakaj v tej naši preljubi državici folki ni da bi mel otroke in seveda spet se bo po siromaku udarlo, stalna praksa pri nas zgleda... je pa dokaj sprejemljiva on od tistega ginekola...da se plača recimo tretji splav in naprej......ker to je pa res mal tumač da si te šestkrat recimo ponesreči Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Jst pa mislim, da to ni slaba odločitev, saj bodo plačali splav v primeru, da je to nujno za zdravje nosečnice in v primeru posilstva. Itak smo zdej v takem času, ko je zaščita dostopna na vsakem koraku in zato, če ne želiš zanositi, se pač zaščiti. Prebrala sem prispevek o tem na strani 24ur in tam piše, da se za splav ne odločajo tolikokrat najstnice kot pa ženske med 30. in 39. letom, ki že imajo otroke in se ne zaščitijo in ko zanosijo gredo pač splavit. Zato se meni zdi čisto prav, da se taka stvar plača...če moramo plačati en kup zdravil za otroke, pa čeprav jih nujno rabimo naj se plača tudi splav, saj lahko poskrbiš, da ne zanosiš. V primeru zdravja nosečnice ja, posilstva pa vsekakor ne! Tak otrok - če že ni priljubljen - je lahko posvojen pri nekom, ki si ga želi! Vsekakor proti splavu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 ma daj.........lahko je sitmu razlagat enmu lačnemu kok fajn in koristen je post :xx!: Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 vazektomijo naj se uvede kakor cepljenje z zakonom, seme pa spravte v hladilnice.... iz ekonomskih razlogov najceneje, najmanj boleče bemu...lio v parlament pa bo v trenutku vse rešen...nova reforma, če bi rajnka avstroogrska pa marija terezija še bila , bi to blo že zrihtan Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 spet ena blazno pametna in koristna da bodo bejbe,k i ne bodo imele denarja, hodile delat splav k mazačem in tvegale svoje zdravje in življenje, medtem ko bodo tiste, ki si to lahko privoščijo, itak šle delat splav.... Tiste brez denarja, ki se bodo odločile šparat in obdržat otroka, ga bodo vzgajale v revščini, zelo verjetno brez očeta (aja, sej res, sej ni pomemben denar, važno, da je ljubezen v hiši - ki vprašanje, če jo punca ima..) Pri vzgoji otrok ful bolj deluje pozitiva, kot negativa.. Otroka pohvališ vsakič, ko naredi nekaj dobro, ne pa da ga samo takrat, ko naredi nekaj slabo, okregaš.. A ne bi blo bolj normalno in več učinka, če bi država ponudila subvencije za flat, večje dodatke za otroke in zastonj vrtce na primer... mah... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 vazektomijo naj se uvede kakor cepljenje z zakonom, seme pa spravte v hladilnice.... iz ekonomskih razlogov najceneje, najmanj bolečebemu...lio v parlament pa bo v trenutku vse rešen...nova reforma, če bi rajnka avstroogrska pa marija terezija še bila , bi to blo že zrihtan lia pa lohk ma vsaka pol ke u zamrzovalni zraven šniclev potomce pa ono tadebelo inekcijo zravn za uspešno osemenitev ob primernem času Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sheboom 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 ma daj.........lahko je sitmu razlagat enmu lačnemu kok fajn in koristen je post :xx!: problem forumovcev je le-ta, da večina sklepa na podlagi napisanega. nič ne trdim, nič ne zanikam, le povem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.