Pika Pikica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Ja, to je že ok. Samo vseeno mi je gorzmo, da se o tem sploh pogovarjamo...mislim, kako lahko en tip o tem odloča, kaj je za žensko najboljše, če ni bil nikoli v njeni koži? Prov nabila bi ga. Pa tud tko je preveč posploševanja glede te teme...lahko je bit pameten, kaj bi naredil ČE BI...pa nisi bla v tej situaciji, tko, da težko to rečeš. Tiste punce, ki so bile, so večinoma preveč osramočene al pa jih boli, da bi o tem javno govorile. Tko da...ne vem, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Prvo kot prvo obstaja med ljudmi neka skupna zavest iz katere se formira tudi skupna morala, ki je nosilka nekih skupnih percepcij, t.j. vrednot. Ta kao "vrednota" je večinska in v demokraciji izbira oblast in v demokraciji je oblast. Ti samo poglej kako se lotevajo povečati nataliteto... ne gredo na pozitivno spodbudo, t.j. s korenčkom temveč z negativno, s palico. Eno je bil predlog, da bodo obdavčili vse samske in zdaj s temi splavi in še drugi ukrepi. Vedo kaj potrebujejo mladi za razmoževanje... pozitivno klimo, razmišljanje itd. ... ne pa rožljanje z nekimi ukrepi na vsakem področju človeškega življenja. No, in kar se libida tiče, ki človeka prežema in določa od glave do pet in mu predstavlja živalsko plat biti kot kontrapol duhonosti, duši, sam po sebi predstavlja izvrsten instrument za manipulacijo ljudskih množic. Ko moški dobi otroka izgubi del svoje moškosti, divjosti... se poženšči. Zakaj? Že npr. šef mu lahko v službi skače po glavi in bo tiho, ker ve da je služba pomembna, da mora plačat alimente za prve grehe , pa obroke, položnice, pufe, zastave... jao, jao... razumeš... moraš se "pigati" ko smreka v neurju, ne moreš imeti svojega mnenja ne glede na karkoli. Zakaj je tako? Ravno zato, ker deluje celotna družba po principu "palice" in ne sožitja ("korenčka")... te koleričnosti se pa jaz prostovoljno ne grem Ok tole sem zlo na hitro napisal, ne vem sploh če dela, ampak moram it in tebe sprašujem in se že veseim odgovora: Zakaj imajo ljudje sploh otroke? Kaj je tisti osnovni vlek, tisto glavno gonilo? zanimivo, ne vem zakaj imajo ljudje otroke,vem zakaj jih imam sama.Iz čisto preprostega razloga, ker sem si jih želela Nek pametni možakar, mi je nekoč razložil, imeti otroke, je isto kot jesti, piti in spati....to je normalni del življenja in da je skrajno degenerirano iz tega delati ne vem kako problematiko in življenjska samospraševanja. Modro je ,da jih imaš toliko , kolikor jih lahko preživiš, da živijo človeka vredno življenje. Če jih nimaš, pa tudi nič narobe, pač nimaš želje imaš druge prioritete In otroci so zmeraj bili, ne glede na politično in gospodarsko situacijo. Ne strinjam se s teboj, da je libido živalska plat oz.nekaj manjvrednega.Tudi s tem ne, da te otroci ohromijo in pohabijo v tvojih iskanjih in lastni svobodi. Meni so življenje obogatili in ne osiromašili. Moški, zgubi svojo moškost , divjost in samostojnost prej drugje, verjemi, za en primer ne vem , da bi koga otroci pohabili ga je prej njegova lastna glava.... Me pa boli, ko gledam v vsej silni znanosti in tehnologiji, kako se v bistvu razen dvesto ali koliko že let, razen kondoma za moško kontracepcijo ni spremenilo nič. In kako je splav popolna moralna, fizična , ekonomska in etična cokla in breme žensk. Moški so popolnoma izvzeti. bi se reklo intačtbl in to ob vseh genski tehniki, tehnologijam in postopkom in vsej čudotvorni znanosti in ob tem, da redkokatera zanosi od svetega duha sej bi še pisala, pa morebiti sem še tole preveč Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 In kako je splav popolna moralna, fizična , ekonomska in etična cokla in breme žensk. Moški so popolnoma izvzeti. bi se reklo intačtbl No, sej, glih to...ker je tko, nej pol ne skačejo deci zravn in lapajo, kako in kaj bo. Nema, da mrda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Mene zanima kje je Hanžek zdaj?Ko se predlagajo in sprejemajo takšni neživljenski zakoni?Mislim da to o čemer se tu piše tudi spada me d človekove pravice?Aja, temu pa Evropa ne ploska... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Tu se ne debatira o karmi, niti o splavu kot takem.Ampak o Drobničevem predlogu o samoplačništvu splava iz nemedicinskih razlogov. Prav imas in edini si, k ma na umu to - se jaz sem nekaj cvekala sam, izven predmeta, ki naj bi ga obravnavala konkretna tema. *Sicer pa se sama kar strinjam z Nimbusovim mnenjem tamle nekje (*ko je ena, sory k se ne spomnim, napisala: "kero mnenje").No, men se to mnenje ne zdi grozno, pac pa realno. Pa sem sama tud mama.Sam mam tok frocev kolkor jih LOHK pedenam. torej enga.Vse je res, prevec nas je ze - in prevec je ZHE otrok, sirot. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 drobničev predlog o samoplačništvu se mi zdi beden....ali drugače povedano: sene strinjam....torejnasprotujem..... morale take in/ali drugačne...sem za to, da splav ostane pravica ženske........<(pa menda je glih sposobnost odločanja o rojstvu ali nerojstvu otroka, bila glavni povod za kasnejše "inkvizicijske podvige"....mučenja, sežiganja in podoben šit......včasih se mi zdi, da se v človeški pameti v nekaj tisoč letih ni nič bistvenega spremenilo....... :xx!: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 ZAKON KARME je treba spoštovat! Zato sem proti splavu. Vsak dobi otroka takrat, ko je za to poskrbljeno in v okoliščinah ki so mu določene .No fajn. Moj otroček bi zdaj imel skoraj 13 let. Res bi mu bila dobra mama. Mislim, da bi pri svoji zrelosti znala zelo dobro poskrbeti zanj(o). In predvsem bi moj otrok dobil zelo dobro popotnico za življenje - pokazala bi mu kako ljubiti, kako biti srečen, kako se spopadati s težavami ... Lepo te prosim. Si bil mogoče na tečaju pri gospodu Bogu in ti je razložil tale zakon, s katerim vsi tako radi opletate? verjamem v karmo ali kakršnokoli pojmovanje ji pač nadanem. In najboljša razlaga karme je bila zame v filmu Matrica. Pravi, da je karma le beseda za nalogo, ki jo ima človek v življenju za opraviti. Govori le, da daj vse od sebe. Bodi Neo, bodi rešitelj sveta. veste kaj znalci in znalke. Zaradi mene ste lahko religiozni kolikor hočete. Jaz osebno verjamem, da bog / univerzum /eno ne sodi in ne obsoja. Tako kot mama ne obsoja svojega otročička, ko se spotakne in pade na nos, temveč ga dvigne in stisne k sebisti, potem pa ga zopet spusti na tla, da se nauči hoditi. Jaz sem zanosila pri 15-ih. Bila sem noro zaljubljena v svojega fanta in rada sva se igrala očke in mamice. Jasno mi je, da še nisem bila pripravljena na to, ampak ne povešam več pogleda, ko povem, kdaj sem se začela igrati s spolnimi odnosi. Verjela sem, da je tudi fant zaljubljen vame. saj je bil, a v času, ko sem zanosila, ne več. Od malega ljubim ta mala nemočna bitja. Ko sem ugotovila, da sem noseča, sem na vse pretege razmišljala, kako bi lahko otroka obdržala. Bila sem odločena, da ne bom naredila splava. Potem pa me je notranji glasek vprašal, kako se bom počutila, ko bom nekega dne, ko bom že mama, le za trenutek pomislila: "Dete moje, želim si, da te ne bi bilo". In odločitev je padla v trenutku. In kljub mnogim kasnejšim dvomom in samoobtoževanjem danes vem, da sem storila prav. Mislila sem, da je ta rana že zaceljena, pa ni. Nič hudega. Imam čas in slej ko prej se bo zacelila. Nikoli pa si ne bi odpustila, če bi zaradi moje nepremišljenosti bil na svetu en nesrečen otrok več. vem, da bom tudi zaradi te odločitve lahko nekega dne dobra mama. Zato prosim, nehajte že enkrat samo obsojati in lapati, kar so vas naučili. Potrebno je pogledati v svoj srček in hitro ti je jasno, da je pravilnih poti več. In Bog nam ni brez veze dal možnosti, da se odločamo. Ima nas rad in nam želi vse najboljše. In želi, da ko pademo ne gledamo nazaj na svoje napake, temveč da se poberemo in se naučimo hoditi. Morda bo nekega dne nekdo potreboval roko, da mu jo ponudimo in mu tako pomagamo vstati. zanimivo, ne vem zakaj imajo ljudje otroke,vem zakaj jih imam sama.Iz čisto preprostega razloga, ker sem si jih želela Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Kukica, to si pa tko zrelo in fajn napisala, da sam plosk, plosk lohk rečem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Proti! Če neb blo žalostno bi blo maksimalno smešno, da bi naj to bil ukrep za povečanje rodnosti v Sloveniji.....pih pa tak ukrep. :xx!: Prisila. Itak pa to spet obremeni manj situirane (50% abortusov žensk je iz takih družin al pa celo samskih), situirani bodo tud teh 100 jurjov mirn prenesel. Tko da to po svoje tud diskriminacija žensk glede enakosti svobode odločitve k dejansko ni več enaka za vse ženske..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Thx Pikica. Razpizidi me, k smo vsi taki veliki pridigarji in to največkrat o stvareh, o katerih nimamo pojma. Saj sem tudi sama kdaj taka, ampak razpizdi me pa vseeno. Pa tole mahanje s karmo. Kot da smo vsi popolni in ne smemo delat napak. Mah ja. Vera gore premika, religija je pa na svetu zato, da lahko ovčke beeekajo. Dost pizdenja. Bo boljš če se s tole mojo ranico soočim. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Lepo te prosim. Si bil mogoče na tečaju pri gospodu Bogu in ti je razložil tale zakon, s katerim vsi tako radi opletate? verjamem v karmo ali kakršnokoli pojmovanje ji pač nadanem. In najboljša razlaga karme je bila zame v filmu Matrica. ja, kao ljudje smo toliko naprednejši od Boga, da smo izumili splav, Bog pa ni znal predvideti, da bo človeštvo splavljalo Elohim, tvoja teorija je padla :xx!: P.S. Lia, vesel tvojega pisanja... ti napisal tudi odgovor, pol mi je pa firefox zmrznil :xx!: jovona novo pa ne morem več... sem drop dead Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Še ena neumna in protiživljenjska poteza te vlade. Upam, da ne bodo več dolgo delali škode v tisti stavbi s takimi neumnimi predlogi kot je ta o splavu. :xx!: Nas prav hočejo prisiliti, da živimo po krščanskih načelih! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 ... in moje prepričanje je pač tako, da sem proti splavom. A bi bil proti splavom, tudi če bi bil sin posiljevalca, ki je brutalno napumpal tvojo mamo? Pri teh zadevah je treba uporabiti zdravo pamet in upoštevati okoliščine, ne pa okostenela prepričanja. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Kukica pravilno in nihče te nima pravice obsojat, takšna je pač bila tvoja volja.Pravijo tudi, da moraš spoštovati zakone ki veljajo v državi v kateri živiš, če ti niso všeč se trudi da jih boš spremenil, zamenjaj državo ali pa živi dalje v svojem prepričanju. Kukica in moje prepričanje je pač tako, da sem proti splavom. Ko sva že pri nerojenih : moj sin bi danes imel 21 let, če ne bi umrl teden do deset dni pred porodom. Danes imam otroke in imam tudi svoje prepričanje in sem proti splavom, ne obsojam pa nobenega posameznika ki se odloči za splav. Upam da sem bil dovolj jasenTo se pa že drugače sliši. Si stopil na bolečo točko. pa vidim, da je ravno tako tvoja. Vsi imamo svoje izkušnje in na podlagi teh si gradimo prepričanja. In zato je prav, da imamo svobodo izbire. Vse dobro. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 21. november 2006 Avtor Prijavi Deli 21. november 2006 Mislila sem, da je ta rana že zaceljena, pa ni. Nič hudega. Imam čas in slej ko prej se bo zacelila. Nikoli pa si ne bi odpustila, če bi zaradi moje nepremišljenosti bil na svetu en nesrečen otrok več. vem, da bom tudi zaradi te odločitve lahko nekega dne dobra mama. Zato prosim, nehajte že enkrat samo obsojati in lapati, kar so vas naučili. Potrebno je pogledati v svoj srček in hitro ti je jasno, da je pravilnih poti več. In Bog nam ni brez veze dal možnosti, da se odločamo. Ima nas rad in nam želi vse najboljše. In želi, da ko pademo ne gledamo nazaj na svoje napake, temveč da se poberemo in se naučimo hoditi. Morda bo nekega dne nekdo potreboval roko, da mu jo ponudimo in mu tako pomagamo vstati. Nisem vse citirala, ampak lahko si nam vsem za zgled. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Proti! Če neb blo žalostno bi blo maksimalno smešno, da bi naj to bil ukrep za povečanje rodnosti v Sloveniji.....pih pa tak ukrep. :xx!: Prisila. Itak pa to spet obremeni manj situirane (50% abortusov žensk je iz takih družin al pa celo samskih), situirani bodo tud teh 100 jurjov mirn prenesel. Tko da to po svoje tud diskriminacija žensk glede enakosti svobode odločitve k dejansko ni več enaka za vse ženske..... Mar ne spada to tudi med človekove pravice?Pravica do enakosti, do svobode odločitve?Sem že enkrat napisal, pa bom še enkrat... Kje je zdaj varuh človekovih pravic?Ne samo ta, verjetno je še več zakonov in pa zakonskih predlogov ki posegajo v človekove pravice.Tudi to je delo varuha človekovih pravic...Pa ga ni bilo še niti enkrat slišati da bi javno obsodil kaj takega.Doslednost, ja... Kukica... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 drobničev predlog o samoplačništvu se mi zdi beden....ali drugače povedano: sene strinjam....torejnasprotujem.....morale take in/ali drugačne...sem za to, da splav ostane pravica ženske........<(pa menda je glih sposobnost odločanja o rojstvu ali nerojstvu otroka, bila glavni povod za kasnejše "inkvizicijske podvige"....mučenja, sežiganja in podoben šit......včasih se mi zdi, da se v človeški pameti v nekaj tisoč letih ni nič bistvenega spremenilo....... :xx!: Glede Drobniča... Najmilejši izraz zanj ki mi pride na misel je da je bolj papeški od papeža... Je iz naših krajev, pobožen mož, kot je že nekdo pred mano zapisal.Vska ima pravico do lastnega mišljenja in videnja, tudi on.Ampak nekdo ki opravlja javno funkcijo NE SME v svoje delo vpletati svojega osebnega stališča.Žalostno pa je da pogosto prav tisti najbolj "cerkveni" (oprostite izrazu) premorejo najmanj krščanskega usmiljenja in razumevanja. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 O, Robi... Za večino ne vem, ali štekate.Nihče ne ukinja pravice do splava. Kot vsi lahko hodimo k zobozdravniku, če nas je volja.Koliko pa to stane, je že druga stvar. Za to ravno gre in nič drugega. Alef, dejgmh s tem Hanžkom enkrat že, no. Romi vendar niso koristniki teh zastonjskih spavitev, no!Ha, kjer se pojavi Robida, takoj želiš postati taglavni! Zakaj? P.S. Ja, Mantis je že napisala nekaj v tem smislu zaslužkarstva. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cevap 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Po mojem mnenju je to šele začetek,oni dobro vedo kam ciljajo,prizadelo bo pa itak socijalno najšibkejši sloj ljudi,pa po mojem mnenju ma tle tud cerkva odzadaj dosti vpliva na dotično politično stranko.....Splav mora bit dostopen vsaki ženski,ki zaradi takšnega ali drugačnega razloga ne želi imeti otroka. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dreamer999 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 JAZ HOČEM SVOJE DAVKE NAZAJ!!! Zdaj moram pa še za debile,mentalno retardirane Dobriče plačevat... Komaj čakam... Da lahko preklete pizde v usnjenih foteljih po cele dneve sedijo in pribijajo debilane namesto umestnih zakonov.Še branjevke na trznici imajo bolj globoke debate.Vlada naj bi bila glas ljudstva. Se mi zdi ,da se več ali manj bolj ukvarjajo z idejami,skreganimi z logiko, kot pa vodenjem drzave in skrbjo za dobro drzavljanov. Absurd. Osebno sem ze začel zbirati za karto do Nove Zelandije, tako da lahko Drobnič in Keber in podobni samo sladko popušijo moj zlatni kurac.Slovenija je u K Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 O, Robi... Za večino ne vem, ali štekate.Nihče ne ukinja pravice do splava. Kot vsi lahko hodimo k zobozdravniku, če nas je volja.Koliko pa to stane, je že druga stvar. Za to ravno gre in nič drugega. Alef, dejgmh s tem Hanžkom enkrat že, no. Romi vendar niso koristniki teh zastonjskih spavitev, no!Ha, kjer se pojavi Robida, takoj želiš postati taglavni! Zakaj? P.S. Ja, Mantis je že napisala nekaj v tem smislu zaslužkarstva. Aja, sory, pozabil da Hanžka samo Romi zanimajo... Taglavni... Kaj pa čem, tuki lahko poskušam bit, doma mi ne rata... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Alef, mislim, da ne veš, kakšna je funkcija VČP.Konkretno: pojdi k njemu, potarnaj, da je tebi osebno kratena pravica do splava, potema pa jadukuj, kako nič ne naredi za tvojo pravico do splava. Ne pa za pravico do splava. Upam, da razumeš razliko. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 http://www4.slikomat.com/06/1121/281112jfca.jpg Članek v prilogi Slovenskih Novic ONA, danes. Alef, mislim, da ne veš, kakšna je funkcija VČP.Konkretno: pojdi k njemu, potarnaj, da je tebi osebno kratena pravica do splava, potema pa jadukuj, kako nič ne naredi za tvojo pravico do splava. Ne pa za pravico do splava. Upam, da razumeš razliko. Nisem Rom, ne bo me poslušal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 21. november 2006 Avtor Prijavi Deli 21. november 2006 Ha, kjer se pojavi Robida, takoj želiš postati taglavni! Zakaj? Taglavni... Kaj pa čem, tuki lahko poskušam bit, doma mi ne rata... Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Nihče ne ukinja pravice do splava. Kot vsi lahko hodimo k zobozdravniku, če nas je volja.Koliko pa to stane, je že druga stvar. Za to ravno gre in nič drugega. Če je pa to že druga stvar potem lahko pričakujemo, da nam bodo v prihodnosti zaračunavali zrak... bodo djali, sej pravico imate po ustavi... malo razmisli koliko gre pravica skupaj z njeno ceno in imaš prav - je čisto druga stvar in je (cene namreč) zraven pravice ne more bit... ker potem ni več pravica Bo tukaj mick pomagal... pravica je samo dovoljenje, možnost, da nekaj narediš ali pa tudi ne in ne obveznost... če daš pa ceno pravici, si jo pa hudo omejil oz. to sploh ni več, ampak je privilegij (sicer upam, da ne manjšine) Aja, ko bomo morali kupovat zrak, bodo začel vodit tut statistiko koliko zaslužiš na en dah ... no, nosečnice imajo vseeno malo več časa Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.