santos 8. februar 2007 Prijavi Deli 8. februar 2007 Sam tole pa morete res videt. http://www.youtube.com/watch?v=l4Z185dZD_4...ted&search= Saj uni element mi ni niti malo smešen...smešni so mi tisti japončki, ko dobijo po riti... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 bogsigavedi.....hm.... Tega šaljivca sem že dobu na mail Mogoče pa ga je žena zapustila? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 HaHa, vidi se da je že mlad in igriv zajček odbito 100/h Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Ena kolesarska http://www.youtube.com/watch?v=pX6MtWRGW3M Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. februar 2007 Prijavi Deli 20. februar 2007 Jp ja ...samo tale oprema kolesarska je bolj za kratke pa ravne proge.... je tut kolesarka iz sedemdesetih... ampak za tistimi hlačkami bi vozu ceu dan mah ne bi rekla, da je glih hecno....zanimivo pa zmajček Ne bi stuhtal tega pa da ga j**** kulsko ni vse tko, kot se zdi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 ženskanoseča? hudo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Sam tole pa morete res videt. http://www.youtube.com/watch?v=l4Z185dZD_4...ted&search= joj, jst bi jih tut velikrat dubu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 ženskanoseča? hudo :xx!: O smrdulje jedne...pa te hujš prdijo od slona Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 :xx!: O smrdulje jedne...pa te hujš prdijo od slona ampak stari, ta je pa najhujša klik1 klik2 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 ampak stari, ta je pa najhujša klik Mi ne prikaže posnetka Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 ampak stari, ta je pa najhujša klik1 klik2 probi še 1x Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 probi še 1xnada Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 ampak stari, ta je pa najhujša klik1 klik2 a..hahahahaha.... kdo bi si mislu... santos a si registriran na youtobe? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 KIik USB klič Nevarna zajebancija Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 a..hahahahaha.... kdo bi si mislu... santos a si registriran na youtobe?V bistvu sem šele zdaj dojel, da moreš potrdit to, da si kao polnoleten ipd. Drugač sem registriran, itak. ampak stari, ta je pa najhujša klik1 klik2 Mater, kaj šele more delat, ko ga dobi v rito... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 Lion hughing Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 21. februar 2007 Prijavi Deli 21. februar 2007 free, smo že mel mucek k se rad carta http://www.funpic.hu/en.picview.php?id=314...00da5d7fc7df232 drgač pa fajn tole, če je skos tak Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ena kolesarska http://www.youtube.com/watch?v=pX6MtWRGW3M tole me je pa spomnilo na Bennyja Hilla Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 klik Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 lizard attack kok se tip ustraši haha, kak začne "wha...wha...what the, the..." Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Evo ene pianistke KLIK Waaaaaw! Pa sej ne moreš verjet! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 lizard attack kok se tip ustraši Ja HUUUUDOOO!!! Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. februar 2007 Prijavi Deli 25. februar 2007 Komentarji telih cvičkarjev so mi smešni Čeprav bi jih tut tepu... mone Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Je to resnično? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Je to resnično? po mojem da je, in nam se to mogoč zdi smešn, a tam je večina prebivalcev tko... sej to je po mojem po vseh večjih državah isto, ko vsi samo učijo da so najbolši, da so vse, pol pa o drugih sploh nimajo pojma Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.