nelika 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Kako je možno, da taki butci vodijo svet??? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Kako je možno, da taki butci vodijo svet??? ja sej, a ne veš kako se v ameriki geografijo učijo? tko da se odločjo koda bojo napal, pol jih pa šele na zemlevidu poiščejo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 Ma, niso sam amiji tko... sem enkrat delal en test sam za sebe... pa sem folk okol sebe za foro spraševal kaj je več: nula cela devet al nula cela deset... sem dobil presenetljive rezultate Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 upam da ne napačne, ker je 0,9 večje Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 znaš utemeljit Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 Odličen filmček, Nelika. Ne vem zakaj se mi najbolj dopade odgovor: I'm thinking Italy Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 znaš utemeljit am ja ker 0,10 je isto kot 0,1 in je valda 0,9verje al pa pač daš da je 0,9=0,90 in je spet večje kot 10, ka še rabiš tuki? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Slovenija je dežela vampirjev? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 am ja ker 0,10 je isto kot 0,1 in je valda 0,9verje al pa pač daš da je 0,9=0,90 in je spet večje kot 10, ka še rabiš tuki? ka še rabš tuki tebi je čisto logično, da je nič cela ena enako nič cela deset... meni pa ne Zakaj potem ena ni kar deset Dokaz si dokazal z dokazom, kot A: Bog obstaja x!x B: Kako veš, da Bog obstaja A: Bog mi je povedal Viijjjuuuu Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 tebi je čisto logično, da je nič cela ena enako nič cela deset... meni pa ne Zakaj potem ena ni kar deset ja kako ti to ni jasno, 0,1 = 0,100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000... ka ti je laži? zihr 0,1 sej bi tut številu 5 lahko rekl 5,0 al pa 5,0000000000000000000000, sam je najbol simple 5 to tko je in ne more drgač bit, bogaa pa ne morš narisat ne nč, tko da tuki maš dokaz, sej vse piše in pove se lahko nevem kak to ni logično? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Ne... to so te v šoli naučil in ti jim slepo verjameš... s tem, ko trdiš to kar trdiš še ničesar ne dokazuješ. Naj ti šepnem na uho... pssstttt... matematika ni dokazana Vsa matematika sloni na aksiomih, t.j. nedokazanih resnicah. Če jih izpodbiješ, matematike ni nikjer več In baje res obstaja knjiga na prvi strani katere je napisana premisa 1+1=2... sledi dvesto strani in zadnji stavek... "s tem smo dokazali, da 1+1 ni 2" Sicer pa cela matematika sloni na induktivni logiki, ki je sama po sebi verjetnostna za razliko od deduktivne, ki je že po definiciji domena gotovosti Ampak tega nimaš na matur Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ja no, pustmo filozofijo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 zdej si pa naredu logičen sklep Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 zdej si pa naredu logičen sklep a res? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ka še rabš tuki tebi je čisto logično, da je nič cela ena enako nič cela deset... meni pa ne Zakaj potem ena ni kar deset Dokaz si dokazal z dokazom, kot A: Bog obstaja x!x B: Kako veš, da Bog obstaja A: Bog mi je povedal Viijjjuuuu Ti pa nisi preveč bister.... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Ti pa nisi preveč bister.... mogoče pa bol kot mi, je eno stopnjo višje in napačnih stvari ne razume najbol... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Ti pa nisi preveč bister.... bister Ja dobro no... mal več časa potrebujem... sej se boš navadla Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Ti misliš počas pa z užitkom, pametno Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 To, to, vidiš... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 pa ti je že kdaj pršlo od užitka? joj ka je dans spet z mano?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 na tapravga ses spravu men prhaja sam ud užitka ko mi bo pa od razmišljanja, ti pa pridem odvezo dat... obljubim Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ja ampak če ti misliš z užitkom Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 si pozabil, da mislim počasi Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ka si zdej hotu povedat da ti počas pride? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. marec 2007 Prijavi Deli 10. marec 2007 zirafa Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.