Lisbona 3. januar 2008 Prijavi Deli 3. januar 2008 Konec je z božičkom-hudiča,ujeli so Rudolfa Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. januar 2008 Prijavi Deli 4. januar 2008 evil eye baby Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 5. januar 2008 Prijavi Deli 5. januar 2008 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 Angry german kid - retard :xx!: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 16. januar 2008 Prijavi Deli 16. januar 2008 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 25. januar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. januar 2008 ahahaha financisjka magija lol Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. januar 2008 Prijavi Deli 26. januar 2008 ahahaha financisjka magija lol fak Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 1. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2008 že vidim minus točke pri članih našega foruma, sam bom pogumno tvegal klikkr klikn Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 1. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2008 Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 1. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2008 Kako to mislš članicah ? a nis vidla kakšne face delajo moški v filmčku, ma k, da smo res taki, pa neki se duvajomatr včasih vas deklet res ne razumem Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMaya 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Mladenovac Trans Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 http://youtube.com/watch?v=QifM6Uz8taY&feature=related Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 12. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 12. februar 2008 ej te zej Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 tududududududutudu du du pam pam! stripy Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 še eden mojih NAJ NAJ.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. februar 2008 Prijavi Deli 29. februar 2008 tududududududutudu du du pam pam! stripy iii, kira risanka kak dolgo je že nisem vidla, sem že kr mal pozabla nanjo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 ni ravno smešen, je pa zanimiv, topel,nežen, resničen in edinstven;)This is a video of one of the homeless in Santa Barbara and his pets. They work State Street every week for donations. The animals are pretty well fed and are mellow. They are a family. The man who owns them rigged a harness up for his cat so she wouldn't have to walk so much (like the dog and himself). At some juncture the rat came along, and as no one wanted to eat anyone else, the rat started riding with the cat and, often, on the cat! The dog, will stand all day and let you talk to him and admire him for a few chin scratches. The Mayor of Santa Barbara filmed this clip and sent it out as a Christmas card. http://www.youtube.com/watch?v=RuuesBhOR9g Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 12. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2008 Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 12. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2008 konce je brutalen, ogled priporočan samo metalcem in rokerjem Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 13. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2008 jap tist konc je tko prov metalski no Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 13. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2008 hahaha nja otrok na bumerangu res ni ravno najbolj nemetalski Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loonanai 15. marec 2008 Prijavi Deli 15. marec 2008 upam, da tega še ni gori... Nova bolgarska pop zvezda - pravi, da poje v angleščini LOL http://www.youtube.com/watch?v=E5f6XkGBBOg Citiraj sleepwalking past hope Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 16. marec 2008 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2008 ja to že cel teden dobivam po pošti in vsakič trga gate še en - ampak pride naprej Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 Titanik v 30s http://www.angryalien.com/0604/titanicbunnies.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 3. april 2008 Avtor Prijavi Deli 3. april 2008 moj pes in Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.