Skoči na vsebino

Smesni Kratki Filmcki

FixMinze

Recommended Posts

Saving the planet x:Dx

:palec: George Carlin

...stari rasturaš..malo bolj!! x:px

x:Dx :palec:

ej... pa to sem jaz free-ju razlagal... pa se pol mal razkuru v stilu "kua se kej grem" x:Dx

ja, plastic bags ane... let's save the planet... I mean x:o)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Deli na socialnih omrežjih

ti meni nisi nic govoril, ker to kar si govoril ti, sem pisal ze dosti pred teboj! kar sem ti tudi dokazal s povezavo na drugo temo ! tko, da stari ne me basat pa nakladat tuki, kaj si ti reku pa meni govoril.

Kar tipo govori nima niti malo veze s tem kar sem govoril jaz!

Kljub temu pa se clovestvo poglablja v lastni svinjariji!

IN se enkrat te vprasam: Kaj bos storil ti?? Nic? Verjetno se naprej svinjal in kritiziral tiste, ki zelijo ziveti v cistejsem in bolj dzravem okolju al kaj!?

A se ti ne zdi, da je ze cas, da clovek spremeni odnos do narave in predvsem sebe! Pravzaprav tipo ne govori drugega kot ravno to!!! Ti pa si zadevo tolmacis pac kakor zelis!

Obenem pa, ce tipo rece, da ljudje skrbijo zaradi izumrtja dolocenih zivalskih vrst samo zaradi tega, da bi kontrolirali naravo! Haloooooo to je povedano zgolj satiricno, cinicno zaradi neprimernih vzgibov mnogih ljudi! In ce hoces verjeti da ljudje skrbijo za naravo samo zaradi tega, da jo kontrolirajo; moram rect, da mi je prou zal zate!

S tem ko je tipu zal zato, ker so dnevi zemlje ipd... lahko recem, da mi je prav tako zal zanj! Ravno taki ljudje se skrivajo za kritiko tistih, ki so voljni ziveti, ker so sami prevec samokriticni in zagrenjeni. Hvala bogu za dneve zemlje ipd... ce ze ne resimo nekih zivalskih vrst, lahko vsaj sebe malo v red spravimo in ozvestimo svoje pocetje. V kljucno s kritiziranjem vseh ostalih!

Ma tipo ni izkusil "visjega". Zato pa je kriticen. Njegova kritika klice po "visjem izkustvu", mar ni to ocitno! Zagrenjenost.

Sicer pa kaj bi ti govoril ozri se okoli sebe; pa ce ti to ni dovolj, pa malo po svetu...

in ce ti se to ni dovolj, potem prosi nekoga da moli zate! Naposled se bos verjetno ozrl se vase! Takrat pa dvomim, da bos se govoril in mislil kot sedaj!

pa lep pozdrav

x:Dx :palec:

ej... pa to sem jaz free-ju razlagal... pa se pol mal razkuru v stilu "kua se kej grem" x:Dx

ja, plastic bags ane... let's save the planet... I mean x:o)x

xrainbowx

besede ne zadostujejo... a vidiš, al pa ne vidiš x;)x

da bom pa rekel, da imaš prav, se bom pa moral s tvojimi očmi zbuditi. dokler imam argumente samo poslušam... ko jih izgubim začnem kimat. x;)x

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

prou. ti dam prou, ampak sele takrat, ko bos o tvojih argumentih tudi spregovoril in z njimi pokazal, dokazal zakaj je tvoje mnenje primernejse od mojega! x^x

evo, delcek podlage za moje mnenje:

O okoljskih izzivih preko umetnosti: ERA VULGARIS

(16:08) Razstava eksponatov iz asfalta oz. bitumna se dotika samomorilnosti sodobne potrošniške družbe, ki skuša svoje nespametno početje kozmetično zakriti z vtisom skrbi za okolje.

besede ne zadostujejo... a vidiš, al pa ne vidiš x;)x

da bom pa rekel, da imaš prav, se bom pa moral s tvojimi očmi zbuditi. dokler imam argumente samo poslušam... ko jih izgubim začnem kimat. x;)x

xrainbowx

e.. vi! :palec:

...

g. carlin je men všeč :palec: kar pa ne pomen, da se zmer strinjam z njim. kar se save the planet videa tiče, se lahk strinjam več ali manj sam v tem, da planet je in bo obstajal, ne glede na to, kaj mi delamo. kar pa men ne pomen, da je ok, da ružimo vse pred sabo x;)x in mal mora tud nakladat in pretiravat, ima tko več občinstva.

..

free... sej si si s tem linkom že sam odgovoril. svet ni statičen. v času se dogajajo akcije in reakcije. ker človek ni ostal na plemenskem sistemu, ni bil zadovoljen kot svoboden nomad in je hotel varnost, se je zakampiral, postal poljedelec in na koncu kapitalist in demokrat, je s tem nujno vnesel spremembe v materijalni svet. akcija reakcija. stare stvari-reči-živalske vrste umirajo, nove nastajajo. stari jeziki umirajo, novi nastajajo. stare kulture izumirajo, nove nastajajo. to je nujna posledica človekove radovednosti in prevečkrat namišljene vsevednosti. akcija-reakcija. še enkrat ti pišem en in isti argument. za človeka je žveplo strup. to ti lahko dokažem. zato se ga hoče znebiti. in se okliče za okoljevarstvenika. jaz ti pa povem, da je človekovarstvenik dokler mi ti ne dokažeš, da ima narava raje mešanico 78% dušika, nekaj kisika in ostalih pliov pred žveplom. in potem ti bom kimal, da obstaja sploh takšno čudo, ki se kliče okoljevarstvenik. nisem jaz tako prevzeten, da bi reševal naravo. mačka lovi svoj rep.

drug primer. bill gates ali pa soros dajeta veliko v človekoljubne namene in se imata za filantrope. jaz ti pravim, da sta navadna barabina. in me boš spet napadel. ne moreš biti zjutraj ultra kapitalist, popoldne pa dobrodušnež. to je two-faced nature. če ne bi bilo takšnih kapitalistov, kot sta ti dva barabina at the first place, 90% ljudi sploh ne bi potrebovalo pomoči. če tega ne razumeš, je to tvoj problem. preberi si Žižka Nasilje, da boš pogledaš tudi malo na drugo stran. x;)x teh primerov je n.

seveda niso naši možgani, na podlagih katerih dajemo nujne sodbe o svetu, absolut. tudi tega si ne domišljam. vendar stremim za tem, da uporabljam pravilno in predvsem veljavno argumentacijo. in tu sem ti jo podal. brez čustev, brez zamer, brez moje želje po tvojem kimaju. itak mi je vseen. vem, da sveta ne bom spremenil. lahko spremenim samo sebe. in to ne z neko ultra utopično idejo, da bom tako naredil boljši svet... ne. s preprosto idejo, da bom sam sposoben svet držati na distanci in ga gledati takšnega kot je... brez osebnih koristi, brez osebnih želja in ambicij. tisto kar je naj bo... in če je to kup dreka naj bo pač tako. x;)x

xrainbowx

Fernando Pessoa

• 2 weeks later...

:lol:

...majka me sisom hranila..i cevapima...

x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

hehe... subliminal pictures. it`s all about sex x:Dx

it's all in the eye of the beholder x:Dx

Sometimes I wish

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

bwahahaha...novi Murko na obzorju x:Dx

Sometimes I wish

• 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...