Skoči na vsebino

Priporočila za počitnice

Marsa

Recommended Posts

Zivjo in dobrodosla, :vio: malo osvezujem, da bo kdo videl in ti odgovoril... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Živijo,

A je slučajno kdo že potoval po Maroku? Zelo bi bila vesela vsakršnih uporabnih informacij in linkov.

Nisem biu še nikoli...kljub temu pa mi pravi sosed, kar se tiče srfanja, da je najlepši in najboljši place daleč okoli do Avstralije ! x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>U santos, sem videla na obali.net tvoje slike s Tajske.  Super!  :palec:

Me veseli, da so ti všeč fotke...! x:)x

Predvidevam, da si tudi ti na obali...ali si šla pogledat kr tako ?! :8):

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

• 1 year later...

Hojla,

zanima me, če kdo od tukaj naštetih...pozna kako poceni varianto (letalska karta) za Bangkok (let naj bi bil iz bližnje tujine: avstrija, mađarska, nemčija... ??? ) :8): x:)x

V drugi polovici februarja (20-25) sem namenjen na Tajsko...(tri tedne) !! xDDx

Iščem na vse možne agencije...in celo na www.odklop.com sem gledal...sam zaenkrat je za moj žep še vedno malce predrago ( 160.000 ) :sori: !

Vem, da so cenejše opcije...a mi lahko kdo tukaj pomaga ?!?!?! Lepo prosim !! xsrcx

:palec:

Hojla,

zanima me, če kdo od tukaj naštetih...pozna kako poceni varianto (letalska karta) za Bangkok (let naj bi bil iz bližnje tujine: avstrija, mađarska, nemčija... ??? ) :8): x:)x

V drugi polovici februarja (20-25) sem namenjen na Tajsko...(tri tedne) !! xDDx

Iščem na vse možne agencije...in celo na www.odklop.com sem gledal...sam zaenkrat je za moj žep še vedno malce predrago ( 160.000 ) :sori: !

Vem, da so cenejše opcije...a mi lahko kdo tukaj pomaga ?!?!?! Lepo prosim !! xsrcx

:palec:

http://www.staljubljana.com/destinacija.php

a si kle kej prečekiral?? Najcenejša za bangkok 121k SIT.

Scio mi nihil scire

http://www.staljubljana.com/destinacija.php

a si kle kej prečekiral?? Najcenejša za bangkok 121k SIT.

Seveda sem...sam ta cena je brez takse...kar pomeni 160k s takso ! :V:

Še kakšna opcija ? :inocent: x:Dx :palec:

p.s.ta cena velja le za študenta, kar jaz nisem ! x:Dx

x;)x

Seveda sem...sam ta cena je brez takse...kar pomeni 160k s takso ! :V:

Še kakšna opcija ? :inocent: x:Dx :palec:

x;)x

Čaki mal... a takse so cca. 40k sit?!? :o|o: mamu jim.... :xx!:

Včeri sm videla ponudbo za NY- cca- 58k sit... in se že veselila- ah kaj potem, ko pa s taksami ne prideš pod 100k sit.... :xx!:

Sorry, za kej druzga zdele ne vem.... se bom pa pozanimala... kolegica ima Bangkok za vsakoletno destinacijo, mogoče ve za kakšno varianto...

Scio mi nihil scire

Čaki mal... a takse so cca. 40k sit?!? :o|o: mamu jim.... :xx!:

Včeri sm videla ponudbo za NY- cca- 58k sit... in se že veselila- ah kaj potem, ko pa s taksami ne prideš pod 100k sit.... :xx!:

Sorry, za kej druzga zdele ne vem.... se bom pa pozanimala... kolegica ima Bangkok za vsakoletno destinacijo, mogoče ve za kakšno varianto...

:o|o: To zato, ker je sezona...pač zdaj so leti vsi povni za Tajsko...ipd. In itak pol nabijajo cene s temi taksami...ma prav mamu jim... :sniky:

Kar se pa tiče tiste variante 'last minute'...(www.odklop.com) je že taksa uračunana...tako, da tista cena drži !! :palec:

In mislim, da imajo zaenkrat najbolj jeftino varianto !! :palec:

Res ti bom zahvaljen, če ne druga za trud ! xsrcx x:Xx

:o|o: To zato, ker je sezona...pač zdaj so leti vsi povni za Tajsko...ipd. In itak pol nabijajo cene s temi taksami...ma prav mamu jim... :sniky:

Kar se pa tiče tiste variante 'last minute'...(www.odklop.com) je že taksa uračunana...tako, da tista cena drži !! :palec:

In mislim, da imajo zaenkrat najbolj jeftino varianto !! :palec:

Res ti bom zahvaljen, če ne druga za trud ! xsrcx x:Xx

Če rečem, da se bom pozanimala, se bom x;)x najkasnej v ponedeljek ti sporočim! x:)x

Scio mi nihil scire

Podobnas varianta, kot www.odklop.com :palec:

Kljub temu je dokaj koristna stran...v toku meseca se lahk naleti na kako cenejšo opcijo...pač bom moral sledit iz dneva dan ! x;)x

mene pa zanima ce je kdo ze bil v mehiki!!! poleti mam it namen taj pa me zanima, kakšne so vaše izkušnje:::

aja, Marsa lahko bi odprli tudi kakšen topic (če je že se opravičujem xsrcx ) o naši prelepi Sloveniji. Pa lahko vsak naredi reklamo za svoj kraj in okolico. v Sloveniji je velik lepih krajev, ki kar vabijo na nedeljske izlete...

aja santos, moja kolegica hodi vsako leto na tajsko (že ene 5 let zapored) pa je letos tut nergala kako so se takse podražile. ona je letela iz muenchena pa je vseeno dala 170.000 sit :sori:

je šla pa kr na kompas uprašat pa ji je en tip prek računalnika pogledu... velik sreče pr iskanju karte :palec: x:)x

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

aja santos, moja kolegica hodi vsako leto na tajsko (že ene 5 let zapored) pa je letos tut nergala kako so se takse podražile. ona je letela iz muenchena pa je vseeno dala 170.000 sit :sori:

je šla pa kr na kompas uprašat pa ji je en tip prek računalnika pogledu... velik sreče pr iskanju karte :palec: x:)x

xrolleyesx Jaz imam že opcijo za 150.000 :inocent: Pa še je predrago, zame ! x:Dx

Zakaj bi plačeval neko ceno, kjera ni vredna tega...ok. za tiste kjeri gredo na dopust...jaz grem bolj zaradi drugih variant ! x;)x

Mislim, da bom dobil karto za 140.000, če ne še ceneje...sam potrpljenje rabi, pa čas ! x^x x;)x

Če nis profi je težko ločt, so nam pokazal. Se pa ponaredk hitrej poškoduje in barve čez neki časa čist zbledijo! :xx!: x8Dx

ne rabiš bit noben profi, samo kak trik moraš poznat, ugotovit ali je papirus pravi je popolnoma enostavno, obrenš ga proti soncu(ker se samo tako vidijo črte) in če so črte samo vodoravno je original, če pa so vodoravno in vertikalno pa je fejk, to je vsa umetnost, verjetno za tripla že profesionalna :lol:

dohtar pa tak...

x:o)x

honor and respect

:wOOt: Malo prej dobil mail od kolegov ! :o|o: Tipi so na Tajskem. x:o)x

:onfire: kaj me je zdaj narajcal :vragec: komaj čakam moj termin... !!! :onfire: :onfire: :onfire:

Jaz sem bila pa par dni v Bohinju in je žalostno prazen :sori:

kar ne morem verjeti - meni je to en najlepših krajev v naši zeleni deželici. No ja, verjetno je tudi malo nostalgije povezano z njim, ker sem celo otroštvo tam preživljala doolge počitnice.

V glavnem: Nisem potrebovala ne smučanja ne družbe. Sprehodi po gozdu ali ob vodi so me toliko napolnili z energijo, da lahko ponovno čepim za računalnikom. :)

V bohinju je po novem tudi prvi BIO HOTEL

Čeprav zelo subjektivno, a vendar : Bohinju vse zvezdice!

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

O, lepo.

skoda.

men je tud lep Bohinj, sicer nisem bla velikrat, sam ga mam tud v blazno lepem spominu. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...