Skoči na vsebino

Priporočila za počitnice

Marsa

Recommended Posts

Jaz sem pa bila prejšnjo sezono v Kleku - pred bosno (2-3km pred Neumom). Majhen kraj, ful prijazni ljudje, 50 evrov na dan za apartma (v njem smo bile dve 4-članski dužini- dve spalnici, otroci pa veliko dnevno), do morja, samo po stopnicah dol in nakupovanje vsak dan v bosni, kjer je seveda poceni. Res super, najboljše do sedaj, pa sem prej bila že na Lošinju, pag, Pakoštani, Primošten, Makarska-gužva...Priporočam vsem, ki imajo radi mir, prijazne domačine in čisto vodo. :palec:
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

x8Dx Midva z gospodom se te prvomajske praznike odpravljava v Tunizijo x8Dx. Poleg tega, da bi rada se prvič letos malo namočila v morju pa bi rada tudi doživela 2 dnevni safari z džipi. Še vedno se nisva odločila s katero agencijo naj greva, ker še vedno čakava na cenejše ponudbe :inocent: :vio: Sedaj imava ponudbo za 129.500,00 SIT + takse 14.900,00 SIT, 8 dni, počitnice + safari x8Dx x;)x

Je kod od vas že bil v Tuniziji in ali se mogoče kdo od vas tudi v tem času odpravlja tja x?x Nisem ravno sigurna, da je tale cena OK. Ne vem ali se bolj splača pri nas preko agencije si zagotoviti hotel + let in se tam dogovoriti za kakšen safari :inocent: :vio: .

Mogoče kakšni predlogi, nasveti...bi nama prav prišlo x:Xx

Hvala,

S&M

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

u kere tople kraje se da it sam in kjer imajo vso akomondacijo... hkrati pa je cena do 150 tisoc? za vsaj 10 dni.

in kjer so zanimivo ljudje, zanimiva okolica ter dovolj dobre transportne veze? kaj priporocate.

kera se javi, da greva skupaj? :inocent: x:o)x

• 5 months later...
Js grem pa na Lesbos! xDDx x:o)x x:px

jz tud na Lesbos...In sicer v Petro..Septembra enkrat -Last minute ponudba..Sem misla,da letos ne bo nič z morjem,sam se je vse obrnalo..Komi čakam..Lani tud bla v Grčiji in je blo svetovno... :onfire:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

:palec: Glej, da boš poročala, kako bo. x:)x

bom,bom...tk na kratko... x;)x

Pa kako slikco bom pripopala.. x^x

Richard Bach

Na Siciliji prečudovit prostor za kopanje pod sanktuarijem Tindari, mislim da črne device, na Siciliji, vendar turistično povsem neznan kraj(za kopanje) romarski kraj

zgleda pa slis se super. :palec:

mene mal mika sicilija, sem ze veckrat mal mislila, da kaj pa ce bi sli pa tja. x:)x

Na kanarske, Mystica, pih! Upam da ti rata! x8Dx xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

zgleda pa slis se super. :palec:

mene mal mika sicilija, sem ze veckrat mal mislila, da kaj pa ce bi sli pa tja. x:)x

Na kanarske, Mystica, pih! Upam da ti rata! x8Dx xcrossfingx

UUUU to so pa moje želje... Sicilija, pa Kanarski..... upam, da kdaj rata... (upanje itak umre zadnje..) xDDx

a ti tud shizis na sicilijo? x8Dx

jp, si rpedstavljam blazote oliv in paradajza, one bajte, cist en poseben 'prostor in cas', kot bi se oboje nekak ustavilo, posebna energija mora bit....

Tamala (necakinja) pa je delala na kanarskih, tko da je sestra bla 2x tam na pocitnickah, ampak sama maram v bistvu drugacno morje.

shit na nek nacin, ko mi je najlepse prav jadransko.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Men tud že po fotkah posebnoenergetično deluje Sicilija........Hm, je bliz Afrike, je verjetn toplo tud v kakem oktoru, novembru? Me že par let močno mika, sem najprej "obdelal" bližnjo Toscano in mi je blo kul......Zanimala me je tud npr. Korzika, pa me je kar minil po enem članku obiskovalcev, so baje prav nagravž nesramni do turistov, jih ne prenašajo, kaj se bi jim silil pol, ne.....

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

aha, vse to (sicilija). xyesx :palec:

a res, korzika? :eek: :o|o:

pa so jo eni kar hvalil, ta mi je tud se kar privlacna, sam ne tolk k sicilija.

Picasso

a ti tud shizis na sicilijo? x8Dx

jp, si rpedstavljam blazote oliv in paradajza, one bajte, cist en poseben 'prostor in cas', kot bi se oboje nekak ustavilo, posebna energija mora bit....

Tamala (necakinja) pa je delala na kanarskih, tko da je sestra bla 2x tam na pocitnickah, ampak sama maram v bistvu drugacno morje.

shit na nek nacin, ko mi je najlepse prav jadransko.

Ma ja full, januarja, ko smo se v družini pogovarjal za dopust, ko sem tiste fotke videl, ma me je vleklo, da ni za povedat, ma mora bit ena energija tam... samo potem smo se na koncu spet odločili za jadran (premalo glasov sem zbral, drugo leto bom prej začel lobirat), sicer je jadran tudi uredu (predvsem otoki), se full nafilam z energijo... samo problem je ko skoraj vsak kamenček že poznam, hehehehe...

Na Kanarske bi pa šel tam sredi ali proti koncu decembra, sicer je svakinja lani poročala, da je dokaj industrijsko, (Hoteli pa to), samo če si vzameš čas in greš po otoku se najde kar prijetne prostorčke... x8Dx

Hey! :flower:

A ma mogoče kdo kak nasvet kam je najboljše it na počitnice sam tak čez vikend, v kako bol samotno kočo ali kaj podobnega?

Smo se odločle s kolegicami to leto za tako varianto, ker nekak nimamo časa za cel teden it na morje, bi pa vseeno rade ble kak dan skupi, da se mal odpočijemo od faksa in drugih obveznosti.

Kaj vse je najboljše vzet sabo, če se odpravljaš v kočo?

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

• 4 weeks later...

Evo,neki fotk iz Lesbosa..No,točno iz kraja Molyvosa,kjer je bil naš hotel.Drugač otok full velik,tk,da brez avta nič ne vidiš v bistvu..Rent-a-car..služijo gadne pare.. :vragec: :xx!:

Res svetovno lep otok,ma neko posebno energijo..Drugač se ni nič kj dogajalo,mogoče tud zato,ker ni več prave sezone..Sam men je pasalo..in to full...Božji mir...

http://www4.slikomat.com/06/0912/370914uyw5.jpg

http://www4.slikomat.com/06/0912/580914b2ct.jpg

http://www4.slikomat.com/06/0912/540914kenr.jpg

Richard Bach

:2src: x:px

we want more x;)x

Evo,še dve fotki... x;)x

http://www4.slikomat.com/06/0912/130920z7pi.jpg

http://www4.slikomat.com/06/0912/260920uprc.jpg

Richard Bach

• 4 years later...

Zavod MIR že sedmo leto zapored organizira:

Tabor za otroke, tokrat na turistični kmetiji Zgornji Zavratnik (3334 Luče ob Savinji)

od 2. do 10. julija 2011, za otroke stare od 8 do 12 let

Tabor bo skušal razvijati vzgojne in pedagoške koncepte, kot so:

* nenasilje - odgovornost - spoštovanje - altruizem *

To bo mednarodni tabor, večina otrok bo iz Slovenije, nekateri drugi pa bodo verjetno tudi iz Madžarske, Francije, Španije itd.

Hrana bo vegetarijanska z ustreznimi nadomestili mesa.

Cena tabora je: 195 evrov (vključena nastanitev, hrana, aktivnosti in prevoz z avtobusom: Ljubljana – Luče ob Savinji – Ljubljana).

Tabor je neprofiten in animatorji so prostovoljci, vendar z bogatimi izkušnjami na tem področju.

PRIJAVA: Tel: 040-125-512 / E-mail: tabor @ zavod-mir.org

Za več informacij: http://zavod-mir.org/sl/otroki-tabori

Za dopust definitivno predlagam - Vietnam, Kambodžo ... Maš vse ... plaže, spoznavanje ljudi, kulture, pa tud odlično hrano ...

Al pa Istro in nudistične plaže http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif

• 4 months later...
Slovenija mi je zelo cool država v svoji majhnosti, ker res imamo vse kar želimo, ima fantastične gore in narodni park je res poln vsega, jezera, gozd, vse...Tle bi res priporoču Komno mimo dvojnega jezera in pa Veliko Planino to so res kraji :)Potem imamo polno gradov ful lepih res za videt npr men ful lepi gradi so grad otočec, bled, grad sevnica, ptuj....Pa še dežela in podeželje mamo res izjemno lep.tak da ful smo lepa država :)

• 1 year later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...