Marsa 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/47/"][b]Napoved za 47. teden[/b][/url] - [b]20. - 26. november 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 še kar všečna napoved. Strelec! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Tole blo pa čist presenečenje zdajle lahk še pred spanjem preberem kaj me čaka jutr... al rajš ne WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ne morem verjeti, obrat na boljše.....pa kaj tak lepega pa res že dolgo ne super Marsa sam to sem prebrala, ostalo bluz pa napetost pustmo ob stran ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Avtor Prijavi Deli 19. november 2006 daj! Pih! se predno sem jo uspela prebrat (s temi ocmi mal drugacnimi, ko je ze gor), pa ze kar 2 komentarja! haha, macona! ze 3!! hehe Lia, to sem bla sam lukava. merkur kvadrat neptun. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 [quote]tudi za začetek pomembnih projektov je zdaj pravi čas.[/quote] [quote]povečalo prijateljska čustva in erotičen naboj v ozračju,[/quote] kul, about time.. mi nič ni zadnjih par dni... [quote]Ti vplivi bodo k sreči tudi nekoliko omilili nekatere druge močne (in negativne) vplive, ki bodo prav tako krojili vzdušje in počutje v tem tednu.[/quote] khm to si se ful potrudla pozitivno ven potegnit al kako maček je že dobil svoje, alergije že cel vikend, krvavitve me tud čakajo jutr.. Fajn, všeč napoved WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 carsko Marsa drgač pa sam da se malo naprej obrne, men je kopanja po starem, čez glavo dost...matr kaj vse se je najdlo pa iskristaliziralo, kar je blo zakopano par metrov.... pa scene nikakve....just a little bit...pa bo tale škorpijonast intermezzo preteklost ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Hvala za napoved Apetit me muči, zgleda, da se še ne bo zmanjšal Boljše, da bogo pon., tor. in sre. sanjski dnevi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2006 Avtor Prijavi Deli 19. november 2006 [quote name='Aliana' post='746422' date='19. Nov 2006, 22:47']to si se ful potrudla pozitivno ven potegnit al kako [/quote] ja tko nekak. ne res.. se je lotim, odprem koledar. ga takoj zaprem in si mislim: shit. to bom prec dobila servirano. kaj naj spet zacnem: teden se bo zacel zelo vznemirjeno, ful bo prometnih nesrec in pi* in tega. pol sem pa... pol sem pa mal zacela kombinirat pa tko in ugotovila, da pa pravzaprav se pa da kaj stisnt. [quote name='lia' post='746432' date='19. Nov 2006, 22:56']just a little bit...pa bo tale škorpijonast intermezzo preteklost [/quote] jp. [quote name='Melodie' post='746442' date='19. Nov 2006, 23:05']Hvala za napoved Apetit me muči, zgleda, da se še ne bo zmanjšal Boljše, da bogo pon., tor. in sre. sanjski dnevi [/quote] O lej jo! ja, ves kaj pa sele jaz, ko mam to v 1. hisi!! kar lacna skoz nekaj... :€ se dobr da spet telovadim. ful bo vsega, v glavnem.... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 marsa pa tako hude napovedi ze dolgo nisem brala odlicno strelc je pa itaq zakon Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 [quote name='Marsa' post='746446' date='19. Nov 2006, 23:12']ja, ves kaj pa sele jaz, ko mam to v 1. hisi!! kar lacna skoz nekaj... :€ se dobr da spet telovadim. ful bo vsega, v glavnem....[/quote] ne pozabiti zajeti sapo tu in tam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Sej vedno čekiram. Aja mogoče sem dolžna še 2x hvala za nazaj, se nisem nič pofočkala No bomo pa več telovadli in še naprej pošteno jedli Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 hvala za napoved majke mi, zdej se mi bo pa dogajal, imam občutek kako že gre tisto - v dobrem in slabem sem s seboj;) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Se pravi, da na kratko povzamem: -basala se bom še cel tedn, -fasala bom, -pa sitna bom. V redu bo. Za ceno 2 užitkov, je lohk ena napaka. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2006 Avtor Prijavi Deli 20. november 2006 [quote name='Liu' post='746466' date='20. Nov 2006, 01:02']marsa pa tako hude napovedi ze dolgo nisem brala odlicno strelc je pa itaq zakon [/quote] no ja... kakor za koga. pa tud - cak da se kaj tega takul uresnic. [quote name='mačona' post='746467' date='20. Nov 2006, 01:03']ne pozabiti zajeti sapo tu in tam. [/quote] OK. [quote name='Melodie' post='746469' date='20. Nov 2006, 01:05']Sej vedno čekiram. Aja mogoče sem dolžna še 2x hvala za nazaj, se nisem nič pofočkala No bomo pa več telovadli in še naprej pošteno jedli [/quote] saj jaz se itakj na to zgovarjam; da sem bolj lacna zato, k spet telovadim. [quote name='Ksenia' post='746483' date='20. Nov 2006, 06:48']majke mi, zdej se mi bo pa dogajal[/quote] go go go!!! [quote name='Pika Pikica' post='746488' date='20. Nov 2006, 07:22']Se pravi, da na kratko povzamem: -basala se bom še cel tedn, -fasala bom, -pa sitna bom. V redu bo. Za ceno 2 užitkov, je lohk ena napaka. [/quote] pa enga bos na gobec pa ms bos dobila mogoc. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 [quote name='Marsa' post='746515' date='20. Nov 2006, 08:49']pa enga bos na gobec pa ms bos dobila mogoc. [/quote] Ja, to zna bit, da koga zalimam, sam, ms bi mogla bit pa šele nasledn tedn. Dej, ne me strašit, k pol ne morm fasat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 OOO, thanks Marsa ...pismu sem firbčna,....pa kaki komentarji,...grem Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 [color="#9999FF"].....privoščimo si trenutek ali dva oddiha s čimbolj "ljubečo obravnavo"..............številni aspekti bodo spodbujali plodnost (še posebej to velja za škorpijone in bike).......[/color] ....majčicu strelčevsko.... .....pismu mi je všeč tale v neptunovski celofan ovita napoved.... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 cist vsecna napoved...pa ze zdej so mi sle stvari kr dobr, zdej bo pa ocitno se boljs Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 marsa...hvala za napoved...... bom brez komentarja....pa ne na napoved....ta je kr ok......predvsem tist del ki se intuicije tiče...... najpomembneje je, da grem dans v knjižnico.....tole bil frendovski astronasvet......in zlo upravičen.....thx bejba..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 *[color="#3366FF"]Če bomo utrujeni in prazni, si privoščimo trenutek ali dva oddiha s čimbolj [/color] [color="#CC0000"]ljubečo obravnavo[/color][color="#3366FF"].....*[/color] tole mi je ful všeč! [color="#3366FF"]*Zelo dobro je zdaj narediti pomembne načrte in razviti strategije v ključnih zadevah, tudi za začetek pomembnih projektov je zdaj pravi čas.*[/color] tole tudi..... [color="#3366FF"]*Razmislimo o sebi, določimo si prioritete, zdaj nam bodo zadeve precej bolj jasne*[/color] pa tole.... [color="#6633FF"]*Ustvarjalni bomo in umetniško navdahnjeni, privlačila nas bosta predvsem glasba in ples, še posebej bo tako proti koncu tedna.*[/color] [color="#CC33CC"]*....in bomo tako najbolj optimalno in usklajeno z vesoljnim ritmom lahko začeli novo obdobje.*[/color] sem izbrala nekaj dobrih semen hvala! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2006 Avtor Prijavi Deli 20. november 2006 [quote name='Pika Pikica' post='746518' date='20. Nov 2006, 08:53']sam, ms bi mogla bit pa šele nasledn tedn. [/quote] ja no, zdej pocas kmal, k mas tm 1x kot jaz. saj ti se noush dobila. [quote name='silki' post='746535' date='20. Nov 2006, 09:30'][color="#9999FF"]..... v neptunovski celofan ovita napoved.... [/quote] [quote name='soncnica' post='746563' date='20. Nov 2006, 10:53']zdej bo pa ocitno se boljs [/quote] tako se govori! [quote name='lea' post='746638' date='20. Nov 2006, 14:47'][/color] sem izbrala nekaj dobrih semen [/quote] jp, sem vidla da gres plesat. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 [quote name='Marsa' post='746515' date='20. Nov 2006, 08:49']no ja... kakor za koga. pa tud - cak da se kaj tega takul uresnic. [/quote] mhm bom, pa ce se bo, bom z veseljem sporocila ampak samo dobro Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bella 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Ja prav zanimive so tele napovedi... Jaz pa čakam na bebico, da se rodi. Rok sem imela pred enim tednom, pa zgleda, da se je mojedete odločilo na strelca počakat. Prav odštekano: vrh pete hiše imam v strelcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2006 Avtor Prijavi Deli 21. november 2006 O, lepo! No vidis, pol pa glih fajn. Dobr spedenaj in drzi se in srecno! Boby, se dobr da mam zveze z *nadshefom* - da si lohk zmisljujem, kaksne napovedi bom pisala. sem za tokrat mu namignila, da dejmo 1x za spremembo mal bolj tko... zabavno pa tko in kot vidis, mi je ustregel. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.