Audente 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 [color="#663366"]Zelo dobro je zdaj narediti pomembne načrte in razviti strategije v ključnih zadevah, tudi za začetek pomembnih projektov je zdaj pravi čas.[/color] Meni se itak samo še sanja o enem in istem. Projekti so ideje tudi, samo še akcija. Enega sem že 100% vzeala v precep. Zdej bo plesal jaz pa špilala [color="#FF0000"] Čeprav se bomo še vedno obilno ukvarjali s čustvenimi zadevami, nam bo bolj pomembna celovitost in torej celostna rast osebnosti in je tako bolje, da se globlje in intenzivneje posvetimo vsem nivojem - in ne samo čustvenemu ali samo poslovnemu.[/color] No tukaj smo že v petek začele, obetavno in ni hudič, da mi uspeva prav vesela sem danes [color="#CC33CC"] Razmislimo o sebi, določimo si prioritete, zdaj nam bodo zadeve precej bolj jasne (kot v bližnjem minulem obdobju). V svoj um vnesimo nove, sveže programe, z vrtanjem in s poglabljanjem v preteklost smo zdaj opravili, zdaj se usmerimo v prihodnost, zavedajoč se, da "danes" ustvarja naš "jutri".[/color] Zadeva je kristalno jasna. In morale so jo spregledati še oči, poleg dveh drugih Bemu, carica sem [color="#3333FF"]Na trenutke bomo izrazito in pretirano čustveni, precej bo tudi joka in sploh najrazličnejšega čiščenja na vseh nivojih. Močno bo delujoča še vedno intuicija in prav tako sanjski svet, še vedno bodo številni nespečni ali jih bo tlačila mora ali bodo vsaj slabo spali in/ali se prebujali nespočiti.[/color] A zato jaz vsako noč sanjam nesramno lepe modre oči Carsko Marsa [color="#CC33CC"]Hlastni bomo torej in nenasitni, zato bomo nenehno posegali po hrani in si skušali omogočiti tudi druge užitke; hrepeneči bomo in polni pričakovanj in tudi silovitega čustvovanja.[/color] Meni se lušta samo sladkarij kdaj bo čas za dieto???? [color="#993399"] Dogovorimo se za ljubezensko ali prijateljsko ali kakršnokoli drugo družabno srečanje, izogibajmo pa se naglici, nestrpnosti in prepirljivosti in prav tako kakršnemukoli siljenju, izsiljevanju in podobnemu.[/color] smo se lunatiki odločili, da naredimo en mini party v četrtek bo prijateljski ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. november 2006 Avtor Prijavi Deli 21. november 2006 [quote name='AUDENTE' post='746933' date='21. Nov 2006, 12:23']...Zdej bo plesal jaz pa špilala [/quote] [quote]smo se lunatiki odločili, da naredimo en mini party v četrtek bo prijateljski [/quote] kje ste se to zmenil? nikjer vidla. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 ah saj res...uran naravnost....odlično......moram it pogledat v napoved,kje se sploh giblje ta lump...pa da vidim pol, kako se s plutijem štekata..... ...ne piše....kdo mi lahko pove na kolk stopinj česa sta uran in pluton....?....... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 [quote name='Marsa' post='746961' date='21. Nov 2006, 13:11']kje ste se to zmenil? nikjer vidla.[/quote] v LEVIH ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 [quote name='Amis' post='746979' date='21. Nov 2006, 13:51']ah saj res...uran naravnost....odlično......moram it pogledat v napoved,kje se sploh giblje ta lump...pa da vidim pol, kako se s plutijem štekata..... ...ne piše....kdo mi lahko pove na kolk stopinj česa sta uran in pluton....?.......[/quote] evo, Amiska , uran je na 10° 49˝ ribe, pluton je pa na 25° 32˝ strelca Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 [quote name='janif' post='747005' date='21. Nov 2006, 15:07']evo, Amiska , uran je na 10° 49˝ ribe, pluton je pa na 25° 32˝ strelca [/quote] zlata duša....thx... sam a že na tolk strelca je.... ...zakaj vraga sem mislila, da je čist na začetku... .....pol je bil mars že v plutonovem objemu (7st strelca).....uran je pa tud odmigal dol s kirona...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 [quote name='Amis' post='747017' date='21. Nov 2006, 15:35']zlata duša....thx... sam a že na tolk strelca je.... ...zakaj vraga sem mislila, da je čist na začetku... .....pol je bil mars že v plutonovem objemu (7st strelca).....uran je pa tud odmigal dol s kirona......[/quote] Amis pa ti si nevidjena,..... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Obdobje strelca mi je blizu...mi "diši"-kot ribi voda. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 [quote name='silki' post='747023' date='21. Nov 2006, 15:48']Amis pa ti si nevidjena,..... [/quote] nevidjena ja...kr neki težim brezveze.....sej mogoče sem pa morala ob zadnjem udaru sam ozavestit par reči iz preteklosti..........recimo ...... sem pa prečekirala......kakšen orbis velja za plutona in luno?....sta skor v opoziciji (6st razlike).....s S vozlom pa v inkonjunkciji.....če to kaj pomeni......kvadrat z natalnim plutonom je šel tud že mimo....... zato pa je tranzitni uran v kvadratu z natalnim marsom....pa v opoziciji z natalnim uranom in plutonom....pa v trigonu s S vozlom in soncem in merkurjem.....ima kdo kakšno razlago za tole kombinatoriko? ma ja...skoz se nekaj dogaja...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.