bluesafir 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 (popravljeno) Pozdravljeni! Glede na nick in število objavljenih tem sem nov na forumu, vendar ne popolnoma, kajti pred časom sem že bil tukaj in mi je ta forum ful všeč, vendar se nikakor ne morem spomniti starega gesla pa tud prejšnji email račun mi je potekel, tak da sem se zdaj registriral kar z novim in upam da je to ok! No zdaj pa k temi!Namreč v eni knjigi sem prebral poglavje v katerem je bilo opisano, da kristal kamene strele pomaga pri uresničitvi želja in poleg je bil napisan postopek z naslovom: V ŠTIRIH TEDNIH DO IZPOLNITVE VAŠE ŽELJE!V postopku je opisano, da za to potrebujem kristal kamene strele, kadilo, svečo in stekleno posodo z vodo!Ob tem bi naj meditiral 4 nedelje in tedaj bi naj bili vidni rezultati, se pravi, da bi se po tem naj izpolnila želja na katero sem mislil ob meditaciji!Kaj mislite ali bi lahko bilo kaj na tem?Namreč imam eno ful veliko željo, željo za katero bi dal vse na svetu, željo katera se nanaša na ljubezen, ljubezen do čudovite osebe!Saj vem, da si zdaj mislite da bi rad kaki urok, da bi uročil punco, ampak sploh ni to, kajti midva sva že uročena (beri zaljubljena) ampak ne moreva bit skupaj čeprav je to najina želja!Vmes so prepreke in ona enostavno ni dovolj močna da bi jih premagala, nekako se ne more odločit, da bi jih preskočila, moja največja želja je pa ta, da bi ona to čimprej zmogla, kajti te ovire so edine ki nama preprečujejo da bi bila srečna, srečna skupaj!verjamite da sem poizkusil vse, res vse in ravno zaradi tega se zatekam k tem metodam, to je še moja zadnja možnost, vendar bi prej rad vaše menje ali sploh alhko upam da je akj an tem, al pa naj tega niti ne poizkusim in se naj predam, kajti res sem obupam! Hvala za odgovore in LP, Bluesafir! Popravljeno 21. november 2006 -> bluesafir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 a ni za to bol kvarčna zvezdica drugače pa ji ti lahko samo pošiljaš energijo in upaš da se bo znala pravilno odločit.....prej kot slej jo boš moral postaviti pred dejstvo, da se bo odločila..in ti lahko upaš samo na anjboljši izid Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Drugače pa ne zapravljaj denar, saj ljubezni ne moreš kupiti. O seveda se da tudi ljubezen kupiti in to celo brezpogojno in zelo vdano!!Sicer kosmato in štirinožno, ampak ljubezen je pa le z rodovnikom ali brez Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bluesafir 21. november 2006 Avtor Prijavi Deli 21. november 2006 a ni za to bol kvarčna zvezdica drugače pa ji ti lahko samo pošiljaš energijo in upaš da se bo znala pravilno odločit.....prej kot slej jo boš moral postaviti pred dejstvo, da se bo odločila..in ti lahko upaš samo na anjboljši izid Živjo klarus! Kaj misliš s tem da ji naj pošiljam energijo, predvesem kako to misliš, a tako z meditiranjem, al pa direktno? namreč midva sva ful dobra prijatelja in ji vedno stojim ob strani, tak da je tud to en del energije, vendar se kljub vsemu ne more in ne more odločit, pravzaprav že kar verjame da mora bit tako kot je, češ da je to njena usoda, jaz se s tem ne strinjam, kajti vsak človek si zasluži srečo! Thanks in LP, Bluesafir! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bluesafir 21. november 2006 Avtor Prijavi Deli 21. november 2006 Če si res naredil vse kot praviš potem pusti stvari da steče in čas ti bo pokazal kaj bo iz tega.Drugače pa ne zapravljaj denar, saj ljubezni ne moreš kupiti. Živjo Elohim! Ja to je res, da bo čas pokazal svoje, ampak tale čas se vleče in vleče in vleče, meni je pa iz dneva v dan težje in to se že vleče nekaj mesecev!Ne razumem pa tega glede denarja!Zakaj misliš da si želim ljubezen kupiti, namreč jaz vem da se tega ne da kupiti in tudi nikoli nisem niti kaj podobnega poizkusil in mislim, da tud v prihodnje ne bom, čeprav priznam, da bi bilo veliko lažje, če bi se to dalo!Skaratka, bojim se da je že prišel ta čas, ko bom dvignil roke nad tem se umaknil in začel prebolevat, vendar sem človek, ki ne odneha kar tako, sem človek ki poizkusi prav vse, da pol kasneje ne obžaluje in ravno zaradi tega bi rad šel v to skrajnost in poizkusil z tem kamnom, ampak če pravite, da ne deluje pol je vse zkupaj zaman! Thanks in LP, Bluesafir! O seveda se da tudi ljubezen kupiti in to celo brezpogojno in zelo vdano!!Sicer kosmato in štirinožno, ampak ljubezen je pa le z rodovnikom ali brez Ja onix, vidim da ti je za šalo, no saj je prav, ampak meni le ta bore malo pomaga!No tolko da omenim, ja tole Tvojo ljubezen pa imam, pa še z rodovnikom je ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Pozdravljeni! Namreč v eni knjigi sem prebral poglavje v katerem je bilo opisano, da kristal kamene strele pomaga pri uresničitvi želja in poleg je bil napisan postopek z naslovom: V ŠTIRIH TEDNIH DO IZPOLNITVE VAŠE ŽELJE!V postopku je opisano, da za to potrebujem kristal kamene strele, kadilo, svečo in stekleno posodo z vodo!Ob tem bi naj meditiral 4 nedelje in tedaj bi naj bili vidni rezultati, se pravi, da bi se po tem naj izpolnila želja na katero sem mislil ob meditaciji!Kaj mislite ali bi lahko bilo kaj na tem?Namreč imam eno ful veliko željo, željo za katero bi dal vse na svetu, željo katera se nanaša na ljubezen, ljubezen do čudovite osebe! Podobno temo že imamo - programiranje kristalov.Osnovno vodilo pri programiranju je, da izbereš program, ki ne posega v svobodno voljo kogarkoli.Seveda naletiš na situacije, ki jih ne moreš sprogramirati; preprosto ti niso usojene. Verjamem namreč v namen bivanja oziroma v to, da božanski načrt za vsakega posameznika predvideva neko optimalno pot. Ko stopiš nanjo, se začnejo srečni slučaji in vse ti leti skupaj. Če sekaš mimi, se ti na poti pojavljajo vedno višje ovire. Morda ti tetka preprosto ni usojena. Če bi bil z njo, bi se morda tvoje življenje obrnilo tako, da ne bi izkoristil nekih danosti, ki jih sicer imaš in ki bi jih, če bi ti uspelo "vpasti" v božanski načrt. To je sicer stvar, ki ti jo bo ta hip izredno težko sprejeti. Docela jo razumeš šele precej kasneje, ko na zadevo pogledaš iz večje časovne oddaljenosti. Hvala za odgovore in LP, Bluesafir! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 O seveda se da tudi ljubezen kupiti in to celo brezpogojno in zelo vdano!!Sicer kosmato in štirinožno, ampak ljubezen je pa le z rodovnikom ali brez sej ne bi rad bil nasramn, tud sam mam rad živali, ampak čustvo živali do človeka je pa mogoč bl odvisnost, kukr ljubezn? žou, žou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Namreč v eni knjigi sem prebral poglavje v katerem je bilo opisano, da kristal kamene strele pomaga pri uresničitvi želja in poleg je bil napisan postopek z naslovom: V ŠTIRIH TEDNIH DO IZPOLNITVE VAŠE ŽELJE! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Ja onix, vidim da ti je za šalo, no saj je prav, ampak meni le ta bore malo pomaga!No tolko da omenim, ja tole Tvojo ljubezen pa imam, pa še z rodovnikom je ! Nasmeh in svetlejši pogled precej pomaga pri premagovanju raznih ovir tudi jaz (oziroma oba s ) imava velike ovire v zvezi, posebno v njeni družini in verjemi da sta nasmeh in veselost najmočnejši orožji, nudita precej več moči kot kristali ali minerali Janko, čustvo do živali - odvisnost "zanimiv" pogled Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Elohim: Modri, mislil sem na razne kamne na razna vedeževanja, karte in druge reči, ki "naj bi ti pokazale pot" k tvoji sreči. Obisk pri vedeževalki je klofuta lastni intuiciji. Po drugi strani tisti, ki napovedujejo prihodnost, ne razumejo namena življenja in si ustvarjajo slabo karmo. Konec koncev vse duhovne tradicije pravijo, da nam fizični svet služi za učenje. Poznavanje prihodnosti torej k temu ne pripomore, saj bi se skušali izogniti situacijam, ki nam "ne dišijo" in zamudili priložnost, da se iz svojih odzivov česa naučimo. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 sej ne bi rad bil nasramn, tud sam mam rad živali, ampak čustvo živali do človeka je pa mogoč bl odvisnost, kukr ljubezn? žou, žou nič žou,žou janko- orenk se motiš... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Pozdravljeni! Glede na nick in število objavljenih tem sem nov na forumu, vendar ne popolnoma, kajti pred časom sem že bil tukaj in mi je ta forum ful všeč, vendar se nikakor ne morem spomniti starega gesla pa tud prejšnji email račun mi je potekel, tak da sem se zdaj registriral kar z novim in upam da je to ok! No zdaj pa k temi!Namreč v eni knjigi sem prebral poglavje v katerem je bilo opisano, da kristal kamene strele pomaga pri uresničitvi želja in poleg je bil napisan postopek z naslovom: V ŠTIRIH TEDNIH DO IZPOLNITVE VAŠE ŽELJE!V postopku je opisano, da za to potrebujem kristal kamene strele, kadilo, svečo in stekleno posodo z vodo!Ob tem bi naj meditiral 4 nedelje in tedaj bi naj bili vidni rezultati, se pravi, da bi se po tem naj izpolnila želja na katero sem mislil ob meditaciji!Kaj mislite ali bi lahko bilo kaj na tem?Namreč imam eno ful veliko željo, željo za katero bi dal vse na svetu, željo katera se nanaša na ljubezen, ljubezen do čudovite osebe!Saj vem, da si zdaj mislite da bi rad kaki urok, da bi uročil punco, ampak sploh ni to, kajti midva sva že uročena (beri zaljubljena) ampak ne moreva bit skupaj čeprav je to najina želja!Vmes so prepreke in ona enostavno ni dovolj močna da bi jih premagala, nekako se ne more odločit, da bi jih preskočila, moja največja želja je pa ta, da bi ona to čimprej zmogla, kajti te ovire so edine ki nama preprečujejo da bi bila srečna, srečna skupaj!verjamite da sem poizkusil vse, res vse in ravno zaradi tega se zatekam k tem metodam, to je še moja zadnja možnost, vendar bi prej rad vaše menje ali sploh alhko upam da je akj an tem, al pa naj tega niti ne poizkusim in se naj predam, kajti res sem obupam! Hvala za odgovore in LP, Bluesafir! Da se, marsikaj , na mnogo načinov...saj vem, te razumem, čustva so močan faktor v našem lajfu...toda tole tvoje močno hotenje / želje/ mislim, da zadostuje , da se izpolni po tvojih željah , če vama je tako usojeno. Kajti nikjer ne piše, da bi stvar funkcionirala. Ne maram zgodb, pa vseeno- poglej, živel je fant, recmo čisto povprečen , zaljubljen v neko deklico/ v glavnem bila mu je všeč/ ona je enako čutila do njega, vendar se je zavestno odrekla razmerju, ker je občutila pregrade, ki so močnejše kot pa čustvo oz. želje .beri- realnost. No pol se je pa fant zatekel k tehniki, ki je peljala odnos v smeri njegovih želja. Zadeva se je uresničila , bila sta skupaj ...no ja, trajalo je le cca pol leta..morda manj. Stvar ni špilala in dekle je to prej začutila, zapis v podzavesti, on je pa pač rinil z glavo skozi zid. V glavnem -razpletlo se je tako, da danes ne govorita, se ne marata spominjati skupnega časa, očitno zaradi tega , ker je bil napaka .Hočem reči, so ti že napisali, - če vama je usojeno ,bosta skupaj tako, kot si želiš. če ne , ne bo štimalo , ker ni dano od boga/ oprosti izrazu- mislim , da razumeš, kaj mislim/ Tamle ti je nosorog napisal o preprekah oz pomoči v življenju glede na pot , ki jo hodiš in tole prekleto drži...Osebno ti želim, da bi vse štimalo / po tvojih željah/ sam -mislim, da so tvoja / vajina/ čustva dovolj močan energetski argument, ki bi moral speljati vajine poti v smeri usojenega zapisa. Ostalo je le muka in borba, ki jo / navadno/ izgubiš z posledicami ,ki so vse prej kot prijetne. Jaz navijam zate in ti želim / obema / srečo- brez omejitev in zunanjih faktorjev. Včaih bi pomagal orenk pogovor- izpostava stvari, ki tvojo punco tiščijo in vsekakor skupno delo na tem. Če vama je usojeno in ČE JE PRAV ,da je tako -vama bo uspelo.lepo bodi Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 nič žou,žou janko- orenk se motiš... lepo prosm, a mi lahko razložiš, zakaj eni psi ugriznejo poštarja? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Živjo klarus! Kaj misliš s tem da ji naj pošiljam energijo, predvesem kako to misliš, a tako z meditiranjem, al pa direktno? namreč midva sva ful dobra prijatelja in ji vedno stojim ob strani, tak da je tud to en del energije, vendar se kljub vsemu ne more in ne more odločit, pravzaprav že kar verjame da mora bit tako kot je, češ da je to njena usoda, jaz se s tem ne strinjam, kajti vsak človek si zasluži srečo! Thanks in LP, Bluesafir!imej jo samo preprosto rad, to je največ kaj lahko narediš..mej jo tako rad, da jo boš spustil iz svojega življenja, če se ona za to odloči.....ker prav ljubezen je to, da nekoga ki ga imaš rad pustiš da je srečen, mu pustiš da živi tako kot se sam-a odloči...ne pa kakšno posesivnost...postavi jo pred dejstvo, daj ji rok in potem jo pač pusti, da se sama odloči....zgleda da je to rvoja lekcija Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 imej jo samo preprosto rad, to je največ kaj lahko narediš..mej jo tako rad, da jo boš spustil iz svojega življenja, če se ona za to odloči.....ker prav ljubezen je to, da nekoga ki ga imaš rad pustiš da je srečen, mu pustiš da živi tako kot se sam-a odloči...ne pa kakšno posesivnost...postavi jo pred dejstvo, daj ji rok in potem jo pač pusti, da se sama odloči....zgleda da je to rvoja lekcija in prav je tako Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 tebe še tud to čaka oz se že učiš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 klarus , kukuc česa morem se še pa jaz naučiti?? Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 klarus , kukuc česa morem se še pa jaz naučiti?? Med drugim - hoditi po tleh, ne po oblakih . brez lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 vsega Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Med drugim - hoditi po tleh, ne po oblakih . brez lalala ja, prid gor no... goraj je se nice LALALA vsega KLARUS! VSEGA, je totalno neoprejemniv odgovor. ne morem in ne mislim ti brati misli. preceziraj se... Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Pozdravljeni, Ker sem se komaj danes vrnil bo šel od začetka. Želje so velika stvar. Ločiti pa moraš tiste uresničljive od imaginarnih. Za ta druge ti ne pomaga noben kamen ( mogoče mali v glavo da se zbudiš ). Zadeva ki jo opisuješ je "kako potegniti denar iz naivnežev".Kamne se sicer da programirati v namen, če še v tega verjameš pa nisi daleč od uresničitve. Z željo pa ne moreš prisiliti nekoga v nekaj kar noče. LP Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 KLARUS! VSEGA, je totalno neoprejemniv odgovor. ne morem in ne mislim ti brati misli. preceziraj se...dobiš odgovor Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 daj, ljubica, daj še danes ravnokar sem pripravljena na konstruktivno debato. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 dobiš, sam čas morem najt da ti napišem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 lepo prosm, a mi lahko razložiš, zakaj eni psi ugriznejo poštarja? Poglej - poštar ni lastnik psa ..torej ga pač ugrizne ,ko čuva nekoga, ki ga ljubi.Od gospodarja ni samo odvisen, daleč od tega...je tudi ljubezen...morda ne verjameš...pač Pa tole ni glih za to temo- se opravičujem ostalim... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.