janko 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Poglej - poštar ni lastnik psa ..torej ga pač ugrizne ,ko čuva nekoga, ki ga ljubi.Od gospodarja ni samo odvisen, daleč od tega...je tudi ljubezen...morda ne verjameš...pač Pa tole ni glih za to temo- se opravičujem ostalim... aha. ok. lej... bi pojasnu še svoje mnenje... pa posredno spada tud u tole temo.ko js razmišljam o ljubezni, jo probam dojet mal širše. ne sam ljubezen do ženske, prijateljev, umetnosti,... in seveda živali. pa ko že govorimo o kužkih, kr ostanmo kle. nč ni nouga, da jo je že marsikeri poštar skupu od kosmatinčkou. pa od useh razlag, kuko ne marajo uniform, pa usnjenih torb... mi je še najbl smislna tale: kuža ma svoj teren, poštar pride, kuža laja, poštar gre... kuža se počut zmagovalca. in tko usak dan... pol pa enkrat pride poštar, k kuža ni na balkonu al pa prvezan, a počut se gospodarja, pa ga mal ugrizne... in to razlago mi je povedala ena prjatlca, k ji itak ni blo jasn, kuko da tega nism vedu... in ta ista, čeprou je kužek fen, tud prau: nima kuža tebe rad, sam navajen te je, odvisn je od tebe, tvoje pozornosti, hrane, crkljanja... sej ne rečem, da tega ne vrača, sam mogoč pa je tko? pa pomoje se ni treba kej dost trudt, pa hitr loh usporednico tud pr ljudeh najdeš... pa spet žou. žou... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 ni šans. Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 daj, ljubica, daj še danes ravnokar sem pripravljena na konstruktivno debato. zgleda, da dans ne bo nič......mam eno sranje in mi ni do debate Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bluesafir 22. november 2006 Avtor Prijavi Deli 22. november 2006 Živjo! Uf kolko odgovorov, tega pa res nisem pričakoval, sam če sem iskren, pol moram povedat, da niso ravno tisto kar sem želel slišat !Vsi pravite, da se bo zgodilo, če je tako namenjeno, ampak ne vem, če bi se ravno strinjal z vami, kajti če bi bilo tako, pol bi bilo najboljše se zleknit v naslonjač in čakat češ "saj bo prišlo", ampak menim da ni tako, kajti, če se za nekaj ne potrudiš pol tega tud ne boš dosegel, pa čeprav ti je namenjeno!Pravite tudi, da moram priti na pravo pot, in da bom to vedel tako, da bo šlo vse gladko! No če je tako, pol moram rečt da sem jaz kar obupal na tej poti, kajti jaz že iščem to pot celo življenje in nikoli mi ni šlo nič gladko in potemtakem sklepam, da te poti sploh ni, ali? In zdaj zagledam lučko za katero bi dal vse na svetu in spet menda ni prava!Zanima me tud to, namreč če je vse to "božja volja oz. pot", zakaj je eni ne moremo najti, kaj smo pol eni storili da se nam je enostavno zabrisala! Zakaj enim gre tako lahko v življenju, čeprav so grdo povedano "barabe", a je tud to božja volja oz. pot? Pomagati slabim, potlačiti dobre? Pa ne da bi sedaj mislili da se hvalim da sem dober človek, ampak v svojem življenju nisem nikomur želel kaj slabega, držim se družbenih pravil, pol pa vidim ljudi ki so dobesedno "barabe" in jim gre vse kot po maslu!No, ne vem kako je z vami, ampak jaz se ob tem zamislim, no ampak to je le moje mnenje! LP, Bluesafir! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 zepo, janko glede pasje ljubezni imata oba prav...seveda vsak po svoje.....ko se pes počuti ogroženega pač ugrizne...pa nej bo to lastnik, poštar al pa kaki tujec...pes je vedno kosmat za ušesi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Nasmeh in svetlejši pogled precej pomaga pri premagovanju raznih ovir tudi jaz (oziroma oba s ) imava velike ovire v zvezi, posebno v njeni družini in verjemi da sta nasmeh in veselost najmočnejši orožji, nudita precej več moči kot kristali ali minerali Janko, čustvo do živali - odvisnost "zanimiv" pogled joj, mal nepozorn si prebral. čustva živali do ljudi. sploh pa preglej naprej, pa lp. janko Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Živjo! Uf kolko odgovorov, tega pa res nisem pričakoval, sam če sem iskren, pol moram povedat, da niso ravno tisto kar sem želel slišat !Vsi pravite, da se bo zgodilo, če je tako namenjeno, ampak ne vem, če bi se ravno strinjal z vami, kajti če bi bilo tako, pol bi bilo najboljše se zleknit v naslonjač in čakat češ "saj bo prišlo", ampak menim da ni tako, kajti, če se za nekaj ne potrudiš pol tega tud ne boš dosegel, pa čeprav ti je namenjeno!Pravite tudi, da moram priti na pravo pot, in da bom to vedel tako, da bo šlo vse gladko! No če je tako, pol moram rečt da sem jaz kar obupal na tej poti, kajti jaz že iščem to pot celo življenje in nikoli mi ni šlo nič gladko in potemtakem sklepam, da te poti sploh ni, ali? In zdaj zagledam lučko za katero bi dal vse na svetu in spet menda ni prava!Zanima me tud to, namreč če je vse to "božja volja oz. pot", zakaj je eni ne moremo najti, kaj smo pol eni storili da se nam je enostavno zabrisala! Zakaj enim gre tako lahko v življenju, čeprav so grdo povedano "barabe", a je tud to božja volja oz. pot? Pomagati slabim, potlačiti dobre? Pa ne da bi sedaj mislili da se hvalim da sem dober človek, ampak v svojem življenju nisem nikomur želel kaj slabega, držim se družbenih pravil, pol pa vidim ljudi ki so dobesedno "barabe" in jim gre vse kot po maslu!No, ne vem kako je z vami, ampak jaz se ob tem zamislim, no ampak to je le moje mnenje! LP, Bluesafir!zato, ker ima vsak svobodno voljo...ti si že ve naredu, kar si lahka.....sedaj je na njej.....in če se ne zna odločiti(dvojčki pač) jo boš mogu z ultimatom h temu 'prisiliti' ker zavečno itak ne morš čakat na to, da se bo odločla vse dobro Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bluesafir 22. november 2006 Avtor Prijavi Deli 22. november 2006 Da se, marsikaj , na mnogo načinov...saj vem, te razumem, čustva so močan faktor v našem lajfu...toda tole tvoje močno hotenje / želje/ mislim, da zadostuje , da se izpolni po tvojih željah , če vama je tako usojeno. Kajti nikjer ne piše, da bi stvar funkcionirala. Ne maram zgodb, pa vseeno- poglej, živel je fant, recmo čisto povprečen , zaljubljen v neko deklico/ v glavnem bila mu je všeč/ ona je enako čutila do njega, vendar se je zavestno odrekla razmerju, ker je občutila pregrade, ki so močnejše kot pa čustvo oz. želje .beri- realnost. No pol se je pa fant zatekel k tehniki, ki je peljala odnos v smeri njegovih želja. Zadeva se je uresničila , bila sta skupaj ...no ja, trajalo je le cca pol leta..morda manj. Stvar ni špilala in dekle je to prej začutila, zapis v podzavesti, on je pa pač rinil z glavo skozi zid. V glavnem -razpletlo se je tako, da danes ne govorita, se ne marata spominjati skupnega časa, očitno zaradi tega , ker je bil napaka .Hočem reči, so ti že napisali, - če vama je usojeno ,bosta skupaj tako, kot si želiš. če ne , ne bo štimalo , ker ni dano od boga/ oprosti izrazu- mislim , da razumeš, kaj mislim/ Tamle ti je nosorog napisal o preprekah oz pomoči v življenju glede na pot , ki jo hodiš in tole prekleto drži...Osebno ti želim, da bi vse štimalo / po tvojih željah/ sam -mislim, da so tvoja / vajina/ čustva dovolj močan energetski argument, ki bi moral speljati vajine poti v smeri usojenega zapisa. Ostalo je le muka in borba, ki jo / navadno/ izgubiš z posledicami ,ki so vse prej kot prijetne. Jaz navijam zate in ti želim / obema / srečo- brez omejitev in zunanjih faktorjev. Včaih bi pomagal orenk pogovor- izpostava stvari, ki tvojo punco tiščijo in vsekakor skupno delo na tem. Če vama je usojeno in ČE JE PRAV ,da je tako -vama bo uspelo.lepo bodi A da bi obstajala tehnika, s katero si je ta fant pomagal?Ok k temu se nebi rad zatekal, jaz bi le rad nekaj, da bi njej dalo pogum, da bi si upala prestopiti tisto črto, ki naju omejuje, kajti ona tud ni imela lahkega življenja in zdaj se je nekako vdala in razmišlja v tej smeri "če nisem imela sreče do sedaj, pol jo tud sedaj najverjetneje ne bom imela, očitno mi je tak namenjeno", ampak mene pa ob tem boli srce, jaz se s tem ne morem kar tako sprijaznit, pa saj ne rečem da bi to med nama uspelo, jaz ji želim sam srečo, ker je ful dobra punca in si jo zasluži in ni nujno da z mano, ampak rad bi pa bil d abi bila srečna in za to bi storil vse, zato ker mi ful ful veliko pomeni!No ne vem če razumete, ampak prosim poizkusite! LP, Bluesafir! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bluesafir 22. november 2006 Avtor Prijavi Deli 22. november 2006 imej jo samo preprosto rad, to je največ kaj lahko narediš..mej jo tako rad, da jo boš spustil iz svojega življenja, če se ona za to odloči.....ker prav ljubezen je to, da nekoga ki ga imaš rad pustiš da je srečen, mu pustiš da živi tako kot se sam-a odloči...ne pa kakšno posesivnost...postavi jo pred dejstvo, daj ji rok in potem jo pač pusti, da se sama odloči....zgleda da je to rvoja lekcija Ja saj jaz jo imam rad in to v pravem pomenu besede in tu nikakor ne gre za posesivnost, jaz bi ji rad le pomagal in nimam nič proti, če bo pol izbrala drugega, le da bo srečna, ampak kolko vidim zdaj ni in ravno zaradi tega mi je ful hudo!Ja no to glede roka, kaj pa vem, nisem ravno človek ki bi ji lahko postavljal roke in vem, da če bi ji ga postavil, bi enostavo rekla "vredu, če tako želiš pa naj bo", joj res ne vem, ampak ta punca se je res sprijaznila z tem da pač tak je in tak bo!Saj ji bom dal prosto pot, saj se bom umaknil, ampak a sploh veste kako je to hudo ko ti nekdo reče da te ima rad, da bi rad bil z tabo ampak ne more in to zaradi nekega banalnega dejstva, ki bi se ga z malo truda dalo popravit!Ja to me kar malo jezi še bolj ap me jezi to da iamm zvezane roke!Res ne vem kaj naj naredim! Lp, Bluesafir! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 zgleda, da dans ne bo nič......mam eno sranje in mi ni do debate no, ja KLARUS.. navdušena glih nisem, če se že nekaj menimo, bi v enih primerih rada da se zmenimo do konca.. in ta je vsekakor tak. upam, da boš sranje čimprej rešila in da se javiš ko boš pri močeh. lp iz leibacha.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bluesafir 22. november 2006 Avtor Prijavi Deli 22. november 2006 Pozdravljeni, Ker sem se komaj danes vrnil bo šel od začetka. Želje so velika stvar. Ločiti pa moraš tiste uresničljive od imaginarnih. Za ta druge ti ne pomaga noben kamen ( mogoče mali v glavo da se zbudiš ). Zadeva ki jo opisuješ je "kako potegniti denar iz naivnežev".Kamne se sicer da programirati v namen, če še v tega verjameš pa nisi daleč od uresničitve. Z željo pa ne moreš prisiliti nekoga v nekaj kar noče. LP No ne vem če imam prav, ampak ko prebiram tele poste imam občutek, da me imate za nekega negativca, ki bi rad nekaj kar bi nekoga prisililo da me ima rad! No če mislite tako, pol vam z zagotovostjo trdim da ni tako, ampak se bom kljub temu umaknil, kajti res nočem da me tako "pomilujete", jaz sem hotel le nasvet ali tale kamen kamene strele lahk kaj pripomure in to v dobrem smislu in nikakor v slabem!In Baranko tolko da veš, da nočem nikogar v nakej silit, jaz ji hočem le pomagat, ampak če je pomoč zate prislila, pol pa naj bo tako kot praviš Ti! Lp, Bluesafir! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bluesafir 22. november 2006 Avtor Prijavi Deli 22. november 2006 zato, ker ima vsak svobodno voljo...ti si že ve naredu, kar si lahka.....sedaj je na njej.....in če se ne zna odločiti(dvojčki pač) jo boš mogu z ultimatom h temu 'prisiliti' ker zavečno itak ne morš čakat na to, da se bo odločla vse dobro Ja saj, maš prav, v nedogled je res ne morem čakat, ampak ultimata ji pa tud ne bom postavljal, mogoče zato ker itaq vem kaki bi bil odgovor in bojim se tud da bi mi to zamerila!Bojim se tud tega, kaj pa če bo čez nekaj časa se le odločila in prestopila ovire in pol bi se počutil ful krivega, ker sem jo pogojeval z ultimatom in tedaj me najverjetneje niti pogledale nebi več!Eh kaj pa vem, mal bom še počakal! LP, Bluesafir! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 ko se pes počuti ogroženega pač ugrizne...pa nej bo to lastnik, poštar al pa kaki tujec...pes je vedno kosmat za ušesi itak ja ja. sploh poštarji so znani po tem da hodjo okol pa ogrožajo kužke in njihove "lastnike" Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 itak ja ja. sploh poštarji so znani po tem da hodjo okol pa ogrožajo kužke in njihove "lastnike" a si ti poštar po poklicu- janko ? Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 itak ja ja. sploh poštarji so znani po tem da hodjo okol pa ogrožajo kužke in njihove "lastnike"aja naša psička je ful napadalna...vsakega poštarja od veselja čist poliže če je človeka strah, žival to strah zavoha in temu primerno reagira Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Branko_G 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 No ne vem če imam prav, ampak ko prebiram tele poste imam občutek, da me imate za nekega negativca, ki bi rad nekaj kar bi nekoga prisililo da me ima rad! No če mislite tako, pol vam z zagotovostjo trdim da ni tako, ampak se bom kljub temu umaknil, kajti res nočem da me tako "pomilujete", jaz sem hotel le nasvet ali tale kamen kamene strele lahk kaj pripomure in to v dobrem smislu in nikakor v slabem!In Baranko tolko da veš, da nočem nikogar v nakej silit, jaz ji hočem le pomagat, ampak če je pomoč zate prislila, pol pa naj bo tako kot praviš Ti! Lp, Bluesafir! Sorry, mogoče smo bili res malo pregrobi. Saj veš FREE WILL je naš moto. Ne moreš pomagati nekomur, ki pomoči noče oz. ne zna sprejeti, čeprav je dobronamerna.Nikar se ne umikaj raje poskusi najti nov pristop, saj veš tudi po ovinkih se daleč pride. LP Citiraj Branko G Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 a si ti poštar po poklicu- janko ? hehe. ne, nism. mam sobn bicikl. prevoženih ma že zihr ene 7 kilometrou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.