Liu 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 no potem se pa postavim se jaz v vrsto 12.12.1983 13:05 kranj hvala Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gaia 30. november 2006 Avtor Prijavi Deli 30. november 2006 .heheh, svobodno bitje že, ampak daleč od duhovnega. nimam se za duhovno. sem bolj posvetno bitje ... hm, je pa res, zelo rada sem med ljudmi, kakorkoli že. najbolj se bojim biti sama - tako ali drugače ... ja, rada sodelujem ... ampak sem rada tudi malce gospodovalna in ukazovalna ... uau, magična astrologija pa ni kar tako. res je magična. pa čestitke Gaia za lepo in kvalitetno oblikovano internetno stran! Duhovno bitje je tisto bitje, ki zna razbrati refleksije drugih v sebi. Torej, v trenutku, ko se to zaveš, je že prvi korak. Počasen, kajti kaj hitro te lahko spet zanese, pa nič hudega, glavno, da si ZAVESTEN. Tebi zdaj pomaga sonce pri tvojem ozaveščanju vzorčkov, po mamini strani. V bistvu je izhod tu ven tvoja diploma? Vsekakor se ti v letu, dveh obeta nekaj precej častnega (sonce v pr. sekstil jupiter. No, če boš pridna- to pomeni, pri delu na sebi pa seveda kmalu prihaja tisti pravi partner, saj veš da ke tvoja življenjska naloga povezana s pravim partnerjem. Mislim, da bo kasneje tudi povezan z kariero- no pa se pustimo presenetiti. Ti v glavnem vrži ven iz svojega uma vse miselne predstave, (tvoj mars v natalni karti je malček trd-trmast- je na 13.st leva, pa še neaspektiran- v bistvu tvoj jang, tvoje akcije dostikrat izvirajo iz neke trme ) -pa saj tudi bo, vendar na drugačen način. Mislim, da bo kmalu tu- saj veš, da ga že čutiš. Le malček se umiri. Veš, kaj je kvaliteta merkurja? (severni vozelj je v dvojčkih, prav tako pr.luna in tisti kiron, ki ti je zadal izvorno bolečino) Merkur je planet, ki prinaša sončevo energijo na zemljo, je pravilna komunikacija med vsemi svetovi, sem sodi tudi rastlinski svet, tudi mama in njeni predniki, ki so že v onostranstvu. Tvoj merkur je povezan z energijo zdravitelja.V bistvu rabiš globoke in pametne partnerje, ki hodijo po duhovni poti- Morda pišejo, so povezani z tvojim jupitrom (pišejo o duhovnih energijah ) in z tvojim kironom, so zdravitelji...No, takrat boš vedela, da si korak naprej na svoji poti Morda bi ti tudi kakšen vilinski ključek pomagal. -Merkurjev, najbrž Taši Delek!www.astrogaia.net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gaia 30. november 2006 Avtor Prijavi Deli 30. november 2006 ja, Merkurjev. pa saj ... sem spoznala nekoga - končno - ki se zaradi njega ne počutim nič krivo. čakaj, najina Jupira sta povezana, ja. pa mislim, da tudi Severni vozel moj in njegova Luna - konjunkcija. ja, tale partner je tako filozof bolj .. ni umetnik. umetniki me razočarajo.trmasta sem pa ja .. No, še bolš, kot ključek, kajne? Taši Delek!www.astrogaia.net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gaia 30. november 2006 Avtor Prijavi Deli 30. november 2006 (popravljeno) ja ... trenutno ne vem glih, če mam čas za nekakšne ključke ... to se moraš najprej umiriti, ne pa tako kot jaz ... in se ukvarjati s simbolom vztrajno in iskreno ... kje, sem še daleč od tega ... raztresena cela kot sem .. No, ravno zato si daš obesek okoli vratu in nisi več raztresena. Tu se ni treba s simbolom nič ukvarjati. So drugačni, delujejo sami.No, ko bo čas, boš že začutila....Sicer pa se lahko slišiva pod temo polna luna. Mar ni ravni v strelcu in dvojčkih,. mar ni ravno energija odprta za preboj in tvojo življenjsko nalogo? Popravljeno 30. november 2006 -> Gaia Taši Delek!www.astrogaia.net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Še Eternity je pred mano, potem pa jaz! Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmajček 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Ojla jaz bi tut postavila v vrsto da bi mi kej povedala rojena sem 23.5.1983 v Ljubljani ob 17:04.Najlepša hvala za odgovore! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vesnica 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 Gaja super si komi čakam na odgovor,trenutno sm mal zgubljena in upam da mi bo tvoj odgovor pomagal. 18.01.1980,Ljubljana, 1.20 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
megi* 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Tudi jaz se postavljam v vrsto. 4.5.1977, 22:24, Ljubljana Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aurora 3. december 2006 Prijavi Deli 3. december 2006 Tudi jaz sem radovedna. . .grem v vrsto. . . 7.5.1959 ob 11 uri(približno),Kandrše(pri Litiji) Hvala! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vitiliga 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Škoda,da Gaia ne komentira več naših karm ..Že en teden niti enga komentarje iz njene strani . Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mojca Aleksandra 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Škoda,da Gaia ne komentira več naših karm ..Že en teden niti enga komentarje iz njene strani . Gaio vam bomo učenke njene astrološke šole Magične astrologije vrnile takoj, ko iz nje "iztisnemo" vse možno znanje.. Se hecam. Ma ne se bat, ni pozabila na vas... Lahko noč vsem, Mojca Omnia mea mecum porto. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Gaia,pozdravljena, tudi jaz sem šele danes zasledila to temo. Sem verjetno med starejšimi, ki ti pišemo tule, radovednost in želja najti še kake dodatne uvide, z leti ne umrejo. Pred kratkim sem prvič postala mama. Rojstvo hčere oz. utrujenost in hormoni so na dan privlekli ogromno enih zadev iz moje podzavesti.Rada bi bila dobra mama temu malemu bitju. Te lahko prosim za kak komentar glede na obe karti, ko boš spet nazaj? Na kaj naj bom pozorna pri sebi do nje in pri njej do sebe?Hvala 14.01.1970, ob 17.16h v LJ23.09.2006, ob 14.02h v Postojni Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vitiliga 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 eh,ja :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 in seveda morš vse odgovore dobit takoj... počaki malo...odgovor dobiš ko bo čas za to There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Mene blazno daje nestrpnost, ne vem, če bom zdržala do jun.2007, se mi zdi, da sm že začela s požigom mostov za sabo; sploh zadnji teden v službi je bil naporen, povedala vsem kar jim gre, mera je polna, preliva se čez rob, privat lajf je zjeban, res bi blo fino, da se mi pove (če se mi ima kaj), ker kot rečeno, sem hodeči požar z napalmom v vsaki roki :!!: 5 let sm bla tiha pridna miška, ma kaj miška, mravljica, ampak tut mravljici je film počil klinc mogoče bi blo boljš, da grem mal na dopust, če ne bom glavna zvezda v črni kroniki You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 12. december 2006 Prijavi Deli 12. december 2006 Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Uh, a veš, da mi je pomagal sej je sam igra Hvala You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
eternity 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Uh, a veš, da mi je pomagal sej je sam igra Hvala Me veseli, da ti je pomagal. xrosex Kaj pa je sam igra? Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Me veseli, da ti je pomagal. xrosex Kaj pa je sam igra? "Življenje" tukaj, na Zemlji, v tej telesni obliki You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vitiliga 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Res škoda,da Gaia ne odgovarja več v tej temi.Na začetku se je tako zagnala,zdj,pa je ni nikjer več.Ja,vem,da so prazniki in ,da ima veliko drugega dela.Samo 1 x na teden bi pa lahko vsaj eno natalno karto analizirala,če se je že sama podala v to in nam ulila upanje.Lahko,da je bila to samo reklama zanjo.Drugače stane njena obrazložitev natalne karte 15.000 sit,napiše pa malo več oz.pove malo več kot je tukaj napisala posameznikom.Tako,da ste ,kar srečneži tisti,ki vam je tako obširni razložila vašo karmo.LP! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gaia 18. december 2006 Avtor Prijavi Deli 18. december 2006 Res škoda,da Gaia ne odgovarja več v tej temi.Na začetku se je tako zagnala,zdj,pa je ni nikjer več.Ja,vem,da so prazniki in ,da ima veliko drugega dela.Samo 1 x na teden bi pa lahko vsaj eno natalno karto analizirala,če se je že sama podala v to in nam ulila upanje.Lahko,da je bila to samo reklama zanjo.Drugače stane njena obrazložitev natalne karte 15.000 sit,napiše pa malo več oz.pove malo več kot je tukaj napisala posameznikom.Tako,da ste ,kar srečneži tisti,ki vam je tako obširni razložila vašo karmo.LP! Draga Vitilinga!V bistvu sem vam hotela povedati, kaj vse lahko počnete z astrološkim znanjem. Morda to, da niste kot list popisanega papirja, ki ga nosi v vetru. To, da astrologija ni le vedeževanje ali pa zrcaljenje nekih psiholoških značilnosti.Ne, astrologija je živa stvar. Vi lahko vplivate na svoje planete, jih čutite v sebi in živite tisto, kar ste vedno samo sanjali, pa si niste upali.Ja, vse to je astrologija. Nisem začela te teme zgolj zato, da imam veliko vprašanj, pač pa zato, da se v komu od vas prebudi želja po spremembi tistih ustaljenih vzorcev, ki vam ne pustijo dihati. Ne vem pa od kje tebi informacija, da napišem malo več, oz.povem malo več, kot tukaj posameznikom. Ali si se kdaj naročila pri meni?Snemam na CD, preučim natalno karto in progresije, ter tranzite, odsanjam vašo karto, nekako podoživim vaše vzorce, ter se posvetujem z mojstrom modrosti, Kuthumijem. Posnetek je veliko daljši in veliko bolj globok, kot si lahko predstavljaš. Poslušalci so dostikrat prijetno presenečeni. Včasih pa tudi ne- kakor kdo.V glavnem za svoje delo računam malo več, kot 15.000,- Vendar, tisti ki si želi delati na sebi, ter rabi podporo, tistemu ni težko plačati. Vse ostalo je nekaj malega, kapljica v morje našega nezavednega. Prava interpretacija pa osvetli vašo globino in vam da možnost.Ja, to je magična astrologija, da veste, da imate možnost razvoja. Ni pa lahko, lažje je živeti svoje vzorce, se predajati negativnim čustvom in podobno. Pravi vpogled v karmo lahko dobite edinole, če se naročite na svetovanje. To tukaj, je le pogled, branje prima-vista. Pa že tukaj opazite, da se dotaknem z besedami srčike vašega srca. No, vsekakor to povem vsem.Zadnje čase prejemam nova učenja, tale sistem čakra branja se moram naučiti res poglobljeno, saj ta znanja niso še bila predstavljena v zahodnem svetu. Poleg tega učenja grem tudi sama skozi določene procese, le kako naj svetujem drugim, če bi sama ostajala nespremenjena.Torej, kadar delam na sebi, nisem 100 procentna za vas. Torej, odprla sem vam srce, tisti, ki pa zares želite poglobljene interpretacije, pa se javite na moj meil. To je interpretacija, ki jo naredite en-krat v življenju, je stik z vašim notranjim bitjem. Vsekakor bom tudi tu še odgovarjala, vendar želim, da veste, da se ti kratki odgovori ne morejo primerjati z globino, ki vam jo predam s posnetkom na CD. Zdaj se mi zdi najpomembnejše, da znate dobro preživeti tale mlaj- preberite zvezdne novice- tam bom odgovarjala! Taši Delek!www.astrogaia.net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 sam, jaz bi pa rada odgovor, ce se da. hvala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sreda 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 Morm priznati - zelo zanimiva tema...mislim, da se vsak kdaj znajde v trenutku ko mu par vrstic o sebi lahko veliko pomeni, saj vse skupaj prežvečiš sam s sabo.... tudi jaz sem trenutno v podobni fazi z veliko vprašaji na katere nimam odgovora in če se le da bi prosila za kakšno interpretacijo... 16.08.1979 ura 15:30 kraj: Ptuj Kdor hoče videti, mora gledati s srcem, bistvo je očem nevidno... LP,KLEO Dvom je izdajalec, prikrajša nas za dobro, ki bi ga okusili, ko bi se ne bali poskusiti...Shakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 14. januar 2007 Prijavi Deli 14. januar 2007 sam, jaz bi pa rada odgovor, ce se da. hvala. Jz tud.. Sam kot berem ta zadnji post od Gaie,ga zgleda ne bo. Odgovarjala bo samo v zvezdnih novicah.. :xx!: Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gaia 1. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2007 Jz tud.. Sam kot berem ta zadnji post od Gaie,ga zgleda ne bo. Odgovarjala bo samo v zvezdnih novicah.. :xx!: Ma dejte no, res nisem mela časa, sej bom spet z vami...Kje sm že ostala, mislim, da je prov, da grem po vrsti?mEJČKENO NA KRAJŠE Taši Delek!www.astrogaia.net Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts