Skoči na vsebino

Magična astrologija

Recommended Posts

Pozdravljena Gaia,

če boš imela kaj časa bi te prosila, če mi pogledaš samo kje se trenutno pri meni vidi moje počutje, kajti sem popolnoma na tleh niti ni nobenga razloga, da bila. Ali že vpliva tranzitni Plutona na moj Asc? Enostavno bi se najraje zaprla v eno sobo in se sama sebi smilila...na žalost...ta depresija ali kar koli je že to, se že kar od novega leta vleče zato mam počasi že dovolj. Res me zanima, kje se to vidi v karti. Najlepša hvala že v naprej.

Lp

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Deli na socialnih omrežjih

Zanima me, kako gledaš na bližajoči sončni mrk, ki se mi bo zgodil čisto blizu natalnega jupitra, ki je natano v opozicji s saturnom v 7.hiši?

Če pogledam mrk pred leti, leta 1988, ko je bil na isti relaciji prva in sedma vem, kaj se je dogajalo, zato me zanima tvoje mnenje.

Pozdrav tudi od mene!

Lunin mrk sem preživela zelo mirno in spokojno, pa bi tega tudi rada x;)x

No, me pa zanima, sončni mrk se mi zgodi na kironu (spet x:Dx ), ki ga imam na koncu rib v 10 hiši. Natalno imam kiron v opoziciji s plutonom, tokrat pa tranzitni pluton kvadrira natalni pluton in kiron. Hkrati imam natalni merkur 'ujet' med Tsaturnom in Tmarsom. mars je direktno na mojem merkurju, saturn pa opozicija, hkrati mars kvadrira natalni mars, ki je vladar moje ŽN.

Prosila bi za kak kratek nasvet. (20.1.1969, lj.15.30)

Lepe sončne dni vsem! xsrcx

Zanima me, kako gledaš na bližajoči sončni mrk, ki se mi bo zgodil čisto blizu natalnega jupitra, ki je natano v opozicji s saturnom v 7.hiši?

Če pogledam mrk pred leti, leta 1988, ko je bil na isti relaciji prva in sedma vem, kaj se je dogajalo, zato me zanima tvoje mnenje.

Draga Lunca!

Lepo, da si me vprašala za sončev mrk. vendar bi morala gledati celotno karto. Tale JUPITER- nikoli ne veš, kaj prinese. Treba je preučiti natalnega. Jupiter je pač nebeški sponzor in nosi tisto, kar kaže v natalni karti. Lahko je to tudi bolezen ali smrt, lahko pa duhovna rast, pa ljubezen,,,,

Jupiter v opoziciji z saturnom?

No, pri saturnu se že ve kaj nosi- omejitve. Torej gre za poudarjeno omejenost tvojemu jupitru. Ne vem pa niti kakšne ostale aspekte dela.

Sicer pa je jupiter pri tebi verjetno mnenja, da moraš razvijati duhovne kvalitete v osebnem razvoju, izpiliti karakter v humanitarno razmišljanje in organizirati kakšne dobrodelna ustvarjalna učenja, vzpodbujati svoje zamisli, ki so zlitje, borba za pravičnostk, ter seveda delovati v okviru kakšnega resnega partnerja, ki zna tvoje visoko-leteče cilje spraviti na tla.

Sončev mrk:

Kadar sonce ob mlaju doživi zatemniteva ali delno osenčenje, se v nas prebuja vprašanje o odnosu do samega sebe in svojega življenja - kam vodi vaša pot?

Kadarkoli odnos do samega sebe ni razčiščen, se kot sopotnica sončevem mrku, pojavijo osebnostne krize. Lunin mrk se nanaša na medčloveške odnose, sončeva pa na samopodobo.

Torej, poglej, kje lahko narediš korak naprej, da tvojo osebnost še bolj preplavi duh sočutja, zlitja, umetnosti in ZEN- a-

Ja, tvoj jupiter rabi zen, osredotočenost misli, za zavestni nov korak naprej.

Bom napisala še več o sončevem mrku, pod temo delni sončev mrk.

Taši Delek!

www.astrogaia.net

ja no, nekateri smo se zanašal na zgornje Gaine besede,

zgleda pa, da ima sedaj Desire prav,

Za delni sončev mrk je pomembno, da začutite druge, da poskušate vsaj malček prebuditi sočutje do sočloveka. Ni več pomembno, kaj se pa bo zgodilo meni, pa meni, pa meni....

Poskušajte pogledati, kje kdo rabi pomoč.

Sama sem se namreč izgubila v kupih vprašanj. Lahko bi katera od vas naredila spisek, kje sem ostala :palec:

Drugače pa začutite današnji delni sončev mrk, kje se vam zgodi, začutite sočuten korak in SAMOZAVESTNO naprej! ? KAM?

V ovnovo energijo, vendar. Čas enakonočja je čas, ko spustimo svetlobo vase.

Več sem za vas in za net tv posnela na videu, pa si ga oglejte pod temo delni sončev mrk.

Pa,pa xDDx

Taši Delek!

www.astrogaia.net

. Lahko bi katera od vas naredila spisek, kje sem ostala :palec:

Seznamček tistih, ki čakamo od decembra (samo stran 7. sem gledala) - upam, da nisem katere vpisala, pa je ze dobila odgovor… oz. da sem katero pozabila še od prej:

1. Zmajček

Ojla jaz bi tut postavila v vrsto da bi mi kej povedala rojena sem 23.5.1983 v Ljubljani ob 17:04.

2. vesnica

Gaja super si komi čakam na odgovor,trenutno sm mal zgubljena in upam da mi bo tvoj odgovor pomagal.

18.01.1980,Ljubljana, 1.20

3. megi*

Tudi jaz se postavljam v vrsto.

4.5.1977, 22:24, Ljubljana

4. aurora

Tudi jaz sem radovedna. . .

grem v vrsto. . .

7.5.1959 ob 11 uri(približno),Kandrše(pri Litiji)

------------------

5. mystica

Gaia, pozdravljena ... šele danes sem zasledila tole temo in ko bom prišla na vrtso, če boš utegnila, bi te resnično prosila, da pokukaš še zame malce .... Iskrena hvala.

4.1.1979, 14.25, Postojna

------------------------

6. Sasha3

Gaia,

pozdravljena,

tudi jaz sem šele danes zasledila to temo. Sem verjetno med starejšimi, ki ti pišemo tule, radovednost in želja najti še kake dodatne uvide, z leti ne umrejo.

Pred kratkim sem prvič postala mama. Rojstvo hčere oz. utrujenost in hormoni so na dan privlekli ogromno enih zadev iz moje podzavesti.

Rada bi bila dobra mama temu malemu bitju. Te lahko prosim za kak komentar glede na obe karti, ko boš spet nazaj? Na kaj naj bom pozorna pri sebi do nje in pri njej do sebe?

Hvala

14.01.1970, ob 17.16h v LJ

23.09.2006, ob 14.02h v Postojni

S seznamom sem nadaljevala tam, kjer je zaključila Sasha3. Mislim, da ne bi smelo biti napak.

7.

'Sreda' date='14. Jan 2007, 19:32'

Morm priznati - zelo zanimiva tema...mislim, da se vsak kdaj znajde v trenutku ko mu par vrstic o sebi lahko veliko pomeni, saj vse skupaj prežvečiš sam s sabo.... x;)x

tudi jaz sem trenutno v podobni fazi z veliko vprašaji na katere nimam odgovora in če se le da bi prosila za kakšno interpretacijo...

16.08.1979 ura 15:30 kraj: Ptuj

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem, bistvo je očem nevidno... x;)x

LP,KLEO

8.

'katja**' date='11. Feb 2007, 11:19'

Gaia tudi jaz bi te prosila, za tvoj vpogled v moj rojstni datum, ki je:

9.

'megi' date='11. Feb 2007, 17:57'

Gaia, lepo pozdravljena...

zares bi bila hvaležna za komentar na moj datum : 4.4.1978, 21:38 Šempeter pri Gorici.

Hvala in lep dan.

10.

'devica' date='24. Feb 2007, 16:54'

xDDx

Gaia, še meni, plosim x:Ix

21.9.1982, 9:41, Celje

11. moja malenkost

'Aeval' date='24. Feb 2007, 21:34'

Pozdravček!

Uh...pa sem se le prebila z branjem od začetka pa do konca te teme! :) (Namesto da bi se ta čas učila za izpit, lumpa!)

Si sedaj zaslužim razlago?? xrosex :D

Vem, da je vrsta še dolga, ampak bom potrpela s čakanjem! :)

Roj. 26.1.1983 ob 15:40 ali 15:50 (Mati se ne spomni?! No, saj ji oprostim, kdo bi takrat še na uro gledal :D) v Šempetru pri Gorici

Kar se tiče astrologije sem šele na začetku z učenjem. Par stvari mi pri sebi ni ravno všeč, pa bi jih rada nekako spremenila. Pa še to je, da sem trenutno v rahli godlji - sploh dobiti temo za diplomo, razmišljam o odhodu v tujino....

Se že vnaprej veselim&zahvaljujem za odgovor!

Lp

P.S.: Objave z dne 24.2.07 nisem spreminjala, da ne boš zmedena, če boš kaj brala za nazaj. x;)x

Bi pa dodala še to, da temo za diplomo sem že dobila, se pa še vedno v skrbeh kako bo. Pa tujina me tudi še vedno zanima.

Hvala še enkrat! xrosex

12.

'Beejb' date='24. Feb 2007, 22:59'

Gaia

Jaz bi pa vprašala za mojo ljubezen... kako kaže

4.5.1989, 21:05, Slovenj Gradec

Najlepše se ti zahvaljujem za odgovor! x:Ix

13.

'roberto' date='24. Feb 2007, 23:19'

Gaia,

Mene tut zanima moja ljubezen, kdaj bo kaj dobrega x:Dx

moji rojstni podatki: 6.9.1987, 13:27, slovenj gradec

Najlepša hvala v naprej

Robi

14.

'Aliana' date='2. Mar 2007, 20:47'

Se prebila čez celo temo, zanimivo x:)x ravnokar sva z bratom v obdobju, ko se ful o tem pogovarjava.. odnosih s starši, kaj sva spregledala, kaj je na naju da spremeniva.. x:)x kar naenkrat so mi začele zanimive knjige in ljudje s podobnimi izkušnjami prihajati na pot. pol pa slučajno še to temo zagledam. (nič ni naključje, kajne...) pa kaj ma pri vsej stvari moj novi partner? na nek način me je on vzpodbudil, posredno, z njegovim odnosom s starši..

če bo čas.. bi bila vesela.. 15.08.1981, 9:37, Ljubljana

15.

'animamundi' date='9. Mar 2007, 12:05'

Ola, Gaia... ravno delam neke akrobatske preskoke in iščem radirko za ustvarjene blokade... če te zanima in slučajno utegneš: 10.2.1973 10:05 Jesenice... tnx :)

16.

'simona limona' date='9. Mar 2007, 12:42'

Ahoj Gaia!

Dozdeva se mi, da sem trenutno v odbobju prehoda. Nisem zaskrbljena, samo notranje nemirna! A mi lahko poveš, kaj meni na to moja natalna karta? Hvala!

Simona (1.9.1979, 10:00 mb)

17.

'Pinka' date='12. Mar 2007, 13:48'

Pozdravljena Gaia,

če boš imela kaj časa bi te prosila, če mi pogledaš samo kje se trenutno pri meni vidi moje počutje, kajti sem popolnoma na tleh niti ni nobenga razloga, da bila. Ali že vpliva tranzitni Plutona na moj Asc? Enostavno bi se najraje zaprla v eno sobo in se sama sebi smilila...na žalost...ta depresija ali kar koli je že to, se že kar od novega leta vleče zato mam počasi že dovolj. Res me zanima, kje se to vidi v karti. Najlepša hvala že v naprej.

Lp

18.

'lunca' date='13. Mar 2007, 08:02'

19.

'Cat' date='13. Mar 2007, 11:15'

Pozdrav tudi od mene!

Lunin mrk sem preživela zelo mirno in spokojno, pa bi tega tudi rada x;)x

No, me pa zanima, sončni mrk se mi zgodi na kironu (spet x:Dx ), ki ga imam na koncu rib v 10 hiši. Natalno imam kiron v opoziciji s plutonom, tokrat pa tranzitni pluton kvadrira natalni pluton in kiron. Hkrati imam natalni merkur 'ujet' med Tsaturnom in Tmarsom. mars je direktno na mojem merkurju, saturn pa opozicija, hkrati mars kvadrira natalni mars, ki je vladar moje ŽN.

Prosila bi za kak kratek nasvet. (20.1.1969, lj.15.30)

Lepe sončne dni vsem! xsrcx

20.

'vesnica' date='13. Mar 2007, 15:48'

Lepo prosim za pomoč v ljubezni. Moj roj datum 18.01.1980, rojena v Lj ob 1.20.

Hvala za odgovor

Vesna

21.

'TaNiAaA' date='14. Mar 2007, 02:34'

bom poskusila srečo, če še za mene kaj pokomentirate!rojena sem 25.7.1986 ob 01:30 v mb...hvala

22.

'shtrukeljchek' date='16. Mar 2007, 16:48'

No jst se tut javljam, čeprov se že sama seb zdim tečna, ampak rada zvem kaj novega o sebi.. x:)x

Če se bo kermu dal lepo prosim:

19.9.1984 ob 5. 40

Danke schon :vio:

Gaia, srečno s tem dolgim seznamom!

... Say what you mean

And mean what you say ...

Ja, mislim, da nas je še kar nekaj ostalo od novembra 27. dalje, pred mano je bila Mačona zadnja, potem js še nisem dobila odgovora sem pustila podatke 27. novembra:

22.9.1976, 10.50. Ljubljana

potem za mano: Gazelca: 13.3. 1983 8.00. Jesenice

Azeleja : 24.1. 1976 9.05 Novo mesto

Nordika : 9.6. 1975 ob 4.15. Ljubljana

Tanas : 30.3. 1980: 2.10. Ljubljana

Vesnica : 18.1. 1980 :1.20. Ljubljana

Liu : 12.12. 1983 : 13.05. Kranj

no mi smo vsi še novemberski al začetek decembra...

samo zdej je pa ful seznamov že, tole bo kr mal preveč za Gaio xrolleyesx

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Seznamček tistih, ki čakamo od decembra (samo stran 7. sem gledala) - upam, da nisem katere vpisala, pa je ze dobila odgovor… oz. da sem katero pozabila še od prej:

Najlepša hvala, draga Saša! Zdaj bo lažje.

Pomladni ekvinokcij prinaša nove ideje. Če poprej začutimo višje vibracije duše, kot so vera, upanje in esmiljenje, potem lahko združimo najglobljo željo, ki je povezana z našo življenjsko nalogo, ter jo realiziramo.

.Začenjam pri Zmajčku, gledam le tale prehod v pomlad.

1. Zmajček

Ojla jaz bi tut postavila v vrsto da bi mi kej povedala rojena sem 23.5.1983 v Ljubljani ob 17:04.

Tebi je zadnji sončev mrk (včeraj9 osvetlil hišo ljubezni, veselja, zabave, otrok.. Torej bi bilo dobro, če poskušaš začutiti do sebe zauopanje, da se v ljubezni z lahkoto izražaš. Tvoja življenjska naloga je povezana z merkurjem, to je planet komunikacije, torej moraš spremenit, izboljšat komunikacijo, saj imaš veliko znanje, ki bi ga rada ubesedila. Ozavesti svojo mogočno kariero, v teh dneh, do ščipa 2.4.- in uči se pravilne komunikacije. Uporabi merkurjev vilinski ključek, uredi misli v glavi, daj vse stvari stran, ki ti jemljejo ali ti razpršijo energijo, ter se usmeri.

Torej veliko dela te še čaka in tudi ljubezen - le v komunikaciji bodi usmerjena, upaj si izražati sebe, zaupaj si in samozavestno v pomlad.

Tako na kratko :2src:

samo zdej je pa ful seznamov že, tole bo kr mal preveč za Gaio xrolleyesx

[/color][/color]

Saj pravim, no.

Morda res poskušam vsak dan enega ali dva, tako na kratko, kaj v pomladnem ekvinokciju. Pereča tema z velikooo energije, Ovni se prebujamooo xDDx

Taši Delek!

www.astrogaia.net

a. Desire,22.9.76,ob 10h50,LJ

DRAGA DESIRE!

Se mi zdi, da je študij astrologije kar pomemben zate. Lahko tudi kakšne druge alternativne metode, kajti v karieri ti je zapisano, da imaš tako analitičen um, da bi znala pronicniti v jedro vzorca obnađšanja človeka in ga tudi dobro zdraviti. Kot, da moraš delati neke vrste terapije, se združevati z pozitivnimi poslovnimi prijatelji, ter zdravit- partnerske odnose, odnose med sodelavci in podobno... To ozaveščanje in transformacija skozi analizo partnerstev bi ti bila troja življenjska naloga.

Zdaj je pač delni sončev mrk ravno v opoziciji do tvojega sonca in merkurja- 29.st device, tako, da imaš možnost, da v kriznem času narediš velik preboj. Zdravljenje in pomoč drugim bodo tudi tebi razsvetljevali tvoje nezavedno.

No, začuti upanje, vero in usmiljenje doma, do lastnega doma, pa partnerja, pa dedka po očetovi strani.

Pozdravi te kvalitete v sebi in naprej- saj veš, da jeseni prihaja saturn v znamenje device, pa bo hotel, da opravljaš svojo kariero, na pozitiven način, brez zamer iz nezavednega. Torej zdravi sebe in pogumno naprej... :palec:

Taši Delek!

www.astrogaia.net

Hello Gaia!

Tudi mene zanima... x:)x

11.11.1975 ob 01:50 Ljubljana

Lep pozdrav,

Azeleja

P.S.

Se me verjetno spomniš iz Maat foruma xDDx...no zdej sem pa tukaj x:Dx

Desire, napisala si seznam vendar si vnesla napačen roj.datum zame ... ne vem kje si ga dobila ... xrolleyesx

Draga Lunca!

Lepo, da si me vprašala za sončev mrk. vendar bi morala gledati celotno karto. Tale JUPITER- nikoli ne veš, kaj prinese. Treba je preučiti natalnega. Jupiter je pač nebeški sponzor in nosi tisto, kar kaže v natalni karti. Lahko je to tudi bolezen ali smrt, lahko pa duhovna rast, pa ljubezen,,,,

Jupiter v opoziciji z saturnom?

No, pri saturnu se že ve kaj nosi- omejitve. Torej gre za poudarjeno omejenost tvojemu jupitru. Ne vem pa niti kakšne ostale aspekte dela.

Sicer pa je jupiter pri tebi verjetno mnenja, da moraš razvijati duhovne kvalitete v osebnem razvoju, izpiliti karakter v humanitarno razmišljanje in organizirati kakšne dobrodelna ustvarjalna učenja, vzpodbujati svoje zamisli, ki so zlitje, borba za pravičnostk, ter seveda delovati v okviru kakšnega resnega partnerja, ki zna tvoje visoko-leteče cilje spraviti na tla.

:palec: Super Gaia, hvala, se mi je zdelo, da jupiter, ki je aspektiran tako kot je, poskrbi bolj za moj duhovni razvoj kot uživancijo. x;)x

i

Desire, napisala si seznam vendar si vnesla napačen roj.datum zame ... ne vem kje si ga dobila ... xrolleyesx

uf sorry x:Ix , to so podatki za Amber; 24.1. 1976 9.05 Novo Mesto

ostale pa sem preverila je v redu

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

a. Desire,22.9.76,ob 10h50,LJ

DRAGA DESIRE!

Se mi zdi, da je študij astrologije kar pomemben zate. Lahko tudi kakšne druge alternativne metode, kajti v karieri ti je zapisano, da imaš tako analitičen um, da bi znala pronicniti v jedro vzorca obnađšanja človeka in ga tudi dobro zdraviti. Kot, da moraš delati neke vrste terapije, se združevati z pozitivnimi poslovnimi prijatelji, ter zdravit- partnerske odnose, odnose med sodelavci in podobno... To ozaveščanje in transformacija skozi analizo partnerstev bi ti bila troja življenjska naloga.

Zdaj je pač delni sončev mrk ravno v opoziciji do tvojega sonca in merkurja- 29.st device, tako, da imaš možnost, da v kriznem času narediš velik preboj. Zdravljenje in pomoč drugim bodo tudi tebi razsvetljevali tvoje nezavedno.

No, začuti upanje, vero in usmiljenje doma, do lastnega doma, pa partnerja, pa dedka po očetovi strani.

Pozdravi te kvalitete v sebi in naprej- saj veš, da jeseni prihaja saturn v znamenje device, pa bo hotel, da opravljaš svojo kariero, na pozitiven način, brez zamer iz nezavednega. Torej zdravi sebe in pogumno naprej... :palec:

O, najlepša hvala Gaia xsrcx za analizo

astrologija mi je res vedno bolj zanimiva sploh v zadnjem času, ker opažam, da se da precej stvari ozavestiti in res poglobiti v jedro problema. Morda pa res kdaj še bolj xrolleyesx .

Drugače pa alternativne metode in analitičen um, terapije, zdravljenje.... :8): zakaj mi vse to zveni nekako znano.

Res je, da sploh v zadnjem času, ko sem tudi sama šla čez določene prelomnice v svojem življenju vse bolj opažam svoj vpliv na druge ljudi, sodelavce, prijatelje, stranke, s katerimi poslovnoi sodelujem.... ukvarjam se s svetovanjem holistične kozmetike ljudem in v bom tudi opravljala šolanje za holističnega terapevta, kar se tiče nege obraza in telesa, občasno tudi izvajam nege obraza....

Včasih se mi zdi, da se na določenem kraju pojavim samo zato, da ljudem osvetlim moment bivanja tukaj in sedaj, prebujenje....

Čutim, da je v tem nekako moja pot, zmerom bolj, da sem vedno bolj obkrožena z ljudmi in da se mi moti vedno bolj odpirajo na vseh področjih.

Ljudi tudi začutim, včasih lahko tudi vzorce, preteklost dokaj hitro in ponavadi kar vem, kaj moram reči, da jim je potem lažje, tudi, če pridejo k meni samo zaradi izbire kreme za kožo.

Zdravljenje partnerskih odnosov si mislila verjetno na splošno vseh odnosov.

Imela sem res eno hudo obdobje na vseh področjih svojega življenja; služba, partnerstvo, začelo se je okoli septembra 2005 in lansko celo leto. Zdej sem super in precej boljše, čeprav se zavedam, da sem v obdobju Sade Satija....in da imam še nekaj dela verjetno.

Moja življenska naloga: ozaveščanje in transformacija skozi analizo partnerstva; ja tega se kar nekako zavedam, čeprav upam vsaj,

da sem večji del ozavestila skozi svojo osebno izkušnjo partnerstva v zadnjih parih letih in se kar precej iz tega naučila, sej ni bilo mišljeno, da bom celo življenje ozaveščala, kar se tiče moje ljubezni anede? xrolleyesx Mislim, da je počasi čas, ko sem pripravljena na ljubezen in harmonijo tudi v svojem življenju.Sicer ljubezen že čutim okrog in okrog sebe, ampak mislim še drugače tudi na drug način...

Kaj pa ključki, kateri bi i prišli prav?

Dedek po očetovi strani pa je umrl že pred mojim rojstvom.

Hvala draga Gaia xrosex

Tudi jst se pridružujem čestitkam, naj bo tvoje leto magično in čarobno lepo v soju ljubezni in veselja ter navdihujoče pomladi xsrcx xwizardx :hapyb: xrosex xegox

Čestitka je namenjena Gaii, seveda x;)x , nisem napisala v naslov...

Gaia želim ti vse najlepše in še veliko uresničenih sanj x;)x xrosex
What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

gaia :hapyb:

Ej, hvala, sem šele sedaj opazila. Okoli rojstnega dne se z Alanom umakneva, malo v meditacijo, da sva potem spet lahko delujoča. Delo z ljudmi vedno poraja določene vsebine, ki jih je potrebno predelati.

Aha ali sem napisala, da praznujeva z možem isti dan rojstni dan.

Ha,ha, tako izbiramo astrologinje, da se ne zmotimo xDDx

Taši Delek!

www.astrogaia.net

Tudi jst se pridružujem čestitkam, naj bo tvoje leto magično in čarobno lepo v soju ljubezni in veselja ter navdihujoče pomladi xsrcx xwizardx :hapyb: xrosex xegox

Čestitka je namenjena Gaii, seveda x;)x , nisem napisala v naslov...

Hvala, Desire!

Ljubezen in magija je. Srečni smo v zaseljku Mistični kamen Istre. Imava pa malega otroka, pa najstnico, pa dva psa, pa dve želvi,ptića, mačke, skakače in ogromno dela, da vse to preživiva z gledanjem v zvezde. Sva pa predana delu in lej, že hitim še malo odgovorit čakajočim. Aha, tale polna luna, ki prihaja že ful dogaja, saj veš, da je merkur, v konjunkciji z uranom, na 17.stopinji rib. NORO.

Prednike čutimo v nas, opazujte se zlasti tisti, ki imate kakšen planet na 17.stopinji- kaj dogaja, bom obširneje opisala v članku o polni luni.

Hvala Desire xDDx

Taši Delek!

www.astrogaia.net

• Objavi novo...