Skoči na vsebino

Lepotne operacije in korekcije

Marsa

Recommended Posts

Načeloma sem zelo proti. So pa izjeme - npr. otroci, ki imajo zajčjo ustnico in seveda poškodbe iz nesreč. Da pa bi se šla pa tiste fore - silikon v rit, v joške v ustnce, pa lifting,... to pa ne. :xx!: Mislm, da ni gršga kot ženska (ali moški) vsa plastična, ko se še nasmejat ne more. x:Dx
Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
Hm..jaz se strinjam s pokowcom.. če je nekaj tebi osebno res grdo in ti ne vidiš tistega kot odsev tvoje osebnosti, ampak čutiš breme, ko se vidiš.. misliš, da tisti del ne spada k tebi, to nisi ti.. te psihično omejuje.. zakaj se ne bi operiral? Za vsako stvar velja, da ni dobro pretiravat...

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
<{POST_SNAPBACK}>Kaj si mislite o tem? O lepotnih operacijah?

Ali se vam zdi super, ker se zdaj lahko popravljajo nevšečne napakice?

Ali ste odločno proti?

Ali pa se vam zdi itak "mimo" in o tem pač ne razmišljate?

Ali bi se sami podvrgli takemu posegu in v katerem primeru?

Ali pa ste se morda celo že?

Marsa

A je kdo medtem ze sel? x;)x

No jaz definitivno nisem proti, dokler ne pride do skrajnosti. Ce ima ena A kosarico in je zato zakompleksana, pa hoce en dober B, zakaj pa ne? Cim hoce pa F, se mi zdi pa skrajnost in ni vec lepo.

Zdaj je ta botox ful popularen...sam jaz se ne rabim x:o)x

Sama bi sla, ce bi bila na meni taksna "nepravilnost" , ki je ne bi mogla sama popravit ( al s telovadbo, z dieto...itd). Zaenkrat nimam teh zelja. Edino kar bi mogoce sla, bi si zmanjsala prsi x;)x Sam tudi to dvomim...

Aja cene:

liposukcija 200-400 tisoc

abderoplastika 400

dvig prsti 350

zmanjsanje prsi 350

povecanje 240 inplantati in 350 operacija

botox do 80 tisoc

strleca usesa 120 tisoc

odstranitev nenevarnih koznih spremeb 5000sit na spremembo

facelift 200-500

itd x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>

dvig prsti* 350

x:px x:o)x :8): x:Dx

Thanx, to zaenkrat lohk se sama. :P

tele prste dvigujem tlele okol po tipkovnici, se pravi, kakih 5-10 cm v visino in kAKIh 35 cm v sirino... ampak visina nas zanima, ce 'dvig'. x:o)x :fool:

pac prstov. xcivx x:o)x x:px

pet karti, pet *prsti. posteno. x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:D darnit... kake cene :D hja i guess, dandanes k pride tipček v srednja leta tam recimo 50, kupiš avto za 10M, ženske pa si lahko privoščijo en makeover za 2M ... hehe ;) učinkovito jeah
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

notranja lepota največ šteje. osebno nisem proti. če pa so ljudje s privlačno zunanjostjo tok nesamozavestni in se grejo operirat, se mi zdi pa po pravic povedano bolano. :o|o: ne vem kaj je blo treba ceci it neki usta napihnt, pa joške povečat, ker je bla čist kull za pogledat...ampak ona se pač preserava. js tut nimam izrazitih oblin, pa se čist kull počutim in sem srečna, da nisem nekako iznakažena.sm pa za operacije v primeru posledic prometnin nesreč alipač kakršnih koli drugih nesreč. moja najboljša frendica je 2x padla s kolesom in ima brazgotine, ki itak da niso prijetne na pogled. šla si jih bo odstranit in verjamem, da se ji bo s tem povečala samozavest...js sm za samo v nujnih primerih x^x x8Dx x;)x
Sedanjosti ni-je že za nami-Preteklost...*mwa*, *mwa* in še enkrat *mwa*!!!

Sem ZA lepotne operacije.... ja, notranja lepota največ šteje... ampak smo v dobi, ko se da "popravit" če ti kaj ni všeč.... Če imaš možnost in denar, zakaj pa ne? Itak se pa z videzom ne da popravit tistega, kar je vkoreninjeno v tebi v notranjosti.....
Scio mi nihil scire

Kdor si lahko privošči, zakaj pa ne. To, da videz ni vse, itak vsi vemo, je pa veliko. In če bo nekdo zarad večjih prsi bolj samozavesten, fajn. Sam v mejah normale, ne da si pol kot lutka... Itak pa vse skupaj izgleda zelo naravno.

<{POST_SNAPBACK}>Hm..jaz se strinjam s pokowcom.. če je nekaj tebi osebno res grdo in ti ne vidiš tistega kot odsev tvoje osebnosti, ampak čutiš breme, ko se vidiš.. misliš, da tisti del ne spada k tebi, to nisi ti.. te psihično omejuje.. zakaj se ne bi operiral? Za vsako stvar velja, da ni dobro pretiravat...

:wOOt: Machina! Sej vem, da te ni več na lnf... sam ti vseeno pošiljam x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx ....... xsrcx

Pismu, berem temo, 3/4 proti? :eek: Pismu, če pogledaš, kaj pa tatooji in piercingi, to je tudi namenjeno olepšavi...... pa od nekdaj se ljudje olepšujemo, nakit, make up itd. Seveda vse v svojih mejah, kot pri vseh stvareh v življenju. x;)x Ni za pretiravat.

...nekdo pisal, da če bi ble operacije zastonj, da bi vsi hodili... dvomim. x^x xDDx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

:D hehehe, js sem razmišljal prejle popoldne lih o temu, da v bistvu, zakaj za vraga pa ne nekaj te moti, greš tja, urca do dve pa je zrihtano, sploh take manjše zadeve recimo maš male brazgotine pa se greš mal poštimat, al pa kaj takega, :P evo operacije :palec:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

men se pa tele operacije na nek način zdijo kot izgovor,filanje ega.ker se ne znajo sprijaznt sami s sabo,nimajo pozornosti,al je pa to objestnost do samih sebe.nespoštovanje in nesprejemanje sebe in svojga telesa. to je enostavno proti naravi,nasilen poseg v telo,brez (zame )tehtnega razloga.

drugo so nujne opracije,kjer gre za življenje ali zdravje telesa.lepotne operacije so pa čist mim. narava je dala, kar je dala.tut js nism popolna ampak s tistim,kar me mot se morm sama spoprijet,razčistit v svoji glavi

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

men se pa tele operacije na nek način zdijo kot izgovor,filanje ega.ker se ne znajo sprijaznt sami s sabo,nimajo pozornosti,al je pa to objestnost do samih sebe.nespoštovanje in nesprejemanje sebe in svojga telesa. to je enostavno proti naravi,nasilen poseg v telo,brez (zame )tehtnega razloga.

Se absolutno ne strinjam.

Pa to kako je glavna notranja lepota...ah prosim...v 21. stoletju? xrolleyesx x:o)x x:o)x

Ce ma zenska A kosarico joske in je zato zakompleksana, naj se odloci za tist "nasilen poseg v telo", ce se bo po tem bolje pocutila in pridobila na samozavesti. Nekateri je pac nimajo ze tako...v osnovi...

Ce bom mela kdaj joske do popka, bom sla definitivno si dvignit...ker mi je do estetike...

Pa Katja ma prav...tatoo-ji pa to...je isti shit, isto je lahko forever...ampak je vseeno bolj sprejemljivo?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>men se pa tele operacije na nek način zdijo kot izgovor,filanje ega.ker se ne znajo sprijaznt sami s sabo,nimajo pozornosti,al je pa to objestnost do samih sebe.nespoštovanje in nesprejemanje sebe in svojga telesa. to je enostavno proti naravi,nasilen poseg v telo,brez (zame )tehtnega razloga.

drugo so nujne opracije,kjer gre za življenje ali zdravje telesa.lepotne operacije so pa čist mim. narava je dala, kar je dala.tut js nism popolna ampak s tistim,kar me mot se morm sama spoprijet,razčistit v svoji glavi

ja js tudi tako pravim , sprejmi se takšnega kot si in takrat boš zadovoljen x:)x sej nihče ni popoln.. js sm zadovolen že da sm zdrav,da imam obe roki in obe nogi zdravi, da lahko hodim,tečem,plavam... da mam zdrave možgane, in se normalno lahko učim in dojemam stvari... sicer nimam nič proti, konec koncev je to stvar vsakega posameznika in itak vsak lahko počne s svojim telesom kar mu je volja-če pa ga bo lepotna operacija osrečila oz. bo bol zadovoljen v življenju pa tudi prav :palec: x:)x

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...