Cookie 14. junij 2010 Prijavi Deli 14. junij 2010 Jah, najprej sem bila ful za plastične in lepotne operacije. Preštudirala vse o liposukciji, kje, kdo, kolk dnarja, kolk časa. Našparala denar. Pogledala par filmčkov kako zadeva izgleda - in me je minilo Se sprijaznila s celulitom na določenih mestih - jebiga imamo ga vse (razen zanemarljivega % žensk). Oboževali so ga umetniki pred xy leti. Nehala brat revije ala Cosmo ipd. fotošopirane revije. Živim relativno zdravo, večinoma se zdravo prehranjujem, razen piškotov, nimam s hrano problemov, pa tut pr piškotih se lah zadržim - če jih ne jem sploh Kolesarim, hodim pa itak dosti. Potem me je prijelo likanje gub - kao botoks in tko, pa mal silikona/ritne maščobe v žnable. Pogledala par filmčkov tudi na to temo. In me je minilo - glede na rezultate; pa še obnavljat moraš non-stop, mene je pa že injekcij strah Ok, gremo na joške - to me sicer ni nikoli mikalo, da bi jih povečevala/pomanjševala - imam take, kot so mi všeč če bodo kdaj kokršpanjelovi uhlji - so be it. Šokirana sem bila, ko sem izvedela, da je treba umetne joške "vzdrževat" - tp, da greš vsake tolko časa h plastičarju, da ti jih "naravna/nastavi" ker se povesijo po svoje po možnosti vsaka v svojo stran pa ful oddaj ala reality show je na plastično temo, tko da...ne bi Vseeno pa dopuščam možnost, da si kdaj premislim x:Dx 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. junij 2010 Prijavi Deli 14. junij 2010 Ok, gremo na joške Pa dajmo, pošlji fotko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. junij 2010 Prijavi Deli 14. junij 2010 joj, Stane, pa ne, da ti v penziji grejo sam še joški po glavi sicer pa: čestitke za penzijo p.s.zdaj je pa konec s tvojim prostim časom *******pozabla prej povedat, da mene nič ne motijo lepotne operacije na drugih - ko voli, nek izvoli Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. junij 2010 Prijavi Deli 14. junij 2010 joj, Stane, pa ne, da ti v penziji grejo sam še joški po glavi Na oboje šele mislim, sem še premlad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2010 Prijavi Deli 23. junij 2010 Jaz sem včeraj ponoči gledala E! in sicer oddajo Dr. 90210. Enkrat sredi noči (nespečnost pač).Kakorkoli že, 2 sestri sta šli obe ne operacijo. Ena je bila zelo debela in je šla na liposukcijo in odstranitev polovice trebuha. Aja, zraven si je pa še povečala prsi. Stara je bila pa pod 20. let. Groza. Pri dvajsetih bi res lahko hujšala, telovadila in potem (če že nujno) šla odstranit kožo. Take stvari so mi pa res neumne. Še bolj grozljivo je bilo pa pri njeni sestri, ki je pri 15ih dobila nov nos, pri 17, pa si je šla joške povečat na polno C. xrolleyesx In mama to plačuje in podpira. Ne vem no, neka meja mora biti. Jaz sem že večkrat poudarila, da nimam nič proti... samo otroci...to pa res ne. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. junij 2010 Prijavi Deli 23. junij 2010 Jaz sem včeraj ponoči gledala E! in sicer oddajo Dr. 90210. ..no, no; glih pri teh oddaja se jaz "izobražujem" in sem vedno bolj pristašica naravnega Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2010 Prijavi Deli 23. junij 2010 Vedno, ko preklopim na E so te dohterji. Sicer je to vedno ponoči, ampak dobro.Po moje sem pri Dr. Rayu videla že toliko povečanih jošk, da bi se sama upala operirat x:o)x Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. junij 2010 Prijavi Deli 24. junij 2010 x:Dx čak, čak, včer je biu un doktor črnc (narcis totalen) ne vem imena, ki (pazi zdej) "rejuvenira" (kao pomladi) ženske vagine absurd od absurda pa je, da celo oddajo govorijo o teh operacijah, kažejo ženske (in dohtarjev wonderful lajf - look at me, MEE, MEEE), dejansko operacijo pa kar preskočijo (oz zameglijo) Ko pa na E! sceno vstopi Holly show, no, pol pa jst ne bom več gledala tega kanala; že Kendro in Kardashian sisters sem komaj prebavljala, tole bo pa sugar overblood :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.