Onix 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Se en primer, ki mi je bedast, pa mnogi to pocnejo, ces, te bom naucil lovit ribe, ce si lacen.In to je, da ko nekoga prosis za POMOC, on pa ti da NASVET. (*a mi prides pomagat selt tonske omare? ti ne, ne morem, sam ves kaj lohk nardis, najames selitveni servis ) Če lačnim daš hrano jim pomagaš preživeti tisti dan, če jih naučiš pridelovati hrano jim pomagaš prebiti se skozi življenje Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 trenutno sem v situaciji ko se ne morem obrniti okrog in niti nočem - in reči pomagaj si sam in pomagal ti bo bog... ko čez noč ostaneš brez vsega ti ne pomaga nauk o lovljenju rib, ko ti narava pokaže svojo moč ti noben nauk o peki kruha ne pomaga ... recept - tega obvladaš... mah danes nisem za v to temoin ja smo govorili o tem v temi Dobra dejanja.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
isabelle 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 (popravljeno) E.C. pravi:Poznam tak primer.Možakar (ni ga na tem forumu, se mi zdi) se ma za ful realiziranega in oh in sploh in verjame vase (in drugi verjamejo vanj), v bistvu pa se v njegovih dejanjih kaže, da ne štima vse tako, kot bi sam rad.Ima vtis, da govori absolutno resnico itd... See? Tudi to nekatere potrebujejo.Poznam zeljo ki jo obcutis v takem primeru.Ne vem ce je smiselno se vmesavati.Probaj. Popravljeno 23. november 2006 -> isabelle Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Hojla E.C. Zdej, jst sem samo en butl in se ne spoznam glih na dajanje in prejemanje, pomoči pa še manj, ampak vseeno se mi zdi, da je tole tako zelo široka tema, da dat en obče obsegajoč odgovor sploh ni možno, še manj pa smiselno.Zakaj? Dajat ali prejemat pomoč je del odnosov. Odnosi so pa kaj? Vse. Kamorkoli se obrneš si sredi nekega odnosa. In ne le enega. Sredi nekih odnosov...ves čas...ki se nonstop spreminjajo. Mogoče je bil še najbliže rdeči niti free, ko je izjavil, da je treba poslušat srce. Ampak to je lahko tako zelo varljivo. Tako obilo nekih dejavnikov je, ki vplivajo na to, kaj jaz razumem kot klic srca, da se nanj nikakor ne bi upal zanesti. V odnosih nastopajo različni ljudje in različni odnosi in kar mogoče celo velja pri enem primeru znotraj istega tipa, je lahko popolnoma napačno že v drugem primeru. Spet znotraj istega tipa.Poglej samo relacije znotraj odnosa starš otrok. Ali obstaja princip vzgoje, primeren za vse? Ga ni. Ali recimo relacija materialni bogataš proti revežu? Obstaja tu princip najboljšega odnosa, ki bi pomagal vsem? Ga ni. Pa zdrav /zdravnik/ bolan /bolnik/. Pa moški ženska. Pa moški moški. Pa ženska ženska........Jst bi rekel da več ko imaš znanja, izkušenj, modrosti, sočutja, manjkrat se boš mogoče zmotil. Zatorej, ti kar iznesi svojo dilemo, menda se bo našel kdo, ki ti bo dal tak odgovor, da se boš lažje odločil. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 ...Isabelle, vsakokrat, ko vidim tvoj nick, se spomnim na tisti vic : Mujo zagleda v parku žensko, ki sedi sama na klopci. Prisede... in začne z osvajanjem:"Zdravo! Kako se zoveš?"Ona pa: "Izabela."Mujo začudeno: "Iza čega???" Sorry, ne spada v to temo... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Kaj pa, če recimo pojma nimam, v kakšnem stanju druga oseba sploh je in če je to, da rabi točno tako in nič drugačno pomoč, le moja predstava? tocnga pojma kaj kdo dozivlja, tud ce si mislis, da ga mas, pa tud, ce si ravno podobno izkusnjo sam izkusi, tko nimas… ja, je tvoja predstava… Lahko jim pomagaš do te meje,da niso potem odvisni od tvoje pomoči. Naučit jih mores da, si sami pomagajo. Sploh pa se (na)ucit sam seb pomagat… Ampak vprašanje je, ali ti tisti notranji glas reče, da pokaži usmiljenje, ali je to en del tebe, ki ne prenese trpljenja. Prov neverjetno je, kaj vse lahk clovk in vsi delcki, ki ga zgleda sestavljajo, prenese…., vec kot si ponavad misli, da lahko…in se ponavad se v teh trenutkih prenasanja, niti ne zaveda, kolk pravzaprav prenasa…In to je, da ko nekoga prosis za POMOC, on pa ti da NASVET. zdi se mi, da sm enkt ze dala ta primer... sam tko ni point v primeru... una stara tetka, napov splepa, bolana za rakom, strah jo je (blo) umret, zjamrana kak je noben ne razume pa kak ji naj kdo pomaga… zdej ji pa pomagaj! Jo posles na havaje?? da vsaj mal uziva dobesedno do konca… ti imas se pa mir pred njo… Sam, una verjetn na havajih ne bi lih uzivala, al kako? Ji placas vse mozne operacije/terapije/zdravljenje/pomlajevanje telesne starosti , da bi neki podobnga dobremu vidu nazaj dobila, al pa se vsaj delcka bolezni znebila…? Tle pa res sam nasveti pomagajo! in neeeee niso to nasveti… pogovori pomagajo… neee, tud pogovori niso to…. Poslusanje? da prisluhnes… (sam seb!) lapam o juhah in chorbah in kalcijih kok si prismuknena... vse bolj Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 AJa, se tole sem se spomnil napisat.Ce zelis se vprasaj zakaj si odprl to temo. Iz kaksnega nagiba in iz kje je prisel. Morda tam dobis odgovor. In ce zelis, vedi, da vezava ni pot ljubezni. Zakaj sem ti tole napisal, pa bos ze vedel Moje mnenje je, da je pomoč ljudem res ena izredno kompleksna zadeva.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 ---- se na tole odgovorim: Potem se pa ucis! Brez ucenja, tega da gremo in probamo, da sledimo nagibu, da sledimo sebi, da sledimo.... ne gre!Seveda ponavadi za delo v bolnisnici potrebujemo ustrezno izobrazbo in prakticne izkusnje, da delo pomoci ali pac katerokoli drugo delo opravljamo dobro. Cisto prakticna znanja, ki se ticejo korenskega, zemeljsega nivoja.Kljub temu, lahko neizobrazena oseba doprinese ljubezen tam kjer prevladuje zgolj utecenost dela in manjko srcne energije.In ce je pogresila, se je vsaj necesa naucila.Noben stars ne vzgaja 'popolno', pa vseeno vzgaja, pa vseeno ljubi in pomaga. Tako kot se uci on, tako se uci od njega otrok. Sebe osebno tule ne bi omenjal. Morda se rajsi obrni vase in poisci pri sebi oz. tebi in ne jemati drugih kot vzgled (kakrsenkoli pac je). Zivljenje samo prinasa situacije, v katerih postaja razumevanje dobrega namena jasnejse. zanimivo stališče. Kaj pa, če recimo pojma nimam, v kakšnem stanju druga oseba sploh je in če je to, da rabi točno tako in nič drugačno pomoč, le moja predstava? Če te drugače prašam, ti potem pomagaš drugim ne glede na kar koli, važno je, da imaš dober namen?te prav štekam? Kaj pa je zate pomoč? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
E.C. 23. november 2006 Avtor Prijavi Deli 23. november 2006 Jst bi rekel da več ko imaš znanja, izkušenj, modrosti, sočutja, manjkrat se boš mogoče zmotil. se strinjam, ja. Zatorej, ti kar iznesi svojo dilemo, menda se bo našel kdo, ki ti bo dal tak odgovor, da se boš lažje odločil. Dilemo glede česa?Odločil za kaj? Sem samo hotel slišati vaša mnenja na temo pomoči drugim, to je vse. Ja, itaq, da je to široka tema, seveda, sej zato sem jo pa načel... Tudi to nekatere potrebujejo. Ja, to je pa tudi res, ja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Dilemo glede česa?Odločil za kaj? Sem samo hotel slišati vaša mnenja na temo pomoči drugim, to je vse. Ja, itaq, da je to široka tema, seveda, sej zato sem jo pa načel... Se mi je zdel, da te nekaj muči. Ker pri tako široko zastavljeni temi, veš sam, so vsi odgovori pravilni in napačni obenem...odvisno od situacije. Če je pa le radovednost, pa tud prou. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Kako pa lahko ti veš, da mu zares pomagaš, če mu daš tisti star plašč?Kaj pa recimo, če mu s tem le potuho daješ? Oziroma, mu v bistvu omogočiš nošnjo plašča, za katerega se mu ni treba prav zares potruditi (z delom, kreativnostjo itd...) in mu s tem le njegovo pasivnost in utapljanje v smiljenju samemu sebi podaljšuješ? Hmm. Lahko jim pomagaš do te meje,da niso potem odvisni od tvoje pomoči. Naučit jih mores da, si sami pomagajo. V glavnem, ne stirnjam se s tem, kar pravi Free, da je vazno da je namen dober in srce da steje.sem ze vceraj v eni temi ravno o tem pisala nekaj, da namrec, sledenje srcu ni vedno prava resitev, ko gre za druge.To se obnese sam pr seb. Vsi trije govorite o isti stvari in se strinjam. Sicer je tisto s plaščem čist lušten primer, ampak so še drugi - začne se pogosto s preprostim vprašanjem ali po telefonu, mailu ... Ko odgovoriš, sledi drugi dan novo vprašanje ... Takšne stvari od vedno istih ljudi ti poberejo energijo. Če pa jim rečeš, udeleži se te in te delavnice, pa se boš tega naučil, se običajno za to ne odločijo. Ker se je treba potruditi ... Za takšen tip ljudi je običajno značilna slaba samopodoba in dejansko jim ne pomagaš, če jim stalno odgovarjaš, obratno; njih puščaš v občutku, da je za reševanje težav zadosti nekoga poklicati in vprašati, teb grejo pa počas živci v konja (nilskega ).U glavnem, zelo poučen je tisti, se mi zdi kitajski pregovor, ki pravi nekako takole: "Lačnemu nisi pomagal, če si mu dal ribo, ampak če si ga naučil ribe loviti." (O dragih ribolovnih kartah pa nesrečni Kitajci niti besede ). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
E.C. 23. november 2006 Avtor Prijavi Deli 23. november 2006 Se mi je zdel, da te nekaj muči. Ker pri tako široko zastavljeni temi, veš sam, so vsi odgovori pravilni in napačni obenem...odvisno od situacije. Če je pa le radovednost, pa tud prou. Ma si me mal narobe razume, oz. jaz nisem dovolj natančno postavil zadeve. Sam se že ene 10 let profesionalno s terapijo ukvarjam (pomoč pri težavah kot so odvisnosti, posledice spolnih zlorab, depresija itd...) in glede na to, da ste tle večinoma kar dobro podkovani ljudje, me je pačzanimalo, kako vi gledate na pomoč drugim. Thats all. tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Pa naj jaz bolj na kratko napišem svoje mnenje. Če lahko, pomagaj. Če pa ne moreš, pa pač ne pomagaj. In če ne moreš pomagati, se tudi ne "požri" potem zaradi tega. Ker to nikomur ne pomaga. Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Helping in ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Se en primer, ki mi je bedast, pa mnogi to pocnejo, ces, te bom naucil lovit ribe, ce si lacen.In to je, da ko nekoga prosis za POMOC, on pa ti da NASVET. (*a mi prides pomagat selt tonske omare? ti ne, ne morem, sam ves kaj lohk nardis, najames selitveni servis ) To - tale tvoja predstavitev kako naučiš človeka loviti ribe, je le ena od mnogih..so pa tudi drugačni načini... Vsi trije govorite o isti stvari in se strinjam. Sicer je tisto s plaščem čist lušten primer, ampak so še drugi - začne se pogosto s preprostim vprašanjem ali po telefonu, mailu ... Ko odgovoriš, sledi drugi dan novo vprašanje ... Takšne stvari od vedno istih ljudi ti poberejo energijo. Če pa jim rečeš, udeleži se te in te delavnice, pa se boš tega naučil, se običajno za to ne odločijo. Ker se je treba potruditi ... Za takšen tip ljudi je običajno značilna slaba samopodoba in dejansko jim ne pomagaš, če jim stalno odgovarjaš, obratno; njih puščaš v občutku, da je za reševanje težav zadosti nekoga poklicati in vprašati, teb grejo pa počas živci v konja (nilskega ).U glavnem, zelo poučen je tisti, se mi zdi kitajski pregovor, ki pravi nekako takole: "Lačnemu nisi pomagal, če si mu dal ribo, ampak če si ga naučil ribe loviti." (O dragih ribolovnih kartah pa nesrečni Kitajci niti besede ). lalala Ja, tole se popolnoma strinjam, ker ne gre za razvrščanje ljudi na lestvici potrebnih pomoči, temveč za zdravo in povsem neodvisno/seveda subjektivno gledano/ presojo ,kako komu pomagati- kateri način je zanj najboljši. Drgače pa imam o teh pomočeh mnenje, da je treba vsakomur pomagati, na tak ali drugačen način...tamle je en napisal/ mislim-lia/ da mu daš brco v rit- vsekakor , če imaš občutek , da mu s tem pomagaš, da bo iz tega potegnil največ- daljnoročno gledano seveda.Je pa treba verjetno tudi pri sebi obdelati tole stvar, koliko si pa sploh sposoben pomagati, ker če gre za razne ego manipulacije in kakšne eksperimente na duševni ravni, je to tko...lahko se v svoji presoji tudi motiš. Zdaj, free je napisal- po srcu, tle je tole lepo, vendar mislim, da je to včasih preveč slepo, ker srce in "slepa"ljubezen oz. čustva mnogokrat zaslepijo pravilen pogled.Normalno, da je pa to stvar osebne odločitve in presoje...meni se zdi čudno, če nekdo nekomu ne pomaga, kaj preveč ga pa ne sodim, ker nisem glih za to poklican, obenem pa seveda nisem brezbrižen..jebi ga- vsak ima kar nekaj slabosti...večinoma pa se odločam za pomoč / v različnih oblikah/ če mi srce in tudi um tako reče...pač je treba delati malce tudi umsko, če ne se dogaja, kar je napisal nosorog. Vsekakor pa ne bi iz tega delal velike dileme..če lahko / si prepričan vase/ pomagaj, če se ne čutiš sposobnega -pomagaj postredno, če ti pa ni do tega, če ne bi iskreno pomagal, pol pa ne pomagaj...pa je brezveze iskati razne pobude, nagibe,porive in nekakšne "skrite"vzorce v človeku , ki pomaga...ker ne vem kaj brjga unga ,ki si mu napolnil želodec , iz kakšnega vzroka si to storil...seveda pa tle res ne razmišljam o kasnejših refleksijah..škoda besed .kaj pa vem..tako je moje mnenje..Moramo si pa pomagati, ker VSAKDO je ali pa bo potreben pomoči...take so naše poti-na zemlji in navadno tudi v duši...pa nikoli ne veš... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 To - tale tvoja predstavitev kako naučiš človeka loviti ribe, je le ena od mnogih..so pa tudi drugačni načini... iskati razne pobude, nagibe,porive in nekakšne "skrite"vzorce v človeku , ki pomaga...ker ne vem kaj brjga unga ,ki si mu napolnil želodec , iz kakšnega vzroka si to storil...seveda pa tle res ne razmišljam o kasnejših refleksijah..škoda besed .kaj pa vem..tako je moje mnenje..Moramo si pa pomagati, ker VSAKDO je ali pa bo potreben pomoči...take so naše poti-na zemlji in navadno tudi v duši...pa nikoli ne veš... nekaj novega, skoz živim v prepričanju , da se mora samo umreti vse ostalo je stvar svobodne volje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 nekaj novega, skoz živim v prepričanju , da se mora samo umreti vse ostalo je stvar svobodne volje Seveda ima vsak lastno izbiro-le moje mnenje je, da bi tako moralo biti, seveda vem , da ni in tudi ne bo tako...ker smo različni.... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Seveda ima vsak lastno izbiro-le moje mnenje je, da bi tako moralo biti, seveda vem , da ni in tudi ne bo tako...ker smo različni.... različni smo ker se hočemo različne videti....naša izbira....lahko pa je naša izbira. da smo eno z vsakim in vsem....vendar nam ego ne dopusti tega čutit in občutit....ker nas grdo jebe....če se le da....in če se mu pustimo jebat............ shit spet bluzim......se opravičujem.....bom kr v BLUZIM nazaj spizdu....še enkrat se opravičujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 različni smo ker se hočemo različne videti....naša izbira....lahko pa je naša izbira. da smo eno z vsakim in vsem....vendar nam ego ne dopusti tega čutit in občutit....ker nas grdo jebe....če se le da....in če se mu pustimo jebat............ shit spet bluzim......se opravičujem.....bom kr v BLUZIM nazaj spizdu....še enkrat se opravičujem Koma živjo Zdej, a lahko mal razložiš prosim, mislm, tole eno...kako to zgleda v praksi in kaj to pomeni v praksi, v vsakdanu? Hvala butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Seveda ima vsak lastno izbiro-le moje mnenje je, da bi tako moralo biti, seveda vem , da ni in tudi ne bo tako...ker smo različni.... Meni je prejšnji dan en prijatelj napisal: Z dajanjem nasvetov je tako: " Neumen ga ne posluša , pameten ga ne potrebuje" Strinjam se s tabo, ja pomagati, samo včasih lahko naše videnje pomoči mal udari mimo, na koncu ti še kdo reče, pa kaj mi težiš, ko pojma nimaš.......... Sem za pomoč, ko nekdo sam "prosi" zanjo......... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Koma živjo Zdej, a lahko mal razložiš prosim, mislm, tole eno...kako to zgleda v praksi in kaj to pomeni v praksi, v vsakdanu? Hvala butl eno je stanje razrešitve vseh notranjih napetosti....sinergija duše telesa in razuma.....življenje brez dvomov vprašanj in strahov....zavedanje vzroka in posledice....kaj delaš sebi delaš drugim...skrb za uravnovešanje svojega čustvenega življenja v vsakdanu pomeni to nekaj takega...kot da bi bluzil....ko ti je vseeno za vse....pa ti vseeno ni....ker se zavedaš.....vsega in niča....seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 eno je stanje razrešitve vseh notranjih napetosti....sinergija duše telesa in razuma.....življenje brez dvomov vprašanj in strahov....zavedanje vzroka in posledice....kaj delaš sebi delaš drugim...skrb za uravnovešanje svojega čustvenega življenja v vsakdanu pomeni to nekaj takega...kot da bi bluzil....ko ti je vseeno za vse....pa ti vseeno ni....ker se zavedaš.....vsega in niča....seveda Ne vem sicer, kaj si povedal. Je pa lepo. A lahko mal konkretiziraš, mislm, tale vsakdan, eee, čist tko konkretno, saj veš, kak primer , pa tko. Hvala še enkrat. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Meni je prejšnji dan en prijatelj napisal: Z dajanjem nasvetov je tako: " Neumen ga ne posluša , pameten ga ne potrebuje" Strinjam se s tabo, ja pomagati, samo včasih lahko naše videnje pomoči mal udari mimo, na koncu ti še kdo reče, pa kaj mi težiš, ko pojma nimaš.......... Sem za pomoč, ko nekdo sam "prosi" zanjo......... povsem kot sem mislil ,vsiljevanje pomoči ne prinese nič dobrega...nikomur... eno je stanje razrešitve vseh notranjih napetosti....sinergija duše telesa in razuma.....življenje brez dvomov vprašanj in strahov....zavedanje vzroka in posledice....kaj delaš sebi delaš drugim...skrb za uravnovešanje svojega čustvenega življenja v vsakdanu pomeni to nekaj takega...kot da bi bluzil....ko ti je vseeno za vse....pa ti vseeno ni....ker se zavedaš.....vsega in niča....seveda Fajn bi bilo, če bi iz tega pisanja doumel kaj ima to zveze s tem, da smo si...kao po tvoje- enaki, oz . nismo različni.... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 si kdaj iskal napetosti v sebi....njihov vzrok...njihovo poreklo....si kdaj občutil povezavo med svojimi napetostmi v telesu in strahovi v glavi... in občutil koliko napetosti ti lahko povzroči en sam človek....in koliko napetosti te en sam človek lahko reši? (žena npr.).... in potem pomisli koliko napetosti oz. strahov vsak dan navlečeš na sebe....od ljudi in od vsega sveta....in koliko strahov na dan recikliraš v svoji glavi....da lahko vseeno ljubiš....vse in nič v enem.....seveda povsem kot sem mislil ,vsiljevanje pomoči ne prinese nič dobrega...nikomur... Fajn bi bilo, če bi iz tega pisanja doumel kaj ima to zveze s tem, da smo si...kao po tvoje- enaki, oz . nismo različni....živimo v iluziji različnosti......materialni....energija....ki tvori to našo ljubo materialnost....pa je samo ena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 si kdaj iskal napetosti v sebi....njihov vzrok...njihovo poreklo....si kdaj občutil povezavo med svojimi napetostmi v telesu in strahovi v glavi... in občutil koliko napetosti ti lahko povzroči en sam človek....in koliko napetosti te en sam človek lahko reši? (žena npr.).... in potem pomisli koliko napetosti oz. strahov vsak dan navlečeš na sebe....od ljudi in od vsega sveta....in koliko strahov na dan recikliraš v svoji glavi....da lahko vseeno ljubiš....vse in nič v enem.....seveda a za to rabiš pomoč drugih Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.