butl 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Meni je prejšnji dan en prijatelj napisal: Z dajanjem nasvetov je tako: " Neumen ga ne posluša , pameten ga ne potrebuje" Strinjam se s tabo, ja pomagati, samo včasih lahko naše videnje pomoči mal udari mimo, na koncu ti še kdo reče, pa kaj mi težiš, ko pojma nimaš.......... Sem za pomoč, ko nekdo sam "prosi" zanjo......... Hm, eee, mislm, pomoč a ne, kaj je zdej glih pomoč in kdaj. Je pa res, dost lažje je, ko nekdo prosi za pomoč, mislm, se odločit in pomagat če znaš ali misliš da znaš in zmoreš. Ker tud če kiksneš, lahko še zmerej opravičiš svoje ravnanje z, saj si prosil za pomoč.Dilema je pak blj tečna, če te ne prosi, pa veš da jo rabi /recimo da veš, ker kdo pa tud ve/. Al jo ne želi, al pa niti ne ve da jo potrebuje. Hja, se da rečt ja, če ne ve, pol jo ne rabi, in včasih clo tko je, ma všasih pa ni. In tle, če mislim, da ni apriori proti , kaj že, vmešavanju, pomoči al kej tacga, se jst ravnam po nasvetu Konfuzija, mojega prijatelja in mu predstavim moj zorni kot. Kaj bo storil z njim, je pa njegov problem. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 a za to rabiš pomoč drugih ne....ti? odvisno kok si grbav i dlakav.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 ne....ti? ne .......sploh ne rabim pomoči.samo znanje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 ne .......sploh ne rabim pomoči.samo znanje edino v sebi najdeš znanje....da pomagaš sami sebi....vendar ne pozabi.....v največji globini in širini samega sebe...smo vsi eno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Hm, eee, mislm, pomoč a ne, kaj je zdej glih pomoč in kdaj. Je pa res, dost lažje je, ko nekdo prosi za pomoč, mislm, se odločit in pomagat če znaš ali misliš da znaš in zmoreš. Ker tud če kiksneš, lahko še zmerej opravičiš svoje ravnanje z, saj si prosil za pomoč.Dilema je pak blj tečna, če te ne prosi, pa veš da jo rabi /recimo da veš, ker kdo pa tud ve/. Al jo ne želi, al pa niti ne ve da jo potrebuje. Hja, se da rečt ja, če ne ve, pol jo ne rabi, in včasih clo tko je, ma všasih pa ni. In tle, če mislim, da ni apriori proti , kaj že, vmešavanju, pomoči al kej tacga, se jst ravnam po nasvetu Konfuzija, mojega prijatelja in mu predstavim moj zorni kot. Kaj bo storil z njim, je pa njegov problem. butl še tole napišem in grem. Mah Konfuzij, tvoj prijatelj je čist ql dečko,ampak iskreno, tudi svojega zornega kota ne razlagam več vsakomur. Ker nočem delta problemov drugim, nima smisla. Saj imamjo/mo vsi tolk svojih problemov, da res nima smisla še mojega k tvojim dodajat. VEM, da je največji strah in problem Prosit za pomoč. Vsakomur od nas. Čeprav, prekleto dobrodošla je v določenih trenutkih.Znati jo je treba poiskati. Butl, drž se.........upam da se v najinem mestu na kakem kuhanem čaju srečava v predbožičnem času edino v sebi najdeš znanje....da pomagaš sami sebi....vendar ne pozabi.....v največji globini in širini samega sebe...smo vsi eno prav to / spoznati sebe / se v teh trenutkih najbolj učim..in veš kaj, uspeva mi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 prav to / spoznati sebe / se v teh trenutkih najbolj učim..in veš kaj, uspeva mi in zakaj ti ne bi uspevalo.....saj je čisto preprosto vidiš sebe....vidiš vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 in zakaj ti ne bi uspevalo.....saj je čisto preprosto vidiš sebe....vidiš vse ........ko vidim in gledam sebe...........še ne vidim tebe Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 ........ko vidim in gledam sebe...........še ne vidim tebe boljše se poglej...in globlje se zazri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 boljše se poglej...in globlje se zazri bom........nekoč šla globlje...........čisto do dna Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 bom........nekoč šla globlje...........čisto do dna se vidiva...takrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 se vidiva...takrat in ne bova rabila nobene pomoči..................... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 in ne bova rabila nobene pomoči..................... imela bova vsak sebe....dovolj...da ne rabiš pomoči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 še tole napišem in grem. Mah Konfuzij, tvoj prijatelj je čist ql dečko,ampak iskreno, tudi svojega zornega kota ne razlagam več vsakomur. Ker nočem delta problemov drugim, nima smisla. Saj imamjo/mo vsi tolk svojih problemov, da res nima smisla še mojega k tvojim dodajat.VEM, da je največji strah in problem Prosit za pomoč. Vsakomur od nas. Čeprav, prekleto dobrodošla je v določenih trenutkih.Znati jo je treba poiskati. Butl, drž se.........upam da se v najinem mestu na kakem kuhanem čaju srečava v predbožičnem času prav to / spoznati sebe / se v teh trenutkih najbolj učim..in veš kaj, uspeva mi Hehe, ja, glih v tem stavku je keč /no ja, sej jih je mal več, ee, stavkov a ne/. A dodajaš svojega k mojemu, mislm, problem, al daješ pomoč. Ker zna bit, da je to moj način reševanja svojga problema in bi bilo tvoje vmešavanje čisto out, zna bit pa takisto, da se vrtim v krogu in potrebujem en drug pogled na situacijo, obenem pa niti ne vem, da je en drug pogled sploh možen, zato niti ne vprašam.Tko da je nevmešavanje že kul včasih, včasih pa ne. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Tko da je nevmešavanje že kul včasih, včasih pa ne. vse je....včasih...odvisno od naše izbire Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 vse je....včasih...odvisno od naše izbire Hm, pravzaprav, naš odziv je vedno naša izbira, vse pak ne, ostali so kakršni že so, a ne. Zdej, Koma, a te lahko še enkrat prosim, mislm, sej veš, ene par postov nazaj Če češ, mislm, tvoja izbira. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 sem kar sem....nimam potreb in želj....samo živim....svoje skromno življenje...zdaj....kaj je tu tako težko razumeti....oz kaj ti naj povem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 sem kar sem....nimam potreb in želj....samo živim....svoje skromno življenje...zdaj....kaj je tu tako težko razumeti....oz kaj ti naj povem Mah, sem mislil tisto o enosti in vsakdanu, kako to konkretno zgleda, pa ni treba...več Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 vsak odgovor samemu sebi...je boljši kot nič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Hehe, ja, glih v tem stavku je keč /no ja, sej jih je mal več, ee, stavkov a ne/. A dodajaš svojega k mojemu, mislm, problem, al daješ pomoč. Ker zna bit, da je to moj način reševanja svojga problema in bi bilo tvoje vmešavanje čisto out, zna bit pa takisto, da se vrtim v krogu in potrebujem en drug pogled na situacijo, obenem pa niti ne vem, da je en drug pogled sploh možen, zato niti ne vprašam.Tko da je nevmešavanje že kul včasih, včasih pa ne. Dejstvo je, da odgovorim, če me kdo vpraša. Odgovorim tisto kar vem in znam.Če nimam pojma o fiziki o njej ne razglabljam.Če me kdo vpraša, kako jaz vidim zadevo/stvar/osebo, povem svoje mnenje.Vrata pri meni so vedno in vsakomur odprta. Z dobrim namenom. Neumen te ne razume pameten pa ne posluša. Zakaj bi z glavo skozi zid. Itak je večina dovolj pametna za druge, samo zase ne Eden pravi da smo vsi eno in hkrati nič. na en vpr. mi nisi dal ogovora Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 na en vpr. mi nisi dal ogovora Eeee..zna bit, mislm, ja, zna bit Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opat 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Lačnemu ne daj ribe, ampak ga nauči loviti ribe! AMEN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 al pa ga prej namami z ribico...da okusi kako je dobra....hitro se jih bo sam načil lovit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Lačnemu ne daj ribe, ampak ga nauči loviti ribe! AMEN Napak. Naj gloda korenince, da bo lačni sit ter riba cela.AMEN Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Lačnemu ne daj ribe, ampak ga nauči loviti ribe! AMEN Pozdravljen Opat Zdej, jst sem samo en butl in o kakršnih koli že redih nimam blage veze glih, ampak amen me pa spominja na kamen, samo da je bolj trd...al trden mrbit...mislm, amen a ne, ne kamen, ker kamen sploh ni ne trd ne trden tko kt zgleda, ker če pogledaš na blj dolgi rok, ga clo en sonček pa en dežek pa en vetrček uprašita skor tiktak, kaj šele kdo z orodjem. Clo diamant, k je trden in trd čist blj, je nemočen, ko se ga tipo znalac lot, al pa ogenj a ne. Ampak amen pa ne, amen je pa amen. Zdej a je to dobr al ne, mislm, sej veš, se preveč čustveno navezat nanj, mislm, na amen. Kaj pa vem. Sej zna bit, da je kdaj dobr, ampak kdaj pa tud ne, sploh ne če je prepogost. Zakaj? Ker bi znal bit, da je zornih kotov kr nekej in če ti je pogled od spredaj na hišo dost za amen, se ti lahko zgodi clo, da hiše nikol sploh ne boš spoznal v celoti, in ne le to, tud ostalih ne, pa tko. Ker zna bit, da te slepa pega ali več njih, mislm, oslepi clo. Ker zna bit, da se kaj hitro spremeni tale amen v plašice, sej veš, tiste kt pr fjakarskem konju, k vid samo makadam pred sabo, nč pa levo pa desno pa gor pa dol. Kr sitn, a ne. Aja, čist me spominjaš na Stojčija, un je tud zaljubljen vanj, mislm, eee, v amen. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 eno vprašanje... če pomagaš drugemu in mu s tem narediš še večjo škodo, je to narobe? saj si mu želel le dobro in pol se drugi razjezi kdo ima prou tuki, un k je jezn ali tisti ki je želel pomagat pravilna presoja,zavedanje svojih omejenosti in sposobnosti pomagati je vsaj pol toliko kot hotenje-pomoč sama....Kdo ima prav, težko je reči...vsak po svoje... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.