Skoči na vsebino

Uradna stran knjige Vitezi & Čarovniki

Recommended Posts

...nisem ravno ljubitelj fantastike... vsekakor pa je ustvarjalnost v taki ali drugacni obliki pohvale vredna! :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Sama knjiga, brez predhodnih priprav mi je do zdaj vzela skoraj tri leta. najprej sem napisal osnutek zgodbe, jo dopolnil, nakar sem se lotil odstranjevanja neskladij in piljenja sloga. Ravno loščenje zahteva naveč časa (do zdaj leto in pol). Zatem pa gre stvar še skozi roke lektorja...
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Čisto tehnično vprašanje... x:Dx

Ta tvoja stran... x?x

A dela samo v Internet Explorerju?

Jaz uporabljam Netscape in v njem tvoja stran ne funkcionira najbolje. xrolleyesx x:Dx

V IE ni težav.

Je pa zanimivo... :palec:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Običajno uporabljam Firefox 1.5 in novi IE 7. Povej mi, kje ti dela čudno? Je pa stran delana s FronPage 2003.
BODI POZOREN IN PREPOZNAJ. kO PREPOZNAŠ, OČISTI SVOJE OKNO IN DOVOLI BOŽJI VOLJI, DA SIJE SKOZI TVOJO VOLJO.

Običajno uporabljam Firefox 1.5 in novi IE 7. Povej mi, kje ti dela čudno? Je pa stran delana s FronPage 2003.

V Netscape se zelo počasi odpira ali pa se sploh noče odpreti. :eek: x?x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Hm, katero verzijo imaš? Zadnja je bila 7.0 in od verzije 4.0 dalje ima Natscape precej težav tam, kejr jih nihčer nima. Predvsem pri standardih CSS - izgledu. Žal nimam tako starih diskov, da bi imel kakšen izvod Natscapa in ga preizkusil. V Firefoxu in IE 7 je odpiranje bliskovito.

Morebiti je čas, da si omisliš nov brskalnik - vsak od aktualnih zadnje generacije je dober.

Hm, katero verzijo imaš? Zadnja je bila 7.0 in od verzije 4.0 dalje ima Natscape precej težav tam, kejr jih nihčer nima. Predvsem pri standardih CSS - izgledu. Žal nimam tako starih diskov, da bi imel kakšen izvod Natscapa in ga preizkusil. V Firefoxu in IE 7 je odpiranje bliskovito.

Morebiti je čas, da si omisliš nov brskalnik - vsak od aktualnih zadnje generacije je dober.

x:Dx x:Ix :vragec:

Vse OK, napaka pri meni... xrolleyesx :xx!: x:o)x

Imam Netscape 8.1, zdaj je vse v redu.

Imam pa še eno vprašanje.

Bo ta knjiga kdaj tudi v tiskani obliki? xDDx

Vsekakor bo. Denar je zagotovljen. Zdaj delam še zadnjo revizijo, nakar gre v šape lektorki, ki bo odstranila še razne jezikovne nerodnosti, katere vidi samo strokovno oko slovenistke.

Spletno stran pa redno dopolnjujem. Nekaj stvari mi nagaja, ker mi na strežniku niso dali vse potrebne FrontPage podpore in jim bom težil, dokler ni vse OK.

Če bo posreči bom objavil tudi video trailer (odvisno od cene). Bom videl... Vsekakor pa bom stran dopolnjeval in dodajal različne vsebine.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...