pacl 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Seveda, to so zelo tradicionalne jedi za Slovence. Še nisi slišal za regrat, zabeljen z ocvirki Stane slišal, samo grumpi niso zelenjava, ali je sedaj po novem, to kaj drugače? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Stane slišal, samo grumpi niso zelenjava, ali je sedaj po novem, to kaj drugače? Ni, pač pa očitno ti misliš, da so zelenjavne jedi lahko pripravljene samo z rastlinskimi olji, ali celo brez njih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Ni, pač pa očitno ti misliš, sstane hvala, da veš kaj mislim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 sstane hvala, da veš kaj mislimDaj, ne duhoviči na kuharskem forumu, greva v čvekarije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 Daj, ne duhoviči na kuharskem forumu, greva v čvekarije Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 Cvetačni narastek 3/4 kg cvetačeslan krop dag margarine3 dag moke1/8litra mleka2 jajci2 žlici naribanega sira1 žlica kisle smetane1 žlica drobnjaka ali peteršilja1žlica drobtin1 žlička navadne soli (ne une stanetove) Priprava Oprano cvetačo razdelimo na večje cvetove in skuhamo v slanem kropu,ki smo mu prilili mleka(da ostane bela).Kuhano preložimo v namazano skledo za narastek,polijemo z besamel omako in potrosimo z naribanim serom. Pečemo jo 20-30 minv pečici, ogreti na 200 stopinj. Pečen narastek čim prej serviramo. Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 1 žlička navadne soli (ne une stanetove)Hvalabogu, vsaj nekaj si si zapomnil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 1. december 2006 Avtor Prijavi Deli 1. december 2006 Teb Crocuta kljub obsežnem kuharskem znanju, očitno ni noben povedal da jajca ne sodijo v zelenjavno jed mislim, če bi te jedi delal za veliko večino vegetarjancev v RS jih zagotovo nobeden ne bi jedel porny mogoče je tvoje znanje o kulinariki premalo razsvetljeno kar vidim da je res zakaj pa ne bi jajca pasala k zelenjavi aja pa kaj ti misliš da samo vegeterjanci jejo zelenjavo porny najprej sprobaj recept po ga pa komentirej. lp crocuta Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. december 2006 Prijavi Deli 1. december 2006 porny mogoče je tvoje znanje o kulinariki premalo razsvetljeno kar vidim da je res zakaj pa ne bi jajca pasala k zelenjavi aja pa kaj ti misliš da samo vegeterjanci jejo zelenjavo porny najprej sprobaj recept po ga pa komentirej.lp crocutavegeterjanci že...vegani pa ne sej veš eni poleg zelenjave jejo pe jajca, mleko, mlečne izdelke in ribe..dugi sam zelenjavo pa mlečne izdelke, tretji sam zelenjavo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. december 2006 Prijavi Deli 2. december 2006 Tem definicijam itak ni ne začetka ne konca ... Ena moja prijateljica se ima za vegetarianko, ki od mesa je samo hrenovke in kokete. Druga pa pršut. Tu mač. Drugače pa, kot je že nekdo rekel, v Crocutinih receptih tudi jaz pogrešam osebno noto. Neke copy-paste se mi zdi brezveze brat, takšne recepte lahko tudi drugje najdem. Več bi mi pomagalo, če bi npr. pri ribah napisal, da je ploščo pred pečenjem ribe treba potresti z moko, da se riba ne prime. Ali kaj podobnega. Skratka, da se vidi, da je stvar že tudi sam skuhal, kateri so problematični deli postopka in tu pa tam še kakšen nasvet zraven. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 4. december 2006 Prijavi Deli 4. december 2006 Drugače pa, kot je že nekdo rekel, v Crocutinih receptih tudi jaz pogrešam osebno noto. Neke copy-paste se mi zdi brezveze brat, takšne recepte lahko tudi drugje najdem. Skratka, da se vidi, da je stvar že tudi sam skuhal, kateri so problematični deli postopka in tu pa tam še kakšen nasvet zraven. Tu se pa popolnoma strinjam, saj so važne drobnarije, ki jih v recetih ni, vseeno pa je od njih važen okus in zadovoljstvo. Tega pa v teh receptih ni in ni. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 8. december 2006 Avtor Prijavi Deli 8. december 2006 Tu se pa popolnoma strinjam, saj so važne drobnarije, ki jih v recetih ni, vseeno pa je od njih važen okus in zadovoljstvo. Tega pa v teh receptih ni in ni. lp kaj ti bojo drobnareje ce pa kuhat be znas in drobnarije je treba vedeti kako in kdaj jih primešaaš jaoooo Tem definicijam itak ni ne začetka ne konca ... Ena moja prijateljica se ima za vegetarianko, ki od mesa je samo hrenovke in kokete. Druga pa pršut. Tu mač. Drugače pa, kot je že nekdo rekel, v Crocutinih receptih tudi jaz pogrešam osebno noto. Neke copy-paste se mi zdi brezveze brat, takšne recepte lahko tudi drugje najdem. Več bi mi pomagalo, če bi npr. pri ribah napisal, da je ploščo pred pečenjem ribe treba potresti z moko, da se riba ne prime. Ali kaj podobnega. Skratka, da se vidi, da je stvar že tudi sam skuhal, kateri so problematični deli postopka in tu pa tam še kakšen nasvet zraven.ej kar se tiče copy paste sem ponosem da lahko kopiram ker se mi vseh receptov res ne da pisati pa jih svoje recepte dol jemljem. pogrešas osebno noto ves težko vem kaj ti ne veš zato ne napišem sploh pa ne vem kaj se pizdite preden ne prašate. Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Kaj se pa ti naenkrat tako ogroženega počutiš??? Da SVOJE recepte copy pastaš se mi zdi malo dvomljivo - na enem forumu (oz. tam, kjer so originalno objavljeni "tvoji" recepti) si povsem pismen, poznaš slovnična pravila, na drugem pa niti koherentnega stavka ne spraviš skupaj. Zraven tega, kolikor je meni znano, poklicni kuharji dobre recepte ljubosumno čuvajo zase in glede na to, da je Kaval odlična gostilna, dvomim, da bi tam zaposleni svoje recepte tako velikodušno postali po netu. Aja. Pa jedi, za katere recepte ti tukaj postaš, v Kavalu ni na meniju. Tako da ni ravno posrečeno, da jih označiš za "naše" in pri tem misliš Kaval. Pa še ena malo čudna stvar - ko te nekdo vpraša za recept, vedno rabiš par dni, da ga najdeš. Če jaz vprašam mojo babico, ki blazno dobro kuha, za kakšen recept, mi zna takoj odgovorit. Glede osebne note, pa vidim, da se ti še sanja ne, kaj naj bi to pomenilo. No, zdaj pa čakam tvoj reply, kjer boš v enem stavku 16-krat napisal Girly in jaooo, vmes pa praktično nič, kar bi imelo smisel. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 10. december 2006 Avtor Prijavi Deli 10. december 2006 Kaj se pa ti naenkrat tako ogroženega počutiš??? Da SVOJE recepte copy pastaš se mi zdi malo dvomljivo - na enem forumu (oz. tam, kjer so originalno objavljeni "tvoji" recepti) si povsem pismen, poznaš slovnična pravila, na drugem pa niti koherentnega stavka ne spraviš skupaj. Zraven tega, kolikor je meni znano, poklicni kuharji dobre recepte ljubosumno čuvajo zase in glede na to, da je Kaval odlična gostilna, dvomim, da bi tam zaposleni svoje recepte tako velikodušno postali po netu. Aja. Pa jedi, za katere recepte ti tukaj postaš, v Kavalu ni na meniju. Tako da ni ravno posrečeno, da jih označiš za "naše" in pri tem misliš Kaval. Pa še ena malo čudna stvar - ko te nekdo vpraša za recept, vedno rabiš par dni, da ga najdeš. Če jaz vprašam mojo babico, ki blazno dobro kuha, za kakšen recept, mi zna takoj odgovorit. Glede osebne note, pa vidim, da se ti še sanja ne, kaj naj bi to pomenilo. No, zdaj pa čakam tvoj reply, kjer boš v enem stavku 16-krat napisal Girly in jaooo, vmes pa praktično nič, kar bi imelo smisel. girly ti ves kaj pišeš kdo je rekel da izdajam najboljše recepte čist preprosti so in nič posebnega. Logično da ti ne bom povedal recepte ki jih mamo v Kavalu saj nisem nor nc kar bi imelo smisla zate k nekatere stvari ne kapiraš al pa ne vem če jih sploh dojameš ej pa ti znaš brati kaj sem napisal nazaj očitno slabo dojemaš stavri zato sorryne poglablaj se v stvari v katerih nimaš pojma.Mal preštuderi pol pa piši neumnosti.Girly tvoja pripomba na cakanje receptov jest delam nimam tok časa k ti da se tako na veliko posvečas temi k nimaš blage veze girly NEKATERI DELAMO. lp crocuta Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 pripomba na cakanje receptov jest delam nimam tok časa k ti da se tako na veliko posvečas temi k nimaš blage veze girly NEKATERI DELAMO.lp crocuta jaoooo crocuta, veš sestavni del hrane, ki jo pripravi dober kuhar je tudi ščepec ljubezni in njegovega veselja do dela. Temu rečemo tudi osebna nota, ali pa, da že po okusu hrane vemo, kateri kuhar dela. Zato tudi jaz ne verjamem, da delaš v omenjeni restavraciji, kjer še nisem naletel na toliko zagrenjenosti in neprijaznosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 da prst, hočete koleno :xx!: Skromno rečeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 11. december 2006 Avtor Prijavi Deli 11. december 2006 jaoooo crocuta, veš sestavni del hrane, ki jo pripravi dober kuhar je tudi ščepec ljubezni in njegovega veselja do dela. Temu rečemo tudi osebna nota, ali pa, da že po okusu hrane vemo, kateri kuhar dela. Zato tudi jaz ne verjamem, da delaš v omenjeni restavraciji, kjer še nisem naletel na toliko zagrenjenosti in neprijaznosti. pacl ne gre za neprijaznost ampak za to da nekdo modruje ali se dela pametnega v neki stvari k nima pojma.Kar se tiče ljubezni do hrane mas prav sam ne pa da nekdo omeni da so recepti bad k jih se probu ni ali pa nima pojma o kuhanju. jaooooo pacl ti bi bil kao edini in edinstverni kuhar k videm da se ful na kuhanje spoznas.Kaksno je pa tvoje mišlenje o meni in mojem kuhanju in receptih pa kje delam je pa to čisto tvoj problem.Problmatika je v tem da nekdo kritizera recepte ali osebo tako kot ti pa se skuhati ne zna ali pa ne praša kako se to naredi lahko je puvati in biti pameten probaj kaj težkega skuhati k nisi kuhar pa me zanima kakšna bo tvoja osebna nota ali tvoj pridih v kuhinji.Ti samo poskusiš pa veš keri kuhar dela jaoo pacl zalosten sem da teke bedarije pišeeš ampak to je tvoj problem. Vidim da je tvoj pridih ali osebna nota v kuhinji čisto zgresena.Vesel pa sem da si boljši kuhar od mene in te še kdaj prosil za pomoč pa da vidim kaki mojster si k videm da ste večinoma vsi fleksibilni in odlični kuharji a ko dobite malo težji recept pa ste izgubljeni. lp crocuta Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 no zdaj bo pa še ta edini kuhar pobegnil... **** no jst sem ti hvaležna za vsakršen namig in recepturo , ki si jo napisal....preden te do konca preženejo, če boš pri volji , bi te prosila za recept za lazanje hvala ***pa tam pri cvetači, ali celo flikneš v krop ali jo razdeliš na cvetove Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 girly ti ves kaj pišeš kdo je rekel da izdajam najboljše recepte čist preprosti so in nič posebnega. Logično da ti ne bom povedal recepte ki jih mamo v Kavalu saj nisem nor nc kar bi imelo smisla zate k nekatere stvari ne kapiraš al pa ne vem če jih sploh dojameš ej pa ti znaš brati kaj sem napisal nazaj očitno slabo dojemaš stavri zato sorryne poglablaj se v stvari v katerih nimaš pojma.Mal preštuderi pol pa piši neumnosti.Girly tvoja pripomba na cakanje receptov jest delam nimam tok časa k ti da se tako na veliko posvečas temi k nimaš blage veze girly NEKATERI DELAMO.lp crocuta Samo 3x v celem postu napisal Girly. Čestitke! Kakorkoli, še zmeraj sem mnenja, da so "tvoji" recepti copy-paste neke kuharske knjige. Nobeden te ni vprašal za step-by-step varianto, bože nedaj, da jo napišeš - s svojo sposobnostjo izražanja. Saj ne bi vedeli, kje se eno navodilo konča in naslednje začne. Bobnarju in Lii, ki smatrata Crocutine kuharske recepte za kvalitetne, bom za novo leto poslala kuharsko knjigo ali pa par www-jev, kjer si bosta lahko recepture prebrala v identični obliki, kot so objavljene tukaj. Kaj si pa o receptih misli Sstane, mi je pa jasno že iz preteklih postov ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 pacl ne gre za neprijaznost ampak za to da nekdo modruje ali se dela pametnega v neki stvari k nima pojma.Kar se tiče ljubezni do hrane mas prav sam ne pa da nekdo omeni da so recepti bad k jih se probu ni ali pa nima pojma o kuhanju. jaooooo pacl ti bi bil kao edini in edinstverni kuhar k videm da se ful na kuhanje spoznas.Kaksno je pa tvoje mišlenje o meni in mojem kuhanju in receptih pa kje delam je pa to čisto tvoj problem.Problmatika je v tem da nekdo kritizera recepte ali osebo tako kot ti pa se skuhati ne zna ali pa ne praša kako se to naredi lahko je puvati in biti pameten probaj kaj težkega skuhati k nisi kuhar pa me zanima kakšna bo tvoja osebna nota ali tvoj pridih v kuhinji.Ti samo poskusiš pa veš keri kuhar dela jaoo pacl zalosten sem da teke bedarije pišeeš ampak to je tvoj problem. Vidim da je tvoj pridih ali osebna nota v kuhinji čisto zgresena.Vesel pa sem da si boljši kuhar od mene in te še kdaj prosil za pomoč pa da vidim kaki mojster si k videm da ste večinoma vsi fleksibilni in odlični kuharji a ko dobite malo težji recept pa ste izgubljeni.lp crocuta Ja, imaš pa res prav! Življenje me je zaneslo v druge in ne kuharske vode, vseeno pa za domače rad kaj dobrega občasno pripravim in jih na tak način malo razvajam. Seveda se zaradi tega nimam za genija z loncem v roki.Spoštujem pa ljudi, ki imajo radi svoje delo in ga znajo približati tudi neposvečenim. Veliko uspeha in uživaj v svojem delu še naprej! lp pacl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Ja, imaš pa res prav! Življenje me je zaneslo v druge in ne kuharske vode, vseeno pa za domače rad kaj dobrega občasno pripravim in jih na tak način malo razvajam. Seveda se zaradi tega nimam za genija z loncem v roki.Spoštujem pa ljudi, ki imajo radi svoje delo in ga znajo približati tudi neposvečenim.Veliko uspeha in uživaj v svojem delu še naprej! lp pacl Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. december 2006 Prijavi Deli 11. december 2006 Tvojega življenjepisa. Se bom postavila v tvojo kožo za trenutek. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 13. december 2006 Avtor Prijavi Deli 13. december 2006 Tvojega življenjepisa. Se bom postavila v tvojo kožo za trenutek. raje ne girly nima smila ker se boš počutila definitivno glupo se bolj kot si. lp crocuta Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 raje ne girly nima smila ker se boš počutila definitivno glupo se bolj kot si.lp crocuta Hvala. (V bistvu se itak ne zavedaš, kaj si pravkar izjavil.) Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. december 2006 Prijavi Deli 13. december 2006 Joj joj nehite se kregat a sem vam sploh povedala da sem naredila gratinirano cvetačo takrat - malo po tem ko je bil recept objavljen pa me prov ne zanima drugega kot to da je blo mmm-mm-m dobro x!x in če kdo hoče mojo osebno noto / alora za zgled lahko kar takoj povem, da zraven paše še kuhan por (skupaj s cvetačo ga skuhate in pogratinirate) in na koncu lepo cvetačino glavico ven poberete, not vsujete kuhane polžke ali kake druge testenine, lepo premešate in daste še za par minut v pečico ko bog vam rečem Zdej se grem pa javit v temo Kaj smo danes jedli ... še vedno na ZDRAVI dieti Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.