Guest sstane 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 ej stane ce preberes recep ti točno pise kolikok sem dal notri soli še prebereš ne pa kr ves kok sem dal noter soli jaaaaaaaoooooooooooooo staneKoliko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 Koliko stane ti piše čitajjaoooooooooo i Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 stane ti piše čitajjaoooooooooo iMeni piše dva grama, koliko pa tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 Meni piše dva grama, koliko pa tebi stane ti piše se nikoli v kulinariki nismo merili koliko soli damo v hrano to je tvoja nova teorija toliko soli dam v hrano kolikor je moja potreba ali potreba nekoga ki napravlja jed. stane a tvoja sol nima nobenih stranskih učinkov p.s. me prov zanima kaj bos napisu glede stranskih učinkov hvala Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 stane ti piše se nikoli v kulinariki nismo merili koliko soli damo v hrano to je tvoja nova teorija toliko soli dam v hrano kolikor je moja potreba ali potreba nekoga ki napravlja jed. stane a tvoja sol nima nobenih stranskih učinkov p.s. me prov zanima kaj bos napisu glede stranskih učinkov hvalaVem in prav je, da kot kuhar za druge, soliš po svojem okusu. In, ni problem v tvojem okusu, pač pa je problem v jedilni soli.Da, moja nima stranskih negativnih učinkov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 Vem in prav je, da kot kuhar za druge, soliš po svojem okusu. In, ni problem v tvojem okusu, pač pa je problem v jedilni soli.Da, moja nima stranskih negativnih učinkov. ej stane zdej te pa ne razumem nobene stvari ni da nima strnskih učinkov posebno pa sol ne zato mene ne boš prepričal da tvoja sol nima stranskih učinkov na telo. pomoje je tvoja sol manj slana zato je lahko v hrano vneses v večjih količinah sam ko je enkrat dost soli oz.preveč pa ni vazno kera sol je in telo odreagira na sol negativno. lp stane. Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 sam ko je enkrat dost soli oz.preveč pa ni vazno kera sol je in telo odreagira na sol negativno.lp stane.Se strinjam, pomembno je, pri kateri količini nastopi ta problem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 Se strinjam, pomembno je, pri kateri količini nastopi ta problem. zato ker je navadna sol bolj slana jo dodajamo malo tvoja pa je manj slana in jo dodajas vec a telo odreagira isto ko je dost je dost pomoje da kar pri obeh kmalu. stane sploh ni vaznen od kere prej zboliš ce pretiravas od obeh zboliš zato uzivajmo vse v zmernih količinah pa lj slana vnasav v takih količinah kot ti tvojo ki je sigurno manj slabo navadna sol inela tudi svoj zdravilni učinek ,,stane če pa bi navadno sol ker je bolj slana dodaja v taki meriči kot ti tvojo bi nas kmalu pobralo. Čar tvoje soli je samo v tem da je manj slana pa čisto nič drugega. S stane če se vsaj malo spoznas na medicino lahko ugotoviš da sol pa ni vazno ker je veze nase vodo iz tega pa lahko vsak po svoje sklepa. Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Čar tvoje soli je samo v tem da je manj slanaTo bi lahko bil dober slogan, čeravno ni resničen, škoduje pa ne ČAR JE V TEM, DA JE MANJ SLANA - SALESALUTE° Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 To bi lahko bil dober slogan, čeravno ni resničen, škoduje pa ne stane vsak ma svojo mišlenje o soli sam da mi pa en tak k ti nabije da njegova ali tvoja sol nima stranskega učinka se mi pa ta ,ko to izjavi zdi malo čudn pa sorry. ker spodbija tezo o sto letni ali pa se vec letnih raziskavah soli. Nič nima proti tvoji soli sam ne pa vrivati tvojo sol nekomu ki jo ne zeli lp crocuta To bi lahko bil dober slogan, čeravno ni resničen, škoduje pa ne ČAR JE V TEM, DA JE MANJ SLANA - SALESALUTE° Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Nič nima proti tvoji soli sam ne pa vrivati tvojo sol nekomu ki jo ne zelilp crocutaPoslušaj, ne jezi me, ker jaz nikomur ne vsiljujem nobene soli, pa tudi čisto vseeno je, kakšno sol uporabljaš, vedno moraš soliti na zgornjo in ne na spodnjo mejo okusa, sicer boš po nepotrebnem zaužival preveč kalorij. ZAPOMNI SI, PREMALO SLANA HRANA REDI IN POVZROČA BOLEZNI, NE GLEDE NA TO, KAKŠNO SOL UPORABLJAŠ, ČE JE PA ŠE SOL ZANIČ, POTEM JE PA SPLOH KATASTROFA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
violeta1 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Stane, predlagam, da začneš propagirati in prodajati še ''Kimprški biser'' (za tiste, ki ne poznajo - dravograjsko vodo). Gotovo bo manj škode, kot je naredi sol. Pa brez zamere in lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Čakam pa čakam na kak dober recept, pa sam o soli berem. Pa saj sem pridna pa hodim direkt na soline po sol, ampak kaj naj solim, če nimam nobenga recepta?? Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Pa brez zamere in lep pozdrav.Korošicam sploh nič ne zamerim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Čakam pa čakam na kak dober recept, pa sam o soli berem. Pa saj sem pridna pa hodim direkt na soline po sol, ampak kaj naj solim, če nimam nobenga recepta?? Krompirjeva juha. V neslani vodi skuhaš na kocke narezan krompir, juho zabeliš z ocvirki, ki morajo biti spuščeni do konca, to je takrat, ko se ne penijo več, jo odstaviš, da se malo ohladi, posoliš na zgornjo mejo okusa in posuješ z drobnjakom.Bo šlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 Krompirjeva juha. V neslani vodi skuhaš na kocke narezan krompir, juho zabeliš z ocvirki, ki morajo biti spuščeni do konca, to je takrat, ko se ne penijo več, jo odstaviš, da se malo ohladi, posoliš na zgornjo mejo okusa in posuješ z drobnjakom.Bo šlo Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 tega pa jaz nebi mogla jest Grumpeki, uuuuaaaaa Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 tega pa jaz nebi mogla jest Grumpeki, uuuuaaaaaNamesto grumpekov lahko zabeliš tudi z olivnim oljem, takrat, ko soliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 26. november 2006 Avtor Prijavi Deli 26. november 2006 Poslušaj, ne jezi me, ker jaz nikomur ne vsiljujem nobene soli, pa tudi čisto vseeno je, kakšno sol uporabljaš, vedno moraš soliti na zgornjo in ne na spodnjo mejo okusa, sicer boš po nepotrebnem zaužival preveč kalorij. ZAPOMNI SI, PREMALO SLANA HRANA REDI IN POVZROČA BOLEZNI, NE GLEDE NA TO, KAKŠNO SOL UPORABLJAŠ, ČE JE PA ŠE SOL ZANIČ, POTEM JE PA SPLOH KATASTROFA! jaja ok Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 jaja okV redu, greva dalje. Koliko tvoje soli na 1 liter neke tvoje juhe je tvoja zgornja meja okusa? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 26. november 2006 Avtor Prijavi Deli 26. november 2006 V redu, greva dalje. Koliko tvoje soli na 1 liter neke tvoje juhe je tvoja zgornja meja okusa? PO OKUSU STANE SOLIM PO OKUSU VEDNO CE PA KOMU PAŠE VEČ NA SI JO SOLI Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pacl 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Krompirjeva juha. V neslani vodi skuhaš na kocke narezan krompir, juho zabeliš z ocvirki, ki morajo biti spuščeni do konca, to je takrat, ko se ne penijo več, jo odstaviš, da se malo ohladi, posoliš na zgornjo mejo okusa in posuješ z drobnjakom.Bo šlo Stane grumpi v zelenjavnih jedeh ! Saj to je enako, kot cestarska sol v tvojem mlinčku! Pa ne bit zdaj hud, saj nisi švoh, potrucan ali pa slab oglaševalec.... samo tudi pri soli je potrebno imeti zdravo mero! lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Stane grumpi v zelenjavnih jedeh ! Seveda, to so zelo tradicionalne jedi za Slovence. Še nisi slišal za regrat, zabeljen z ocvirki PO OKUSU STANE SOLIM PO OKUSU VEDNOSaj to te ravno sprašujem. Poskusi izraziti svoj okus v g/l. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 26. november 2006 Avtor Prijavi Deli 26. november 2006 Seveda, to so zelo tradicionalne jedi za Slovence. Še nisi slišal za regrat, zabeljen z ocvirki Saj to te ravno sprašujem. Poskusi izraziti svoj okus v g/l. odvisno od hrane ki jo nredim haha Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 odvisno od hrane ki jo nredim hahaSeveda, skuhaj nam neko juho in izmeri, koliko soli boš dal v en liter, da bo po tvojem okusu. Tega, da bi kdo popravljal s soljo in začimbami tvojo hrano, si pa kot dober kuhar sploh ne smeš dovoliti. V Italiji te bodo gledali kot bika, če boš v dobri rerstavraciji zahteval, da ti prinesejo sol in poper.Kuhar bo vzel to za žalitev in te bo vrgel na cesto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.