Kristalka 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Hej, mam en problem..tehnične narave..al kak bi rekla.. mikrofon bi rada priklučla na comp, al pa v radio.. dvd-player-radio-svašta v enem... in v katerokoli lukno paše.. ne dela.. ima kdo kako idejo, nasvet?? hvala, sp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 zadnjic sm bla na enem snemanju v vii boni. in bebo, k da nikol ne bi vidla v lajfu mikrofona, recem: zakaj pa je baterija na mizi? a nisem tupa? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 No kristalka, Marsa ti zgleda ne bo ravno v pomoč. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 :D jp, kris, sorchy, kao marsa, glasbenica, zihr ma 5 majkov, hit v temo...jaz pa da baterija, pojma nimam, starina Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. november 2006 Avtor Prijavi Deli 25. november 2006 xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Vtakneš v uno luknjo, kjer piše mic al je pa mikrofon narisan če ne dela - pri compu je lahk problem, da ni driverjev ta pravih, lahk pa enostavno mic ne dela, če maš še kakega drugega, še tistega not vtakni pa probaj, če je kaka sprememba.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 jst mam podoben problem, samo s tem, da ko ga priklopim in hočem kaj posnet, mi cel comp resetira. Tko da...help, anyone? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 a nisem tupa? ..si ja... sam jest se ne bi s tem okol hvalu... jst mam podoben problem, samo s tem, da ko ga priklopim in hočem kaj posnet, mi cel comp resetira. Tko da...help, anyone? ...ne pritiskat reset gumba ko to delas... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ...ne pritiskat reset gumba ko to delas... Ajaaaaaaaaaa, zatooooooo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 V comp trgovinah imajo nek vmesnik, da ti dela več stvari hkrati. Pojdi tja in vprašaj, ti bo prodajalec svetoval in povedal, kaj narediš. Ko boš imela vmesnik, bo stvar simpl. Odvisno ali imaš na koncu usb priključek ali navaden činč! Najbolje da neseš stvar s sabo, da ne bo pomote, mike ali karkol pač imaš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Uf, en vmesnik pa mam doma, ja. Kul...bom sprobala, sam, da ga njdem...ampak je kul mikrofon, no....5 čukov je bil, medtem, ko ga za jurja lohk kupiš. Sam, klinc, kje je zdej ta vmesnik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Pojdi v Start/Setings/Control Panel/Sound and Voice devices in tam preglej vse podlistke, enabli živga boga, daj volumen od mica na 90%... skratka, vzemi si 10 min cajta. Lahk pa daš 5K Sit za kak plastični vmesnik in ugotoviš da moraš it v Start/ Settings.... itd. bla bla bla Povej če dela pol Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Pojdi v Start/Setings/Control Panel/Sound and Voice devices in tam preglej vse podlistke, enabli živga boga, daj volumen od mica na 90%... skratka, vzemi si 10 min cajta. Lahk pa daš 5K Sit za kak plastični vmesnik in ugotoviš da moraš it v Start/ Settings.... itd. bla bla bla Povej če dela pol To sm že delala. Grem še enkrat probat...k mi je en kolega, k se kr spozna, prek msn daju napotke. Pa tok lepe pesmce bi vam lohk pelaaaaaaaaaa....sej, mogoče pa glih zato ne dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Zdejsm spet neki štekala not....boh ve...sam, če zdej spet probam, pa spet crkne, se bo vse spet resetiral, jst pa glih na velko chatam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 No, pejt tja, potem pejt pod "voice" in klikni "test hardware" in lahko tja pojaš in gledaš če dela... če ne dela ti pove kaj ne dela in rešuješ naprej... Poglej še na zadnjem podlistku Hardware, če imaš inštaliran driver... t.j. izberi nekaj v smislu "audio controler" itd. in klikni properties in glej, če je kje kakšen trikotniik... če je, pomeni no driver in inštaliraš driver Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ej, jst mam windowse v slovenščini....čeprov u iber štekam anglešk, je pol kle čist neki druzga...porka fix. Bemu! Sm dala test hardware, pa me je vmes dol zabrisal...se spet resetiral, ker mam unga hudiča vkloplenga...kaj pa zdej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Audio controlerja nimam tm... Mam audio codecs, legacy audio drivers, pa sigma tel high defenition audio. In pr vseh kao vse štima..nbenih trikotnikov. Ok, novo vprašanje...kako vem, da nimam tega driverja inštaliranga, k ga rabim za mikrofon? Kako se imenuje? Pa kje se vid, če je gor al ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ej, jst mam windowse v slovenščini....čeprov u iber štekam anglešk, je pol kle čist neki druzga...porka fix. Bemu! Sm dala test hardware, pa me je vmes dol zabrisal...se spet resetiral, ker mam unga hudiča vkloplenga...kaj pa zdej. ej, če ti zarad tega resetira mašino, pol je zelo boga... ti maš še druge probleme ... boš mogla dobit enga, da ti malo solato otrebi dol P.S. driverje pa očitno maš... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ej, če ti zarad tega resetira mašino, pol je zelo boga... ti maš še druge probleme ... boš mogla dobit enga, da ti malo solato otrebi dol P.S. driverje pa očitno maš... P animam boge mašine, no...ful dober comp mam. Resno....pa vsak teden mi viruse čekira, vse štima, nič napak. Eh, vdam se. Najbolš, da fuknem ta mic stran, pa bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ej, kaj pa, če bi mogla unga sigma tel high stran dat? K edin pr temu, k jih označm, se mi pokaže možnsot, da lohk odstranim....sej vem, da mam butasta vprašanja, sam klinc, pač nism računalničar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ej, kaj pa, če bi mogla unga sigma tel high stran dat? K edin pr temu, k jih označm, se mi pokaže možnsot, da lohk odstranim....sej vem, da mam butasta vprašanja, sam klinc, pač nism računalničar. Ma glih ta je verjetn taprav... to je zvočna kartica... tam ko rineš not tiste banane in drugo sadje ... ne, vem, ampak če ti čekira viruse še ne pomeni, da je comp dober... ok, če delajo zvočniki, potem bi moral tudi mikrofon delat... probaj najprej z drugim mic-em Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ma glih ta je verjetn taprav... to je zvočna kartica... tam ko rineš not tiste banane in drugo sadje ... ne, vem, ampak če ti čekira viruse še ne pomeni, da je comp dober... ok, če delajo zvočniki, potem bi moral tudi mikrofon delat... probaj najprej z drugim mic-em pa če je čist nov, pa ta dobr je, no....logitech, za 5 čukov. Sm ga dobila za rd. Porkaduš, no. Prov jezi me. Čeprov ne spet tok. Comp pa je dober...star šele 1 leto, pa sestavu mi ga je en kolega, k se kr dobr spozna na compe, tko da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Hahaha... ga mam ja jurja, pa še slušalke so zraven... ne vem pikica, boš mogla svojga kolega spet mal poklicat Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 al pa če si kupm unga, ja, k je s slušalkami v paketu, k slušalke mi pa delajo. A je to kej povezan s tem, k nimam zvočnikov? pH nevtralna tud na tem področju...čeprov, kle bi lohk rekla, da sm bl v minusu...kisla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ja, to to in boš zgledala tko butast kot jaz... kot na kakšni marketinški firmi, ko telefone vrtijo... Ne, če zvočnike porineš no, bojo pač zvočniki ružili Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.