Skoči na vsebino

Mic

Kristalka

Recommended Posts

:D

zadnjic sm bla na enem snemanju v vii boni.

in bebo, k da nikol ne bi vidla v lajfu mikrofona, recem: zakaj pa je baterija na mizi? :lol:

xsmx

a nisem tupa? :lol:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

:D :D :D

xsmx

x:Ix jp, kris, sorchy, kao marsa, glasbenica, zihr ma 5 majkov, hit v temo...

jaz pa da baterija, pojma nimam, starina :madpro:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Vtakneš v uno luknjo, kjer piše mic al je pa mikrofon narisan x:o)x

če ne dela - pri compu je lahk problem, da ni driverjev ta pravih, lahk pa enostavno mic ne dela, če maš še kakega drugega, še tistega not vtakni pa probaj, če je kaka sprememba..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

a nisem tupa? :lol:

..si ja... sam jest se ne bi s tem okol hvalu... x:Dx :vragec: x;)x

jst mam podoben problem, samo s tem, da ko ga priklopim in hočem kaj posnet, mi cel comp resetira. :o|o: Tko da...help, anyone? :inocent:

...ne pritiskat reset gumba ko to delas... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

V comp trgovinah imajo nek vmesnik, da ti dela več stvari hkrati. Pojdi tja in vprašaj, ti bo prodajalec svetoval in povedal, kaj narediš. Ko boš imela vmesnik, bo stvar simpl. Odvisno ali imaš na koncu usb priključek ali navaden činč! Najbolje da neseš stvar s sabo, da ne bo pomote, mike ali karkol pač imaš! x;)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Pojdi v Start/Setings/Control Panel/Sound and Voice devices in tam preglej vse podlistke, enabli živga boga, daj volumen od mica na 90%... skratka, vzemi si 10 min cajta.

Lahk pa daš 5K Sit za kak plastični vmesnik in ugotoviš da moraš it v Start/ Settings.... itd. bla bla bla x:Dx

x;)x

Povej če dela pol :palec:

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Pojdi v Start/Setings/Control Panel/Sound and Voice devices in tam preglej vse podlistke, enabli živga boga, daj volumen od mica na 90%... skratka, vzemi si 10 min cajta.

Lahk pa daš 5K Sit za kak plastični vmesnik in ugotoviš da moraš it v Start/ Settings.... itd. bla bla bla x:Dx

x;)x

Povej če dela pol :palec:

To sm že delala. :o|o:

Grem še enkrat probat...k mi je en kolega, k se kr spozna, prek msn daju napotke. :o|o: :V: :C:

Pa tok lepe pesmce bi vam lohk pelaaaaaaaaaa....sej, mogoče pa glih zato ne dela. :lol:

No, pejt tja, potem pejt pod "voice" in klikni "test hardware" in lahko tja pojaš in gledaš če dela... če ne dela ti pove kaj ne dela in rešuješ naprej...

Poglej še na zadnjem podlistku Hardware, če imaš inštaliran driver... t.j. izberi nekaj v smislu "audio controler" itd. in klikni properties in glej, če je kje kakšen trikotniik... če je, pomeni no driver in inštaliraš driver

x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Audio controlerja nimam tm... :V:

Mam audio codecs, legacy audio drivers, pa sigma tel high defenition audio. In pr vseh kao vse štima..nbenih trikotnikov. :C:

Ok, novo vprašanje...kako vem, da nimam tega driverja inštaliranga, k ga rabim za mikrofon? Kako se imenuje? Pa kje se vid, če je gor al ne? :inocent:

ej, jst mam windowse v slovenščini....čeprov u iber štekam anglešk, je pol kle čist neki druzga...porka fix. :o|o: x:Dx

Bemu! Sm dala test hardware, pa me je vmes dol zabrisal...se spet resetiral, ker mam unga hudiča vkloplenga...kaj pa zdej. :o|o:

ej, če ti zarad tega resetira mašino, pol je zelo boga... ti maš še druge probleme ... boš mogla dobit enga, da ti malo solato otrebi dol x;)x

P.S. driverje pa očitno maš... x:Dx xnckrivx

Fernando Pessoa

ej, če ti zarad tega resetira mašino, pol je zelo boga... ti maš še druge probleme ... boš mogla dobit enga, da ti malo solato otrebi dol x;)x

P.S. driverje pa očitno maš... x:Dx xnckrivx

P animam boge mašine, no...ful dober comp mam. Resno....pa vsak teden mi viruse čekira, vse štima, nič napak. :o|o:

Eh, vdam se. Najbolš, da fuknem ta mic stran, pa bo. :vragec:

ej, kaj pa, če bi mogla unga sigma tel high stran dat? :inocent: K edin pr temu, k jih označm, se mi pokaže možnsot, da lohk odstranim....sej vem, da mam butasta vprašanja, sam klinc, pač nism računalničar. x:Dx

Ma glih ta je verjetn taprav... to je zvočna kartica... tam ko rineš not tiste banane in drugo sadje x:Dx ... ne, vem, ampak če ti čekira viruse še ne pomeni, da je comp dober... ok, če delajo zvočniki, potem bi moral tudi mikrofon delat... probaj najprej z drugim mic-em x;)x

Fernando Pessoa

Ma glih ta je verjetn taprav... to je zvočna kartica... tam ko rineš not tiste banane in drugo sadje x:Dx ... ne, vem, ampak če ti čekira viruse še ne pomeni, da je comp dober... ok, če delajo zvočniki, potem bi moral tudi mikrofon delat... probaj najprej z drugim mic-em x;)x

pa če je čist nov, pa ta dobr je, no....logitech, za 5 čukov. :o|o: Sm ga dobila za rd. x:Ix Porkaduš, no. Prov jezi me. Čeprov ne spet tok. x:Dx

Comp pa je dober...star šele 1 leto, pa sestavu mi ga je en kolega, k se kr dobr spozna na compe, tko da... x:Ix

Hahaha... ga mam ja jurja, pa še slušalke so zraven... ne vem pikica, boš mogla svojga kolega spet mal poklicat x;)x

Fernando Pessoa

Ja, to to in boš zgledala tko butast kot jaz... kot na kakšni marketinški firmi, ko telefone vrtijo... xrolleyesx

Ne, če zvočnike porineš no, bojo pač zvočniki ružili x;)x

Fernando Pessoa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...