Mateja 12. oktober 2003 Prijavi Deli 12. oktober 2003 A Ciciban še obstaja? veš kolk so lušne slikce not ... (tist kar piše, pa spustim ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 A Ciciban še obstaja? veš kolk so lušne slikce not ... (tist kar piše, pa spustim ) Kdo ti pa potem poste tipka če ne znaš brat? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 ... znam pisat Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 Aha ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 včasih tudi PlayboyVau ... Jaz pa Mladino(sedaj samo še včasih, v Tacosu na kosilu ), Večer sem prelistal, ko sem šel po kavo (sedaj je ne pijem več), Cosmopolitan pa lani na morju, na Rabu, ker so jih oni, ki so bili pred nami tam, kar pustili in vam rečem, zadeva je iber zabavna, full sem se nasmejal zraven. Drugače pa nič kaj posebnega, kot je Vojko napisal, internet pa knjižnjica. TV pa gledam mogoče cele 3 ure na mesec. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 13. oktober 2003 Prijavi Deli 13. oktober 2003 A Ciciban še obstaja? veš kolk so lušne slikce not ... (tist kar piše, pa spustim ) ciciban in cicdo. Pa še zelo drag je. drugač pa načeloma ne berem dnevnikov ali revij. Raj kako fajno knjigo vzamem v roke, če že imam kaj časa. Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Zanima me kakšne revije .. so vam šeč´ ?in katere revije, časopise .. najraje berete, pa Zakaj?Čemu jih priporočate nam? pokowcKar precej te solate je doma....Dnevnik, Nedeljski in Finance...to je zmer...kle ni treba pojasnjevat zakaj priporocam.Delo tudi vcasih...ob sredah zmeraj, ker zbiram knjige... Mladina zmeraj, Mag vcasih ( prevec pristranski )...Doma so se razlicne nemske avtorevije, katere bolj kot ne prelistam...Priznam, kupujem Lepota in zdravje in vcasih vivo Tric trac revije so pri nas bolj redko...skoda denarja, pa vecino stvari slisis prej ali slej Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Nekaj soustvarjam (Karma plus), nekaj imam naročeno (Delo), nekaj imajo še naši doma (Gaia, Zmajček), tu in tam kupimo še kaj, pa ne preveliko, ker še za to ni dovolj časa. Mladina včasih, saj je zanimiva. Še največ pa astrološke literature, zna se, knjige, revije (The Mountain Astrologer, dvomesečna izdaja angleške asociacije, nekdaj tudi Linguaggio astrale in Meridian). Kar dosti tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 VečerDelo..samo sobotnoFinanceGeaSvet in ljudjeValPet zvezdicAmbientSlovenske novice ...ob četrtkihMladinaMagAstro magacinZvijezdeCosmopolitanGlamourNGŽivljenje in tehnika..., .... Ma jaz fuuuul cajtngou kupujem.. Astra Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 včasih Auro (prej dolgo časa redno), včasih Karmo plus, Šolski razgledi... aja, pa Stop za spored, sobotno Delovo prilogo preberem pri starših (če sploh jo), Cosmo dobim od Daše, Mladino prečekiram v službi, National Geograpfic pri sestri, drugo pa berem na internetu... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 največ preberem na internetu,saj je najceneje ...drugače pa astrologija in indigo otroke premalo časa za kaj drugega. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ce je cas na lnf viset, je tut za casopise brat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 ce je cas na lnf viset, je tut za casopise brat Inf zvečer...časopisi pa navadno zjutraj...aneda ane Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Ne vem...zjutraj jaz hitim na predavanja...ce jih mam... berem ponavadi po kosilu...vsak ma svoje termine Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Hojla, Aura narocena, pa Nas dom narocen, Avto magazin kupujemo, aja pa Misterije, vcasih Karma plus, ko me potegnejo naslovi...dnevno casopisje pa se mi zdi samo en kup stokanja, kako nam je hudo, pa place nizke, pa umor tu, pa nesreca tam...nic pozitivnega, to pa mi ni vsec, zato tega ne beremo.Aja, stara mama, ki izivi poleg nas ima narocen Vestnik, tedenski casopis iz Prekmurja in Prlekije, vendar ga samo vcasih prelistam, pa moj otrok prebere vice, to pa je tudi vse.. Lp Mojca xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 vsak ma svoje termine bo držalo.Vsak zase ve najbolje..ane? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Aja moram mal tudi skiritizirat dolocene revije Naprimer Anja, Liza -> sem seveda kupila, me je zanimalo kako je in je sam larifari. Vedno je notri kaka dieta...ne vem..."2 kile v enem tednu-deluje!" ...pise pa tudi nic pametnega. mislim, da je boljse, da dam tistih 300 sit klosarcku na roski.Nova, Hopla, Lady :xx!: No mogoce to pase trač ljudem, men je cisto brezveze....so pa fajn za preganjanje cajta v cakalnicah Brezvezen meni osebno je tudi slovenski Playboy...Od dnevnih casopisov, so mi pa najbolj mem Slovenske novice. Joj joj :xx!: Priloge so edino fajn, sam jih dobis tudi ob Delu....Drugih se pa ne spomnm Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Jst pa najpogosteje berem Evo, Cosmopolitan...čez teden pa predvsem Slovenske novice, ne uideta pa tudi Atelje in Unikat Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 A Astro magazin pa samo midve z astro bereva? To me pa čudi. Odkar imam internet, nisem več tak odvisnik od revij. Prej sem kar veliko denarja porabila za te zadeve. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Do hrvaških astroloških sem bil malo mačehovski, ko sem našteval. Skupaj z Zvijezdami občasno Astro Magazin kupujem tudi jaz. Da sem malo na tekočem. Ampak ne več tako redno kot prej. Prve letnike - še tiste, ko je bil A.M. cajteng, ne pa revija - imam čisto cele v kartonih. Včasih celo kaj brskam po njih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Jst sm pa naročen na Mobinet in Slovenske Novice Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Jaz tudi zato ker imamo naročene Novice prelistam, bi jih pa lahko pogrešala. V glavnem sem bolj v knjigah, te dnevne novice pa če slišim, O.K., če ne pa tudi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Jaz sem pa še delala na eni reviji...bljak, katerega imena ne bom omenjala (zaradi zlobne lastnice in posledično tožbe), pa mi gre ob besedah REVIJA, REMITENDA, NAROČNIKI... na bruhanje. Radar je carska revija, pa Življenje in tehnika... Majic@Upam samo da ne govoriš o Pepiti.... :xx!: :xx!: Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ...NATIONAL GEORAPHIC Junior....z tamejčkeno čist navdušene.... Cosmopolitan...eh....brez komentarja....pač morm ga met... Jana... članki....in meni ljubi fotograf...Anja, Lady, Nova....da sem na tekočem z trači...Dnevnik....jasno....na netu tudi 24.com..info na netu Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 petkovo Delo: zaradi tv sporedasobotno Delo: SP je WC branje za ves tedenMladina: ko je treba kej čakat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.