Skoči na vsebino

Revije, časopisi

pokowc

Recommended Posts

• Komentarji 80
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

včasih tudi Playboy

Vau ... x:Dx

Jaz pa Mladino(sedaj samo še včasih, v Tacosu na kosilu x:)x ), Večer sem prelistal, ko sem šel po kavo (sedaj je ne pijem več), Cosmopolitan pa lani na morju, na Rabu, ker so jih oni, ki so bili pred nami tam, kar pustili in vam rečem, zadeva je iber zabavna, full sem se nasmejal zraven. Drugače pa nič kaj posebnega, kot je Vojko napisal, internet pa knjižnjica. TV pa gledam mogoče cele 3 ure na mesec. x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

A Ciciban še obstaja?

x:Dx :palec: veš kolk so lušne slikce not ... (tist kar piše, pa spustim x:px )

ciciban in cicdo. Pa še zelo drag je.

drugač pa načeloma ne berem dnevnikov ali revij. Raj kako fajno knjigo vzamem v roke, če že imam kaj časa.

ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO

• 11 months later...
Zanima me kakšne revije .. so vam šeč´ ?

in katere revije, časopise .. najraje berete, pa Zakaj?

Čemu jih priporočate nam?

pokowc

Kar precej te solate je doma....

Dnevnik, Nedeljski in Finance...to je zmer...kle ni treba pojasnjevat zakaj priporocam.

Delo tudi vcasih...ob sredah zmeraj, ker zbiram knjige... x:o)x

Mladina zmeraj, Mag vcasih ( prevec pristranski )...

Doma so se razlicne nemske avtorevije, katere bolj kot ne prelistam...

Priznam, kupujem Lepota in zdravje in vcasih vivo x:o)x

Tric trac revije so pri nas bolj redko...skoda denarja, pa vecino stvari slisis prej ali slej x:Dx x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Nekaj soustvarjam (Karma plus), nekaj imam naročeno (Delo), nekaj imajo še naši doma (Gaia, Zmajček), tu in tam kupimo še kaj, pa ne preveliko, ker še za to ni dovolj časa. Mladina včasih, saj je zanimiva.

Še največ pa astrološke literature, zna se, knjige, revije (The Mountain Astrologer, dvomesečna izdaja angleške asociacije, nekdaj tudi Linguaggio astrale in Meridian). Kar dosti tega.

x:)x

Večer

Delo..samo sobotno

Finance

Gea

Svet in ljudje

Val

Pet zvezdic

Ambient

Slovenske novice ...ob četrtkih

Mladina

Mag

Astro magacin

Zvijezde

Cosmopolitan

Glamour

NG

Življenje in tehnika

..., ....

Ma jaz fuuuul cajtngou kupujem.. xrolleyesx

Astra

xrolleyesx

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

včasih Auro (prej dolgo časa redno), včasih Karmo plus, Šolski razgledi... aja, pa Stop za spored, sobotno Delovo prilogo preberem pri starših (če sploh jo), Cosmo dobim od Daše, Mladino prečekiram v službi, National Geograpfic pri sestri, drugo pa berem na internetu...

Hojla,

Aura narocena, pa Nas dom narocen, Avto magazin kupujemo, aja pa Misterije, vcasih Karma plus, ko me potegnejo naslovi...

dnevno casopisje pa se mi zdi samo en kup stokanja, kako nam je hudo, pa place nizke, pa umor tu, pa nesreca tam...nic pozitivnega, to pa mi ni vsec, zato tega ne beremo.Aja, stara mama, ki izivi poleg nas ima narocen Vestnik, tedenski casopis iz Prekmurja in Prlekije, vendar ga samo vcasih prelistam, pa moj otrok prebere vice, to pa je tudi vse..

Lp Mojca xrosex

Aja moram mal tudi skiritizirat dolocene revije x:o)x

Naprimer Anja, Liza -> sem seveda kupila, me je zanimalo kako je in je sam larifari. Vedno je notri kaka dieta...ne vem..."2 kile v enem tednu-deluje!" ...pise pa tudi nic pametnega. mislim, da je boljse, da dam tistih 300 sit klosarcku na roski.

Nova, Hopla, Lady :xx!: No mogoce to pase trač ljudem, men je cisto brezveze....so pa fajn za preganjanje cajta v cakalnicah x:o)x

Brezvezen meni osebno je tudi slovenski Playboy...

Od dnevnih casopisov, so mi pa najbolj mem Slovenske novice. Joj joj :xx!: Priloge so edino fajn, sam jih dobis tudi ob Delu....

Drugih se pa ne spomnm x:o)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Do hrvaških astroloških sem bil malo mačehovski, ko sem našteval. Skupaj z Zvijezdami občasno Astro Magazin kupujem tudi jaz. Da sem malo na tekočem.

Ampak ne več tako redno kot prej. Prve letnike - še tiste, ko je bil A.M. cajteng, ne pa revija - imam čisto cele v kartonih. Včasih celo kaj brskam po njih.

x:)x

Jaz tudi zato ker imamo naročene Novice prelistam, bi jih pa lahko pogrešala. V glavnem sem bolj v knjigah, te dnevne novice pa če slišim, O.K., če ne pa tudi :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Jaz sem pa še delala na eni reviji...bljak, katerega imena ne bom omenjala (zaradi zlobne lastnice in posledično tožbe), pa mi gre ob besedah REVIJA, REMITENDA, NAROČNIKI... na bruhanje. Radar je carska revija, pa Življenje in tehnika...

Majic@

Upam samo da ne govoriš o Pepiti.... :xx!: :xx!:

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

...NATIONAL GEORAPHIC Junior....z tamejčkeno čist navdušene....

Cosmopolitan...eh....brez komentarja....pač morm ga met... x;)x

Jana... :palec: x:Dx članki....in meni ljubi fotograf...

Anja, Lady, Nova....da sem na tekočem z trači...

Dnevnik....jasno....na netu tudi :palec:

24.com..info na netu x8Dx

Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...