Skoči na vsebino

Revije, časopisi

pokowc

Recommended Posts

jz pa redko kdaj kšno revijo preberem. Včasih ampak res včasih kašen trač, ko ni nič za delat... drugače pa imam zelo malo časa za take stvari. Zvečer raje kakšno fajn knjigo v roke vzamem. x:o)x
spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 80
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...

Upam samo da ne govoriš o Pepiti....

...

Oho, izgleda torej, da nas je tu več takih ...

Potem pa lahko ustanovimo Klub ljubiteljev gospe Nade (ki se piše na "K", pa ni Klemenčič). :vragec:

(Dosti dolgo sem bil zraven - ene šest tajnic se je zamenjalo v tem času.)

x:)x

:O: :O: :O: Kolk takih nas pa je... :xx!: :xx!: :xx!: custveno ranjenih od njenih nebuloznih jajc... :xx!: xrolleyesx :xx!: xrolleyesx :xx!: xrolleyesx :xx!: xrolleyesx :xx!:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

• 1 year later...
petkovo Delo: zaradi tv sporeda

sobotno Delo: SP je WC branje za ves teden

jaz tud, se vedno se mi zdi vecina revij brez veze.... (*razen da jaz nikol ne berem na skretu)

zadnjic dobila direkt v prebranje od frendice ki ga je kupila za stos - cist brez veze, se bolj kot Novice, ne mors verjet, da se jim da dnevno ta jajca provajdat brezvezna. xrolleyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Gloss tudi jaz kupim vedno. Se mi zdi, da ni tako "tupa" revija, kot vse ostale...ni neumnih sex nasvetov in kako bolj izstopati v druzbi ( beri: Cosmo style...) xrolleyesx Ogromno je mode, tudi dobri clanki...pac taka revija :palec:

Zdaj sem se jaz narocila na Finance, ker so pocen za studente x:o)x

Fotr je ene dvakrat kupil Direkt :xx!: :xx!: Sva ga z mat nazjale x:o)x

Pa Mladina tud ni vec, kar je ucas bla x;)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

berem PIL x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

men so tut revije in knjige velik bolj svec kokr pa besedila z neta.. najvec berem na wc-ju in tam so revije&knjige precej bl prakticne kokr pa racunalniki... x8Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

• 1 month later...
Dan nazaj sem videla reklamo za "časopis" Direkt, pa me zanima, če ga kdo sploh bere?
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

• 1 month later...

Da prebudim okostnjaka.

Se je kej spremenila vaša paleta revij? Sre naročeni na kakšne duhovne revije? Kakšne se vam zdijo?

Kaj mente o revijah: Anthropos, Ampak, Nova revija, Teorija in praksa, Borec?

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Tako torej - ker poznam način dela in etiko večine uredništev, ne maram in ne podpiram revij...

tole svoje lohk kar citiram iz leta 02. :|||

zal isto mislim...

da pa ne storim krivice - zaradi omenjenega ne poznam oz. slabo, sem pa ziher jasno, da je kaksna pa tud ok. xyesx

mora bit. x!x

nobene od omenjenih ne poznam oz,. ne tolk, da bi lohk mnenje podajala, Sprehalajec.

sicer pa cenim, da si nasel in osvezil temo. x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

evo, se jst moj piskrcek prstavim. men je življenje in tehnika super revija. pa čeprav sm čisti antitalent za matematko, pa fisko, pa kemijo, majo prav fascnantne reči not razložene (tut na mojem nivoju x:Dx ). na zadnji strani je pa scifi zgodbica, pa že zvezdice x:)x

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

hmmm včas bla prov fanatik kar se raznih najstniških revij tiče (smrkla, cukr, frka, antena, cool)... sm čist use pokuple (sram me je ja :xx!:... kok keša je šlo jao ) dons si sam včasih še kupm kk joker al pa kakšno drugo rač. revijo, včasih karmo in pa konec leta kak letni horoskop ( x:o)x ) ...

(ok pa včasih iz čistga dougcajta novo prelistam al pa lady... zalogo slednih ma soseda, nova se pa včasih (ne vem od kod? :inocent: x:Dx ) znajde pri nas doma

Tako torej - ker poznam način dela in etiko večine uredništev, ne maram in ne podpiram revij...

Kakšena pa je etika in način dela? A potli praviš, da kar v teh revijah pišejo... nekako ni zadosti strokovno? (upam na vsaj tolk dolg odgovor ko včeri ;-))

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

zadnji cetrtek v mesecu - cosmopolitan

zadnji petek v mesecu - playboy

jah klinc pa vse skupej, tko to je ce delas v lokalu in je sef te revije narocu, pa ce slucajn kako popoldne ni dela....pol lah mal beres in se "izobrazujes" x;)x za cajt zabijat je pa itaq vsak cajtng dobr x:o)x

Uspeh je drznim zagotovljen!

noro, sem zadel na srečolovu letno naročnino na eno revijo stražni stolp.Naslov je čist hud, ne vem pa o čem pišejo... :eek:

ammmm, to pr nas na bledu jehovci okol nosjo oz. raznašajo in to čist for free x:o)x

honor and respect

noro, sem zadel na srečolovu letno naročnino na eno revijo stražni stolp.Naslov je čist hud, ne vem pa o čem pišejo... :eek:

se mi zdi da je to nek verski cajtng - amm kaj so ze uni ammmm..... caki ne morm se spomnt.....

Uspeh je drznim zagotovljen!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...