aiwa 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 jz pa redko kdaj kšno revijo preberem. Včasih ampak res včasih kašen trač, ko ni nič za delat... drugače pa imam zelo malo časa za take stvari. Zvečer raje kakšno fajn knjigo v roke vzamem. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 ...Upam samo da ne govoriš o Pepiti.... ... Oho, izgleda torej, da nas je tu več takih ... Potem pa lahko ustanovimo Klub ljubiteljev gospe Nade (ki se piše na "K", pa ni Klemenčič). (Dosti dolgo sem bil zraven - ene šest tajnic se je zamenjalo v tem času.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Kolk takih nas pa je... :xx!: :xx!: :xx!: custveno ranjenih od njenih nebuloznih jajc... :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 12. oktober 2004 Prijavi Deli 12. oktober 2004 Et tu, Majica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 petkovo Delo: zaradi tv sporedasobotno Delo: SP je WC branje za ves tedenjaz tud, se vedno se mi zdi vecina revij brez veze.... (*razen da jaz nikol ne berem na skretu) zadnjic dobila direkt v prebranje od frendice ki ga je kupila za stos - cist brez veze, se bolj kot Novice, ne mors verjet, da se jim da dnevno ta jajca provajdat brezvezna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 elle (še najbolš britanska), gloss in občasno še kakšen vogue. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Gloss tudi jaz kupim vedno. Se mi zdi, da ni tako "tupa" revija, kot vse ostale...ni neumnih sex nasvetov in kako bolj izstopati v druzbi ( beri: Cosmo style...) Ogromno je mode, tudi dobri clanki...pac taka revija Zdaj sem se jaz narocila na Finance, ker so pocen za studente Fotr je ene dvakrat kupil Direkt :xx!: :xx!: Sva ga z mat nazjale Pa Mladina tud ni vec, kar je ucas bla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 Uhja js berem dnevnik, nedeljski dnevnik, pa finance Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 berem PIL Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 berem PIL UUuu a je se Teta Justi noter??? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 škoda kesha za tisk, ne berem nobenih revij in časopisov, mam internet Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 men so tut revije in knjige velik bolj svec kokr pa besedila z neta.. najvec berem na wc-ju in tam so revije&knjige precej bl prakticne kokr pa racunalniki... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. oktober 2005 Prijavi Deli 23. oktober 2005 eni majste pa res težko sranje, da beret na wc-ju Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Dan nazaj sem videla reklamo za "časopis" Direkt, pa me zanima, če ga kdo sploh bere? Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 4. februar 2006 Prijavi Deli 4. februar 2006 Da prebudim okostnjaka. Se je kej spremenila vaša paleta revij? Sre naročeni na kakšne duhovne revije? Kakšne se vam zdijo? Kaj mente o revijah: Anthropos, Ampak, Nova revija, Teorija in praksa, Borec? Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Tako torej - ker poznam način dela in etiko večine uredništev, ne maram in ne podpiram revij...tole svoje lohk kar citiram iz leta 02. :|||zal isto mislim... da pa ne storim krivice - zaradi omenjenega ne poznam oz. slabo, sem pa ziher jasno, da je kaksna pa tud ok. mora bit. x!x nobene od omenjenih ne poznam oz,. ne tolk, da bi lohk mnenje podajala, Sprehalajec. sicer pa cenim, da si nasel in osvezil temo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 evo, se jst moj piskrcek prstavim. men je življenje in tehnika super revija. pa čeprav sm čisti antitalent za matematko, pa fisko, pa kemijo, majo prav fascnantne reči not razložene (tut na mojem nivoju ). na zadnji strani je pa scifi zgodbica, pa že zvezdice Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 hmmm včas bla prov fanatik kar se raznih najstniških revij tiče (smrkla, cukr, frka, antena, cool)... sm čist use pokuple (sram me je ja :xx!:... kok keša je šlo jao ) dons si sam včasih še kupm kk joker al pa kakšno drugo rač. revijo, včasih karmo in pa konec leta kak letni horoskop ( ) ... (ok pa včasih iz čistga dougcajta novo prelistam al pa lady... zalogo slednih ma soseda, nova se pa včasih (ne vem od kod? ) znajde pri nas doma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Tako torej - ker poznam način dela in etiko večine uredništev, ne maram in ne podpiram revij...Kakšena pa je etika in način dela? A potli praviš, da kar v teh revijah pišejo... nekako ni zadosti strokovno? (upam na vsaj tolk dolg odgovor ko včeri ;-)) Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 zadnji cetrtek v mesecu - cosmopolitanzadnji petek v mesecu - playboy jah klinc pa vse skupej, tko to je ce delas v lokalu in je sef te revije narocu, pa ce slucajn kako popoldne ni dela....pol lah mal beres in se "izobrazujes" za cajt zabijat je pa itaq vsak cajtng dobr Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 življenje in tehnika, obramba, zej pa komi čakam še v slovenski izdaji National Geographic Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 noro, sem zadel na srečolovu letno naročnino na eno revijo stražni stolp.Naslov je čist hud, ne vem pa o čem pišejo... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 noro, sem zadel na srečolovu letno naročnino na eno revijo stražni stolp.Naslov je čist hud, ne vem pa o čem pišejo... ammmm, to pr nas na bledu jehovci okol nosjo oz. raznašajo in to čist for free Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 noro, sem zadel na srečolovu letno naročnino na eno revijo stražni stolp.Naslov je čist hud, ne vem pa o čem pišejo... se mi zdi da je to nek verski cajtng - amm kaj so ze uni ammmm..... caki ne morm se spomnt..... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 se mi zdi da je to nek verski cajtng - amm kaj so ze uni ammmm..... caki ne morm se spomnt..... ja jehovsk cajtng je ja Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.