Liu 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 ja jehovsk cajtng je ja no seal tnx Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 noro, sem zadel na srečolovu letno naročnino na eno revijo stražni stolp.Naslov je čist hud, ne vem pa o čem pišejo... Jest pa enkrat na polhanju zadela, Naše Brazde al neki tazga...pol pa nisem poslala naročilnice, mi je bilo kar malo žal, bi se lahko malce informirala o tej problematiki... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 OOOOOO , kok so dobri, pa čist za celo leto in to for FREEE, res co CARJI !!! Če sam pomislim da en Direkt stane cca 100 SIT....Waau sem heppy - mam celo leto cajtng zaston , pa kaj če je jehovski, sam da pride v kaslc... Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 Ma za podkurit bo... Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 Kakšena pa je etika in način dela? A potli praviš, da kar v teh revijah pišejo... nekako ni zadosti strokovno? (upam na vsaj tolk dolg odgovor ko včeri ;-))Ja sej Marsa... zdej pa nič Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. februar 2006 Prijavi Deli 6. februar 2006 U zadni cifri Playboya pa je ena zanimiva, khm, "anketa"! Fotka! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.