Marsa 27. november 2006 Avtor Prijavi Deli 27. november 2006 prav tecne so tele tvoje migrene. ze men najedajo pocas. to ni ok, da mas skoz glavco obremenjeno. skoz skrbis al kaj nekaj, kako je to mozno, da mas te ponavljajoce migrene skoz... morda se prevec naprezas... a si pogledala kaj pravi Louise hay (saj res, kaj pa kaj Pujsa? ) za migrene? me prav zanima... z ms sem pa jaz ze skor konc. to te najbolj veseli a ne! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Ja, blagor teb. MAh...migrene.....strah pred življenjem...ne vem, milijon stvari je lohk. Sej se trudim zdej meditirat, pa manj sm posledično jezna...sej bom počas ukrotila to zverino. Ni hudič. Ne bom več pisala, da jo mam, da te ne bom vznemirjala. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2006 Avtor Prijavi Deli 27. november 2006 kel uvidevnost! ne res, zrihtaj to! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 [quote name='Marsa' post='750417' date='27. Nov 2006, 10:56']Macona, a si bos koncno nabavila to pol, ko si ze govorila, ja, vse taksno, glih zate, ne, k ti pase obdobje Strelca.[/quote] končno bom nabavila vse to in to v obdobju Strelca - a ni paradoks, Jupiter in Strelec, ki potencirata dlakavost. [quote name='Marsa' post='750426' date='27. Nov 2006, 11:18']tko je mene mal zvil, vcer... ko sem eno muzko slisala tako *tapravo*, da se mi je dotaknil enga zhivca pravega za taksno .. in sem spet razmisljala, da muzka je res magic, ti res kar ene kanale odpre in tko. [/quote] uh, meni tudi dogaja, saj v zvezi z mjuzo mi skoz dogaja, ampak danes že ves dan nekaj pojem in mrmram in plešem ... za šankom sem tudi. pa ful se mi žura. ja, res, mjuza odpira kanale ... to jaz rabim, sodelovanje srčne in grlene čakre, da dam občutke ven iz sebe. eh, nimaš boljšega od tega obdobja, meni pa itak sploh paše, ker mam še Jupitrov povratek trenutno in sem čist v svojem štosu. sem že malo bockala kisle face od sodelavcev. pa ne kruto zbadajoče ali nesramno, pač pa v stilu don´t worry be hepan. dobila en nepričakovan klic, frendica mi je polepšala dopoldne ... jutri dopoldne spet kavice ... jao, če ta teden ne pregorim, pol letos več ne. uhhhhh, frendica mi je povedala, kaj se ji je sanjalo ... raje ne povem. ker je včeraj kao bila možnost preroških sanj ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. november 2006 Avtor Prijavi Deli 27. november 2006 ja no, saj niso vsake. preroske.... ja res, dlakavost¨! fajn, jaz tud dobila en sms cist in totalno res nepricakovan. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 [quote name='Marsa' post='750417' date='27. Nov 2006, 10:56']Melodie, koncno da ti shiba, da si bolje! [/quote] Je bolje, čeprav se stvari same po sebi niso nič spremenile. Sem upoštevala nasvete in se naravnala bolj na pozitivno, tako da zaradi tega tud jemljem vse malo bolj na izi *trikrat potrka na les* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 o marsa...hvala za krasno razlago.... .......mislim, da me od vsega še najbolj bega ta izmuzljivost in nejasnost....ker nekako "megli" ukrepanje.....ni problem čutenje in to....tega je itak pri meni že ful...je pa res, da sem lažje plutona hendlala....ma sej bom tud to lekcijo osvojila....do zdej sem še vse.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Amiska nedvomno, da boš V tolažbo, sej men se je pa neptuni vsedu direkt na saturnija v 4.hiški,.... pa oba lepo kvadrirata na del garniture ( mekur, sonček, neptun, venera)......fajn, sem ugotovila, da je čas raztegljiv ....mars pa na veneri čaka "porcijo"..... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 hm....dobro da je saturn ta, da se ne pusti blefirat...torej to ni glih tolk slabo (sej to sam zdej, k tebi pišem ).......aja....v četrti....bljak....ma ti ga itak tud obvladaš.......ti, sej mogoč pa tale raztegljiv čas zate glih neptun na saturnu dela.....je nekam hudo logično........ sam un zadnji stavek....... ...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 [quote name='Melodie' post='750828' date='27. Nov 2006, 20:19']Je bolje, čeprav se stvari same po sebi niso nič spremenile. Sem upoštevala nasvete in se naravnala bolj na pozitivno, tako da zaradi tega tud jemljem vse malo bolj na izi *trikrat potrka na les* [/quote] [quote name='Amis' post='750886' date='27. Nov 2006, 21:15']o marsa...hvala za krasno razlago.... .......mislim, da me od vsega še najbolj bega ta izmuzljivost in nejasnost....ker nekako "megli" ukrepanje.....ni problem čutenje in to....tega je itak pri meni že ful...je pa res, da sem lažje plutona hendlala....ma sej bom tud to lekcijo osvojila....do zdej sem še vse.... [/quote] vem ja (izmuzljivost pa to), saj zato sem pa tisto vse napisala, to vecino folka mede. ma men tud skor plutona, ceprav po 2. strani pa kot sem rekla: neptuna se opazim ne, kot cebelar, ki bo sel na trg pa mu bosta, ko bo kupoval lubenico, pribrenchali 2 chebeli. Big deal. [quote name='silki' post='751214' date='28. Nov 2006, 13:33']Amiska nedvomno, da boš V tolažbo, sej men se je pa neptuni vsedu direkt na saturnija v 4.hiški,.... pa oba lepo kvadrirata na del garniture ( mekur, sonček, neptun, venera)......fajn, sem ugotovila, da je čas raztegljiv ....mars pa na veneri čaka "porcijo"..... [/quote] uh... ko glih o casu razmisljas, pa poslus pol to: "Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega." in to si v bistvu nekako tud clo sama povedala. [quote name='Amis' post='751530' date='28. Nov 2006, 20:50']hm....dobro da je saturn ta, da se ne pusti blefirat...torej to ni glih tolk slabo[/quote] hm, ne vem ce je glih to, da se "ne pusti blefirat". v bistvu je v osnovi nezaupljiv. zblefirat se ga pa jasno da, ravno zato. kdo bo koga bolj lohk zmutil? posten postenga al mutich postenga? slednji, ja, bingo, in to ves zakaj? ker posteni ne razmislja o tem, sploh pozna ne vseh bleferskih for - ravno zato pa ga dober blefer lohk zmuti kot hoce. mors mu dat filing, da on lepo vse vodi in obvladuje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 [quote name='Marsa' post='751540' date='28. Nov 2006, 21:06']"Cas ni ovira, temvec sredstvo za uresnicitev moznega." .....mors mu dat filing, da on lepo vse vodi in obvladuje. [/quote] jp, še kako drži ...sam tudi to slednje, je strategija..... Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2006 Avtor Prijavi Deli 28. november 2006 ma jaz sem pa tle cisti pluton - strategije ni, je sam impulz, cista energija in moc. in to je blazota za druge, ugotavljam, da preprosto MORAS taktizirat, men se pa to nekak ne da, a ni hec... ob takem merkurju, da sovrazim taktiziranje in taksno, in ob takem neptunu, da sovrazim blef. jaz vse direkt in na "vse al pa nic" in ce vse zaj*, pa pac. to pa ni glih stratesko. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 sama lepa presenečenja se mi dogajajo ta teden od nedelje naprej. prav po strelčevsko. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 [quote name='Marsa' post='751566' date='28. Nov 2006, 21:38']ma jaz sem pa tle cisti pluton - strategije ni, je sam impulz, cista energija in moc. in to je blazota za druge, ugotavljam, da preprosto MORAS taktizirat, men se pa to nekak ne da, a ni hec... ob takem merkurju, da sovrazim taktiziranje in taksno, in ob takem neptunu, da sovrazim blef. jaz vse direkt in na "vse al pa nic" in ce vse zaj*, pa pac. to pa ni glih stratesko. [/quote] ma je, tud to je neke vrste strateško, ne glede al zajebeš al ne načeloma tudi jaz nisem pristaš nekih taktiziranj, rada imam zadeve jasne, direktne, pa kakršne pač že so....ne "tist, še kao neki nedorečenega v luftu",...mrzim to,....pa prenevedanje....kr neki pismu, sam ko pa imaš nasprot total manipulatorja, nekorektneža,.....neferplay za vsako ceno,.....nak, v tem primeru je pa ta energija in moč zadržana in kontrolirano preusmerjena v taktiko,.......cilj je isti, samo da v tem primeru adute in poteze zadržim pri sebi....in jih po potrebi mečem ven le toliko, da poti zapiram, sproti in počasi.........je to pluton na neptunovskem kofetu...??? Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 [quote name='silki' post='751615' date='28. Nov 2006, 22:11'].......cilj je isti, samo da v tem primeru adute in poteze zadržim pri sebi....in jih po potrebi mečem ven le toliko, da poti zapiram, sproti in počasi.........je to pluton na neptunovskem kofetu...??? [/quote] ....da se kej navadim..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.