Mick 9. april 2004 Prijavi Deli 9. april 2004 To te lohk tud kot Naky Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cathy 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Jaz bi bila pa danes srnica in bi lahkotno skakljala po gozdu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Jaz bi bila pa danes srnica in bi lahkotno skakljala po gozdu.Kaj pa jagri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cathy 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Sem nekje, kjer je prepovedano loviti. Če že predpostavljam, da sem nekaj drugega, predpostavljam tudi, da v tistem drugem svetu ni nevarnosti in težav in problemov....Samo neobremenjeno skačem okoli po gozdu... Bistvo je v neobremenjenosti in v tem, da imam štiri noge in polno energije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Bistvo je v neobremenjenosti in v tem, da imam štiri noge in polno energije.Ti si pa res prava koketa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cathy 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Jp, Koketa... pa še to sem pozabila povedat, da imam noge kot srnica... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Jp, Koketa... pa še to sem pozabila povedat, da imam noge kot srnica... In to kar dva para Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Jp, Koketa... pa še to sem pozabila povedat, da imam noge kot srnica... Sam ne tk vitke, tk kosmate... (joke) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cathy 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Čaki mal... igro asociacij imaš na drugem naslovu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 danes bi bila kr raje žival Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Jaz tud .....moj mačkon po možnosti ....da bi me razvajal, pa cartal, pa hranil..........no pa še spal bi kolk bi htel. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Jez pa ne bi bla naš mačkon...je kastriran... Najraj bi bila galeb... tem je pa res luštno... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 mick in majica Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 :OO!: ...čist pozabil......no, moj mačkon, pa jajčke bi obdržal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Mick...raj lukno v kolen...vsak dan, kot pa pirhe stran... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Mickeni pirhov NE DA x!x No.....pocartat mal že........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Mal za v roko, za potežkat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 ...pa mal za jeziček........polizljat.... ............ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Mick...ne vem zakaj bi perhe morala lizat, fuj, barva pa to...bi me vsi pri velikonočnem zajtrku gledal, k d sm mal odpulena... Se grem pa raj u gnoj zakopat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Rajš v gnoj zakopat kot Mickove j.....pocrkljat....... ............ ......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Bistvo je v neobremenjenosti in v tem, da imam štiri noge in polno energije. fin00 _primerjava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 ...jaz bi bil danes najraje želva Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 ...jaz bi bil danes najraje želva Jaz pa danes - pikapolonica! Ali celo Piko-polonica Lp, Pikowc Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 PIKO pozdrav , saj lahko malo zamenjava vlogi ....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Ooo, še eden jst sm pa vsak dan pikapolonica Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.