borism 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 ....a si videla, sedaj bi pa še rad Piko to postal , hja kaj naj jaz potem izberem , saj sva dosti dva, pa še ena s tem nickom je enkrat postnila eno objavo, pa potem mrknila.....Coccinelle, lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 Tudi tebi, Borism Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. april 2004 Prijavi Deli 19. april 2004 gledam zdajle našo pasjo primadono ... drnjoha tamle, stlačila se je pod radiator, da jo malo greje, copate si je pod glavo naštimala... boli jo patka ... malo zacmoka med spanjem, pretegne tačice, nekaj celo smrči ali kaj... ehhhh, tole bi bila jaz zdajle, točno tale naša Šilula (She sicer) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Danes bi bila muha...bi šla neki pogledat...k me zanima kaj delajo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Radovednost ni lepa čednost! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Raček... sem zlo firbčen človek...+zamenjaj slikico...si mi v naturi bl všeč, kot na ikonci... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Jaz pa sem že metuljčica........rada pa bi bila še pikapolonica Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 ....a si videla, sedaj bi pa še rad Piko to postal , hja kaj naj jaz potem izberem , saj sva dosti dva, pa še ena s tem nickom je enkrat postnila eno objavo, pa potem mrknila.....Coccinelle, lep večer Lep dan Boris, sploh nimaš konkurence, ker me je pač prijelo, da bi bil - pikapolonica enodnevnica. Ali pa pikapolonica z eno piko. To pa ti nisi?Ponedeljek je mimo in danes sem zopet samo - Piko! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cathy 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Jaz bi bila pa danes ena veverička.... ki bi se zavlekla v eno udobno gnezdo in cel dan prespala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Pozdravljena Piko in GOmetuljčica! Tolk se zmenimo , da nas je lahko samo pikapolonic, kolikor je pikic na njej ...torej uganka za vas ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Čeprav je Boris enkraten , en sam , je pa pikic - sedem! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Raček... sem zlo firbčen človek...To ni opravičilo! zamenjaj slikico...si mi v naturi bl všeč, kot na ikonci... Kje pa sva se videla (srečala) ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Jaz bi bila pa danes ena veverička.... ki bi se zavlekla v eno udobno gnezdo in cel dan prespala...Hmm ... ni slabo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Pozdravljena Piko in GOmetuljčica! Tolk se zmenimo , da nas je lahko samo pikapolonic, kolikor je pikic na njej ...torej uganka za vas ....lep dan Boris, na nekem drugem forumu imam prav tako preobleko kot jo imaš ti na tej strani in na mojem PC-ju je prilepljena ena taka mala pikapolonica, prav tako kot je tvoja. Imam pa še eno viška - ti jo pošljem. KAM Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 ...kar obdrži jo, HVALA VSEENO, mogoče ti še prav pride ...lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Bi bil konjček danes .........počutim pa se kot osel. :xx!: No ja, saj oslički so luštne žvalce, ne..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 ...daj nehaj Mick, potem ti pa bodo vsi osle kazali Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 mick....en pobož Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 ......ja res oslički so prav luštne živalce, samo prava roka jih mora voditi..... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 A ti meni mal nagajaš? Amis thx......osliček ma rad pobože, Mick pa tud.......da se o mickenem ne menimo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cathy 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Danes... martinček! (Kdo ugane zakaj? ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 zamenjaj slikico...si mi v naturi bl všeč, kot na ikonci... Kje pa sva se videla (srečala) ? :o|o: misli...raček... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Jaz bi se tud raje sončkal zunaj , k pa čepel v pisarni. :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Res bi bilo sedaj lepo biti nekje zunaj na soncu, na kakšni jasi (pa ne sam) , ob kakšnem potočku........pa........pa...... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.