borism 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ...sem bil ja na sprehodu in na jasi, ampak sem srečal samo metuljčke drugih barv Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 hitri deževnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chromlech 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Jst bi bil volk. Svoboden v svojem gozdu, ga trže luna in njegovi nagoni pravladajo nad razumom. Citiraj Z gozdom se začne kraljestvo. Chromlech Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 haaaaaa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Jaz bi bil pa najrajši PR. Buda, poznaš kako tako živalco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 bot kr čebela.taka k ma tarčo na zadnji strani Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Potem bodi pa ti PR. Poznaš novinarje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Danes bom pa kar "pika-poka", saj se kar fajn počutim tako... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ostajam pri zelji biti delfin.. ce bi mi bila dana moznost izbire.. samosvoj, pomaga ljudem, plava po sirnem morju, ce si zazeli samote, jo ima.. ce si zazeli druzbe, si jo poisce.. Inteligenten in tako nezen... ja! ostajam pri prvotni zelji.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 js bi bil pa Čebelica Maja.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 jaz bi bla pa delfinček Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Zakaj pa, zaradi une knjigice ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 jaaaa, zaradi une knjigice, pa tudi tko so mi to prekrasne živali Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 jes bi bla pa muca... mijjjjjjjjaaaaaawww miiijjjaaaawwwwww.... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Saj je meni tudi všeč delfinček, sem ga kakšen mesec imel celo za ikonco Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 delfinček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ko si napisala tole, sem se pa res spomnil na tvojega delfinčka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Danes bi bil rad človek. Ali vsaj bolj človeški ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 človek žival? ta moment orel.( sem videl zjutraj srno, ki je na polju letela v krogu,da bi prečkala cesto, pa ni mogla) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ...danes slonček, ne vem zakaj, kar tako malo.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 najraj bi bla mačka...a la delfin...sam to raj ne k izumerajo...boščki... pa kaj ma folk od tega da pobijajo delfinčke...packi... :xx!: :o|o: :xx!: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 js bi bil najraje mišek... sam pol bi me kaka mačka (ala tashyka) za kosilo... mljas mljas Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Točno ja kačke tud žrejo miške še rajši pa še bolj okrutno ah nič kar človek živali ne znajo igrat kitare.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ...danes slonček, ne vem zakaj, kar tako malo.... slonček je za srečo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Amis, prej ko sem tole napisal sem še imel za podpis slončka, doma pa imam itak enega podobnega, saj tudi kitajci vedo, katere živali so za srečo....lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.